2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Yaaa canim evet simdi mesela bebde esofmaninn arasindan degistiriyorum kilot bez olunca toptan cikrcam en iyisi yaza deneyeyim
Mümkün değil soymadan altını almak gelininin pink o yüzden bende külot bez alayım diyordum sen yazmışsın . Bilemedim 5 numara nasıldır acaba ? 4 bize küçük geliyor artık cırtlıda .
Yaaa kıyamam ilk kar görüldü desene buralarda hiç yok yağmur yağıyor arada o kadar ama bekliyoruz bizde heyecanla

Kızlar tıkanıyorum bu ara ek gıda konusunda çeşit gelmiyor aklıma ya yardım edin bugün pırasalı bulgur pilavı yapıp yoğurtla vereyim diyorum . Siz neler yapacaksınız

Uyku gerileemesi bizdede basladi Gunduz ilk uykusunu istemiyor esim evdeydi gecen hafta saatleri saati biraz hemen farkettiiuykususdavar ama kacip kacip gidiyor
İlk uykuyu istememe bizde de oluyor emerken uyuduğu için memeye gelince atıyor kendini , peki diyorum sen bilirsin 10 dk sonra tekrar deniyorum bayılıyor

En mantıklısı zaten dediğin gibi.Bizim koca herşeyi yemediği için bir düzen tutturamıyoruz.Bazen de geç geliyor dışarıda yiyor.Öyle olunca fazla birşey yapmıyorum dünden kalanları yiyoruz hatta.Benim koca iki gün aynı yemeği de yemez.Ne var der beğenmezse dışarıdan başka birşey getirir ya da sipariş verir.Bazen de dışarıda yiyelim der .Kızım herşeyi yerdi küçükken ondan göre göre seçmeye başladı.

Ben o konuda şanslıyım. Bir yemegi 2 gunde yeriz. Bu sene fazla yapmaya alışamadım cocuklarla bir gunde bitiyo cogu yemek

Kızlar tıkanıyorum bu ara ek gıda konusunda çeşit gelmiyor aklıma ya yardım edin bugün pırasalı bulgur pilavı yapıp yoğurtla vereyim diyorum . Siz neler yapacaksınız
Canim ben oglen 1 tane kofte kizarttim yedi. Et suyu corbasi var icmezse onu tarhanaya cevircem sipsak . Ayiptir soylemesi pide yaptircaz ondanda veririm aci olmazsa . Bizim gunluk kofte veya et mutlaka veriyorum canim kandan sebep

Heytt bee kimin gelini ben cisli bezleri aradan degistirebikiyorummama kakalari ondamladan dolayi ekstra igrenc bide hemen pipisini avucuyor kaka degistirirken cikariyorum altini tamamen

Sen zaten mihlarsin herifi biliyorum . Hahahaha kalipta deseydin iyiydi

Bizim de benzer.
Ilk uykuyu 4 saat sonra yapıyor normalde, şimdi 5-6 saat sonra uyuyor, çok uykusu var ama kaçıp duruyor.
Sonraki uyku da sarkıyor böyle.
Tek uykuya düşüp adam akıllı uyusun istiyorum ama erken.
Atakta bziimkisi qma bu atak cok uzun bitene kadar tum dUzeni değişmezse cok iyi..
Onlr tek uykuyu kaldirir belkide biz kaldiramyiz abisi 2yasina yakin tek uykuya gecmisti

İlk uykuyu istememe bizde de oluyor emerken uyuduğu için memeye gelince atıyor kendini , peki diyorum sen bilirsin 10 dk sonra tekrar deniyorum bayılıyor

Odaya götürdüm emmemsk icin gerigeri atti kendini tam uyumak uzereyken kalkti oturdu ,bnde salona gelip emzirdim uyudu kaldi ayirt ediyorlar artik nerde ne oldugunu

Valla o konuda kizimdan daha iyi canim daha 1aydir falan zorluyor onuda elime sarj aleti veriyorum kemirirken kolay oliyor isim

Cok sanslisin canim ne kadr yavas ilerlerse o kadar iyi

Yogurtlu Makarna ve fasulye yedi oglene aksam icin bilmiyorum cnm uykusuna bagli ezogelin corbasi var uyumazsa onu iceriz bebek tariflerini kizimda sevmiyor tost makinesi tariflerine baslamayi dusunuyorum buara

Yogurtlu Makarna ve fasulye yedi oglene aksam icin bilmiyorum cnm uykusuna bagli ezogelin corbasi var uyumazsa onu iceriz bebek tariflerini kizimda sevmiyor tost makinesi tariflerine baslamayi dusunuyorum buara
Benim kız mücver pankek falan sevmiyor ya bende denemedim tekrar tekrar . Yapıp yemezse hem vakit kaybı hem israf hem sinir bozukluğu vs vs eve mücver yapacağım zaman bi denerim bak iyi akıl ettik

Heytt bee kimin gelini ben cisli bezleri aradan degistirebikiyorummama kakalari ondamladan dolayi ekstra igrenc bide hemen pipisini avucuyor kaka degistirirken cikariyorum altini tamamen
Kontrol ediyor yerindemi diye
Odaya götürdüm emmemsk icin gerigeri atti kendini tam uyumak uzereyken kalkti oturdu ,bnde salona gelip emzirdim uyudu kaldi ayirt ediyorlar artik nerde ne oldugunu
Aynı dediğin gibi valla mutfakta uyutuyorum bende öyle olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…