Mümkün değil soymadan altını almak gelininin pinkYaaa canim evet simdi mesela bebde esofmaninn arasindan degistiriyorum kilot bez olunca toptan cikrcam en iyisi yaza deneyeyim
Yaaa kıyamam ilk kar görüldü deseneBebem 2 gram kar görsün dedim, altı pis pis çıkarmışım.
Halbuki normalde sevinir neden ağlıyor diye altını koku almayan kocama da koklatmıştım
20 dakika falan kalabildik zaten, rahat edemedi.
Sabah kar izledik, sevindik, şimdi bir şey kalmadı nerdeyse.
İlk uykuyu istememe bizde de oluyor emerken uyuduğu için memeye gelince atıyor kendini , peki diyorum sen bilirsinUyku gerileemesi bizdede basladi Gunduz ilk uykusunu istemiyor esim evdeydi gecen hafta saatleri saati biraz hemen farkettiiuykususdavar ama kacip kacip gidiyor
Evet canımCold mix diyorsun. Henuz esleme denemedim
Ben gece külot bez kullanıyorum sabaha kadar duruyor .Normal beze göre daha uzun takabiliyorumYaaa canim evet simdi mesela bebde esofmaninn arasindan degistiriyorum kilot bez olunca toptan cikrcam en iyisi yaza deneyeyim
En mantıklısı zaten dediğin gibi.Bizim koca herşeyi yemediği için bir düzen tutturamıyoruz.Bazen de geç geliyor dışarıda yiyor.Öyle olunca fazla birşey yapmıyorum dünden kalanları yiyoruz hatta.Benim koca iki gün aynı yemeği de yemez.Ne var der beğenmezse dışarıdan başka birşey getirir ya da sipariş verir.Bazen de dışarıda yiyelim der .Kızım herşeyi yerdi küçükken ondan göre göre seçmeye başladı.Bizimde dolapta curuyenler oluyodu bazen. Bende çözümü az az aldirmakta buldum. Haftalık kafamdan yemek listesi yapıyorum. Ona gore eksjk malzeme aldirmaya calisiyorum. Mes3la pirasa alcaksa havucta aldiriyorum. Yaninda bir cesit daha sebze karnabahar ya da ispanak olabilirm yada bazen tek cesit aldirip buzluktan sebze cikariyorum. Sonra yine tavuk ya da kofte oluyo illa iki gün. Birde 2 gunde bakliyat oluyor haftayi bile gecirebiliyorum bu sekilde. Balik cok alamiyoruz maalesef. Birde diyet yaptigim icin bol yesillik. Marul, taze sogan, dereotu. Arada da salatalik. Domates aldirmiyorum artik
Bende pirasa yemegi yogurt ve kofteyle patates yedirdim az azKızlar tıkanıyorum bu ara ek gıda konusunda çeşit gelmiyor aklıma ya yardım edinbugün pırasalı bulgur pilavı yapıp yoğurtla vereyim diyorum . Siz neler yapacaksınız
Ben o konuda şanslıyım. Bir yemegi 2 gunde yeriz. Bu sene fazla yapmaya alışamadım cocuklarla bir gunde bitiyo cogu yemekEn mantıklısı zaten dediğin gibi.Bizim koca herşeyi yemediği için bir düzen tutturamıyoruz.Bazen de geç geliyor dışarıda yiyor.Öyle olunca fazla birşey yapmıyorum dünden kalanları yiyoruz hatta.Benim koca iki gün aynı yemeği de yemez.Ne var der beğenmezse dışarıdan başka birşey getirir ya da sipariş verir.Bazen de dışarıda yiyelim der .Kızım herşeyi yerdi küçükken ondan göre göre seçmeye başladı.
Himmm anladim canim sagol .gece benimki cok isiyor cok emdigi icin 1paket alayim geceleri deneyimBen gece külot bez kullanıyorum sabaha kadar duruyor .Normal beze göre daha uzun takabiliyorum
Canim ben oglen 1 tane kofte kizarttim yedi. Et suyu corbasi var icmezse onu tarhanaya cevircem sipsakKızlar tıkanıyorum bu ara ek gıda konusunda çeşit gelmiyor aklıma ya yardım edinbugün pırasalı bulgur pilavı yapıp yoğurtla vereyim diyorum . Siz neler yapacaksınız
Heytt bee kimin geliniMümkün değil soymadan altını almak gelininin pinko yüzden bende külot bez alayım diyordum sen yazmışsın . Bilemedim 5 numara nasıldır acaba ? 4 bize küçük geliyor artık cırtlıda .
Yaaa kıyamam ilk kar görüldü deseneburalarda hiç yok yağmur yağıyor arada o kadar ama bekliyoruz bizde heyecanla
En azindan zarar ziyandann haberi yokO dolap olayı bizde de var. Az da aldırsam illa bozulan bişiler oluyor. VallaPinkpinkblue şanslısın eşin dolap temizlemiş. Benimkinin burnu koku bile almıyor dolapta bozulan bişi varsa da
Valla o konuda kizimdan daha iyi canim daha 1aydir falan zorluyor onuda elime sarj aleti veriyorum kemirirken kolay oliyor isimYanii sonucta görüyorlar iyi olmuss
Iste fazla kipirdanmayana iyide bize yaramiyor canim
Sen zaten mihlarsin herifi biliyorumDolapta şu var de diyene diyeceğim tek şey dolapta şu var
Evlilikteki mottom daha çok çemkirirsen mutlu olursun
Bu arada çok memnun olan yok herhalde külot bezden memnunum ben, ama bağlama derdi olmadığı için.
Kalıp kıyaslayamam.
Atakta bziimkisi qma bu atak cok uzun bitene kadar tum dUzeni değişmezse cok iyi..Bizim de benzer.
Ilk uykuyu 4 saat sonra yapıyor normalde, şimdi 5-6 saat sonra uyuyor, çok uykusu var ama kaçıp duruyor.
Sonraki uyku da sarkıyor böyle.
Tek uykuya düşüp adam akıllı uyusun istiyorum ama erken.
İlk uykuyu istememe bizde de oluyor emerken uyuduğu için memeye gelince atıyor kendini , peki diyorum sen bilirsin10 dk sonra tekrar deniyorum bayılıyor
Valla o konuda kizimdan daha iyi canim daha 1aydir falan zorluyor onuda elime sarj aleti veriyorum kemirirken kolay oliyor isim
Kızlar tıkanıyorum bu ara ek gıda konusunda çeşit gelmiyor aklıma ya yardım edinbugün pırasalı bulgur pilavı yapıp yoğurtla vereyim diyorum . Siz neler yapacaksınız
Benim kız mücver pankek falan sevmiyor ya bende denemedim tekrar tekrar . Yapıp yemezse hem vakit kaybı hem israf hem sinir bozukluğu vs vsYogurtlu Makarna ve fasulye yedi oglene aksam icin bilmiyorum cnm uykusuna bagli ezogelin corbasi var uyumazsa onu icerizbebek tariflerini kizimda sevmiyor tost makinesi tariflerine baslamayi dusunuyorum buara
Kontrol ediyor yerindemi diyeHeytt bee kimin geliniben cisli bezleri aradan degistirebikiyorummama kakalari ondamladan dolayi ekstra igrenc bide hemen pipisini avucuyor kaka degistirirken cikariyorum altini tamamen
Aynı dediğin gibi valla mutfakta uyutuyorum bende öyle oluncaOdaya götürdüm emmemsk icin gerigeri atti kendini tam uyumak uzereyken kalkti oturdu ,bnde salona gelip emzirdim uyudu kaldiayirt ediyorlar artik nerde ne oldugunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?