2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

O bana cemkirirse bende ona cemkiririm pinkk ,madem o kadar meraklı kalksin temizlesin o baslamadan soykenmeye baslirum sinirlenip mecbur kendisi basliyor boyle durumlarda hadi ben cocuklarla yapamıyorum sen neden yapmiyorsun diyince sinir oluyor senin oglun hic durmuyor ustelik tabiki o suclu

Kizlar pinki tutun başkq topiklere yazmis beni etiketlemis falan

Canim sleepy 6 no kullaniyorum ben. 5+ nerdeyse 2paket kullanmistik

Pinkpinkblue canim sleepy bn hic sevmedim tam kalipta olsa cocuk beklemedende kaçırıyordu oglum hareketliydi tabi ,ama kulot bez kisin zor kullaniliyor ustunu komple soy tak derken sadece yazin pratik gelmisti kulotbez

Kızlar bişi sorcam size bebekleriniz tutunup kalkıyor mu? Benim tembel kalkmıyor hala ve yürümüyor da sizlerinkeni merak ettim. Kaç kişi kaldık bu durumda

Hahahaha ya fazla cemkiiremedim cunku dediki yapamiyosan vaktin yoksa yetismiyosa bana soyle dolapta su var bu var getir yiyelim veya cope at de dedi haklisin dedim sonra dedimki gozun goruyo ekin tutuyo soylememe gerekmi var kendin yap madem dedim dolabi temizledi sildi

Pinkpinkblue canim sleepy bn hic sevmedim tam kalipta olsa cocuk beklemedende kaçırıyordu oglum hareketliydi tabi ,ama kulot bez kisin zor kullaniliyor ustunu komple soy tak derken sadece yazin pratik gelmisti kulotbez
Yaaa canim evet simdi mesela bebde esofmaninn arasindan degistiriyorum kilot bez olunca toptan cikrcam en iyisi yaza deneyeyim

Ohhh miss

Bizimde dolapta curuyenler oluyodu bazen. Bende çözümü az az aldirmakta buldum. Haftalık kafamdan yemek listesi yapıyorum. Ona gore eksjk malzeme aldirmaya calisiyorum. Mes3la pirasa alcaksa havucta aldiriyorum. Yaninda bir cesit daha sebze karnabahar ya da ispanak olabilirm yada bazen tek cesit aldirip buzluktan sebze cikariyorum. Sonra yine tavuk ya da kofte oluyo illa iki gün. Birde 2 gunde bakliyat oluyor haftayi bile gecirebiliyorum bu sekilde. Balik cok alamiyoruz maalesef. Birde diyet yaptigim icin bol yesillik. Marul, taze sogan, dereotu. Arada da salatalik. Domates aldirmiyorum artik

Dolapta şu var de diyene diyeceğim tek şey dolapta şu var
Evlilikteki mottom daha çok çemkirirsen mutlu olursun
Bu arada çok memnun olan yok herhalde külot bezden memnunum ben, ama bağlama derdi olmadığı için.
Kalıp kıyaslayamam.

Dolap yönetimim de kaç yıldır hâla kötü.
Artık sebze bozmamaya çalışsam da meyveler çürüyor.

Yanii sonucta görüyorlar iyi olmuss
Yaaa canim evet simdi mesela bebde esofmaninn arasindan degistiriyorum kilot bez olunca toptan cikrcam en iyisi yaza deneyeyim

Iste fazla kipirdanmayana iyide bize yaramiyor canim

Uyku gerileemesi bizdede basladi Gunduz ilk uykusunu istemiyor esim evdeydi gecen hafta saatleri saati biraz hemen farkettiiuykususdavar ama kacip kacip gidiyor
Bizim de benzer.
Ilk uykuyu 4 saat sonra yapıyor normalde, şimdi 5-6 saat sonra uyuyor, çok uykusu var ama kaçıp duruyor.
Sonraki uyku da sarkıyor böyle.
Tek uykuya düşüp adam akıllı uyusun istiyorum ama erken.

Dolap yönetimim de kaç yıldır hâla kötü.
Artık sebze bozmamaya çalışsam da meyveler çürüyor.
O dolap olayı bizde de var. Az da aldırsam illa bozulan bişiler oluyor. Valla Pinkpinkblue şanslısın eşin dolap temizlemiş. Benimkinin burnu koku bile almıyor dolapta bozulan bişi varsa da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…