- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Aynen canım yürüyünce bence de zayıflarlar biraz dahaSağol canım işte yürümeye başlarsa verir azıcık diye düşünüyorum kızım yaşına göre ne fazla ne azdı normaldi.
Kizlar aksam esimle tartistik bisey ariyordu buzdolabinda. Aradigini bulamadi ama curumus pirasa buldu bu ne dedi pirasa dedim soylenmeye basladi su dolaba hic bakmiyosun aldirip curutuyosun vs vs aklima su karininn carsafi geldi dedim en azindan nevresimlerimi asiyom ayy ama uzuldum yaa arkada kalmis farketmedim her isi kosturmacayla yalan yanlis yapmak zorunda kaldigim icin ... sonra ben tabi hemen gagami egdim konusmadim uzuldugumu goruncede geldi gitti cimcirdi yuzvermedim sonra yine guldurdu beni . Pirasayi curutup unutan sensin ne ara ben suclu oldum bende anlamadim diyo
Kizlar pinki tutun başkq topiklere yazmis beni etiketlemis falan
Canim sleepy 6 no kullaniyorum ben. 5+ nerdeyse 2paket kullanmistik
Nere yazmisim ayyy rezalet hic farkinda degilimKizlar pinki tutun başkq topiklere yazmis beni etiketlemis falan
Canim sleepy 6 no kullaniyorum ben. 5+ nerdeyse 2paket kullanmistik
Hahahaha ya fazla cemkiiremedim cunku dediki yapamiyosan vaktin yoksa yetismiyosa bana soyle dolapta su var bu var getir yiyelim veya cope at de dedi haklisin dedimO bana cemkirirse bende ona cemkiririm pinkk ,madem o kadar meraklı kalksin temizlesin o baslamadan soykenmeye baslirum sinirlenip mecbur kendisi basliyor boyle durumlarda hadi ben cocuklarla yapamıyorum sen neden yapmiyorsun diyince sinir oluyorsenin oglun hic durmuyor ustelik tabiki o suclu
Yaaa canim evet simdi mesela bebde esofmaninn arasindan degistiriyorum kilot bez olunca toptan cikrcam en iyisi yaza deneyeyimPinkpinkblue canim sleepy bn hic sevmedim tam kalipta olsa cocuk beklemedende kaçırıyordu oglum hareketliydi tabi ,ama kulot bez kisin zor kullaniliyor ustunu komple soy tak derken sadece yazin pratik gelmisti kulotbez
Ohhh missBizim de arada oluyor ben de bozulmuş karnıbahar attım.Balkona koymuşum dolapta yer yok diye napayim.Benimki de dolabı açtıkça kokuyor dolap ne var çürümüş diye söylenir durur.Bakarım yok.En sonunda bir gün çok biliyorsan kendin bak senin de elin kolun var tutuyor çok şükür benim temizlemem gerektiği yazıyor mu bir tarafta diye söylendim.Herşeyi boşalttı içini dışını dolabın bir güzel temizledi
Zaten tum cileyi anneye cektirirlerGeçmiş olsun canım.Benim de hergün saatinde uyuyan çocuk uyumamak için direniyor ve ben hariç babası anneannesi daha rahat uyutuyor.Atağa mı girdi nedir
1 aydir tutunup kalkıyor. Biraz teşvik etmek lazim. Elinden tutup yurutmek lazim :)Kızlar bişi sorcam size bebekleriniz tutunup kalkıyor mu? Benim tembel kalkmıyor hala ve yürümüyor da sizlerinkeni merak ettim. Kaç kişi kaldık bu durumda
Dolapta şu var de diyene diyeceğim tek şey dolapta şu varHahahaha ya fazla cemkiiremedim cunku dediki yapamiyosan vaktin yoksa yetismiyosa bana soyle dolapta su var bu var getir yiyelim veya cope at de dedi haklisin dedimsonra dedimki gozun goruyo ekin tutuyo soylememe gerekmi var kendin yap madem dedim dolabi temizledi sildi
Dolap yönetimim de kaç yıldır hâla kötü.Bizimde dolapta curuyenler oluyodu bazen. Bende çözümü az az aldirmakta buldum. Haftalık kafamdan yemek listesi yapıyorum. Ona gore eksjk malzeme aldirmaya calisiyorum. Mes3la pirasa alcaksa havucta aldiriyorum. Yaninda bir cesit daha sebze karnabahar ya da ispanak olabilirm yada bazen tek cesit aldirip buzluktan sebze cikariyorum. Sonra yine tavuk ya da kofte oluyo illa iki gün. Birde 2 gunde bakliyat oluyor haftayi bile gecirebiliyorum bu sekilde. Balik cok alamiyoruz maalesef. Birde diyet yaptigim icin bol yesillik. Marul, taze sogan, dereotu. Arada da salatalik. Domates aldirmiyorum artik
Hahahaha ya fazla cemkiiremedim cunku dediki yapamiyosan vaktin yoksa yetismiyosa bana soyle dolapta su var bu var getir yiyelim veya cope at de dedi haklisin dedimsonra dedimki gozun goruyo ekin tutuyo soylememe gerekmi var kendin yap madem dedim dolabi temizledi sildi
Yaaa canim evet simdi mesela bebde esofmaninn arasindan degistiriyorum kilot bez olunca toptan cikrcam en iyisi yaza deneyeyim
En kötüsü bende o idi zaten. Cok kavga ettik esimle bu sebepten. En son care meyveleri sağa sola goturmekle ya da meyve sikacagindan icmekle buldukDolap yönetimim de kaç yıldır hâla kötü.
Artık sebze bozmamaya çalışsam da meyveler çürüyor.
Bizim de benzer.Uyku gerileemesi bizdede basladi Gunduz ilk uykusunu istemiyor esim evdeydi gecen hafta saatleri saati biraz hemen farkettiiuykususdavar ama kacip kacip gidiyor
Yapmaya çalışıyorum ama istemiyor1 aydir tutunup kalkıyor. Biraz teşvik etmek lazim. Elinden tutup yurutmek lazim :)
O dolap olayı bizde de var. Az da aldırsam illa bozulan bişiler oluyor. VallaDolap yönetimim de kaç yıldır hâla kötü.
Artık sebze bozmamaya çalışsam da meyveler çürüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?