Oyy geçmiş olsunSelam kizlar. Cocuklarin ikiside dun gece itibariyle hastalandilar
Gecmisnolsun cnm ne olduSelam kizlar. Cocuklarin ikiside dun gece itibariyle hastalandilar
Biz yandik onlarda yansinEvet çok güzel, tek çocukluların arayı açmadan bu zevki tatmalarını istiyoruz
Geçmiş olsun aijo noldu nesi var kuzularınSelam kizlar. Cocuklarin ikiside dun gece itibariyle hastalandilar
Yahu sormaaa bende sukrettim benden daha pasaklilari varmış diye hohohoooBenden bilenem pasakli
Aynen ya zaten makinayı açmiyim direk kapağına oturur. Hatta kapağını tam kapatmazsam gidip kendi açıyor içine oturuyor kurcalıyor herşeyiAy ne gördüm bulaşık makinası kapağına su döküyorsun orda oynuyor.
Çocukların makine sevgisi müthiş zaten, suyla birleşince daha müthiş olur.
Geçmiş olsun canım hayırdır?Selam kizlar. Cocuklarin ikiside dun gece itibariyle hastalandilar
Bende oyle dedim yikanmis nevresimi 2gun makimede bekletip kaderine terketmek beni bile asarYahu sormaaa bende sukrettim benden daha pasaklilari varmış diye hohohooo
Genel huysuzluktur kuzum yaaKizlar benim oglus dustu kafaya darbe aldi gene fabrika ayarlari bozuldu(kotu bir dusme degildi sukur tw unitesine kafasini carpti biraz o canini yakti) saatlerdir uyutamadim uykusuda var yatirinca kuyameti kopariyo kafasimi acikiyoki
Ya benimki de suyu çok seviyor bunu deniycemBenimde zorda kaldığım zamanlarda yaptığım birşey var. Yere su döküyorum onla oynuyor ben o sıra hemen işimi yapıyorumsu delisi saatlerce oynar.
Ben ara ara iciyorum cnm.dikkat etmiyorum artik acikcasiKızlar emzırıyrum yesılcay ıcebılirım degılmı. Gebelikte de hıc ıcmedım
Her yemekten sonra sanki 1 aydir yikanmamis gibi oluyoruz :)Az once aksam yemeğini yedireyım dedim. Tavuk suyuna sebze corbası. Abbbbbooooovvvv butun vucudumuz tavuk suyu oldu bebenin de benimdeanam masallah bunlar ne kadar hareketlendi sızınkılerde oyle mı yahu. Bır yemek yedirene kadar 1 saat gecıyor.salonun ortasında başlıyoruz yemeğe dış kapıya dogru ilerliyoruz yanı izin versem oyle olacak hahahaha
Çok geçmiş olsun canım nezle falan mı acaba ? Yapıyorsundur mutlaka ama ıhlamur vs iyi gelir .Sagolun kizlar alıntı yapamadim. İkisininde cok kötü burnu akiyor. Oksurukte var biraz. Surekli agliyolar...
Genellikle isikli ve sesli seyler ilgisini cekiyor.Kızlar bebemi evde oyalamakta zorluk çekiyorum. Oyuncaklarından sevdiği bir kaç şey var sadece. Önereceğiniz güzel bir oyuncak var mı şöyle oğlumu 5 dk oyalayacaktavsiyelere açığım
Aramıza tekrar hoşgeldin hunibaby5 gunluk aile ziyaretinin sonunda eve geldiközlediniz mi beni çok iyi geldi ailemi görmek. kiz kardesimde geldi ort 10 gun bizde simdiden gitse ne yaparim diye dusunmeye basladim ayazda herhangi bir gelisme yok ayni tembel habire meme diyip durdu pipetli suluk aldik basta biraz zorlanir gibi oldu ama bekledigimden cok cabuk adapte oldu.son yudumda sorun oluyor yutarken birkac dogum gunu hediyesinide almış olduk.teyzemis oyuncak ve hirka almis komsumuz takim almis.vir tane hirka geldi.nenemiz 3 5 parca kiyafet almis.ganimetleri ayaz topladi anlayacaginiz :)
Bizimkide elinde coraplariyla veya ona benzer seylerle uyur :)Uyku arkadaşı aldım kaç tane sarılıp uyusun diye.
Ama bizim ki uyurken ya koli bandıyla uyur ya yumurta fırçasıyla.
Şaka gibi bir oğlan doğurmuşum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?