2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ay ne gördüm bulaşık makinası kapağına su döküyorsun orda oynuyor.
Çocukların makine sevgisi müthiş zaten, suyla birleşince daha müthiş olur.
Aynen ya zaten makinayı açmiyim direk kapağına oturur. Hatta kapağını tam kapatmazsam gidip kendi açıyor içine oturuyor kurcalıyor herşeyi

Kizlar benim oglus dustu kafaya darbe aldi gene fabrika ayarlari bozuldu (kotu bir dusme degildi sukur tw unitesine kafasini carpti biraz o canini yakti) saatlerdir uyutamadim uykusuda var yatirinca kuyameti kopariyo kafasimi acikiyoki

Kizlar benim oglus dustu kafaya darbe aldi gene fabrika ayarlari bozuldu (kotu bir dusme degildi sukur tw unitesine kafasini carpti biraz o canini yakti) saatlerdir uyutamadim uykusuda var yatirinca kuyameti kopariyo kafasimi acikiyoki
Genel huysuzluktur kuzum yaa geçmiş olsun damadıma selinde bugün otururken ayağa kalkmaya çalıştı yüz üstü düştü çok komikti ama ağladı baya

5 gunluk aile ziyaretinin sonunda eve geldik özlediniz mi beni çok iyi geldi ailemi görmek.kiz kardesimde geldi ort 10 gun bizde simdiden gitse ne yaparim diye dusunmeye basladim ayazda herhangi bir gelisme yok ayni tembel habire meme diyip durdu pipetli suluk aldik basta biraz zorlanir gibi oldu ama bekledigimden cok cabuk adapte oldu.son yudumda sorun oluyor yutarken birkac dogum gunu hediyesinide almış olduk.teyzemis oyuncak ve hirka almis komsumuz takim almis.vir tane hirka geldi.nenemiz 3 5 parca kiyafet almis.ganimetleri ayaz topladi anlayacaginiz :)

Her yemekten sonra sanki 1 aydir yikanmamis gibi oluyoruz :)

Aramıza tekrar hoşgeldin hunibaby

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…