- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Gecmis olsun cnmSelam kizlar. Cocuklarin ikiside dun gece itibariyle hastalandilar
Kiyamam ya.evlat denilince akan sular duruyor iste cnm.gecmis olsunKızlar bu akşam zeynoş hanım çok kötü düştü, nasıl oldu anlamadım inanın 1dk içinde en az 3 kere aldım onu tehlikeli yerlerden en son masaya uzanmış arkam dönüktü çaydanlığı yıkıyordum bir çığlık koptu hemen oturdum yanına kucağıma aldım ama nasıl ağlamasonra birden ağzından kan boşalmaya başladı iki yanından hızlı hızlı süzülüyor o kadar korktum ki hemen eşime koştum o benden daha panik oldu beklemiyordum öyle olmasını, dikiş atılması gerekebilir bu kadar kana dedi o kadar korktum ki sonra baktık zorla sustu,damağını vurmuş galiba çok da anlayamadık ama bir sıkıntı yok şimdilik uyudu çok üzüldüm ya bütün dişlerim sızladı onu öyle görünce evlat çok değişik bişeymiş kalbi sızlıyor insanın
Sağol kuzum inan öyleKiyamam ya.evlat denilince akan sular duruyor iste cnm.gecmis olsun
Kızlar bu akşam zeynoş hanım çok kötü düştü, nasıl oldu anlamadım inanın 1dk içinde en az 3 kere aldım onu tehlikeli yerlerden en son masaya uzanmış arkam dönüktü çaydanlığı yıkıyordum bir çığlık koptu hemen oturdum yanına kucağıma aldım ama nasıl ağlamasonra birden ağzından kan boşalmaya başladı iki yanından hızlı hızlı süzülüyor o kadar korktum ki hemen eşime koştum o benden daha panik oldu beklemiyordum öyle olmasını, dikiş atılması gerekebilir bu kadar kana dedi o kadar korktum ki sonra baktık zorla sustu,damağını vurmuş galiba çok da anlayamadık ama bir sıkıntı yok şimdilik uyudu çok üzüldüm ya bütün dişlerim sızladı onu öyle görünce evlat çok değişik bişeymiş kalbi sızlıyor insanın
Aynen canım çok sağol, hiç canları yanmasa keşkeCok gecmis olsun cnm dusmesine bile korkuyor insan insanin eli ayağı bosaliyor resmen
Geçmiş olsun Allah kolaylık versin çabuk atlatırlar inşallahSagolun kizlar alıntı yapamadim. İkisininde cok kötü burnu akiyor. Oksurukte var biraz. Surekli agliyolar...
Benim ilk kızım da mama sandalyesinden düşmüştü hemen doktora koşmuştuk doktor düşe kalka büyüyecek bu kadar korkma demişti benim de öyle durumlarda elim ayağım tutmuyor resmen geçmiş olsun çok dikkatli olmak lazım çok hareketliler bu dönemdeAynen canım çok sağol, hiç canları yanmasa keşke
Dinlenmiş güzel bi tatil yapmış olmana sevindim kız kardeşinle aranda kaç yaş var iletişiminiz güzel sanırım benim bi abim var kız kardeş duygusunu bilmiyorum umarım benim kızlarımda iyi anlaşır birbirine destek olur büyük kızım kardeşini çok seviyor her gece kardeşini öpmeden uyumuyor tabi bizim ufaklık şuan bi şeyden anlamıyor ablasının oyununu bozabiliyor o zaman işler değişebiliyor5 gunluk aile ziyaretinin sonunda eve geldiközlediniz mi beni çok iyi geldi ailemi görmek. kiz kardesimde geldi ort 10 gun bizde simdiden gitse ne yaparim diye dusunmeye basladim ayazda herhangi bir gelisme yok ayni tembel habire meme diyip durdu pipetli suluk aldik basta biraz zorlanir gibi oldu ama bekledigimden cok cabuk adapte oldu.son yudumda sorun oluyor yutarken birkac dogum gunu hediyesinide almış olduk.teyzemis oyuncak ve hirka almis komsumuz takim almis.vir tane hirka geldi.nenemiz 3 5 parca kiyafet almis.ganimetleri ayaz topladi anlayacaginiz :)
Çok sağol canım elimden geldikçe peşindeyim ama durmuyorlar hiç ki Rabbim beterinden korusunBenim ilk kızım da mama sandalyesinden düşmüştü hemen doktora koşmuştuk doktor düşe kalka büyüyecek bu kadar korkma demişti benim de öyle durumlarda elim ayağım tutmuyor resmen geçmiş olsun çok dikkatli olmak lazım çok hareketliler bu dönemde
Geçmiş olsun canım benimki de bugün bir kere düştü üstelik tam önümde.Tam kafamı çevirdim başka yere o arada tam önümde pat diye düşüverdi biraz ağladı.Yemeğini yedirirken ilk defa çok ağladı anlamadım başta bir baktım kaşıkları kirliydi metal kaşık almıştım öyle ki benim bebeklik kaşığım annem yıllarca saklamış.Neyse kaşık çok sıcakmış bakmıştım oysa ki ona ağlamış.Artık böyle alışacaz düşe kalka büyüyecekler.Kızım çok kontrollüydü bir kere düştüğünü bilirim o da yataktan.Oğlan çok hareketli dere teoe dümdüz gidiyorÇok sağol canım elimden geldikçe peşindeyim ama durmuyorlar hiç ki Rabbim beterinden korusun
Ben de hep peşindeyim insnır mısın el bileklerim ağrıyor kaldır oturt taşımaktan.Benimki 12 civarı oldu zor taşıyorum.Akşama bileklerim ağrıyorÇok sağol canım elimden geldikçe peşindeyim ama durmuyorlar hiç ki Rabbim beterinden korusun
Cok gecmis olsun. En tehlikeli zamanlardayiz. O kadar hizli hareket ediyolarki cok korkuyorumKızlar bu akşam zeynoş hanım çok kötü düştü, nasıl oldu anlamadım inanın 1dk içinde en az 3 kere aldım onu tehlikeli yerlerden en son masaya uzanmış arkam dönüktü çaydanlığı yıkıyordum bir çığlık koptu hemen oturdum yanına kucağıma aldım ama nasıl ağlamasonra birden ağzından kan boşalmaya başladı iki yanından hızlı hızlı süzülüyor o kadar korktum ki hemen eşime koştum o benden daha panik oldu beklemiyordum öyle olmasını, dikiş atılması gerekebilir bu kadar kana dedi o kadar korktum ki sonra baktık zorla sustu,damağını vurmuş galiba çok da anlayamadık ama bir sıkıntı yok şimdilik uyudu çok üzüldüm ya bütün dişlerim sızladı onu öyle görünce evlat çok değişik bişeymiş kalbi sızlıyor insanın
Geçmiş olsun.Kızlar bu akşam zeynoş hanım çok kötü düştü, nasıl oldu anlamadım inanın 1dk içinde en az 3 kere aldım onu tehlikeli yerlerden en son masaya uzanmış arkam dönüktü çaydanlığı yıkıyordum bir çığlık koptu hemen oturdum yanına kucağıma aldım ama nasıl ağlamasonra birden ağzından kan boşalmaya başladı iki yanından hızlı hızlı süzülüyor o kadar korktum ki hemen eşime koştum o benden daha panik oldu beklemiyordum öyle olmasını, dikiş atılması gerekebilir bu kadar kana dedi o kadar korktum ki sonra baktık zorla sustu,damağını vurmuş galiba çok da anlayamadık ama bir sıkıntı yok şimdilik uyudu çok üzüldüm ya bütün dişlerim sızladı onu öyle görünce evlat çok değişik bişeymiş kalbi sızlıyor insanın
Bebek daha zor tabi ya.Eslem cok fena tikali. Dun gece de yusranin tikaliydi. Ama bebegin hasta olmasi daha zor galiba. Serum sık, çek falan izinde vermiyor. Bir tur uyandi zaten hic uykum yok nasılsa uyancak diye hareket edip duruyor
Ne güzel düşmeden büyümüş.Geçmiş olsun canım benimki de bugün bir kere düştü üstelik tam önümde.Tam kafamı çevirdim başka yere o arada tam önümde pat diye düşüverdi biraz ağladı.Yemeğini yedirirken ilk defa çok ağladı anlamadım başta bir baktım kaşıkları kirliydi metal kaşık almıştım öyle ki benim bebeklik kaşığım annem yıllarca saklamış.Neyse kaşık çok sıcakmış bakmıştım oysa ki ona ağlamış.Artık böyle alışacaz düşe kalka büyüyecekler.Kızım çok kontrollüydü bir kere düştüğünü bilirim o da yataktan.Oğlan çok hareketli dere teoe dümdüz gidiyor
Acıyo olabilirKizlar benim oglus dustu kafaya darbe aldi gene fabrika ayarlari bozuldu(kotu bir dusme degildi sukur tw unitesine kafasini carpti biraz o canini yakti) saatlerdir uyutamadim uykusuda var yatirinca kuyameti kopariyo kafasimi acikiyoki
Bi aksilesti canim yaa .cabuk susmustu ama bilemedimAcıyo olabilir
Korkudan kucak da istemiş olabilir.
Oyy canim sizide gecmis olsun gulme gelinimeGenel huysuzluktur kuzum yaageçmiş olsun damadıma selinde bugün otururken ayağa kalkmaya çalıştı yüz üstü düştü çok komikti ama ağladı baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?