2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Çok geçmiş olsun ya içim acıdı benimde okurkan Allah esirgesin yavrularımızı ya (

Benim kız mücver pankek falan sevmiyor ya bende denemedim tekrar tekrar . Yapıp yemezse hem vakit kaybı hem israf hem sinir bozukluğu vs vs eve mücver yapacağım zaman bi denerim bak iyi akıl ettik

Elinde yiyince bizimki bazen yiyorda mucher zor oluyor yani zaman aliyor benim icin tost makinesinde kolay geliyor 2 kerede pisirince sonrada dilim dilim kesiyodum

Geçmiş olsun canım.Benim de hergün saatinde uyuyan çocuk uyumamak için direniyor ve ben hariç babası anneannesi daha rahat uyutuyor.Atağa mı girdi nedir
Bizde de aynı durum. Geceleri zaten söylememe gerek yok. Sabah 5te artık kanguraya koydum evin içinde yürüye yürüye uyudu sonunda.

Canım ya ben daha yeni görüyorum bu mesajını . Çok geçmiş olsun

Kızlar bal vermeye başlayacak mısınız? Geçen instagramda dolaşırken gördüm keçi sütüne bal ekmeği kaırştırıp içirenler varmış çok faydalıymış.
Bende 1 yaşından sonra 1 çay bardağına yakın bu şekilde versem mi diye süşünsüm. Evet araştırdım inek sütü kansızlık yapıyormuş ama keç sütü çok faydalıymış. Yarım çay bardağı falan içirsem her gün faydalı olur siye düşünüyorum.

Ben yusra da bal vermeye 18 aydan sonra başladim. Çünkü cok alerjik diye düşündüm

Ben yusra da bal vermeye 18 aydan sonra başladim. Çünkü cok alerjik diye düşündüm
Evet çok alerjik olanlar varmış. Ama şimdi bir sayfada görüştüm birisyle uzmanmış. Yedirmeden önce bileğinde deneyin alerjisi varsa çıkar falan dedi.
Apiterapi diye bir sayfa var orayı önerdi. Baktım fiyatları biraz yüksek ama alırım heralde 1 ay sonra keçi sütüyle birlikte deneyeceğim.

Tamir tamirat işlerinden anlayan var mı kızımın odasına bi kitaplık aldım raflı ama hafif bi şey bizim ufaklık onu üzerine devirir çok korkuyorum kitaplığı duvara sabitlemek şart bunun için matkap mı gerekli duvarı delmek için bizde matkap yok nerden bulurum ki

Sağol canım benim hiç yerinde durmuyor valla iyice korkutuyor beni
Kuzum aylardır öyleyiz valla . Bugün kendi kendine kalktı ayağa gerileme bi düştü Babası sağında ben solunda oturuyoruz tutamadık . Oluyor kazalar ne kadar dikkat Etsekte Allah’a emanet meleklerimiz . Patik bile giydirmiyorum dolaşırken engel olur takılır bi yere dengesini kaybeder falan diye

Ayyynen öyle hep diyorum ya ona özel yap yemez ama elinde görsün yada sen ye karşısında ıh ıh ıh bana da ver diyor resmen

Kuzum bir de bu halleri başladı ayakta durmaya çalışıyor, bugün canlı dersteyim mutfakta tam balkon kapısının orada ayağa kalkmaya çalıştı kafası mermere gelecekti ama ilk defa benim kocaayı bir işe yaramış pofuduk terliklerini orada unutmuş kafası tam ona geldi çok şükür, Allah korusun yavrularımızı kuzum inşallah sorunsuz sağlıkla büyür giderler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…