- 19 Mayıs 2018
- 3.745
- 6.377
- 158
- 32
Çok geçmiş olsun ya içim acıdı benimde okurkan Allah esirgesin yavrularımızı yaKızlar bu akşam zeynoş hanım çok kötü düştü, nasıl oldu anlamadım inanın 1dk içinde en az 3 kere aldım onu tehlikeli yerlerden en son masaya uzanmış arkam dönüktü çaydanlığı yıkıyordum bir çığlık koptu hemen oturdum yanına kucağıma aldım ama nasıl ağlamasonra birden ağzından kan boşalmaya başladı iki yanından hızlı hızlı süzülüyor o kadar korktum ki hemen eşime koştum o benden daha panik oldu beklemiyordum öyle olmasını, dikiş atılması gerekebilir bu kadar kana dedi o kadar korktum ki sonra baktık zorla sustu,damağını vurmuş galiba çok da anlayamadık ama bir sıkıntı yok şimdilik uyudu çok üzüldüm ya bütün dişlerim sızladı onu öyle görünce evlat çok değişik bişeymiş kalbi sızlıyor insanın
Benim kız mücver pankek falan sevmiyor ya bende denemedim tekrar tekrar . Yapıp yemezse hem vakit kaybı hem israf hem sinir bozukluğu vs vseve mücver yapacağım zaman bi denerim bak iyi akıl ettik
Bizde de aynı durum. Geceleri zaten söylememe gerek yok. Sabah 5te artık kanguraya koydum evin içinde yürüye yürüye uyudu sonunda.Geçmiş olsun canım.Benim de hergün saatinde uyuyan çocuk uyumamak için direniyor ve ben hariç babası anneannesi daha rahat uyutuyor.Atağa mı girdi nedir
Allah razı olsun kuzum,Rabbim korusun kuzularımızıÇok geçmiş olsun ya içim acıdı benimde okurkan Allah esirgesin yavrularımızı ya(
Canım ya ben daha yeni görüyorum bu mesajını . Çok geçmiş olsunKızlar bu akşam zeynoş hanım çok kötü düştü, nasıl oldu anlamadım inanın 1dk içinde en az 3 kere aldım onu tehlikeli yerlerden en son masaya uzanmış arkam dönüktü çaydanlığı yıkıyordum bir çığlık koptu hemen oturdum yanına kucağıma aldım ama nasıl ağlamasonra birden ağzından kan boşalmaya başladı iki yanından hızlı hızlı süzülüyor o kadar korktum ki hemen eşime koştum o benden daha panik oldu beklemiyordum öyle olmasını, dikiş atılması gerekebilir bu kadar kana dedi o kadar korktum ki sonra baktık zorla sustu,damağını vurmuş galiba çok da anlayamadık ama bir sıkıntı yok şimdilik uyudu çok üzüldüm ya bütün dişlerim sızladı onu öyle görünce evlat çok değişik bişeymiş kalbi sızlıyor insanın
Ben yusra da bal vermeye 18 aydan sonra başladim. Çünkü cok alerjik diye düşündümKızlar bal vermeye başlayacak mısınız? Geçen instagramda dolaşırken gördüm keçi sütüne bal ekmeği kaırştırıp içirenler varmış çok faydalıymış.
Bende 1 yaşından sonra 1 çay bardağına yakın bu şekilde versem mi diye süşünsüm. Evet araştırdım inek sütü kansızlık yapıyormuş ama keç sütü çok faydalıymış. Yarım çay bardağı falan içirsem her gün faydalı olur siye düşünüyorum.
Evet çok alerjik olanlar varmış. Ama şimdi bir sayfada görüştüm birisyle uzmanmış. Yedirmeden önce bileğinde deneyin alerjisi varsa çıkar falan dedi.Ben yusra da bal vermeye 18 aydan sonra başladim. Çünkü cok alerjik diye düşündüm
Sağol canım benim hiç yerinde durmuyor valla iyice korkutuyor beniCanım ya ben daha yeni görüyorum bu mesajını . Çok geçmiş olsun
Yaaa canım çok geçmiş olsun , ne oluyor bu bebeklere yaBu akşam eslem bazadan düştü. Gözü şişti, alni morardi
Lostincim ilaç iyi geldi demiştin uykuları düzelmedi miBizde de aynı durum. Geceleri zaten söylememe gerek yok. Sabah 5te artık kanguraya koydum evin içinde yürüye yürüye uyudu sonunda.
Hay Allah ya ... nasıl düştü kuzum öyleBu akşam eslem bazadan düştü. Gözü şişti, alni morardi
Kuzum aylardır öyleyiz valla . Bugün kendi kendine kalktı ayağa gerileme bi düştüSağol canım benim hiç yerinde durmuyor valla iyice korkutuyor beni
Ayyynen öyleKıymalı yeşil mercimek yemeği yapmıştım öğlen yemedi, blenderdan geçirdim öyle zar zor yedi.
Şimdi biz yerken gördü ezmeden yiyor maşallahgelip bizim yemeklerimize salça olmayı çok seviyor. Sizinkilerde böyle mi?
O kdar seviniyoki yerinde buluncaKontrol ediyor yerindemi diye
Aynı dediğin gibi valla mutfakta uyutuyorum bende öyle olunca
Cok gecmis olsun canmBu akşam eslem bazadan düştü. Gözü şişti, alni morardi
Aynn oyle valla cnmOdaya götürdüm emmemsk icin gerigeri atti kendini tam uyumak uzereyken kalkti oturdu ,bnde salona gelip emzirdim uyudu kaldiayirt ediyorlar artik nerde ne oldugunu
Cok sanslisin canim ne kadr yavas ilerlerse o kadar iyi
Kuzum bir de bu halleri başladı ayakta durmaya çalışıyor, bugün canlı dersteyim mutfakta tam balkon kapısının orada ayağa kalkmaya çalıştı kafası mermere gelecekti ama ilk defa benim kocaayı bir işe yaramış pofuduk terliklerini orada unutmuş kafası tam ona geldi çok şükür, Allah korusun yavrularımızı kuzum inşallah sorunsuz sağlıkla büyür giderlerKuzum aylardır öyleyiz valla . Bugün kendi kendine kalktı ayağa gerileme bi düştüBabası sağında ben solunda oturuyoruz tutamadık . Oluyor kazalar ne kadar dikkat Etsekte Allah’a emanet meleklerimiz . Patik bile giydirmiyorum dolaşırken engel olur takılır bi yere dengesini kaybeder falan diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?