- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Yasina 2 hafta 10 gun kala falan denemeyi dusunuyorum.Kızlar bal vermeye başlayacak mısınız? Geçen instagramda dolaşırken gördüm keçi sütüne bal ekmeği kaırştırıp içirenler varmış çok faydalıymış.
Bende 1 yaşından sonra 1 çay bardağına yakın bu şekilde versem mi diye süşünsüm. Evet araştırdım inek sütü kansızlık yapıyormuş ama keç sütü çok faydalıymış. Yarım çay bardağı falan içirsem her gün faydalı olur siye düşünüyorum.
Gecmis olsun cnmBu akşam eslem bazadan düştü. Gözü şişti, alni morardi
Şşşş oyunun toplamkac level oldugunu yazmadim korkutmayalimAcimiyo yapmiyim demezler zaten inu buyuklerde demiyo dedigin gibide hic korkmuyorlarda yaagerci bizim abi surekli koltuklardan atliyor onu goren mirada kendini birakiveriyor tabi onun aglama cigliklari bitnek bilmiyorda gordugunu yaouyor iste bnim kafam gerckten cocuk goturmuyormus pink bn bunu cok iyi anladim sadece guzel zamanlarin tadini cikartmak istiyorum bu 7levelin arkasida var ama darilirim simdi hepsini tek çocuklu arladaslardan saklarsan
Gideriz canim esimde seviyor ama ben cok korkuyorum kardan kaymaktan dusmektenOh planı da yapmış cimcime
Gidiyor musunuz, gitmezseniz canınıza okur gibi hissettim
Bizde abi yemeye çalıştı tabii ki, her yeri yaladı, baktım başedemiyorum koyverdim.
Yari zamanli izinliyim cnm kiz kardesim ay basina kadar bizde ayazla ilgileniyor bazen saolsun bende islerimi yapiyorum kahve ic muhabbet et derken zaman geciyor anlamiyorum bile :) en yakin zamanda yeni huniler kargoda :)Kiazzz hasat ne zaman donuyosun yillik iznin bitti yiter nolir geri donhunilerimiz eskidi gafamizda kokru huniler hadi yeni huniler senden Hasatzamani
Yari zamanla izin demek meme olarak ise basladim demek dimiYari zamanli izinliyim cnm kiz kardesim ay basina kadar bizde ayazla ilgileniyor bazen saolsun bende islerimi yapiyorum kahve ic muhabbet et derken zaman geciyor anlamiyorum bile :) en yakin zamanda yeni huniler kargoda :)
Senin bransin neydi ortmenim ☺☺. Ayy bence cok guzel cok havali not vermekNot zamanı canım.
Ama bana bi temizlik yapma aşkı geldi, vaktim yok
Ders yapmaktan kaçan öğrenciler gibiyim
Kanka bugunnkaka yapmi igrenc ama boyoe duble igrenc o kan damlasi igrenc otesi diskilatiyoBen de külot beze geçcem ya ben cırtlayana kadar 3 kez kaçırıyorum elimdengüle güle kullan canım iyi günlerde s.çsın Selintoş
Gobek adim meme yapacak birsey yok cnm :) gel beraber olsun sohbetimiz :) simdi cay demliyor ayazi uyutucam sonra parti :)Yari zamanla izin demek meme olarak ise basladim demek dimiohh ne guzel sohnetiniz bol olsun
Sağol canımNe mutlu size ya çok sevindim
Ortaokul benim, okul yeni olunca seslerini duyduğum kadar tanıdım öğrencileri.KÇlara giriyorsun canım
Toplam 15 olduDiyet nasıl gidiyor kaç kilo verdim canın
Sen en iyisi Çınar'ı da ver babasına ve gözlerini kapat, ama sakın açmaGideriz canim esimde seviyor ama ben cok korkuyorum kardan kaymaktan dusmekteniste onlar kayardi bende cinarla etrafi heyiklerdim ayy anam anamm su kari kesin kayarken bize carpar oglum gel surda duralim veya insan gibi kayinn oglluummm die millete satasirdim ve muhakkak ama muhakkak kendime yasli dili sismis abuk subuk sorular soracak muhabbet edecek bi teyze bulurdum . Tabi bide yasak var haftaici esimin ise gitmedigi gun 1 ile 4 arasinda yagsin litfen ama hah bide defnenin botlari kuculmus acil bot ihtiyacimizida karsilamamiz lazim .o koyuvermeyi cok seviyorum yaa amaaan zaten yaladi ellledi yedi diye diye aha koronayoda buldukyaa
Ne yanlış anlıcam temizliğe ve iş yapmaya karşı duruşum belli, 2 gün nevresim bekletmenin bi tık altı, düşün ne kadar sıkıntıya girdimSenin bransin neydi ortmenim ☺☺. Ayy bence cok guzel cok havali not vermek.yani kanki temizlik askiyla seni ayni cumlede dusunemedim gerckten kaciyosun not vermekten yanlis anlama sakin kendimde hic yanip tuturmam o askla iste ilham geldikce mecburiyetten
Maşallah ya iyi gidiyorsun sen.Toplam 15 oldu
Kanka valla kaka yaptığı zaman benim aklım gidiyor artıkKanka bugunnkaka yapmi igrenc ama boyoe duble igrenc o kan damlasi igrenc otesi diskilatiyomekonyumdan halklice bi kaka silerken bi dondu yan sildim bende bastirdim yakaladim oda sasirdi ama kacmasima izin veremezdim g.tunde bi kari camur gibi b.kla nere gidiyon demezlermi adama
Uff ya ben de daha yeni bitirdim ama haksızlık yaptım mı şuna daha mı az verseydim bu hiç derse girmedi ama ortalaması yüksekmiş diye diye başım ağrıdı valla notları girerkenNe yanlış anlıcam temizliğe ve iş yapmaya karşı duruşum belli, 2 gün nevresim bekletmenin bi tık altı, düşün ne kadar sıkıntıya girdim
Yok ya ne havası, ona çok verdim ona az verdim derken midem ağrıdı bugün.
Din Kültürü branşım.
Buna şükür o halde canım çok sağol valla azcık da olsa ağzından gidince mutlu oluyorumCanim emin ol yine iyi..diyorum ya benimki neredeyse hiçbirşey yemiyodu
Haydiiiiiii toptan sleepyy külot bezeeeYa bende külot beze geçmek istiyorum deniycem bakalım. Bizimkide asla yatmıyor.
Tecrübelerinden faydalanmak isterim madamcımHahha sağol kuşumbende ondan külot aldım bu sefer . Bakalım nasıl olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?