2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Yasina 2 hafta 10 gun kala falan denemeyi dusunuyorum.

Şşşş oyunun toplamkac level oldugunu yazmadim korkutmayalim . Yaa hahahahha yerim taklit etcem die basini belaya sokuyor demek . Cinarda ablasi babasiyla oynayimva kiskaniyo bagira bagira gule gule gidiyo yanlarina satasiyo cok tatli oluyo ama defne bazen kiziyo.malesef guzel anlarin yaninda kotu anlarda oluyor iste ite kalka gidiyoruz .2gundir rahattim kocama kakalayip durdum zaten cinarfa babasiyla daha ozgur oynuyo ben fazla kontrolcu ve tedbirliyim hayati zindan ediyorum otur dur duscen gel diye diye

Oh planı da yapmış cimcime
Gidiyor musunuz, gitmezseniz canınıza okur gibi hissettim
Bizde abi yemeye çalıştı tabii ki, her yeri yaladı, baktım başedemiyorum koyverdim.
Gideriz canim esimde seviyor ama ben cok korkuyorum kardan kaymaktan dusmekten iste onlar kayardi bende cinarla etrafi heyiklerdim ayy anam anamm su kari kesin kayarken bize carpar oglum gel surda duralim veya insan gibi kayinn oglluummm die millete satasirdim ve muhakkak ama muhakkak kendime yasli dili sismis abuk subuk sorular soracak muhabbet edecek bi teyze bulurdum . Tabi bide yasak var haftaici esimin ise gitmedigi gun 1 ile 4 arasinda yagsin litfen ama hah bide defnenin botlari kuculmus acil bot ihtiyacimizida karsilamamiz lazim .o koyuvermeyi cok seviyorum yaa amaaan zaten yaladi ellledi yedi diye diye aha koronayoda buldukyaa

Kiazzz hasat ne zaman donuyosun yillik iznin bitti yiter nolir geri don hunilerimiz eskidi gafamizda kokru huniler hadi yeni huniler senden Hasatzamani
Yari zamanli izinliyim cnm kiz kardesim ay basina kadar bizde ayazla ilgileniyor bazen saolsun bende islerimi yapiyorum kahve ic muhabbet et derken zaman geciyor anlamiyorum bile :) en yakin zamanda yeni huniler kargoda :)

Yari zamanli izinliyim cnm kiz kardesim ay basina kadar bizde ayazla ilgileniyor bazen saolsun bende islerimi yapiyorum kahve ic muhabbet et derken zaman geciyor anlamiyorum bile :) en yakin zamanda yeni huniler kargoda :)
Yari zamanla izin demek meme olarak ise basladim demek dimi ohh ne guzel sohnetiniz bol olsun

Not zamanı canım.
Ama bana bi temizlik yapma aşkı geldi, vaktim yok
Ders yapmaktan kaçan öğrenciler gibiyim
Senin bransin neydi ortmenim ☺☺. Ayy bence cok guzel cok havali not vermek .yani kanki temizlik askiyla seni ayni cumlede dusunemedim gerckten kaciyosun not vermekten yanlis anlama sakin kendimde hic yanip tuturmam o askla iste ilham geldikce mecburiyetten

Ben de külot beze geçcem ya ben cırtlayana kadar 3 kez kaçırıyorum elimden güle güle kullan canım iyi günlerde s.çsın Selintoş
Kanka bugunnkaka yapmi igrenc ama boyoe duble igrenc o kan damlasi igrenc otesi diskilatiyo mekonyumdan halklice bi kaka silerken bi dondu yan sildim bende bastirdim yakaladim oda sasirdi ama kacmasima izin veremezdim g.tunde bi kari camur gibi b.kla nere gidiyon demezlermi adama

Sen en iyisi Çınar'ı da ver babasına ve gözlerini kapat, ama sakın açma
Teyze muhabbeti dinlemektense hayatın zevklerini tadar bebe
Botu kar gösterince mi ne aldık biz, bu sene hiç niyetim yoktu kar yoksa bot da yok dedim
Boşversene, yalaya yalaya bağışıklık güçlendiriyoruz

Ne yanlış anlıcam temizliğe ve iş yapmaya karşı duruşum belli, 2 gün nevresim bekletmenin bi tık altı, düşün ne kadar sıkıntıya girdim
Yok ya ne havası, ona çok verdim ona az verdim derken midem ağrıdı bugün.
Din Kültürü branşım.

Kanka valla kaka yaptığı zaman benim aklım gidiyor artık mukus da bitti ya popoya yapışmış oluyor silene kadar alt açmaya sürül babam sürül ben bir de bu zamana kadar temizleme pamuğu kullandım hep bugün kakayı ıslak mendille sildim dedim dünya varmışartık no pamuk yes ıslak mendil

Uff ya ben de daha yeni bitirdim ama haksızlık yaptım mı şuna daha mı az verseydim bu hiç derse girmedi ama ortalaması yüksekmiş diye diye başım ağrıdı valla notları girerken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…