- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 248
- 31
Şşşş oyunun toplamkac level oldugunu yazmadim korkutmayalim. Yaa hahahahha yerim taklit etcem die basini belaya sokuyor demek . Cinarda ablasi babasiyla oynayimva kiskaniyo bagira bagira gule gule gidiyo yanlarina satasiyo cok tatli oluyo ama defne bazen kiziyo .malesef guzel anlarin yaninda kotu anlarda oluyor iste ite kalka gidiyoruz .2gundir rahattim kocama kakalayip durdum zaten cinarfa babasiyla daha ozgur oynuyo ben fazla kontrolcu ve tedbirliyim hayati zindan ediyorum otur dur duscen gel diye diye
Yusra da ilk iki denemede eve hemen geri döndü. 3. Denemede babasiyla bende ciktim. O sekilde alıştı2 gündür kara doyduk biz artık.
Kız kara dokundu ve alelade bir şeymiş gibi kafasını çevirdi.
Eşek hoşaftan ne anlar.
Oğlan iyi eğlendi, dokunamam edemem demedi Allah'tan bu sene.
Yok bende ortaokul cnm türkçe geçen yılki ortalamalarına ve derslere ktılıp katılmadıklarına göre berdimOrtaokul benim, okul yeni olunca seslerini duyduğum kadar tanıdım öğrencileri.
Senin sınif mı?
Bende not verirken çok zorlanıyorum yaa kırk kere inceliyorumUff ya ben de daha yeni bitirdim ama haksızlık yaptım mı şuna daha mı az verseydim bu hiç derse girmedi ama ortalaması yüksekmiş diye diye başım ağrıdı valla notları girerken
Maşallahh ya ne güzel bende 4.5 daha vermek istiyorumToplam 15 oldu
Simdiden dayanamiyorumbüyükler evet kendi basina kalmak istiyor ama kucuklerin ogrdnmesi icin sart bi sekilde gun gecip gidiyor iste sen kendini hazirla canim simdiden belki defnede ise yaramistir ama kendi bagimsizliklari basladi mi hic cekinmiyorlar cinarinda içinde varsa senin kalp bunuzor karsilarr
Amaaaan hic oyle sisyetik isiyle ugrasmamam sleepyy sagolsun aldigim pamuklari usendimde onlarlarfa ayin yikin basi makyaj yaparsam onu siliyorum bideKanka valla kaka yaptığı zaman benim aklım gidiyor artıkmukus da bitti ya popoya yapışmış oluyor silene kadar alt açmaya sürül babam sürül ben bir de bu zamana kadar temizleme pamuğu kullandım hep bugün kakayı ıslak mendille sildim dedim dünya varmış artık no pamuk yes ıslak mendil
Kiz anam din kulturu diyince ben bi kere dinkulturunden 45 almistimNe yanlış anlıcam temizliğe ve iş yapmaya karşı duruşum belli, 2 gün nevresim bekletmenin bi tık altı, düşün ne kadar sıkıntıya girdim
Yok ya ne havası, ona çok verdim ona az verdim derken midem ağrıdı bugün.
Din Kültürü branşım.
Hahahaha kesin denetirdi ooyyy beniim sari oglanim nasilda guzel kulluklenir kardaSen en iyisi Çınar'ı da ver babasına ve gözlerini kapat, ama sakın açma
Teyze muhabbeti dinlemektense hayatın zevklerini tadar bebe
Botu kar gösterince mi ne aldık biz, bu sene hiç niyetim yoktu kar yoksa bot da yok dedim
Boşversene, yalaya yalaya bağışıklık güçlendiriyoruz
Yok kuzum ya bekliyorum dahaTecrübelerinden faydalanmak isterim madamcımbu arada geldi mi kuzum şu adım adım seti
Afiyet bal seker olsun et olsun yag olsun yan olsunGobek adim meme yapacak birsey yok cnm :) gel beraber olsun sohbetimiz :) simdi cay demliyor ayazi uyutucam sonra parti :)
Sorma ya.Uff ya ben de daha yeni bitirdim ama haksızlık yaptım mı şuna daha mı az verseydim bu hiç derse girmedi ama ortalaması yüksekmiş diye diye başım ağrıdı valla notları girerken
Daha napcaksin ortmenim yaa 70 basindan tasar girselerdi derse sonucta emek veriyorsunuzSorma ya.
Son kontrolü de yaptım ama sanki derse hiç girmeyene bile 70 vermemişim gibi tekrar baksam mı diye içim içimi yiyor.
İkinci dönem de kendi kendime ders yaparım artık
Örtmenin boğün canlı ders var mıDaha napcaksin ortmenim yaa 70 basindan tasar girselerdi derse sonucta emek veriyorsunuz
Dun eve temizlik yapip bugun geldik cok sukur
Hersyi gordum herseyiNerde kaliyodunki cnm
Hersyi gordum herseyikarda gezdiler kahve ictiler kaynisigille ordaydi heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?