2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

büyükler evet kendi basina kalmak istiyor ama kucuklerin ogrdnmesi icin sart bi sekilde gun gecip gidiyor iste sen kendini hazirla canim simdiden belki defnede ise yaramistir ama kendi bagimsizliklari basladi mi hic cekinmiyorlar cinarinda içinde varsa senin kalp bunuzor karsilarr

2 gündür kara doyduk biz artık.
Kız kara dokundu ve alelade bir şeymiş gibi kafasını çevirdi.
Eşek hoşaftan ne anlar.
Oğlan iyi eğlendi, dokunamam edemem demedi Allah'tan bu sene.
Yusra da ilk iki denemede eve hemen geri döndü. 3. Denemede babasiyla bende ciktim. O sekilde alıştı

Simdiden dayanamiyorum neyden korkuyosam onu yapiyo valla

Amaaaan hic oyle sisyetik isiyle ugrasmamam sleepyy sagolsun aldigim pamuklari usendimde onlarlarfa ayin yikin basi makyaj yaparsam onu siliyorum bide soylemesi cok zor ama hemeroideme krem surecegim zaman krem surup araya sıkistiriyorum

Kiz anam din kulturu diyince ben bi kere dinkulturunden 45 almistim annemle babam nasil kizmisti bana bende cok utanmistim ama sinidtada en yuksek not 50ydi 50=100ise 45=95ti ama anlatamamistim babamgile ecük degisik bir hocaydida sinavi bulmaca seklinde yapardi valla zor gecmistik sinifca hahahaha evet bende oyle nevresim bekletmeden bir iki tik daha alti . Haklisiniz hak yememek onemli sonucta stresli is . Nickini guncelliyorum izninle dinikahve

Hahahaha kesin denetirdi ooyyy beniim sari oglanim nasilda guzel kulluklenir karda .az once esim diyoki aaaaa ne guzel kar yagmis salahmisin dedim sincana yagdida buraya yagmadi die dellendi herifim

Tecrübelerinden faydalanmak isterim madamcımbu arada geldi mi kuzum şu adım adım seti
Yok kuzum ya bekliyorum daha haftasonu da girdi iyice uzadı . Kan damlasını falan da almıştım bekliyorum hala bu arada benim kız da asla tatlı yemiyor ya pekmez veremiyorum anlıyor pekmez olduğunu kaşıktan

Uff ya ben de daha yeni bitirdim ama haksızlık yaptım mı şuna daha mı az verseydim bu hiç derse girmedi ama ortalaması yüksekmiş diye diye başım ağrıdı valla notları girerken
Sorma ya.
Son kontrolü de yaptım ama sanki derse hiç girmeyene bile 70 vermemişim gibi tekrar baksam mı diye içim içimi yiyor.
İkinci dönem de kendi kendime ders yaparım artık

Sorma ya.
Son kontrolü de yaptım ama sanki derse hiç girmeyene bile 70 vermemişim gibi tekrar baksam mı diye içim içimi yiyor.
İkinci dönem de kendi kendime ders yaparım artık
Daha napcaksin ortmenim yaa 70 basindan tasar girselerdi derse sonucta emek veriyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…