2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bende ortaokuldayken hoca sözlü olarak bazi sureleri okutuyordu. Reglim diye okuyamam dedim hocaya.hemde bayan hocaydi sonradan soyledim hocam regldim ben diye cok kizmisti bana

Amaaaan hic oyle sisyetik isiyle ugrasmamam sleepyy sagolsun aldigim pamuklari usendimde onlarlarfa ayin yikin basi makyaj yaparsam onu siliyorum bide soylemesi cok zor ama hemeroideme krem surecegim zaman krem surup araya sıkistiriyorum
Kanka pamuk sosyetik mi kız ama sleepy ıslak mendili ben de beğendim sirkeli olandan almış kocaayım geçen gün bimden tanesi 4.95 e gelmiş ama artık netten alırım

Yok kuzum ya bekliyorum daha haftasonu da girdi iyice uzadı . Kan damlasını falan da almıştım bekliyorum hala bu arada benim kız da asla tatlı yemiyor ya pekmez veremiyorum anlıyor pekmez olduğunu kaşıktan
Canım bu sıpaların damak tadı var inan, bizimki ıhlamurun ilk demlenmiş buruk halini seviyor, zeytini seviyor, ekşiyi seviyor ama tatlıyı sevmiyor dediğin gibi hele mandalinaya bayılıyor tepeme çıkacak neredeyse

Sorma ya.
Son kontrolü de yaptım ama sanki derse hiç girmeyene bile 70 vermemişim gibi tekrar baksam mı diye içim içimi yiyor.
İkinci dönem de kendi kendime ders yaparım artık
o hataya ben de düşmüşüm ama yapacak bişey yok valla napayım derse katılana azcık da doğru cevaplar verene verdim 100ü

Kanka pamuk sosyetik mi kız ama sleepy ıslak mendili ben de beğendim sirkeli olandan almış kocaayım geçen gün bimden tanesi 4.95 e gelmiş ama artık netten alırım
Sosyetik tabi . Kanka ben duz naturel neyaz paket isimizi goruyo yani ye insiparis ettik bezle beraber

Çocuklar soğumasın diye bi cevapları vermediğimiz kalıyor o nasıl hocaymış öyle

Aynen ya hamileyken bende çok ekşi yedim bizimkide limonu yer yüzünü ekşitmeden turşu yedi geçen gün sıpa bi de ağzını şapırdatıyor

Aynen ya hamileyken bende çok ekşi yedim bizimkide limonu yer yüzünü ekşitmeden turşu yedi geçen gün sıpa bi de ağzını şapırdatıyor
Ben de hem hamileyken hem de normal zaman da ekşiciyim zaten ilk defa bi huyu bana çekmiş uyudu mu bebeler , benimki hala tepeme çıkıyor da şuanda

Dun ayagimi berttim bende ya. Evdeki misafirde hâla yakalanmadi. Sinirler hala bozuk
Gecmiş olsun canım ya her ıkı konudada.nolcak bu fare. Bebeyı yere bıle oturtamıyosun oynayamıyor cocuklar felan degılmı offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…