Verirsin canım. Benim vermem gereken en az 25 kg var daha.Maşallahh ya ne güzel bende 4.5 daha vermek istiyorum
Biraz annemde biraz kayinvalidemde kaldikNerde kaliyodunki cnm
Bende ortaokuldayken hoca sözlü olarak bazi sureleri okutuyordu. Reglim diye okuyamam dedim hocaya.hemde bayan hocaydi sonradan soyledim hocam regldim ben diye cok kizmisti banaKiz anam din kulturu diyince ben bi kere dinkulturunden 45 almistimannemle babam nasil kizmisti bana bende cok utanmistim ama sinidtada en yuksek not 50ydi 50=100ise 45=95ti ama anlatamamistim babamgile ecük degisik bir hocaydida sinavi bulmaca seklinde yapardi valla zor gecmistik sinifca hahahaha evet bende oyle nevresim bekletmeden bir iki tik daha alti . Haklisiniz hak yememek onemli sonucta stresli is . Nickini guncelliyorum izninle dinikahve
Kanka pamuk sosyetik mi kızAmaaaan hic oyle sisyetik isiyle ugrasmamam sleepyy sagolsun aldigim pamuklari usendimde onlarlarfa ayin yikin basi makyaj yaparsam onu siliyorum bidesoylemesi cok zor ama hemeroideme krem surecegim zaman krem surup araya sıkistiriyorum
Canım bu sıpaların damak tadı var inan, bizimki ıhlamurun ilk demlenmiş buruk halini seviyor, zeytini seviyor, ekşiyi seviyor ama tatlıyı sevmiyor dediğin gibiYok kuzum ya bekliyorum dahahaftasonu da girdi iyice uzadı . Kan damlasını falan da almıştım bekliyorum hala bu arada benim kız da asla tatlı yemiyor ya pekmez veremiyorum anlıyor pekmez olduğunu kaşıktan
Sorma ya.
Son kontrolü de yaptım ama sanki derse hiç girmeyene bile 70 vermemişim gibi tekrar baksam mı diye içim içimi yiyor.
İkinci dönem de kendi kendime ders yaparım artık
Bunye alisik degil tabiOnlari bende gordumde iste temizleyip geldik diyince anlayamadimdunden beri uyumadigimdan baglar koptu
Geçmiş olsun.Dun ayagimi berttim bende ya. Evdeki misafirde hâla yakalanmadi. Sinirler hala bozuk
Sosyetik tabiKanka pamuk sosyetik mi kızama sleepy ıslak mendili ben de beğendim sirkeli olandan almış kocaayım geçen gün bimden tanesi 4.95 e gelmiş ama artık netten alırım
Çocuklar soğumasın diye bi cevapları vermediğimiz kalıyor o nasıl hocaymış öyleKiz anam din kulturu diyince ben bi kere dinkulturunden 45 almistimannemle babam nasil kizmisti bana bende cok utanmistim ama sinidtada en yuksek not 50ydi 50=100ise 45=95ti ama anlatamamistim babamgile ecük degisik bir hocaydida sinavi bulmaca seklinde yapardi valla zor gecmistik sinifca hahahaha evet bende oyle nevresim bekletmeden bir iki tik daha alti . Haklisiniz hak yememek onemli sonucta stresli is . Nickini guncelliyorum izninle dinikahve
Neler neler denedik ama tutulmadiGeçmiş olsun.
İlaç falan koydunuz mu fare için?
Alıştıra alıştıra deseydinHahahaha kesin denetirdi ooyyy beniim sari oglanim nasilda guzel kulluklenir karda.az once esim diyoki aaaaa ne guzel kar yagmis salahmisin dedim sincana yagdida buraya yagmadi die dellendi herifim
Önceden söylüyorlar, günahı bana bi şey olmaz diyorumBende ortaokuldayken hoca sözlü olarak bazi sureleri okutuyordu. Reglim diye okuyamam dedim hocaya.hemde bayan hocaydi sonradan soyledim hocam regldim ben diye cok kizmisti bana
Anladım kanka güle güle silinsin popolarSosyetik tabi. Kanka ben duz naturel neyaz paket isimizi goruyo yani ye insiparis ettik bezle beraber
Aynen yaCanım bu sıpaların damak tadı var inan, bizimki ıhlamurun ilk demlenmiş buruk halini seviyor, zeytini seviyor, ekşiyi seviyor ama tatlıyı sevmiyor dediğin gibihele mandalinaya bayılıyor tepeme çıkacak neredeyse
Evde olduğunu nasıl anladınız canım pisliği mi varNeler neler denedik ama tutulmadi
Ben de hem hamileyken hem de normal zaman da ekşiciyim zaten ilk defa bi huyu bana çekmişAynen yahamileyken bende çok ekşi yedim bizimkide limonu yer yüzünü ekşitmeden turşu yedi geçen gün sıpa bi de ağzını şapırdatıyor
Ayagımda suan bayıldı :)Ben de hem hamileyken hem de normal zaman da ekşiciyim zaten ilk defa bi huyu bana çekmişuyudu mu bebeler , benimki hala tepeme çıkıyor da şuanda
Gecmiş olsun canım ya her ıkı konudada.nolcak bu fare. Bebeyı yere bıle oturtamıyosun oynayamıyor cocuklar felan degılmı offfDun ayagimi berttim bende ya. Evdeki misafirde hâla yakalanmadi. Sinirler hala bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?