2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Gerek duymuyorum diyelim
Anam nasıl gerek duymuyacan çamırlı çamırlımı yedırejen herıfıne ıspanaaı:)
Neyse o degılde basıma ne geldi. Ben herife hıc demedm ıspanak yıkamayı sevmem dıye bılmıo yanı bu konuyu neyse onu gec bu hafta pazara herüf cıktı dedimkı herseyden azar azar al(ıspanaaaagı hıc karıstırmadim bilem hahahaha herufte cok sever haa asla unutmaz ) bide butun herseyden dolu dolu alır mubarek alışveriş tarzı boyle adamın.(badadisler soğanlar çicek açıii sepette o derece Bende tam tersi taze taze almak isterim azar azar neyse bunuda gec sen oyle dememe ragmen eve bı geldı herseyde sozumu dınlemıs ammmaaa o yokmu oooo ıspanaaaag doldurrmuuusss. bu neee dedım hemde çasçamırrr abbbooov2 yemeklık aldım dıyor bıde. Dun yaptım yarısını canım cıktı gene yikayana kadarHe senide anmayı unutmadım dabüüüü

Ayakta sallamayı özleyeceğim aklımın ucundan geçmezdi şimdi emerek uyumazsa yandık başka uyutma metodumuz yok çünkü
Valla kuzu bende hıc ayakta sallama taraftarı degıldım babası alıstırdı.emzıgede babası alıstırdı.ama onu 5 6 aylıkken bıraktık.

Sen kocana bi kere ıspanak yıkat, o bi daha alırken 2 defa düşünsün
Yılda taş çatlasın 3 kez ıspanak alan biri olarak ki belki de 2dir, 2 yemekligi aynı anda görsem kalpten giderim ben
Emeğe yazık, koca tencereye tıkıştıra tıkıştıra bi hal ol, olsun sana 1 avuç yemek.
Bayağı karşıyım, ama olsun annemden bi ıspanaklı börek isteyeyim ben

Ben yemeğini çok seviyorum yikamak o kadar zor gelmiyor amma o 2 yemeklik nedir arkadas. Benimki de yapti bir kez. İşte o zaman azcik söve söve yıkadım. Birazinida buzluga atmistim baska bir gun yemek yaptim iyi oldu PeRRieR

Hahahah ah bu anaların gözunu sevem depeden dırnaaa meyveden sebzeye herseye yetısıyor canlarım anam haftaıcı gelır zaten geri kalan 2.yemeklıgıde ona yıkatırım şaka ediyom anama kıyamam hasta zaten ama o cok seviyor mutfakla ugrasma yı :) ooo benim herif yıkar valla üşenmez 2 yada 3 kez yıkar takmaz bide kum kalmıs camur kalmıs kontrol etmez ben gibi. Ben çok aşırı takılıyorum o konuya

Bende severim yemeklerini. Hele bu hafta bir yapmısım off barnaklarını yersin pirinçli yaptım bu haftakini bılırmısın kuzu verem tarifini
Ben alırken bıde bakıyorum çamursuz olan yerden alıyorum benımkı gıtmıs çamırın ıcınden cıkarmıs sankim

Biliyorum herhalde 6.5 yillik evliyim oncesindende mutfak gecmisim var hocam sana bir soru ispanagi sarimsakla mi yaparsin, soganla mi

Belki bilirsiniz ama ıspanakları bastığım suya tuz ve sirke döküyorum biraz. O şekilde kumlar daha net sıyrılıyor. Birde bende takıntı vardir. Tekli sayıları sevmem 3 kez yikamam mesela ya 2 kez ya 4 kez. Tabiki 2 kez yikiyorum

Biliyorum herhalde 6.5 yillik evliyim oncesindende mutfak gecmisim var hocam sana bir soru ispanagi sarimsakla mi yaparsin, soganla mi
Yok ajoom yaa ondan demedim. Ben bu yemegı bızım oralara ozel dıye düsundum ondan dedım hahaha bıde ben sen diye yazmadım mirayıma yazıyom sanıyorum kör gibinsonradan farkettım sen olduğunu :) Mdmray oda dıcekkı sımdı nıye ben bılmıom mu ıspanak yemeklerini valla kısıye ozel degıl yaa bızım memlekete ozel oldugunu düşundum

He bu arada belki benim tarıfım farklı ne bıluyon bın bılsende bir bılene danış demi

Sarımsak lıda yaparım sarımsaksızda (tekerlemeye dönecek bu iş hahahah) çeşitleri var anam bunun yoğurtlusu
var sunu var bunu var :)

Çamursuzu 4 kez yıkıyorum, çamurlu ohoooo...
Haklıyım bence.
Allah şifa versin anacığına

Lüüüfffen kaç yıllık mutfak hanımlarıyız bilmekmi

2 yetiyor mu ya?
Çok yıkıyorum ben
Zaten yıkama, durulama konusunda problemliyim.
Içine sinmez, ıspanağın çamuru neyse de bi ocak silerim onu bie o kadar çok durularım ki sanki yemek koyup yicez ocağın üstünde.
Sonra sevmiyorum tabii iş yapmayı

Her yigidin yogurt yeyisi farklıymış tabiki farkliliklar vardir elbet :). Bilmedigim yemek olsa tarif isterdim

Sarimsaklasakmi konusu benim annemle iddialastigimiz bir konu. Ben eskiden sebze hic yemezdim. Çünkü annem ispanak,pirasa, lahana yemeklerini hep salcali ve pirincli lapa gibi yapar. İşe başlayınca gordum ogrendim az pirinc yada bulgurla sulu yemek olduklarini. Birde kaynanam ispanagi soganla yapar. Bende oyle alistim. Annemde iddialasir soganla olmaz sarimsakla yapilir yogurtlanir diye pirasayida ben genelde salcasiz zeytinyağlı seviyorum mesela

Çamursuzu 4 kez yıkıyorum, çamurlu ohoooo...
Haklıyım bence.
Allah şifa versin anacığına
Anam ne 4 ne 5i yahu 7 8 kez en az bıde en son tek tek incelerim çamur kalmış mı dıye beyaz cukur kapta yıkıyorum bide kumları net görem diye.. Psikopatım demüüü

Asiri titiz değilim ben. Börtü böcek olmadıkça toprak yenebilir bence dermişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…