Gerek duymuyorum diyelim
Anam nasıl gerek duymuyacan çamırlı çamırlımı yedırejen herıfıne ıspanaaı:)Gerek duymuyorum diyelim
Ayakta sallamayı özleyeceğim aklımın ucundan geçmezdi şimdi emerek uyumazsa yandık başka uyutma metodumuz yok çünküAyagımda suan bayıldı :)
Uyanır birazdan emme dıye dıye
Valla kuzu bende hıc ayakta sallama taraftarı degıldım babası alıstırdı.emzıgede babası alıstırdı.ama onu 5 6 aylıkken bıraktık.Ayakta sallamayı özleyeceğim aklımın ucundan geçmezdi şimdi emerek uyumazsa yandık başka uyutma metodumuz yok çünkü
Sen kocana bi kere ıspanak yıkat, o bi daha alırken 2 defa düşünsünAnam nasıl gerek duymuyacan çamırlı çamırlımı yedırejen herıfıne ıspanaaı:)
Neyse o degılde basıma ne geldi. Ben herife hıc demedm ıspanak yıkamayı sevmem dıye bılmıo yanı bu konuyu neyse onu gecbu hafta pazara herüf cıktı dedimkı herseyden azar azar al(ıspanaaaagı hıc karıstırmadim bilem hahahaha herufte cok sever haa asla unutmaz ) bide butun herseyden dolu dolu alır mubarek alışveriş tarzı boyle adamın.(badadisler soğanlar çicek açıii sepette o derece Bende tam tersi taze taze almak isterim azar azar neyse bunuda gec sen oyle dememe ragmen eve bı geldı herseyde sozumu dınlemıs ammmaaa o yokmu oooo ıspanaaaag doldurrmuuusss. bu neee dedım hemde çasçamırrr abbbooov 2 yemeklık aldım dıyor bıde. Dun yaptım yarısını canım cıktı gene yikayana kadar He senide anmayı unutmadım dabüüüü
2 defa gordum. Birde evet pisligi var :'(Evde olduğunu nasıl anladınız canım pisliği mi var
Ben yemeğini çok seviyorum yikamak o kadar zor gelmiyor amma o 2 yemeklik nedir arkadas. Benimki de yapti bir kez. İşte o zaman azcik söve söve yıkadım. Birazinida buzluga atmistim baska bir gun yemek yaptim iyi olduSen kocana bi kere ıspanak yıkat, o bi daha alırken 2 defa düşünsün
Yılda taş çatlasın 3 kez ıspanak alan biri olarak ki belki de 2dir, 2 yemekligi aynı anda görsem kalpten giderim ben
Emeğe yazık, koca tencereye tıkıştıra tıkıştıra bi hal ol, olsun sana 1 avuç yemek.
Bayağı karşıyım, ama olsun annemden bi ıspanaklı börek isteyeyim ben
Hahahah ah bu anaların gözunu sevem depeden dırnaaa meyveden sebzeye herseye yetısıyor canlarımSen kocana bi kere ıspanak yıkat, o bi daha alırken 2 defa düşünsün
Yılda taş çatlasın 3 kez ıspanak alan biri olarak ki belki de 2dir, 2 yemekligi aynı anda görsem kalpten giderim ben
Emeğe yazık, koca tencereye tıkıştıra tıkıştıra bi hal ol, olsun sana 1 avuç yemek.
Bayağı karşıyım, ama olsun annemden bi ıspanaklı börek isteyeyim ben
Bende severim yemeklerini. Hele bu hafta bir yapmısım off barnaklarını yersinBen yemeğini çok seviyorum yikamak o kadar zor gelmiyor amma o 2 yemeklik nedir arkadas. Benimki de yapti bir kez. İşte o zaman azcik söve söve yıkadım. Birazinida buzluga atmistim baska bir gun yemek yaptim iyi olduPeRRieR
Degisikti bayaÇocuklar soğumasın diye bi cevapları vermediğimiz kalıyor o nasıl hocaymış öyle
Biliyorum herhaldeBende severim yemeklerini. Hele bu hafta bir yapmısım off barnaklarını yersinpirinçli yaptım bu haftakini bılırmısın kuzu verem tarifini
Ben alırken bıde bakıyorum çamursuz olan yerden alıyorumbenımkı gıtmıs çamırın ıcınden cıkarmıs sankim
Yok ajoom yaa ondan demedim. Ben bu yemegı bızım oralara ozel dıye düsundum ondan dedım hahahaBiliyorum herhalde6.5 yillik evliyim oncesindende mutfak gecmisim var hocam sana bir soru ispanagi sarimsakla mi yaparsin, soganla mi
Çamursuzu 4 kez yıkıyorum, çamurlu ohoooo...Hahahah ah bu anaların gözunu sevem depeden dırnaaa meyveden sebzeye herseye yetısıyor canlarımanam haftaıcı gelır zaten geri kalan 2.yemeklıgıde ona yıkatırım şaka ediyom anama kıyamam hasta zaten ama o cok seviyor mutfakla ugrasma yı :) ooo benim herif yıkar valla üşenmez 2 yada 3 kez yıkar takmaz bide kum kalmıs camur kalmıs kontrol etmez ben gibi. Ben çok aşırı takılıyorum o konuya
Lüüüfffen kaç yıllık mutfak hanımlarıyız bilmekmiBelki bilirsiniz ama ıspanakları bastığım suya tuz ve sirke döküyorum biraz. O şekilde kumlar daha net sıyrılıyor. Birde bende takıntı vardir. Tekli sayıları sevmem 3 kez yikamam mesela ya 2 kez ya 4 kez. Tabiki 2 kez yikiyorum
2 yetiyor mu ya?Belki bilirsiniz ama ıspanakları bastığım suya tuz ve sirke döküyorum biraz. O şekilde kumlar daha net sıyrılıyor. Birde bende takıntı vardir. Tekli sayıları sevmem 3 kez yikamam mesela ya 2 kez ya 4 kez. Tabiki 2 kez yikiyorum
Her yigidin yogurt yeyisi farklıymış tabiki farkliliklar vardir elbet :). Bilmedigim yemek olsa tarif isterdimYok ajoom yaa ondan demedim. Ben bu yemegı bızım oralara ozel dıye düsundum ondan dedım hahahabıde ben sen diye yazmadım mirayıma yazıyom sanıyorum kör gibin sonradan farkettım sen olduğunu :) Mdmray oda dıcekkı sımdı nıye ben bılmıom mu ıspanak yemeklerini valla kısıye ozel degıl yaa bızım memlekete ozel oldugunu düşundum
He bu arada belki benim tarıfım farklı ne bıluyonbın bılsende bir bılene danış demi
Sarımsak lıda yaparım sarımsaksızda (tekerlemeye dönecek bu iş hahahah) çeşitleri var anam bunun yoğurtlusu
var sunu var bunu var :)
Anam ne 4 ne 5i yahu 7 8 kez en az bıde en son tek tek incelerim çamur kalmış mı dıyeÇamursuzu 4 kez yıkıyorum, çamurlu ohoooo...
Haklıyım bence.
Allah şifa versin anacığına
Asiri titiz değilim ben. Börtü böcek olmadıkça toprak yenebilir bence dermişim2 yetiyor mu ya?
Çok yıkıyorum ben
Zaten yıkama, durulama konusunda problemliyim.
Içine sinmez, ıspanağı çamuru neyse de bi ocak silerim onu bie o kadar çok durularım ki sanki yemek koyup yicez ocağın üstünde.
Sonra sevmiyorum tabii iş yapmayı
Adimi pasaklı olarak değişem bariAnam ne 4 ne 5i yahu 7 8 kez en az bıde en son tek tek incelerim çamur kalmış ı dıyebeyaz cukur kapta yıkıyorum bide kumları net görem diye.. Psikopatım demüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?