2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Asiri titiz değilim ben. Börtü böcek olmadıkça toprak yenebilir bence dermişim
Yok benimki de titizlikten değil.
Ispanak çığırtmayınca hoşuma gitmiyor ama yine de.
Ocak dolap falan da kimyasala az maruz kalalım diye çok durularım.
Durulama derdine kalkışmıyorum işte pek

Ayyy kahvem ocak konusunda bende aynıyım yaaaa kız seninle ne cok benzer (huy demıyorum) psıkopatlığımız var demi bende sorarım hep kendime sanki ekmek banacaz ocaga dıye
Canım her cesıdı guzel oluyor ya. Soganlısı sarımsaklısi. Mesela pırasa sogan koymayanlar cok ama ben koyuyorum cokta guzel oluyor

Yok benimki de titizlikten değil.
Ispanak çığırtmayınca hoşuma gitmiyor ama yine de.
Ocak dolap falan da kimyasala az maruz kalalım diye çok durularım.
Durulama derdine kalkışmıyorum işte pek
Cigirtmayinca ne ya neyse uykumda geldi galiba anlamiyorum artik algilar kapandi

Anam ne 4 ne 5i yahu 7 8 kez en az bıde en son tek tek incelerim çamur kalmış mı dıye beyaz cukur kapta yıkıyorum bide kumları net görem diye.. Psikopatım demüüü
İspanağına göre değişir şimdi, psikopat diyemicem
Amaaan ıspanak ıspanak, yok soğan yok sarımsak, ıspanak yoğurtlaması çekti canım insana zorla ıspanak aldırtacaksınız

Bende koymam normalde.bir kez denedim ağır geldi bana. Yani herkesin damak tadi başka işte

Amaaan ıspanak ıspanak, yok soğan yok sarımsak, ıspanak yoğurtlaması çekti canım insana zorla ıspanak aldırtacaksınız
1 demet aliver sende ya tadimlik yaparsın. Tam mevsimi şuan kış sebzelerini ozleriz sonra

Ablam yemek mı koycan demişti de bi kere o zaman aydınlandım, durulamayi 40tan 35e falan indirdim

Ben ispanagin yapraklarını ayırıyorum.koklerini kesiyorum. Sonra bunlari basiyorum legende suya, az sirke az tuz atip bekletiyorum biraz. Sonra da iki kez daha farkli suda silkeleyerekten yikiyorum bu kadar
Zaten ne varsa o başlarda var. Çamır yığını mibarek yok kuzum yaa o konunun pasakla alakası yok. Bende oyle olsaydım keske. Mutfak konusunda manyagım ben bıraz. Degısık huylarım var. Mesela asla catlak bardak Canak tabak tutmam dolaplarımda.ve bu gorsellıkle alakadar ziyada bır nevi takıntı. Kırılır felan tutarız dıye ..ne bılım var bıkac huyum daha değişik.. aklıma gelirse yazarım suan aklıma gelmiyor :)

Ay benimde yapsammı kalkıp biraz hahaha dolapta var nasılsa amma yıkanmamış
Ablam yemek mı koycam demişti de bi kere o zaman aydınlandım, durulamayi 40tan 35e falan indirdim
Haha az daha ındıreydın gıııı

Ilk yikamadan sonra sirkeli suda bekletiyorum ben birazda olsa camuru ayri ariniyor ,tabi tektek yikadigim icin baya zaman aliyor ama cok severim bende

Herkes farkli yapiyor canim insan yemsdigi seyleri bile kendi pisirince yenilcek hale getirebiliyor ,kabak yemezdim bnde mesela çünkü annem küpkup yapardi genel pisirme sekli tabi ama ben cocuklar yesin diye inceceik yarimay yaoip bol biberli sebzeli yapiyorum baharatlada olsa yeniliyor asil sey diycektim ispanagi asla yogurtla yiyemem hele bulamac gibi gormekten nefret ederim

Baska nasil yapiyodunki kiyma sogan varsa domates az salca kavurup en uste piricleri atiyorum azcik su miss gibi kisa surede .biz boyle seviyoruz . Bu arada paziya dadandik 1 demet yetmiyo 2 demeti fazla

Pink acikti cani ispanak bide pirasa cekti dolapta ikiside yok pazi var

Baska nasil yapiyodunki kiyma sogan varsa domates az salca kavurup en uste piricleri atiyorum azcik su miss gibi kisa surede .biz boyle seviyoruz . Bu arada paziya dadandik 1 demet yetmiyo 2 demeti fazla
Heee bak ben tomatis goymuyodum bak bu eyı olduuu bın bılsende 2 bilene danış dedım demi ajoooo boşa dememişim gıııııı Amine Busra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…