- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Daha 10 dk önce uyudu biliyor musunValla kuzu bende hıc ayakta sallama taraftarı degıldım babası alıstırdı.emzıgede babası alıstırdı.ama onu 5 6 aylıkken bıraktık.
Biseybdicem subkasi gozu oynayan ikon tam benHeee bak ben tomatis goymuyodum bak bu eyı olduuubın bılsende 2 bilene danış dedım demi ajoooo boşa dememişim gıııııı @aijoo
Iyigeceler bıdenemDaha 10 dk önce uyudu biliyor musunpertimm perooo pert zabağnan 8buçuktab beri ayaktayım yatıyorum nihayet artık öpüyorum seni hepiniziiii bebeler uyanmadan deliksiz bir gece ısmarlıyorum size hadi inşallah
O ismarladigin uykular hec ulasmadi bağa kankaDaha 10 dk önce uyudu biliyor musunpertimm perooo pert zabağnan 8buçuktab beri ayaktayım yatıyorum nihayet artık öpüyorum seni hepiniziiii bebeler uyanmadan deliksiz bir gece ısmarlıyorum size hadi inşallah
Bende bayılıyorum buna kanka. Hatta oyle ki whtsap ıcın bıle netten neyin cok aradım bulamadım sadece bu sitede varBiseybdicem subkasi gozu oynayan ikon tam benama ben bulamiyorum onu fakirmiyim ben yoksulmuyum bende nie yok
Allah Allah kankaaO ismarladigin uykular hec ulasmadi bağa kanka
Bebde nie cikmiyoki acaba oncedn cikardiBende bayılıyorum buna kanka. Hatta oyle ki whtsap ıcın bıle netten neyin cok aradım bulamadım sadece bu sitede var
Baska nasil yapiyodunki kiyma sogan varsa domates az salca kavurup en uste piricleri atiyorum azcik su miss gibi kisa surede .biz boyle seviyoruz . Bu arada paziya dadandik 1 demet yetmiyo 2 demeti fazla
Pink acikti cani ispanak bide pirasa cektidolapta ikiside yok pazi var
Uzulme gıı al ben veremBebde nie cikmiyoki acaba oncedn cikardi
Yav sorma yav oldüm yutkunmaktanBiliyorsundur ama yaziyim pinkannem paziyi soganla kavurur ustune yumurta kirardi kalan yarimdemeti denemek istersen belki alternatif olur ya da sarma yada borek gece gece cok istah acici bunlar
Pazi sarmasina bayilirimm uzerine sarimsakli yogurt pul biber offf anam off of offf ama saramamBiliyorsundur ama yaziyim pinkannem paziyi soganla kavurur ustune yumurta kirardi kalan yarimdemeti denemek istersen belki alternatif olur ya da sarma yada borek gece gece cok istah acici bunlar
Cevapla ya tiklayinca altta sadece dosya ekle ve cevapla var canisiUzulme gıı al ben verem
Bence bulamadın bacıı en altta bak bida bak.. Bak bak
Yav sorma yav oldüm yutkunmaktan
Cok tatlisinKız pınko guru olmm ıcın napmam lazım. Hem ozelligi neki kanka
Pazi sarmasina bayilirimm uzerine sarimsakli yogurt pul biber offf anam off of offf ama saramamhi katakulle yapuyorum davsanim dolma ici gibi pisirip sarimsakli yogurt dokuyorum ehh iste idare ediyor sarma istegimi o kavurma sekkinide yapardi annem ama ben boyle yapiyorum esim yeni alisti zaten
Ahh yaaa nasil uyucaz bilmemKendim hic sarmadim paziyibziimkiler her otu yedigi icin annemde gormustum hic yapmiyorumm ama her turlu sarma yerimm
Ya pinkoooo ya zaten fena uyku bastı nasıl guru olcam onu söyleCok tatlisin40 firin ehmek yemenn lazim . Valla bilmiyorumki aradilar yalvardilar guru ol guru ol die dedim tamam yeaaa aglamayin olurum
Guru olunmaz guru dogulurYa pinkoooo ya zaten fena uyku bastı nasıl guru olcam onu söylebak ferdinin bı filmini acıp ızleyerekten uykuya dalacam ağlarım bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?