2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Valla kuzu bende hıc ayakta sallama taraftarı degıldım babası alıstırdı.emzıgede babası alıstırdı.ama onu 5 6 aylıkken bıraktık.
Daha 10 dk önce uyudu biliyor musun pertimm perooo pert zabağnan 8buçuktab beri ayaktayım yatıyorum nihayet artık öpüyorum seni hepiniziiii bebeler uyanmadan deliksiz bir gece ısmarlıyorum size hadi inşallah

Baska nasil yapiyodunki kiyma sogan varsa domates az salca kavurup en uste piricleri atiyorum azcik su miss gibi kisa surede .biz boyle seviyoruz . Bu arada paziya dadandik 1 demet yetmiyo 2 demeti fazla

Pink acikti cani ispanak bide pirasa cekti dolapta ikiside yok pazi var

Biliyorsundur ama yaziyim pink annem paziyi soganla kavurur ustune yumurta kirardi kalan yarimdemeti denemek istersen belki alternatif olur ya da sarma yada borek gece gece cok istah acici bunlar

Herıfım, bugun gece vardiyasında.. Bır yanım derki kalk bır kahve yap ıc.. Bir yanım derki zıbarda yat..

Ne yapsam elma hesabımı actırsamki kurtulurmuyum bunalımdan hamakta saklansam uykum gelmıs

Biliyorsundur ama yaziyim pink annem paziyi soganla kavurur ustune yumurta kirardi kalan yarimdemeti denemek istersen belki alternatif olur ya da sarma yada borek gece gece cok istah acici bunlar
Pazi sarmasina bayilirimm uzerine sarimsakli yogurt pul biber offf anam off of offf ama saramam hi katakulle yapuyorum davsanim dolma ici gibi pisirip sarimsakli yogurt dokuyorum ehh iste idare ediyor sarma istegimi o kavurma sekkinide yapardi annem ama ben boyle yapiyorum esim yeni alisti zaten

Uzulme gıı al ben verem
Bence bulamadın bacıı en altta bak bida bak.. Bak bak
Cevapla ya tiklayinca altta sadece dosya ekle ve cevapla var canisi
Usttede yazi karakteri rengi paragraf ayari falan var ikon beya ifade secebilecegim.alan yok bem kendi klavyemdenn klasik msjdakileri secebiliyorum yani . Ulan kafaya taktim du bozana kdar ugrasayim

Kendim hic sarmadim paziyi bziimkiler her otu yedigi icin annemde gormustum hic yapmiyorumm ama her turlu sarma yerimm

Cok tatlisin 40 firin ehmek yemenn lazim . Valla bilmiyorumki aradilar yalvardilar guru ol guru ol die dedim tamam yeaaa aglamayin olurum
Ya pinkoooo ya zaten fena uyku bastı nasıl guru olcam onu söylebak ferdinin bı filmini acıp ızleyerekten uykuya dalacam ağlarım bak

Ya pinkoooo ya zaten fena uyku bastı nasıl guru olcam onu söylebak ferdinin bı filmini acıp ızleyerekten uykuya dalacam ağlarım bak
Guru olunmaz guru dogulur . Ya niydecen bosver zamanla mertebe kazaniyosun iste oyle bisey .koskoca guruyum ama kasi gozu oynayan ikon seysim bile cikmiyo bak burdan kk baskanina sesleniyorum baskanim benim ikonlarim nirde lutfen ama bi ilgilenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…