2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Guru olunmaz guru dogulur . Ya niydecen bosver zamanla mertebe kazaniyosun iste oyle bisey .koskoca guruyum ama kasi gozu oynayan ikon seysim bile cikmiyo bak burdan kk baskanina sesleniyorum baskanim benim ikonlarim nirde lutfen ama bi ilgilenin
İkon vermıyosanız butun yorumlarımı begenılerımı geri verin felan kemal sunal in fılmı gıbı çiçemlen şekerimi geri verin hahah

reyyan 3 yasindan sonra duzeldisimdi 5 yasinda bklm

bu cocuk beni mahvetti uykuya direncli resmen gozlerim sisti hic uyumadi tum gece ya

Adadayken ip gibi akan suda ıspanak yıkamak ölümdü buraya gelince şükrettim resmen hiç şikayet etmedim ben ıspanağın yumurtalısını da severim

Baska nasil yapiyodunki kiyma sogan varsa domates az salca kavurup en uste piricleri atiyorum azcik su miss gibi kisa surede .biz boyle seviyoruz . Bu arada paziya dadandik 1 demet yetmiyo 2 demeti fazla
Benim kocam da dadansa pazıya keşke.
Ispanak kadar faydalı, güzel ve ıspanak gibi zahmetli değil

Ben 2 kere kocama sardırdım, artık yanaşmadığı iiçni yiyemiyoruz
Ben tabii ki düşünmüyorum

Masallah kocaya afiyet olsun
Benimkide hic aramaz sarsam kendim yerim en iyisi yapmamak belki buzluktakini cikarabilirim tabj bu ladar muhabbete

Sordum dümdük ispanak yikarmisim askim yazdim mavi tik oldu cvo vermedi yikamam dese daha az bozulurdum hahahaja yazarken aradi ne diom askim dio bende ispanak yikarmisin dedim yikamam nie yikayim dio yika nolur elinemi yapisir dedim sen nie yikamiyosun diyo yikamam benim baska isim var dedim ozaman 5 dk once halledersin isini dio 5dk da ispanakmi yikanir kac tur dinuyosun haberin varmi dedim ozaman hic hic yimamam dedi yikamazsan yikama bee bende pisirmem dedim aksama ispanakmi vardi dedi yoo dedim kuru fasulye var askim iyimisin dedi iyiyim ellerde ne kocalar var ispanak yikiyomus dedim tunele giriyorum ben dio kahvetelvesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…