İkon vermıyosanız butun yorumlarımı begenılerımı geri verin felanGuru olunmaz guru dogulur. Ya niydecen bosver zamanla mertebe kazaniyosun iste oyle bisey .koskoca guruyum ama kasi gozu oynayan ikon seysim bile cikmiyo bak burdan kk baskanina sesleniyorum baskanim benim ikonlarim nirde lutfen ama bi ilgilenin
Istemem onlarin olsunİkon vermıyosanız butun yorumlarımı begenılerımı geri verin felankemal sunal in fılmı gıbı çiçemlen şekerimi geri verin hahah
Mütevaziiiiieh bayaanIstemem onlarin olsun
Kızzz ne diyorsunn kalbime mi indirceksinn
reyyan 3 yasindan sonra duzeldiSirf kalkmaya bahane aslinda dimibenimkide uyumadan once yapiyor mandalina yiycektim ,muz yiycektim vs sayıyor sabah yiycez hadi kalmamis evimizde alcaz diyorum bazen inaniyor sirf kalkmasin diye gece kaldirmaya alistirmadim biliyo musun ,cok sıkısirsa donuyor dönüyor inirlenip kalkiyor simdi duzeldi mi peli reyhan
Adadayken ip gibi akan suda ıspanak yıkamak ölümdüYok ajoom yaa ondan demedim. Ben bu yemegı bızım oralara ozel dıye düsundum ondan dedım hahahabıde ben sen diye yazmadım mirayıma yazıyom sanıyorum kör gibin sonradan farkettım sen olduğunu :) Mdmray oda dıcekkı sımdı nıye ben bılmıom mu ıspanak yemeklerini valla kısıye ozel degıl yaa bızım memlekete ozel oldugunu düşundum
He bu arada belki benim tarıfım farklı ne bıluyonbın bılsende bir bılene danış demi
Sarımsak lıda yaparım sarımsaksızda (tekerlemeye dönecek bu iş hahahah) çeşitleri var anam bunun yoğurtlusu
var sunu var bunu var :)
Aynenn kuzzuuuuum bendeeeAdadayken ip gibi akan suda ıspanak yıkamak ölümdüburaya gelince şükrettim resmen hiç şikayet etmedim ben ıspanağın yumurtalısını da severim
Benim kocam da dadansa pazıya keşke.Baska nasil yapiyodunki kiyma sogan varsa domates az salca kavurup en uste piricleri atiyorum azcik su miss gibi kisa surede .biz boyle seviyoruz . Bu arada paziya dadandik 1 demet yetmiyo 2 demeti fazla
Ben 2 kere kocama sardırdım, artık yanaşmadığı iiçni yiyemiyoruzKendim hic sarmadim paziyibziimkiler her otu yedigi icin annemde gormustum hic yapmiyorumm ama her turlu sarma yerimm
Uzdun bak simdiBenim kocam da dadansa pazıya keşke.
Ispanak kadar faydalı, güzel ve ıspanak gibi zahmetli değil
O kocayi nerden buldun kahvecim yaaBen 2 kere kocama sardırdım, artık yanaşmadığı iiçni yiyemiyoruz
Ben tabii ki düşünmüyorum
Ahah keşke öyle olsaO kocayi nerden buldun kahvecim yaaadamin on parmaginda 10 marifet masallah bitek bebe emziremiyo
Ben 2 kere kocama sardırdım, artık yanaşmadığı iiçni yiyemiyoruz
Ben tabii ki düşünmüyorum
Dogru diyosunAhah keşke öyle olsa
Napaydım, iş yok güç yok pandemide adamı depresyona mı sokaydım, hep onu düşündüğüm için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?