2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ahah pink ya
Adamı neye uğradığını şaşırtmışsın
5 dakikada yıkayacaktın aslında ıspanakları, çamurlu çamurlu yerken hayat dersi alacaktı
Neyse siz bana bakmayın, kocalarınızı sevin, ıspanak yapın.
Ispanağa mantı, sarma, baklava muamelesi yapmak da ne bileyim

Beğenirsen söylersin

Eğer aynı sayfaysa internette ben de gördüö onu ama cesaret edemiyorum madamcım ya bu arada ben senin her yaptığını düşünüyormuşum sana da böyle salça oluyormuşum gibi hissettiö birdeno gelince haber ver bunu yapınca haber ver diye diye bezdiririm seni bir de haa bir de instadan ekli olmuş olsaydık silebilirdin beni sana izin verirdim bak bu kadar darlamama di mi kanka Pinkpinkblue madam beni silse hiç şaırmazdım mesalaaaa

Hahaha kuzum aşk olsun ya bi de yaptırdıklarım aldıklarım ulaşsa çok mutlu olcam bu ara kargolar saldı yada benden bıktılar resimlimagnet mi ne sitenin adı ama çok fazla var fotoğraf basan vs. Ne zamandır aklımdaydı kaynanam bastırdım bi kaç tane deyince dayanamadım 100 tane bastırdım bende hahaha dün geldiler yasak masak dinlemeden. Kv kapıda bağıra bağıra laf atıyor toruncuğuna . Dedim sessiz ol da duyup şikayet etmesinler sustu da girdi içeri. lafımı sokarım kusura bakmasınlar

Subliminal mesajlari severim kanka . Ama esas maksatini biliyoruz zaten nışan bozmak

Valla cok eglendim . Gercekten ispanak mevzu oldu sayende temel reisin gozleri yasli kabasakal safinazi goturuyo

Sen valla bana benziyorsun bu kv konusunda bence ya, biz de sizin gibi aynı şehirden olsak inan böyle oluruz benimki de yazın bi gittim ne göreyim benim kızın bütün fotolarını çıkartmış a4 kağıdına mutfak masasında bile resmi vardı çıldırdım çıldırdım maşallah aynı fotoğraftan bir sürü çıkartmışsın dedim özledikçe bakıyorum babaannesinin kuşusuna diyor

Keske sikayet etselerdi akillansaydi bi

Keske sikayet etselerdi akillansaydi bi
Her yasağı delerler nerdeyse ne yakalandılar ne şikayet edildiler bezdumm daaaa böreğimi yapmışım sıcacık kahvaltı sofrasında aile saadeti yaşıyoruz dışarıda kar yapıyor pazar günlerden...bi telefon size gelcez iştah falan kalmadı zaten eşimde anladı . Hemen apar topar ev süpür üst değiştir sofrayı topla bilmem ne . Zaten o telefon mevzusundan sonra ilk görüşmemiz . Acayip tripliydim kv ye . Yüzüne bile bakmadım konuşurken . Uyuzluk bunu gerektirir 1917pinkterest

Afferinn kız madamray öyle kaynanaya böyle surat deseydin, lanet pislik. Madem ağzından çıkardın o lafı boşa gitmesin diye yaptım kayniş deseydin bişey deseydi bak ben de gidiyorum ayaklarım geri geri gidiyor, onu değil ama yaşadığı şehri özledim be orası çok huzr veriyor bana buradan sonra. Bir de çok sevdiğimiz bir arkadaş çiftimiz var onları özledim ama kv no kp noo şimdi gitcez g.t kadar evde, habire sesleriii, kızımı kucağımaaa vermemeleriii , sabah uyandım onlar gece yattım onlarrre ay çıldırasım geldi.

Anası sensin unutma bebeğim ne demek kucağına vermemek . Alacaksın sen Bihter ziyagilsin aptallık etme

Kaynana kayinpeder demeyin bana adam bizi resmen evi satmakla tehdit ediyor. Yani diyorki benim evimin kirasını aliyorsunuz biz kralız. Mecburuzda işte ses cikaramiyoruz. Boyle giderse seneye cocuklari kreşe verip ben işe girerim gibi.
Yusranin yasi devlet kresini tutuyor. Eslemi de parali veririm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…