Ahah pink yaSordum dümdük ispanak yikarmisim askim yazdimmavi tik oldu cvo vermedi yikamam dese daha az bozulurdum hahahaja yazarken aradi ne diom askim dio bende ispanak yikarmisin dedim yikamam nie yikayim dio yika nolur elinemi yapisir dedim sen nie yikamiyosun diyo yikamam benim baska isim var dedim ozaman 5 dk once halledersin isini dio 5dk da ispanakmi yikanir kac tur dinuyosun haberin varmi dedim ozaman hic hic yimamam dedi yikamazsan yikama bee bende pisirmem dedim aksama ispanakmi vardi dedi yoo dedim kuru fasulye var askim iyimisin dedi iyiyim ellerde ne kocalar var ispanak yikiyomus dedim tunele giriyorum ben dio kahvetelvesi
Beğenirsen söylersinSelonun telefondan çektiğim fotoğraflarını bastırdım kızlar internetten bi sayfadan inşallah güzel gelirburda bi fotoğrafçıya sordum tanesi 2,5 TL dedi 104 tane fotoğrafı 50 TL ye bastırdım ben inşallah A4 e fotokopi alıp göndermezler hahaha
Gecmis olsu n cnm ellerini n ayari olsa keskeAblasi oglusun kafasini yariyodu plastik bardaklaoyun yapiyodu sallayip atiyodu cinarda guluyodu bu defa alnina gelmis baya agladi sismis yazik
Eğer aynı sayfaysa internette ben de gördüö onu ama cesaret edemiyorum madamcım yaSelonun telefondan çektiğim fotoğraflarını bastırdım kızlar internetten bi sayfadan inşallah güzel gelirburda bi fotoğrafçıya sordum tanesi 2,5 TL dedi 104 tane fotoğrafı 50 TL ye bastırdım ben inşallah A4 e fotokopi alıp göndermezler hahaha
Hahaha kuzum aşk olsun yaEğer aynı sayfaysa internette ben de gördüö onu ama cesaret edemiyorum madamcım yabu arada ben senin her yaptığını düşünüyormuşum sana da böyle salça oluyormuşum gibi hissettiö birden o gelince haber ver bunu yapınca haber ver diye diye bezdiririm seni bir de haa bir de instadan ekli olmuş olsaydık silebilirdin beni sana izin verirdim bak bu kadar darlamama
Aynen canim uzuldu guldurmeye calisiyoduGecmis olsu n cnm ellerini n ayari olsa keskeisteyerek yapmamıştır defne uzuustur
Subliminal mesajlari severim kankaEğer aynı sayfaysa internette ben de gördüö onu ama cesaret edemiyorum madamcım yabu arada ben senin her yaptığını düşünüyormuşum sana da böyle salça oluyormuşum gibi hissettiö birden o gelince haber ver bunu yapınca haber ver diye diye bezdiririm seni bir de haa bir de instadan ekli olmuş olsaydık silebilirdin beni sana izin verirdim bak bu kadar darlamama di mi kanka Pinkpinkblue madam beni silse hiç şaırmazdım mesalaaaa
Valla cok eglendimAhah pink ya
Adamı neye uğradığını şaşırtmışsın
5 dakikada yıkayacaktın aslında ıspanakları, çamurlu çamurlu yerken hayat dersi alacaktı
Neyse siz bana bakmayın, kocalarınızı sevin, ıspanak yapın.
Ispanağa mantı, sarma, baklava muamelesi yapmak da ne bileyim
Sen valla bana benziyorsun bu kv konusunda bence ya, biz de sizin gibi aynı şehirden olsak inan böyle oluruzHahaha kuzum aşk olsun yabi de yaptırdıklarım aldıklarım ulaşsa çok mutlu olcam bu ara kargolar saldı yada benden bıktılar resimlimagnet mi ne sitenin adı ama çok fazla var fotoğraf basan vs. Ne zamandır aklımdaydı kaynanam bastırdım bi kaç tane deyince dayanamadım 100 tane bastırdım bende hahaha dün geldiler yasak masak dinlemeden. Kv kapıda bağıra bağıra laf atıyor toruncuğuna . Dedim sessiz ol da duyup şikayet etmesinler sustu da girdi içeri. lafımı sokarım kusura bakmasınlar
Kankaaa bir dünürlüğü bozdun başıma neler geldi bakSubliminal mesajlari severim kanka. Ama esas maksatini biliyoruz zaten nışan bozmak
Keske sikayet etselerdi akillansaydi biHahaha kuzum aşk olsun yabi de yaptırdıklarım aldıklarım ulaşsa çok mutlu olcam bu ara kargolar saldı yada benden bıktılar resimlimagnet mi ne sitenin adı ama çok fazla var fotoğraf basan vs. Ne zamandır aklımdaydı kaynanam bastırdım bi kaç tane deyince dayanamadım 100 tane bastırdım bende hahaha dün geldiler yasak masak dinlemeden. Kv kapıda bağıra bağıra laf atıyor toruncuğuna . Dedim sessiz ol da duyup şikayet etmesinler sustu da girdi içeri. lafımı sokarım kusura bakmasınlar
Ne diyim kanka bende saskinimKankaaa bir dünürlüğü bozdun başıma neler geldi bak
Neyse kanka her kuşun eti yenmez diyorum bu konuyu böyle kapatıyorumNe diyim kanka bende saskinim
Her yasağı delerler nerdeyse ne yakalandılar ne şikayet edildiler bezdumm daaaaKeske sikayet etselerdi akillansaydi bi
Afferinn kız madamray öyle kaynanaya böyle surat deseydin, lanet pislik. Madem ağzından çıkardın o lafı boşa gitmesin diye yaptım kayniş deseydin bişey deseydiHer yasağı delerler nerdeyse ne yakalandılar ne şikayet edildiler bezdumm daaaaböreğimi yapmışım sıcacık kahvaltı sofrasında aile saadeti yaşıyoruz dışarıda kar yapıyor pazar günlerden...bi telefon size gelcez iştah falan kalmadı zaten eşimde anladı . Hemen apar topar ev süpür üst değiştir sofrayı topla bilmem ne . Zaten o telefon mevzusundan sonra ilk görüşmemiz . Acayip tripliydim kv ye . Yüzüne bile bakmadım konuşurken . Uyuzluk bunu gerektirir 1917pinkterest
Anası sensin unutma bebeğim ne demek kucağına vermemek . AlacaksınAfferinn kız madamray öyle kaynanaya böyle surat deseydin, lanet pislik. Madem ağzından çıkardın o lafı boşa gitmesin diye yaptım kayniş deseydin bişey deseydibak ben de gidiyorum ayaklarım geri geri gidiyor, onu değil ama yaşadığı şehri özledim be orası çok huzr veriyor bana buradan sonra. Bir de çok sevdiğimiz bir arkadaş çiftimiz var onları özledim ama kv no kp noo şimdi gitcez g.t kadar evde, habire sesleriii, kızımı kucağımaaa vermemeleriii , sabah uyandım onlar gece yattım onlarrre ay çıldırasım geldi.
Canım ben alırım da biraz gerilirizAnası sensin unutma bebeğim ne demek kucağına vermemek . Alacaksınsen Bihter ziyagilsin aptallık etme
Her zaman bekleriz canımCanım ben alırım da biraz gerilirizbakalım gidip neler olacak göreceğiz, gelişmelerden haberdar ederim anacımmm beklemede kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?