Ben bılendır çekip veriyorum öbür türlü ayrı ayrı yedirmeye çalışınca yemiyor o şekilde uğraşmıyorum peynir bebe bisküvisi yumurta sarısı devam sütü karıştırıp bilendır yapıp yediriyorumAynen kuzum anlarsın beni iki canlı ders arasında oturmuyorum bir şeyler hazırlıyorum ona yesin diye, ağzına götürse bir lokma koparsa inan razıyım ama dudak hizasına bile getirmeden yere atıyor, şimdi emdi uyudu mesala vermeyecektim ama meme meme diye ağladı aç biliyorumne yapacağımı şaşırdım inan
Covid aşısından mı bahsediyorsunuza2.dozdan sonra koruma %95diyorlar ama ins.o kadar etkilidir
Bulamaç hiç yediremedim canım benim kıza ben onu da denedim ama maalesefBen bılendır çekip veriyorum öbür türlü ayrı ayrı yedirmeye çalışınca yemiyor o şekilde uğraşmıyorum peynir bebe bisküvisi yumurta sarısı devam sütü karıştırıp bilendır yapıp yediriyorum
Kaynana kayinpeder demeyin banaadam bizi resmen evi satmakla tehdit ediyor. Yani diyorki benim evimin kirasını aliyorsunuz biz kralız. Mecburuzda işte ses cikaramiyoruz. Boyle giderse seneye cocuklari kreşe verip ben işe girerim gibi.
Yusranin yasi devlet kresini tutuyor. Eslemi de parali veririm...
Covid aşısından mı bahsediyorsunuza
İşte bu yüzden kimseden hiç ama hiç bişey istemiyorum... istemeden verirler zorla verirler ama yarın bi gün lafını ederlerse dellenirim diye ...Kaynana kayinpeder demeyin banaadam bizi resmen evi satmakla tehdit ediyor. Yani diyorki benim evimin kirasını aliyorsunuz biz kralız. Mecburuzda işte ses cikaramiyoruz. Boyle giderse seneye cocuklari kreşe verip ben işe girerim gibi.
Yusranin yasi devlet kresini tutuyor. Eslemi de parali veririm...
MaşallahTeyzışlar nasılsınız benim kız tutunarak yürümeye başlamıştı 10 gündür bugğn de emekliyor tersten geliyoruz
Bizim uzerimize degil. Kirasini alip simdiki evin kirasina katiyoruzEvi size vermemisler miydi cnm ,Allah kendinize nasip etsin okula baslayinca bnde düşünüyorum o zamana kadar idare edicez simdilik
Diyorlar canim. Neler neler diyorlar aşırı doluyum. Kimseyede derdimi anlatamiyorumİşte bu yüzden kimseden hiç ama hiç bişey istemiyorum... istemeden verirler zorla verirler ama yarın bi gün lafını ederlerse dellenirim diye ...
Hamsi hiç vermedim. Kılçığı küçük diye cesaret edemedimBebeğine balık veren annelerim mesela hamsi kaç tane veriyorsunuz ?
Ben daha balık vermedim kuzum inşallah taze taze alıp vercem tatilde ama hamsi vermiş olsam 2 tane fln verirdim galiba benim kız ne kadar yerdi bilmiyorumBebeğine balık veren annelerim mesela hamsi kaç tane veriyorsunuz ?
Aslimda duydugunu belli etcektin madam nasil gecti pekiHer yasağı delerler nerdeyse ne yakalandılar ne şikayet edildiler bezdumm daaaaböreğimi yapmışım sıcacık kahvaltı sofrasında aile saadeti yaşıyoruz dışarıda kar yapıyor pazar günlerden...bi telefon size gelcez iştah falan kalmadı zaten eşimde anladı . Hemen apar topar ev süpür üst değiştir sofrayı topla bilmem ne . Zaten o telefon mevzusundan sonra ilk görüşmemiz . Acayip tripliydim kv ye . Yüzüne bile bakmadım konuşurken . Uyuzluk bunu gerektirir 1917pinkterest
1 2 tane yemistir canim. Biz kilcigini cikariyiruz eti kaliyorBebeğine balık veren annelerim mesela hamsi kaç tane veriyorsunuz ?
Bise sey var her sakalliyi dedenn sanmaNeyse kanka her kuşun eti yenmez diyorum bu konuyu böyle kapatıyorum
Kanka gorev verSen valla bana benziyorsun bu kv konusunda bence ya, biz de sizin gibi aynı şehirden olsak inan böyle oluruzbenimki de yazın bi gittim ne göreyim benim kızın bütün fotolarını çıkartmış a4 kağıdına mutfak masasında bile resmi vardı çıldırdım çıldırdım maşallah aynı fotoğraftan bir sürü çıkartmışsın dedim özledikçe bakıyorum babaannesinin kuşusuna diyor
Burda okuyup bende geriliyorum gecen yine bi kv davasi vardiAfferinn kız madamray öyle kaynanaya böyle surat deseydin, lanet pislik. Madem ağzından çıkardın o lafı boşa gitmesin diye yaptım kayniş deseydin bişey deseydibak ben de gidiyorum ayaklarım geri geri gidiyor, onu değil ama yaşadığı şehri özledim be orası çok huzr veriyor bana buradan sonra. Bir de çok sevdiğimiz bir arkadaş çiftimiz var onları özledim ama kv no kp noo şimdi gitcez g.t kadar evde, habire sesleriii, kızımı kucağımaaa vermemeleriii , sabah uyandım onlar gece yattım onlarrre ay çıldırasım geldi.
Anlat be canım dinleriz biz ..Diyorlar canim. Neler neler diyorlar aşırı doluyum. Kimseyede derdimi anlatamiyorum
Nasıl belli edilir ki bilemedimAslimda duydugunu belli etcektin madam nasil gecti peki. Cok uzuluyorum boyle hevesim kursagimda kalinca
Kanka onları çeyizlik dizdi desemKanka gorev verbebennesinin kuşusuna yeleknorsun patiknorsun sapka atki orsun madem masalara varana kadar dizdi fotosunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?