2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben bılendır çekip veriyorum öbür türlü ayrı ayrı yedirmeye çalışınca yemiyor o şekilde uğraşmıyorum peynir bebe bisküvisi yumurta sarısı devam sütü karıştırıp bilendır yapıp yediriyorum

Bulamaç hiç yediremedim canım benim kıza ben onu da denedim ama maalesef

Evi size vermemisler miydi cnm ,Allah kendinize nasip etsin okula baslayinca bnde düşünüyorum o zamana kadar idare edicez simdilik

İşte bu yüzden kimseden hiç ama hiç bişey istemiyorum... istemeden verirler zorla verirler ama yarın bi gün lafını ederlerse dellenirim diye ...

Bebeğine balık veren annelerim mesela hamsi kaç tane veriyorsunuz ?
Ben daha balık vermedim kuzum inşallah taze taze alıp vercem tatilde ama hamsi vermiş olsam 2 tane fln verirdim galiba benim kız ne kadar yerdi bilmiyorum bu arada ben balık hiç yemiyorum aslında ben değil eşim verir o durumda

Aslimda duydugunu belli etcektin madam nasil gecti peki . Cok uzuluyorum boyle hevesim kursagimda kalinca

Kanka gorev ver bebennesinin kuşusuna yeleknorsun patiknorsun sapka atki orsun madem masalara varana kadar dizdi fotosunu

Burda okuyup bende geriliyorum gecen yine bi kv davasi vardi burda okudim sistim aradim laf soktum sonrada uzuldum olan benim kaynise oluyo benide dellendirmen

Diyorlar canim. Neler neler diyorlar aşırı doluyum. Kimseyede derdimi anlatamiyorum
Anlat be canım dinleriz biz ..
Aslimda duydugunu belli etcektin madam nasil gecti peki . Cok uzuluyorum boyle hevesim kursagimda kalinca
Nasıl belli edilir ki bilemedim Ah dünüşüm ben suçlu olurdum yine boşver böyle iyi . Şimdi eşime desem kuruntu yapıyorsun sana dememiştir der vs vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…