2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben de baştan beri biraz beklemekten yanayım ama fikrim değişip duruyor.
Bir de sıran gelince olmazsan en sona atıyorlar.

Yorum yapmasalar olmazki cnm bizimkilere kalsa eve aldigimiz esyalari bile bizede sorun dmeye getiriyorlar tabiki asla takmiuoruz
Aynen canim ben bildigimi okurum . kendi evine istedigini aliyor pahali veya gereksiz demeyip ben bisey alicam edicem die bahsedince tipi degisiyor . Kimse k.bkmasin yani herkesin kendi duzeni

Bosver kiz cakissinnaz uyur hem asila asila covitten once bunu asila sen

Aynen canim ben bildigimi okurum . kendi evine istedigini aliyor pahali veya gereksiz demeyip ben bisey alicam edicem die bahsedince tipi degisiyor . Kimse k.bkmasin yani herkesin kendi duzeni

Aynen cnm herkesin kendi durumu belli ,maddi olarak hic bag yokken karismak cok gereksix

Günaydın güzel Mart anneleri belimde dün akşamdan beri bir ağrı var . Uyuyunca geçer dedim ama geçmemiş Adet olucam ondan heralde diyorum
Geçmiş olsun canım, acaba üşüttün mü? Ben de bugün adet oldum bugün tam gününde geldi yarın da yolculuk var bakalım nasıl olacak

Merhaba kızlar ne zamandır bakamadım buraya vaktim yok pek.Bir de kafam karışık eşim herşeyi bırakıp gidelim Bodrumda yaşayalım diyor.Aile olaylarınızı okudum da bizde de arada kıskançlıklar oluyor arada biz yıpranıyoruz oysa eşimle güzel geçiniyoruz.Bir yandan evimiz yapılıyor ben de o kadar uğraştık her yerine özendik o kadar oturucam orada diyorum.Annem böbrek hastası kardeşim aramıyor bile biz de gidersek ne olacak?Eşimin ailesinin sorunları bitmiyor ana babası kardeşleri falan.Hiç huzurum yok bu aralar kız Eylülde ortaokula başlayacak bir duralım yaza kadar bakarız dedim.

Sorma ya.
Son kontrolü de yaptım ama sanki derse hiç girmeyene bile 70 vermemişim gibi tekrar baksam mı diye içim içimi yiyor.
İkinci dönem de kendi kendime ders yaparım artık
Ben de çalışırken önce ilk dönem herkese hakkı olanı verirdim ikinci dönem hepsini geçirirdim.Bütünleme falan sonra uğraşıyordum mecburen geçiriyordumBranşın dinmiş benim de felsefe.Bir ara din öğretmeni yoktu bana vereceklerdi de olmaz hocam dedim.Din felsefesinde anlatırken Tanrı yoktur dicem sonra Din dersinde Allah Allah diyecemÖğrenci dalga geçsin dursun hele Lise öğrencisi

Olmam gerekiyorsa olurum dememin en önemli sebebi tıp okumuş mesleğinde ilerlemiş bildik güvendik doktorların aşı olmuş olması ama bi süre bekleyip olacakları görmekte mantıklı gibi siz aşı mı oldunuz

Bana da sosyolojiyle mantık vermişlerdi, o neydi öyle ya ne biçim mantık çalıştım, zormuş mantık
Lisede ben de yıl sonu herkesi geçirirdim tekrar sınav hazırlamayayım diye, kafalar aynı çalışıyormuş
Şu an not vermek çok zor, kaç kişinin notunu değiştirdim bugün.
İyi bir bölgede oturmama rağmen internet erişimi yok hepsinin.
Öyle adaletsiz bir dönemdeyiz ki.

BEnde o yüzden ilaçlanmaya karar verdim nem böceğimi gümüş böceği mi ne öyle bi böcek
Iyyyy şu an midem bulandı hamam böceğinden bile daha kötü.
Önceki ev o böcekten doluydu, sen yine az görmüşsün, kaynıyordu bizim ev, üstüne basmamak imkansız.
Ne akla hizmet ilaçlatmadan oturduk öyle acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…