Ben de baştan beri biraz beklemekten yanayım ama fikrim değişip duruyor.Bnde asi karsiti degilim ama aslında biraz daha beklemek isterdim, birkac doktor arkadasimizla konusmustuk onlarda cok olumlu haberlerin medyanin dogru olmadigini soyluyorlar kendileride bazi calismalar icindeler mecburiyet tabiki yok fakat şartlar zor olucak
Cocugu oyuncaktan nie sogutuyosun heveslendi die aldim nolmus yani demi. Aman kanka herkes evinde iyi olsun .
Ben de baştan beri biraz beklemekten yanayım ama fikrim değişip duruyor.
Bir de sıran gelince olmazsan en sona atıyorlar.
Aynen canim ben bildigimi okurumYorum yapmasalar olmazki cnm bizimkilere kalsa eve aldigimiz esyalari bile bizede sorun dmeye getiriyorlartabiki asla takmiuoruz
Bosver kiz cakissinnaz uyur hemKanka işte ben amaçlarını anlamıyorum, aynen öyle herkes evinde iyi olsun gerçekten. Ben eşimin müdür yardımcısı olmasını istiyorum kanka mesala o zaman tatilimiz az olacak dokunamayacak bize, bu fikri iyiden iyiye aşılayım dur adamasırf kv görmemek içşn kocasını feda edecek gelinim ben
Evlenmeden once bu kadar cahil olduklarını asla tahmin edemezdim..Ne kadar boş insanlar.
Kafaları hiçbir şeye çalışmıyor demek ki milletin özel hayatına sarıyorlar.
Sen kimsin çocuğumu ne kadar emzirdiğimin çetelesini tutuyorsun.
Gecmis olsun canimGünaydın güzel Mart anneleribelimde dün akşamdan beri bir ağrı var . Uyuyunca geçer dedim ama geçmemiş Adet olucam ondan heralde diyorum
Aynen canim ben bildigimi okurum. kendi evine istedigini aliyor pahali veya gereksiz demeyip ben bisey alicam edicem die bahsedince tipi degisiyor . Kimse k.bkmasin yani herkesin kendi duzeni
Kanka dedim ama bu kadar tatilimiz olmaz diyorBosver kiz cakissinnaz uyur hemasila asila covitten once bunu asila sen
Geçmiş olsun canım, acaba üşüttün mü? Ben de bugün adet oldum bugün tam gününde geldi yarın da yolculuk var bakalım nasıl olacakGünaydın güzel Mart anneleribelimde dün akşamdan beri bir ağrı var . Uyuyunca geçer dedim ama geçmemiş Adet olucam ondan heralde diyorum
Merhaba bir hafta kadar sürdü diye hatırlıyorumMerhaba bas agrilariniz kac gun surdu acaba, benm 11. Gun hala devam ediyor, ozellikle tuvalete girip ikindigimda
Ben de çalışırken önce ilk dönem herkese hakkı olanı verirdim ikinci dönem hepsini geçirirdim.Bütünleme falan sonra uğraşıyordum mecburen geçiriyordumSorma ya.
Son kontrolü de yaptım ama sanki derse hiç girmeyene bile 70 vermemişim gibi tekrar baksam mı diye içim içimi yiyor.
İkinci dönem de kendi kendime ders yaparım artık
Bende onu istiyorum heyatim dedinmiKanka dedim ama bu kadar tatilimiz olmaz diyoradam rahat ama pes etmek yok devam
Katikiyorum canim sanaAynen cnm herkesin kendi durumu belli ,maddi olarak hic bag yokken karismak cok gereksix
Olmam gerekiyorsa olurum dememin en önemli sebebi tıp okumuş mesleğinde ilerlemiş bildik güvendik doktorların aşı olmuş olması ama bi süre bekleyip olacakları görmekte mantıklı gibi siz aşı mı oldunuzBnde asi karsiti degilim ama aslında biraz daha beklemek isterdim, birkac doktor arkadasimizla konusmustuk onlarda cok olumlu haberlerin medyanin dogru olmadigini soyluyorlar kendileride bazi calismalar icindeler mecburiyet tabiki yok fakat şartlar zor olucak
BEnde o yüzden ilaçlanmaya karar verdim nem böceğimi gümüş böceği mi ne öyle bi böcekArtarsa daha zor, yumurtlarlar falan sonra uğraş dur.
Bana da sosyolojiyle mantık vermişlerdi, o neydi öyle ya ne biçim mantık çalıştım, zormuş mantıkBen de çalışırken önce ilk dönem herkese hakkı olanı verirdim ikinci dönem hepsini geçirirdim.Bütünleme falan sonra uğraşıyordum mecburen geçiriyordumBranşın dinmiş benim de felsefe.Bir ara din öğretmeni yoktu bana vereceklerdi de olmaz hocam dedim.Din felsefesinde anlatırken Tanrı yoktur dicem sonra Din dersinde Allah Allah diyecem Öğrenci dalga geçsin dursun hele Lise öğrencisi
Iyyyy şu an midem bulandı hamam böceğinden bile daha kötü.BEnde o yüzden ilaçlanmaya karar verdim nem böceğimi gümüş böceği mi ne öyle bi böcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?