- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Memnun kalirsan ve gelirse banada soylersin cnm :)Selonun telefondan çektiğim fotoğraflarını bastırdım kızlar internetten bi sayfadan inşallah güzel gelirburda bi fotoğrafçıya sordum tanesi 2,5 TL dedi 104 tane fotoğrafı 50 TL ye bastırdım ben inşallah A4 e fotokopi alıp göndermezler hahaha
Ben 100 tane 30a bastırdımMemnun kalirsan ve gelirse banada soylersin cnm :)
Onu sorucam kızlar yaGeçen bana bir örgü elbise modeli atmış zevksiz kadın, dedim örgü elbiseler kullanışsız , bir sürü yelek örmüşsün zaten onlar bir eskisinpeki öyleyse dedi
Ben ilk 4 ayı bitince kocaman albüm aldım 600 lükSelonun telefondan çektiğim fotoğraflarını bastırdım kızlar internetten bi sayfadan inşallah güzel gelirburda bi fotoğrafçıya sordum tanesi 2,5 TL dedi 104 tane fotoğrafı 50 TL ye bastırdım ben inşallah A4 e fotokopi alıp göndermezler hahaha
Aayy hep onlar bilir, onlar en iyisini büyüttü ya? Bizimki oradan her halta karışıyor, sizinkilerin yanındayken karışmasına inan gram şaşırmıyorum bunlar böyle canım demekki! Boşver sen kendi istediğin gibi giydir evladını, geçen bize doktor evde çorap bile giydirmeyin koşullar elverirse dediOnu sorucam kızlar yaüşür çocuk lafına gram tahammülüm kalmadı. Çocuğa evin içinde ayakkabı giydir diyolar, yelek giydir diyolar. Ben mi abartıyorum bana mı bi tek fazla geliyor bunlar. Herkes giydiriyomuş ben giydirmiyomuşum. Ne olacak bu büyüklerimizin üşür çocuk üşür evhamları. Ev 26 derece diyorum 26 üstüne basa basa altını çize çize gına geldi artık gına
Ben gün içinde 1 2 saat çorapsız gezmesine izin veriyorum. Ayaklarının yerde çıkardığı sesi keşfediyor. Halıya veya parkeye ayağını sürtüyor bilinçli bi şekilde. Bence bunlara ihtiyaçları varAayy hep onlar bilir, onlar en iyisini büyüttü ya? Bizimki oradan her halta karışıyor, sizinkilerin yanındayken karışmasına inan gram şaşırmıyorum bunlar böyle canım demekki! Boşver sen kendi istediğin gibi giydir evladını, geçen bize doktor evde çorap bile giydirmeyin koşullar elverirse dedi
Valla etlüye sütlüye karışmayan, yerini yurdunu bilen, kıskançlık yapmayan, hem ruhu hem de yaşlı olan, tonton gözlüklü bir kv olsaydı hiç sesimi çıkarmazdımBen gün içinde 1 2 saat çorapsız gezmesine izin veriyorum. Ayaklarının yerde çıkardığı sesi keşfediyor. Halıya veya parkeye ayağını sürtüyor bilinçli bi şekilde. Bence bunlara ihtiyaçları var
Bide daha önce hiç duymadığım bişey duydum kv diyo ki çocuk emeklemesin dizleri acırilk duyduğumda gülmekten yerlere yatacaktım
Annem diyor ki dünyanın en iyi kayınvalidesine sahipsin yine de memnun değilsin. Adı kv olunca ağzında kuş tutsa yaranamıyor geline galiba
Temmuzda dogan kizima neler giydirttiler bana ah ah... Sonrada icine uzun kol badi üzerine tisort uzerine yelek giydiriyorduk. Ev 24 25 derece oluyordu hemde. Sonuç ne oldu 3 aylik bronşit, 6 ayliktan sonra astim oldu.Onu sorucam kızlar yaüşür çocuk lafına gram tahammülüm kalmadı. Çocuğa evin içinde ayakkabı giydir diyolar, yelek giydir diyolar. Ben mi abartıyorum bana mı bi tek fazla geliyor bunlar. Herkes giydiriyomuş ben giydirmiyomuşum. Ne olacak bu büyüklerimizin üşür çocuk üşür evhamları. Ev 26 derece diyorum 26 üstüne basa basa altını çize çize gına geldi artık gına
Bazen düşünüyorum da bizler de böyle şeyler yapacak mıyız acabaValla etlüye sütlüye karışmayan, yerini yurdunu bilen, kıskançlık yapmayan, hem ruhu hem de yaşlı olan, tonton gözlüklü bir kv olsaydı hiç sesimi çıkarmazdımemeklemesin diyen de ne bileyim kendininkiler nasıl büyümüş acaba? Dizlik mi taktı ki dizlerine
Merhaba bas agrilariniz kac gun surdu acaba, benm 11. Gun hala devam ediyor, ozellikle tuvalete girip ikindigimdaAynen canım bu sefer Spinal oldum ben sezeryan sırası çok rahattı hatta genel anestezi niye olmuşum ilkinde dedim ama benim bir saat sonra etkisi bitince başladı ağrılarım normalde dört beş saat sürüyormuş.Ben de zor kalktım 25 gün oldu hala dikişler zorluyor arada.Hele baş ağrısı yatarken kesiliyordu kafamı kaldırdığım anda başlıyordu.Yaştan mı ikinci olduğundan mı ama bilemiyorum.
Bende sadece sabah uykudan kalkınca polar yelek giydiriyorum . Kahvaltıda çıkarıyorum Sıcak oluyor evler bendr senin gibi düşünüyorum . Doktor siz ne giyiyorsanız bi kat fazlası diyorOnu sorucam kızlar yaüşür çocuk lafına gram tahammülüm kalmadı. Çocuğa evin içinde ayakkabı giydir diyolar, yelek giydir diyolar. Ben mi abartıyorum bana mı bi tek fazla geliyor bunlar. Herkes giydiriyomuş ben giydirmiyomuşum. Ne olacak bu büyüklerimizin üşür çocuk üşür evhamları. Ev 26 derece diyorum 26 üstüne basa basa altını çize çize gına geldi artık gına
Valla kızdığım şeyleri unutmazsam böyle bir kaynana olmam diye düşünüyorum, hem evlendirdikten sonra ben kocamayı beyle bir yazlık ya da karavan alıp uzaklaşmam istiyorumBazen düşünüyorum da bizler de böyle şeyler yapacak mıyız acaba
İnşallahhhh olmayız yaaa ama bazen gelinler de var benşm çevremde öyle gelinlerde var meselaBazen düşünüyorum da bizler de böyle şeyler yapacak mıyız acaba
Ne kadar boş insanlar.Kp hâla yusranin benim yüzümden zayif oldugunu söylüyomus.ben emzirmemisim. Eşimde kızmış dogumda kac gun kaldınız yanımızda 3 gün kaldiniz demiş. Birde pişkin pişkin kac gun kalacaktı anan diyormuş. Eşim ters cevaplar verince de evin birini satcam köye ev yapcam demiş. Bende eşime diyorum isterse kirayida vermesin kendi bilir. Yani bunun gibi daha bircok sey var. Yaptigim yemekleri beğenmez, cocuklara iyi bakamadigimi ima eder. Kayınpeder bir erkek olarak bunlari kendi başına dusunebilecegine inanmıyorum. Kayinvalidemle arkamdan konuşuyorlar diye dusunuyorum. Birde benimle ilgili pek cok seyi ozellikle evlilik oncesi donemi akrabalarima ve baskalarina kötü olarak anlattiginida biliyorum
Kanka ben kizceme a101den bimden oyuncak alinca kp dandik seyler almayin derdiBenimki de aramış geçen diyor ki şoka gittim bir oyuncak gördüm onu alacaktım dedim ondan biz de var alöana gerek yok, sadece şekli farklı işlev aynı hala diretiyor gerzek. Dedim ben zaten sevdiği oyuncakları getiririm getirme getirme buradan alırız diyor sanane ya sanane, sana mı sorcam? Bir de benimki eşimi büyütürken Kitaplar fln okumuş onların artistliğini yapıyor bana, birşey söyleyince aksini söylemek imkansız illaki diretir,darlar bunaltır insanı
Gunaydin gecmis olsun canim belkide hamilesindirGünaydın güzel Mart anneleribelimde dün akşamdan beri bir ağrı var . Uyuyunca geçer dedim ama geçmemiş Adet olucam ondan heralde diyorum
Bu cocuklar bi alemDün çocuklar annemlerden geldi, oğlan hemen bir işe daldı.
Oğlum sarılacaktık diyorum, senin ışınların bana geldi diyor
Sonra döndü, ama sen bana kızınca ışınların kayboluyo bi daha kızma tamam mı bunu sakın unutma dedi.
Tam vicdan yapıcam, kızdığım her konuda nasıl aşırı haklı olduğum geldi aklıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?