2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Memnun kalirsan ve gelirse banada soylersin cnm :)

Geçen bana bir örgü elbise modeli atmış zevksiz kadın, dedim örgü elbiseler kullanışsız , bir sürü yelek örmüşsün zaten onlar bir eskisin peki öyleyse dedi
Onu sorucam kızlar ya üşür çocuk lafına gram tahammülüm kalmadı. Çocuğa evin içinde ayakkabı giydir diyolar, yelek giydir diyolar. Ben mi abartıyorum bana mı bi tek fazla geliyor bunlar. Herkes giydiriyomuş ben giydirmiyomuşum. Ne olacak bu büyüklerimizin üşür çocuk üşür evhamları. Ev 26 derece diyorum 26 üstüne basa basa altını çize çize gına geldi artık gına

Ben ilk 4 ayı bitince kocaman albüm aldım 600 lük 200 tane bastırıp koydum içine. 4 ay sonra yine bastırırım diyodum çocuk 10 aylık oldu hala bastıramadım devamını.
Albümden bakmak öyle güzel oluyo ki sanki aradan 1000 yıl geçmiş gibi geliyor o minicik halleri çok seviyorum

Aayy hep onlar bilir, onlar en iyisini büyüttü ya? Bizimki oradan her halta karışıyor, sizinkilerin yanındayken karışmasına inan gram şaşırmıyorum bunlar böyle canım demekki! Boşver sen kendi istediğin gibi giydir evladını, geçen bize doktor evde çorap bile giydirmeyin koşullar elverirse dedi

Ben gün içinde 1 2 saat çorapsız gezmesine izin veriyorum. Ayaklarının yerde çıkardığı sesi keşfediyor. Halıya veya parkeye ayağını sürtüyor bilinçli bi şekilde. Bence bunlara ihtiyaçları var
Bide daha önce hiç duymadığım bişey duydum kv diyo ki çocuk emeklemesin dizleri acır ilk duyduğumda gülmekten yerlere yatacaktım
Annem diyor ki dünyanın en iyi kayınvalidesine sahipsin yine de memnun değilsin. Adı kv olunca ağzında kuş tutsa yaranamıyor geline galiba

Valla etlüye sütlüye karışmayan, yerini yurdunu bilen, kıskançlık yapmayan, hem ruhu hem de yaşlı olan, tonton gözlüklü bir kv olsaydı hiç sesimi çıkarmazdım emeklemesin diyen de ne bileyimkendininkiler nasıl büyümüş acaba? Dizlik mi taktı ki dizlerine

Temmuzda dogan kizima neler giydirttiler bana ah ah... Sonrada icine uzun kol badi üzerine tisort uzerine yelek giydiriyorduk. Ev 24 25 derece oluyordu hemde. Sonuç ne oldu 3 aylik bronşit, 6 ayliktan sonra astim oldu.
Ustelik sadece büyük anneler yapmiyor bunu. Farkinda olmadan bizlerde yapiyoruz. Arkadas oturmasina gittigim bir gün yusrayla ayni yasta kizi olan arkadasim cık cık cık içine uzun kollu badi giydirmedin mii diyordu..

Bazen düşünüyorum da bizler de böyle şeyler yapacak mıyız acaba

Merhaba bas agrilariniz kac gun surdu acaba, benm 11. Gun hala devam ediyor, ozellikle tuvalete girip ikindigimda

Bende sadece sabah uykudan kalkınca polar yelek giydiriyorum . Kahvaltıda çıkarıyorum Sıcak oluyor evler bendr senin gibi düşünüyorum . Doktor siz ne giyiyorsanız bi kat fazlası diyor

Ne kadar boş insanlar.
Kafaları hiçbir şeye çalışmıyor demek ki milletin özel hayatına sarıyorlar.
Sen kimsin çocuğumu ne kadar emzirdiğimin çetelesini tutuyorsun.

Dün çocuklar annemlerden geldi, oğlan hemen bir işe daldı.
Oğlum sarılacaktık diyorum, senin ışınların bana geldi diyor
Sonra döndü, ama sen bana kızınca ışınların kayboluyo bi daha kızma tamam mı bunu sakın unutma dedi.
Tam vicdan yapıcam, kızdığım her konuda nasıl aşırı haklı olduğum geldi aklıma

Kanka ben kizceme a101den bimden oyuncak alinca kp dandik seyler almayin derdi aynisi oyuncak magazalarimda 3 kati fiyat ayni markayi ordann alinca kaliteli oluyosa artik sen alirsim dedim adam şok dahada karismadi . Kanka inadina oyuncaklarini gotur aktivite masasini falan sök gotur. Tamam alabilir babannesi heves ediyordurda diretmenin anlami ne. Ayrica iyiki kitap okumus ogluna mayistira mayistira uykucu etmis . Seninki ennazindan kitaptan yuruyo benimki kocakari isleri hep

Bu cocuklar bi alem benim kizimda sinirlimisin sinirki gibi duruyosun azcik gulsene boyle biraz kotu anne oluyosun dio ulan gulecek halmi koydunuz denmiyo iste .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…