Şu an çalışmadığım için memnunum.Helal olsun Mantık dersini bizim alan yeni mezunlar zor anlatıyor anlatabildiysen bravoBana da sosyolojiyle mantık vermişlerdi, o neydi öyle ya ne biçim mantık çalıştım, zormuş mantık
Lisede ben de yıl sonu herkesi geçirirdim tekrar sınav hazırlamayayım diye, kafalar aynı çalışıyormuş
Şu an not vermek çok zor, kaç kişinin notunu değiştirdim bugün.
İyi bir bölgede oturmama rağmen internet erişimi yok hepsinin.
Öyle adaletsiz bir dönemdeyiz ki.
Demedim kankaaBende onu istiyorum heyatim dedinmi
Canım huzur bozmak isteyen uzaktan da bozar maalesef.Ben de anlamıyorum ne anlıyorlarsa böyle davranmaktan.İnsan çocuğunu nasıl mutsuz eder anlamıyorum.Kanka işte ben amaçlarını anlamıyorum, aynen öyle herkes evinde iyi olsun gerçekten. Ben eşimin müdür yardımcısı olmasını istiyorum kanka mesala o zaman tatilimiz az olacak dokunamayacak bize, bu fikri iyiden iyiye aşılayım dur adamasırf kv görmemek içşn kocasını feda edecek gelinim ben
Aaa canım o böcekten bu evde de birkaç tane gördüm ben taşınır taşınmaz bir de alman hamamböceği varmış adı öyleymiş ilaçlattık azdı bizim birkaç tane çıktılar geberdiler 2 gün sonra ev temiz kafa rahat ben de çok huylanırımBEnde o yüzden ilaçlanmaya karar verdim nem böceğimi gümüş böceği mi ne öyle bi böcek
Valla bizimki bence bizi mutsuz ettiğini bile aklına getirmez öyle de egoist bencil ısrarcı bir kadın, içimi yedi 4 senedirCanım huzur bozmak isteyen uzaktan da bozar maalesef.Ben de anlamıyorum ne anlıyorlarsa böyle davranmaktan.İnsan çocuğunu nasıl mutsuz eder anlamıyorum.
Ay bugün kaynanalardan bahsetmek bana hiç iyi gelmedi . Bi sinir bi öfke. Kıza tahammülüm kalmıyor sonra ben üzülüp ağlıyorum ona sinirleninceValla bizimki bence bizi mutsuz ettiğini bile aklına getirmez öyle de egoist bencil ısrarcı bir kadın, içimi yedi 4 senedir
Bebeğine balık veren annelerim mesela hamsi kaç tane veriyorsunuz ?
Hamsi denemedim ama olsa 1 veya 2 tane anca yerdiBebeğine balık veren annelerim mesela hamsi kaç tane veriyorsunuz ?
Guzel geldimi cnm? Memnun kaldiysan ismini soylermisin?Ben 100 tane 30a bastırdım
Ev 25 26 derece atlet ustune ince penye tarzi kazak giydiriyorum o kadar.Bende sadece sabah uykudan kalkınca polar yelek giydiriyorum . Kahvaltıda çıkarıyorum Sıcak oluyor evler bendr senin gibi düşünüyorum . Doktor siz ne giyiyorsanız bi kat fazlası diyor
Ayyyy cabucak gecsin gunler amiiinnDemedim kankaaona da subliminal mesaj verdim bu arada ben yarın yolcuyum canlar hazırlık yapıyorum kaynişe uzanıyor yollar şans dileyin bana
Ben bi kere recel yaptim off anam nasil lezzetli inst paylastim akiskanliginiBu siralar sessiz okuyucu oldum farkindayim yazacak birsey bulamiyorum sadece :) bizde simdilik gelisme yok tek gelisme recel yaptim ilk defa begendim :) cokda kolaymis almam disardan artik.
Ilk konuları çalıştım anlattım da sonrası çok zor geldi.Şu an çalışmadığım için memnunum.Helal olsun Mantık dersini bizim alan yeni mezunlar zor anlatıyor anlatabildiysen bravoMantık zordur ama öğrenci pek anlamadığı için dinlemez de.Ben çok basit bir şekilde anlatırım yeni sistem de çok basit soruyor zaten.
Hamsi ağır balık dikkat etmek lazım.Benim kvni hamsiye alerjisi var ,görümcemin ise bütün balıklara.O yüzden oğlana dikkatli veriyorum şimdilik somon,mezgit yedirdim bir sıkıntı olmadı.Hamsi denemedim ama olsa 1 veya 2 tane anca yerdi
Amin kuzum aminAy bugün kaynanalardan bahsetmek bana hiç iyi gelmedi . Bi sinir bi öfke. Kıza tahammülüm kalmıyor sonra ben üzülüp ağlıyorum ona sinirleninceAllah nasıl biliyorsa öyle yapsın bizi böyle üzenleri
Oyy senin ağzın bal yesin inşallah kankamm inşallahAyyyy cabucak gecsin gunler amiiinn
Kanka ben yeni gördüm bu mesajını geçmiş olsub kuzum ya, insan kanı görünce bir fena oluyorKlasik erkek canim . Benim esimde oyle rahat kisilik . Dun biraktim cocugu yaticam basim agriyo dedim tamam dedi gittim 2 dk sonra bi aglama sesi namaza durmus oda oyuncaktan tutup kalkmis agzini vurmus kanamis nasil uzuldum .sonra aldim cocugu napayim... bende tam tersi asiri pimpirikliyim ve bu beni cok yoruyor ..
Amiin canim valla oyleKanka ben yeni gördüm bu mesajını geçmiş olsub kuzum ya, insan kanı görünce bir fena oluyorRabbim beterinden saklasın
Canım benim ya keşke Çınarın bu sıkıntısı için bir çözüm sunsam sana elimden bir şey gelse o kadar üzülüyorum kiBu kadar ciglikli aglamanin oduku bindis olsa baride geceme acimasam. Ofkeliyim ya uyumuyor zikkim varmis gibi agliyor. Kalkmak istemiyorum 2 saat vari uyu diye dua ediyorum .ev zaten isinmiyo yat kalk iyice dondum titreye titreye cocuk salliyorum .herseye uyaniyo parke cirirtisina yatak gicirtisina derin nefes alma sesine ip ign her halta uyaniyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?