2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Şu an çalışmadığım için memnunum.Helal olsun Mantık dersini bizim alan yeni mezunlar zor anlatıyor anlatabildiysen bravoMantık zordur ama öğrenci pek anlamadığı için dinlemez de.Ben çok basit bir şekilde anlatırım yeni sistem de çok basit soruyor zaten.

Canım huzur bozmak isteyen uzaktan da bozar maalesef.Ben de anlamıyorum ne anlıyorlarsa böyle davranmaktan.İnsan çocuğunu nasıl mutsuz eder anlamıyorum.

BEnde o yüzden ilaçlanmaya karar verdim nem böceğimi gümüş böceği mi ne öyle bi böcek
Aaa canım o böcekten bu evde de birkaç tane gördüm ben taşınır taşınmaz bir de alman hamamböceği varmış adı öyleymiş ilaçlattık azdı bizim birkaç tane çıktılar geberdiler 2 gün sonra ev temiz kafa rahat ben de çok huylanırım

Canım huzur bozmak isteyen uzaktan da bozar maalesef.Ben de anlamıyorum ne anlıyorlarsa böyle davranmaktan.İnsan çocuğunu nasıl mutsuz eder anlamıyorum.
Valla bizimki bence bizi mutsuz ettiğini bile aklına getirmez öyle de egoist bencil ısrarcı bir kadın, içimi yedi 4 senedir

Valla bizimki bence bizi mutsuz ettiğini bile aklına getirmez öyle de egoist bencil ısrarcı bir kadın, içimi yedi 4 senedir
Ay bugün kaynanalardan bahsetmek bana hiç iyi gelmedi . Bi sinir bi öfke. Kıza tahammülüm kalmıyor sonra ben üzülüp ağlıyorum ona sinirlenince Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın bizi böyle üzenleri

Bende sadece sabah uykudan kalkınca polar yelek giydiriyorum . Kahvaltıda çıkarıyorum Sıcak oluyor evler bendr senin gibi düşünüyorum . Doktor siz ne giyiyorsanız bi kat fazlası diyor
Ev 25 26 derece atlet ustune ince penye tarzi kazak giydiriyorum o kadar.

Bu siralar sessiz okuyucu oldum farkindayim yazacak birsey bulamiyorum sadece :) bizde simdilik gelisme yok tek gelisme recel yaptim ilk defa begendim :) cokda kolaymis almam disardan artik.
Ben bi kere recel yaptim off anam nasil lezzetli inst paylastim akiskanligini 1 saat sonra recel oldumu akide sekeri kenafir gisganc kadinlarin nazari deağdi bidahada yapmadim annemden kaynisten otlanmaya devamkeee

Ilk konuları çalıştım anlattım da sonrası çok zor geldi.
Ben hiç görmedim bir de.
Dersaneye giden bir öğrenci vardı ona anlattırdım sonra hep

Ay bugün kaynanalardan bahsetmek bana hiç iyi gelmedi . Bi sinir bi öfke. Kıza tahammülüm kalmıyor sonra ben üzülüp ağlıyorum ona sinirlenince Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın bizi böyle üzenleri
Amin kuzum aminSen sakin kal canımıniçi

Kanka ben yeni gördüm bu mesajını geçmiş olsub kuzum ya, insan kanı görünce bir fena oluyorRabbim beterinden saklasın

Bu kadar ciglikli aglamanin oduku bindis olsa baride geceme acimasam. Ofkeliyim ya uyumuyor zikkim varmis gibi agliyor. Kalkmak istemiyorum 2 saat vari uyu diye dua ediyorum .ev zaten isinmiyo yat kalk iyice dondum titreye titreye cocuk salliyorum .herseye uyaniyo parke cirirtisina yatak gicirtisina derin nefes alma sesine ip ign her halta uyaniyo

Canım benim ya keşke Çınarın bu sıkıntısı için bir çözüm sunsam sana elimden bir şey gelse o kadar üzülüyorum ki kuzum sen fayda alırsın almazsın bir denemekte yarar var diyip uyku eğitimi için sayfalara baksa instadan, bir bakarsın belki kafana yatan olur. Bence de şuanda diş olabilir ama kaç aydır çok yıprandın kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…