2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kamka götürcem onları aklımda yürüme arkadaşını felan da götürcem, aman kanka bunların hepsi aynı b.k biri kitaptan diğeri koca karıdan işte gıcık olurum öyle işlere hepsi aynı işte demekki kazıklanmak hoşuna gidiyordu kp nin

Giyinme konusunda giydirdiklerimi yazsam şok olursunuz ama ben hep böyle büyüttüm. Evimiz kaloriferli. Kömürle yani. Gayet sıcak biz tişörtle durabiliyoruz ama benim giydirdiklerimle terlemiyor öyle alıştı. Başlıyorum hazır msıınız en altta normal çıtçıtlı badi. Üstüne uzun kollu çıtçıtlı badi üstüne ince uzun kollu. Altta kilolu çorap, sürekli yerlerde gezdiği için üstüne eşofman. Ayağa bir çorap daha Hee bir de sabahları uyanınca ylek. Bu aralar arada kaloriferler yanma aşamasıındayken yelek

Anlat be canım dinleriz biz ..

Nasıl belli edilir ki bilemedim Ah dünüşüm ben suçlu olurdum yine boşver böyle iyi . Şimdi eşime desem kuruntu yapıyorsun sana dememiştir der vs vs
Haklisin dunusum. Evlilik bazen cok zor . Bi ara benimki tek gidip gekiyodu bu vakalar yogunken ben bebek kucuk die gitmiyordum .hali tavri bi degisiyordu yada bana oyle geliyodu bilmiyorum artik gunahlari boynuna. Kimseyle kotu gicik olmak istemiyorum bu duzende gideriz insallah. Benimkiler biraz hassas davraniyolar bana kendi kizlarida oldugu icin mesela daha boyle misafirmis gibi o edayla . Bende gidince ise guce girisirim oyle kenarda durmam ama hani kv ler hep heves ederya torunumu yedireyim icireyim uyutayim oyle seylere firsat vermiyorum. Ikisininde ihtiyaclarini ben karsiliyorum . Kp bazen yelek giydirme corabi cikarin vs dio duymazdan geliyorum yada soguk terli vs diyorum. Ele karismak idare etmek zor . Kendi ailemle biraraya gelincede benim esimde degisiyo kardesimin esine daha farkli davrandiklarini dusunuyo diyorumki ne pismissin elti teröru bu gecen yine burnumdan getirdi . Annen kardesingile yemek verdi dio versin sanane dedim calisiyo kiz dedim versin banane tabi diyo nie ozaman gozune batiyoki dedim gizli sakli olan bisey sanki. Valla son zamanlarda acaip geriliyorum biraraya gelmek stres sebebi oldu artik

Geliri olsa anlarimda kanka iste gecende defneye supurge almistim kv calisiyomu dedi hic bi islevi yok kuru plastik dedim benim aldigim daha guzeldi dedi 20 tl ye anca bu kdari oluyo senin aldigini cope attim dedim (kirilmisti)

Ben sifir kollu yad akisa kollu zibin ustune sweet altina esofman bide normal corap yelegi bi kac gundur giydirmeye basladim sogudu die. .kalin giydirince ilerdede oyle alisip usuyolar . Esimle ben temmuz dogumluyuz annem beni kat kat giydirmis acaip usurum esim hic usumez hala kisa kollu duruyor . Onu oyle gordukce ben dahada usuyorum . O yuzden kizimida oglumuda kat kat alistirmadim

Gunaydin gecmis olsun canim belkide hamilesindir
Ağzından yel alsın pinkim
Benimki terlemekten hasta olur valla öyle giydirsem ben kolsuz zıbın üstüne uzun kollu Altına da çoraplı alt bitti gitti bu ara hava soğuk diye kalın üst ve çift çorap yaptım sadece
Kuzum benim kv alıngan olduğu kadar inatçıdır ve dedikoduyu çok sever . Benim yengeme annemi anlatmış otobüs durağında abim 5 adım ötede duysa ağzına sıçar afedersin . Yengemle ne samimiyetin var da yolda denk geldiğinde annemi kötülüyorsun . Diyormuş ki ben ona ne yaptım a benle konuşmadı falan ya salak mısın çocuk mu ? Koskoca insansın dünürün o senin git konuş ne derdin var dünürüm hayırdır de. Biz annemle küstük bir Allah’ın kulu da barıştırmaya çalışmadı ne görümcem ne kv ne kp . Eğer ki tek sorunum annemle kv olsaydı ben zaten anneme sırt çevirmezdim. Selin bir haftalık oldu yengem dedi anneni getiricem sana oturun konuşun, kv bizde kalıyor tabi o ara . Karıda bi trip . Neymiş komşuları selini görmeye gelecekmiş te iptal etsinmiş bi dahada gelmezlermiş . Eşimde bi sinir bi öfke neden geliyor huzurumuz kaçacak vs . Neyse işte öyle kuzum. O gün gelince de eşim selam vermeden evden çıktı diye annem bana ağzına geleni söyledi çekti gitti o oldu bi daha da görüşmedik

Geliri olsa anlarimda kanka iste gecende defneye supurge almistim kv calisiyomu dedi hic bi islevi yok kuru plastik dedim benim aldigim daha guzeldi dedi 20 tl ye anca bu kdari oluyo senin aldigini cope attim dedim (kirilmisti)
Aman her şeyin en iyisini onlar yapar ya biz neyiz sanki? İyi demişsin kanka kaşınmış

Kızlar yaa benim evim de böcek var 3. Kattayız etrafımızda yeşillik bi şey yok nerden geldi bilmiyorum ilaçlama yaptırıcam 150 tl dedi 2+1 ev için eşim abartıyorsun diyo 3-4 kez gördüm çamaşır suyu ile sildim ama fayda etmedi

Eşimi çok seviyorum başta karşı çıksa da her dediğimi yapar ama çok rahat ya çocuk düşse bi şey olmaz böcek görsem abartma virüs var hasta oluruz dikkat et diyorum bi şey olmaz dün terziye gitti geldi maskesiz gidip gelmiş terzi çok yakın gelince diyor ki terzi beni maskesiz görünce şaşırdı diyo bende işim vardı görmedim maskesiz gittiğini genelde telefonu elinden düşmez bi köşe de oturur bazen sıkılıyorum ama kabullenmekten başka çare yok sanırım

Canim gercekten cok uzucu bu yasadiklarinn heleki lohusayken yasamis olman dahada uzucu . Kimse k.bkmasinda herkesin torunu yani elbet gelecek komsualrin ne acelesi var 1haftalik bebegi gormeye geliyolar .1 hafta ben hep agladim sarilik olmasin die ne kadar cabaladim dikislerim bir yandan hemeroidim bir yandan her yerim her bi taraftan aciyodu kizim kardesini kiskanip geceleri aglama krizlerine giriyodu cinar memede kizim yan odadan agliyor ben bebegi birakip bakamiyodum soyle dusununce insan 1 haftada kendinde bile olmuyorki kaldiki sen bu sorublari yasamissin . Insallah annenlede araniz duzelir canim . Gercekten yengene ne die anlatmis iyice ortalik karistircak. Allah akil fikir versin ne diyim amiinn

Nasil bocek canim .sana bi ilac atayim ondan akin sıkin tarif ederim ben sana kullanimini. Bizim yazin pire belamiz vardi denk geldinmi bilmiyorum burda yazmistim. Onunn icin almistik bocekleredr faydasi oldu hoc gormedik bak daha aman masallah andikya bu gece karsima cikar

Klasik erkek canim . Benim esimde oyle rahat kisilik . Dun biraktim cocugu yaticam basim agriyo dedim tamam dedi gittim 2 dk sonra bi aglama sesi namaza durmus oda oyuncaktan tutup kalkmis agzini vurmus kanamis nasil uzuldum .sonra aldim cocugu napayim... bende tam tersi asiri pimpirikliyim ve bu beni cok yoruyor ..

Artarsa daha zor, yumurtlarlar falan sonra uğraş dur.

Geçmiş olsun.
Ben çok korkmam düşer kalkar derim ama dişlerine bir şey olma ihtimali korkutuyor beni.
Dudak patlar iyileşir de diş kırılırsa ay çok acır.

Cocugu oyuncaktan nie sogutuyosun heveslendi die aldim nolmus yani demi. Aman kanka herkes evinde iyi olsun .
Kanka işte ben amaçlarını anlamıyorum, aynen öyle herkes evinde iyi olsun gerçekten. Ben eşimin müdür yardımcısı olmasını istiyorum kanka mesala o zaman tatilimiz az olacak dokunamayacak bize, bu fikri iyiden iyiye aşılayım dur adama sırf kv görmemek içşn kocasını feda edecek gelinim ben

Bnde asi karsiti degilim ama aslında biraz daha beklemek isterdim, birkac doktor arkadasimizla konusmustuk onlarda cok olumlu haberlerin medyanin dogru olmadigini soyluyorlar kendileride bazi calismalar icindeler mecburiyet tabiki yok fakat şartlar zor olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…