2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canım geç uyanınca çok zor gündüz düzeni ayarlamak cidden. Bak bugün bizimde son uyku geçe kaldı 5 te uyandı . 9 u geçiyordu saat daha uyumaya niyeti yoktu biraz zorla uyuttum mecbur iyice düzeni kaçmasın diye . Sabah çok zor oluyor biliyorum da 7-8 gibi uyanırsa yatırma bi daha derim .

Yemekelrde tuketiyoruz cnm icilir heralde yarin gunduz bi fincann demleyeyim kekigimde guzeldi . Yaa cnm cok uzuldum ne olacak peki nasil bi ted belirlendi ne sikayeti vardiki Rabbim esirgesin.

Gecmis olsun canim. İnsalah kotu birsey cikmaz

Bir iki gün erken uyandır erkene çeker kendini.Bizimki en geç sekizde ayakta.Akşam da sekizde yatıyor ama sürekli uyanıyor arada kalkıyor bir iki saat oyalanıyoruz sonra yatıyor.

Canim gecmis olsun sirkeli suyu biraksan aslinda bi sure sıksık suyla mi temizlesen cunku sirke yararli bakterileride öldürüyor o yuzden daha cabuk aliyor olabilirsin ,yada ped alerji yapiyor olabilir mi denedin mi değiştirmeyi
Aaa canim bilmiyordum . Evet cnm kesinlikle ped alerji yapiyor gunluk pedde kullaniyordum molped oda bana hic iyi gelmiyor sanirim sansimi zorladim degdigi yerler kizarik gorunuyor halada devam ediyor lekelenme o yuzdende kullanmak zorundayim malesef kisirdongu gibi bisey oldu yani

Gecmis olsun canim inşallah ilaclar iyi gelir. Vajinal kultur aldi mi
Ilac vermedi canim aktif akintili lekelenme oldugu icin fayda etmez dedi . Bubarada pco da gorunmuyormus cinari dogururken icim sokuldu resmen ise yaramis 2 seferdir pco goruntusu yok temiz diyor ama ben hic inanmiyorum nedense

Karbonatli su dene istersen cnm ben yaptigimin ertesi gunu geciyor.kaynamis ilimis suya karbonatu dok karistir malum bolgene dok yakiyor ama sonra cok rahatlatiyor kasintiyi rahatlatir

Sabah 7 ayaktayiz.

Birkac gun ara ver istersen canim ,losyonlarda cok tavsiye edilmiyor 2 3 haftada anca mesela temizleme jeli olanlar ,ahh canim belkide ondan oluyordur‍♀ günlük pedde orkid kullaniyorum malesef pamuk dokulularda bana dokunuyor

Ben :) dogumdan onceye gore bir tık iyiyim ama agrili bazen gozumu acamayacak kipirdamayacak kivama geliyorum

Ilk dogumdan sonra azalmisti sanki ama su son zamanlarda cok kötü benimde, dogum kontrol hapi baya etkiliyormus demekki agriyi

Ilac vermedi canim aktif akintili lekelenme oldugu icin fayda etmez dedi . Bubarada pco da gorunmuyormus cinari dogururken icim sokuldu resmen ise yaramis 2 seferdir pco goruntusu yok temiz diyor ama ben hic inanmiyorum nedense
Zayifladigin zaman kaybolurmus demekki yağ kutlen normal artik. Bu arada gunluk ped mantara sebep olabilir. Vajinal kultur istemedi mi

Bugun yapmayim bide baska markaya geceyim bakalim sagolncnm tavsiyen icin. Kadin olmak ne zor her zorlugu agrisi acisi kasintisi bize . Senn dogum kontrol hapimi kullaniyosun canim

Yine 5.30 ayaktayiz 2 civari yatmistim sanirim. Of of
Bemde 2 gibi yatmistim yanimdan besigime koyamadim bile memeler acikta itekliyoe agliyor su saate kdar 1 saat duzgun uyumadik gece resmen baska bi bebek oluyor sirtim belim agriyor uyutmaya calisiyorum insallah 2 saat uyurda kendime gelirim. Seninkide ajo duzenli araliklarka hep bunu yapiyor yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…