Canım geç uyanınca çok zor gündüz düzeni ayarlamak cidden. Bak bugün bizimde son uyku geçe kaldı 5 te uyandı . 9 u geçiyordu saat daha uyumaya niyeti yoktu biraz zorla uyuttum mecbur iyice düzeni kaçmasın diye . Sabah çok zor oluyor biliyorum da 7-8 gibi uyanırsa yatırma bi daha derim .Kızlar bebeği sabah geç uyanan var mı benim oğlum gibi. 9 buçuk 10 gibi uyanıyor. Normalde 1 e doğru uyurdu artık uyumuyor daha geç uyuyor. Tek uyku yapsa kısa uyuduğu zamanlaryetmiyor. İkinci uykuyu geç saate bıraksam gece uyumuyor 12 den önce. Tek uyku için de çok erken bence. Kafam karıştı vallahi
Canım benim sezeryan oldu. İlk bi kaç ay ağrısızdı. Sonra hep ağrılı oldu maalesef. Bende bugün oldum hemen bi tane parol içtim .
Aylardır öyleyiz biz canım
Yemekelrde tuketiyoruz cnm icilir heralde yarin gunduz bi fincann demleyeyim kekigimde guzeldi . Yaa cnm cok uzuldum ne olacak peki nasil bi ted belirlendi ne sikayeti vardiki Rabbim esirgesin.Pinkpinkblue geçmiş olsun dünüşüm ya sirkeye ara ver azıcık kekik suyu içiliyor mu emzirilirken bilmiyorum da söktürür içeride ki iltihabıda. Bende bugün oldum adet . Pek keyfim yok görümcemin bacağında tümör çıktı.. gencecik daha 2 çocuğu var çok üzüldük .
Bu gece agri kesici verdim uyuttum. Hepimize hayirlisi diyorumAynıydık. Bu 3.gece artık. 9.10. Dişler geliyor sanırım. Çok acayip yorgunum
Gecmis olsun canim. İnsalah kotu birsey cikmazPinkpinkblue geçmiş olsun dünüşüm ya sirkeye ara ver azıcık kekik suyu içiliyor mu emzirilirken bilmiyorum da söktürür içeride ki iltihabıda. Bende bugün oldum adet . Pek keyfim yok görümcemin bacağında tümör çıktı.. gencecik daha 2 çocuğu var çok üzüldük .
Bir iki gün erken uyandır erkene çeker kendini.Bizimki en geç sekizde ayakta.Akşam da sekizde yatıyor ama sürekli uyanıyor arada kalkıyor bir iki saat oyalanıyoruz sonra yatıyor.Kızlar bebeği sabah geç uyanan var mı benim oğlum gibi. 9 buçuk 10 gibi uyanıyor. Normalde 1 e doğru uyurdu artık uyumuyor daha geç uyuyor. Tek uyku yapsa kısa uyuduğu zamanlaryetmiyor. İkinci uykuyu geç saate bıraksam gece uyumuyor 12 den önce. Tek uyku için de çok erken bence. Kafam karıştı vallahi
Canim cok sagolGeçmiş olsun canım inşallah iyi felir
Aaa canim bilmiyordumCanim gecmis olsun sirkeli suyu biraksan aslinda bi sure sıksık suyla mi temizlesen cunku sirke yararli bakterileride öldürüyor o yuzden daha cabuk aliyor olabilirsin ,yada ped alerji yapiyor olabilir mi denedin mi değiştirmeyi
Ilac vermedi canim aktif akintili lekelenme oldugu icin fayda etmez dediGecmis olsun canim inşallah ilaclar iyi gelir. Vajinal kultur aldi mi
1 yasina kadar bekliyorum bakalim :) ben bazen koltugun kenarina koyuyorum gecen aya gore daha guclu basiyor ilerleme var ama gıdım gıdım :)Daha emeklemiyor mu boşver seninki direkt yürüyüşe geçecek o zaman emeklemeden yürüyen bebe çok
Karbonatli su dene istersen cnm ben yaptigimin ertesi gunu geciyor.kaynamis ilimis suya karbonatu dok karistir malum bolgene dok yakiyor ama sonra cok rahatlatiyor kasintiyi rahatlatirKizlar ben böğün dohdura gittim kadin dogum dohduruna. Kasinti ve kizariklik vardi lekelenme vardi 11gundur usg ile bakti temiz bisey yok dedi. Bide spekulum takip gozle muayane etti hafif kanamali akintin old. Icin krem veya fitil veremem fayda etmez dedi . Ama cok kotu kasiniyorum yaa sirkeli suyla kanki olduk yakiyor bi ferahliyorum sonra kasintilar devam .
Ben :) dogumdan onceye gore bir tık iyiyim ama agrili bazen gozumu acamayacak kipirdamayacak kivama geliyorumDogumdan sonra hala adet agrisi ceken var mi kizlar su 3aydir cok ve cokagrili oluyorum ya ,hani azalairdi her dogumdan sonra
Sabah 7 ayaktayiz.Kızlar bebeği sabah geç uyanan var mı benim oğlum gibi. 9 buçuk 10 gibi uyanıyor. Normalde 1 e doğru uyurdu artık uyumuyor daha geç uyuyor. Tek uyku yapsa kısa uyuduğu zamanlaryetmiyor. İkinci uykuyu geç saate bıraksam gece uyumuyor 12 den önce. Tek uyku için de çok erken bence. Kafam karıştı vallahi
Tmm cnmKarbonatli su dene istersen cnm ben yaptigimin ertesi gunu geciyor.kaynamis ilimis suya karbonatu dok karistir malum bolgene dok yakiyor ama sonra cok rahatlatiyor kasintiyi rahatlatir
Aaa canim bilmiyordum. Evet cnm kesinlikle ped alerji yapiyor gunluk pedde kullaniyordum molped oda bana hic iyi gelmiyor sanirim sansimi zorladim degdigi yerler kizarik gorunuyor halada devam ediyor lekelenme o yuzdende kullanmak zorundayim malesef kisirdongu gibi bisey oldu yani
Ben :) dogumdan onceye gore bir tık iyiyim ama agrili bazen gozumu acamayacak kipirdamayacak kivama geliyorum
Zayifladigin zaman kaybolurmus demekki yağ kutlen normal artik. Bu arada gunluk ped mantara sebep olabilir. Vajinal kultur istemedi miIlac vermedi canim aktif akintili lekelenme oldugu icin fayda etmez dedi. Bubarada pco da gorunmuyormus cinari dogururken icim sokuldu resmen ise yaramis 2 seferdir pco goruntusu yok temiz diyor ama ben hic inanmiyorum nedense
Bugun yapmayim bide baska markaya geceyim bakalim sagolncnm tavsiyen icin. Kadin olmak ne zor her zorlugu agrisi acisi kasintisi bizeBirkac gun ara ver istersen canim ,losyonlarda cok tavsiye edilmiyor 2 3 haftada anca mesela temizleme jeli olanlar ,ahh canim belkide ondan oluyordur♀ günlük pedde orkid kullaniyorum malesef pamuk dokulularda bana dokunuyor
Ilk dogumdan sonra azalmisti sanki ama su son zamanlarda cok kötü benimde, dogum kontrol hapi baya etkiliyormus demekki agriyi
Bemde 2 gibi yatmistim yanimdan besigime koyamadim bile memeler acikta itekliyoe agliyor su saate kdar 1 saat duzgun uyumadik gece resmen baska bi bebek oluyor sirtim belim agriyorYine 5.30 ayaktayiz 2 civari yatmistim sanirim. Of of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?