2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Evet cnm aslinda daha oncede basima gelmisti ama hijyeniklik acisindan cok rahat oluyodu bi muddet ara vereyim bari
Onun yerine peçete kullan ve iç çamaşırını sık sık değiştir ayrıca da iç çamaşırlarını utuleyerek giy kasinirsa hiç kaşıma tahriş olmasın. Unutma kasidikca kaşınır kasidikca kaşınır. Sirkeyi de haftada 1 kullan. Bunları uygula dua edeceksin canim

Hepimiz aynıyız inan bana temizlik yemek ve çocuk bu yani. Sağlığımız yerinde ya çok şükür çocuklarımız da sağlıkli daha ne olsun bunaldiginda bunu getir aklına bak nasıl ferahlayacaksin

Bütün işlerimiz yarım yamalak hep

hiç bi hissiyat yok ne his bekliyorsunuz acaba yok gibi yani ipi de uzun istediğinde çek çıkar daha ne olsun kız valla 10 numara icat
Aha tampon kullanan bi insanogluyla karsi karsiyayiz ne bilek bizde bilmiyoruz iste hissiyatini yani icinde hissetmiyomusun yalniz suan cok havali geldi tampon kullanmak . Bizde bimin zorkidini alak saka saka molped sleepy falan filan

Hepimiz aynıyız inan bana temizlik yemek ve çocuk bu yani. Sağlığımız yerinde ya çok şükür çocuklarımız da sağlıkli daha ne olsun bunaldiginda bunu getir aklına bak nasıl ferahlayacaksin
Bin sukur canim onun icin herzaman sukrediyorum ama cidden bazen modum acaip dusuyo yaa. Hala basim agriyor suan kizimida az once yatirdim bacagim agriyo diyerek uyandi oglumda uyanik ablasini gordu sevindi uykusu acildi ugrasiyorum

Senn hamileyken bi sıkintin olmustuda sirkeli suyla sil demistim denememistin gakiba simdi aklima o geldi canim biliyomusum pecetede cok zararliymis ama ben bu tahrisi hep yasadigim icin genelde koyuyorum pecetede .bak hatta bundefa koymadigimdan basima geldi kiz anam eskidenn hep utulerdim utulu don giymeyelide 1asir gecti yarin utu yapcaktim bari biraz toplayimda utu basayim . Bide dantalli naylonn falan giymemek lazim . Duz beyaz pamuklu en sagliklisida iste bende renkli seviyorum

Merhabalar merhabalarrrr kekik çayı içme canım sütü azaltıyormus vallahi bende içtim bilmeden yarım fincan dedim mikoplarimiz ölsün ama içmez olsaydım çok çirkin tadi
Hahahahah yaa ben onu cok severdim bogaz ahriaina cok iyi gelir cok icerdim valla ama inan nasil bi gundu kekik cayi falan aklimda kalmamis . Anam sutum azalsin isstemem .

Günlük peddler çok zararli kesin o yapıyor. Onun yerine peçete koy daha iyi nasılsa evdeyiz dışarıya çıkarken ped kullanırsın ben öyle yapıyorum akıntı olduğunda
Ya canim ben hep ara vere vere kullaniyodum . 2hafta oldu kahverengi lekelenmem var normal ped koydum ilk baktim artmiyor gunluge dondum sık sık degistirdim ama iste sikayetim basladi. Amaaam kiz beto gece gece geldinki pinkik kukusu kaşiniii

İnşallah iyi huyludur çok üzüldüm çocuklarına bağışlasın Allah. Neler var hayatta valla ne kadar şükretsek az sağlığın yanında diğer dertleri pek takmamak lazım aslında
Sağol kuzum. İnsanoğlu işte takmadan da edemiyor . Senin minik nabıyor siz nasılsınız başladımı koşmaya

Kızlar cağnım kızlar, kaynişte 4.gün sabrımın sonu deneniyor, ama dayanıyorum son 10 gün diyorum sabret diyorum. Buraya çok giremiyorum benim kız hiç uyumuyor desem yeri gece de 12 de yatıyor ben pert oluyorum, gündüz de başını bırakamıyorum kızımın saçma saçma şeyler yaptırıyorlar. Ama hepinizi çok özledim, pinkimin kuşuna ne oldu ya meraklardayım görüyorsan 2 kere gül pinkooo

Tabi canım her bebek farklıdır.Önemli olan kaliteli uyuması.Bizimki şimdilik iki ama uyurken sürekli ayağımda.Bıraktığım anda uyanıyor tekrar zor uyutuyorum.Ben de o ayağımda nette takılıyorum,kitap okuyorum kendime zaman ayırıyorumAnnem de söyleniyor iş güç ne zaman yapıcan diye.Vallahi büyüğümün yemek derdi olmadıktan sonra beklesin iş güç

Benimki de aynı işte ne versem oyun yerine kemiriyor belki daha büyük aylarda etkili olabilir belki

Yavru çaki onu defnede yapiyor bazen bende uyku sersemi korkuyorum .gecen dibimde dikilmis anne anne dio gozumu actim cinarda ortada bi gerildim kiskancak die seni opmek icin geldim dedi sarildim optum yolladim .
Kızım daha bebekken zar zor gece ikide uyuyordu.Tam uyuttum diye yatırdım yatağına giyindim ettim bir baktım gözleri açık beni seyrediyorKırmızı gece lambası var bir de benim kızın gözleri iri parlıyor karanlıkta hala hatırlarım nasıl korktuğumuSessiz sessiz beni seyrediyormuş zillim

Bende hic kullanmadim, kullanamamda
Bir şey anlatayım da gülğn.Kuzenim arkadaşıyla denize gidiyor çocuklu kadın yani.Tam gidecek regl oluyor arkadaşı veriyor kullan diye.O da hiç kullanmamış.Neyse kullanıyor denize giriyor çıkıyor bütün gün akşama kadar çıkarmıyor.O içinde şiş kocaman ol.Çıkarana kadar canım çıktı ölüyordum dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…