Canım günlük pedler yapıyor maslesef bir ara ben de hergün kullanıyordum çalışırken de mahvetmişti.Şimdi regle yakın ya da sonunda kullanıyorum sadeceBugun yapmayim bide baska markaya geceyim bakalim sagolncnm tavsiyen icin. Kadin olmak ne zor her zorlugu agrisi acisi kasintisi bize. Senn dogum kontrol hapimi kullaniyosun canim
Benim öncesinde ağrım oluyor ahanda oldum diyorum sonra ağrısız iki üç gün geçiyor oluyorum pat diyeBen :) dogumdan onceye gore bir tık iyiyim ama agrili bazen gozumu acamayacak kipirdamayacak kivama geliyorum
Canım öyle de olmaz çocuk güvensiz yetişir.Uyumayan çocuğa naparsan yap uyumuyor.Senin şansızlığın ikisinin de yaşının küçük olması ve uyku konusunda birbirlerini kötü etkilemeleri.Yusra düzgün uyusa Eslem de uyur. birbirlerine bakıyorlarBazen diyorum bende mi hata. Ben düzgün uyku egitimi vermedim. Yani uyumuyorsa illa zorla uyutmadim, gece kalktik oturduk yeri geldi. Aglatmak istemedim. Ama yanlis yapmisim belliki..
Ben sordum kuzum memnun kalırsan haber verirsen çok sevinirim ben de almak istiyorum
Kızlar içerik bu . Ben 11. Ayı aldım ev temalıymış evi tanıtıyor. Bino duyguları anlatıyor üzgün kızgın vs . Büyük olan kitap eğitici asıl onda da resimler var kenarda da neyi nasıl anlatacağımız yazıyor ayna vs koymuşlar yapışkanlı Çubuklu bir iki etkinlik var .bir de içinden duvara yapıştırılan boy ölçmek için büyük stickerla halımsı bişey çıktıBen de merak ediyordum
Valla benimkinin kemirmediği,ağzına sokmadığı şey kalmadıGeçen gün benimkine resimli büyük kitap gösterdim çok sevdi şu bez kitaplardan alıcam ağzına sokuyor hemen
Çok teşekkür ederim canım benim çok sağolKızlar içerik bu . Ben 11. Ayı aldım ev temalıymış evi tanıtıyor. Bino duyguları anlatıyor üzgün kızgın vs . Büyük olan kitap eğitici asıl onda da resimler var kenarda da neyi nasıl anlatacağımız yazıyor ayna vs koymuşlar yapışkanlı Çubuklu bir iki etkinlik var .bir de içinden duvara yapıştırılan boy ölçmek için büyük stickerla halımsı bişey çıktıonunda fotosunu eklerim üstünde hayvanlar var renkli bişey yürütmek içinmiş üstünde . Bizim kız daha çok kitapları kartları kemirme derdinde oturup ilgisini ona verdirmek lazım .
Evet cnm aslinda daha oncede basima gelmisti ama hijyeniklik acisindan cok rahat oluyodu bi muddet ara vereyim bariCanım günlük pedler yapıyor maslesef bir ara ben de hergün kullanıyordum çalışırken de mahvetmişti.Şimdi regle yakın ya da sonunda kullanıyorum sadece
Bende takamam yaa gulme gelirEn azından tahriş etmez dışarıyı, çok rahat diyorlar ama ben de kullanamam takabileceğimi sanmıyorum
Abone olmadım kız tek bunu aldım trendyoldanÇok teşekkür ederim canım benim çok sağolzahmet edip anlatmışsın o kadar ben de istiyorum ya kaç aylık abone oldun kuzum sen?
Bişey içinde olduğunu bilmek insanı tedirgin eder yaBende takamam yaa gulme gelir
Hic kullanan arkadasimda yok hissiyatini bilmiyorumBişey içinde olduğunu bilmek insanı tedirgin eder ya
Aynı aynı aynı... eşimde bana kızdı bugün niye sinirli sinirli yere bırakmışım kızı diye . Şimdi gülüyorum ama tripliyim hala . Ona kalsa ısırınca çak ağzına bi tane diyor bana gelince sinirli bi şekilde yere bırakmak suçKizlar cok gerginim yaa bugun cok kotu huyu burnumuzdan getirdi . Esimlede kac kere tartistik defneye yansitmamak icin catladim sinirimden . Cocukda durmuyor .yemekde yemedi isi gucu meme emmek valla cok yorgun ve asiri mutsuz hissediyorum. Dertlescek arkadaslarim bile anlamiyor beni uykusuzlugu benim beceriksizligimmis gibi algilaniyo birine bisey anlatinca kimseyede bahsetmek istemiyirum artik cok bunaldim bu durumdan . Kotu verimsiz bir gun gecirdim gece de yaklasri gerildim yine uyumicak hergun ayni seyler omrum geciyor kendim.icim yaptigim tek sey wc ve yemek ihtiyaci baska yok resmen durum bu
Biliyorum gececek ama bunaldim iste....
Hepimiz ayni donemdeyiz inan bak. Aksam bir duş aldım ciktim. Bacağıma agda yapayim dedim. O arada yüsra düştü eşim ona bakti ben yarida biraktim eslemi aldim besige koydum. Bir gozum bacakta bir gözüm eslemde besikten atlarsa diye. En son sevabina dedim şu ayak tırnaklarımıda kesivereyim zira toynak gibi olmuslardi.Kizlar cok gerginim yaa bugun cok kotu huyu burnumuzdan getirdi . Esimlede kac kere tartistik defneye yansitmamak icin catladim sinirimden . Cocukda durmuyor .yemekde yemedi isi gucu meme emmek valla cok yorgun ve asiri mutsuz hissediyorum. Dertlescek arkadaslarim bile anlamiyor beni uykusuzlugu benim beceriksizligimmis gibi algilaniyo birine bisey anlatinca kimseyede bahsetmek istemiyirum artik cok bunaldim bu durumdan . Kotu verimsiz bir gun gecirdim gece de yaklasri gerildim yine uyumicak hergun ayni seyler omrum geciyor kendim.icim yaptigim tek sey wc ve yemek ihtiyaci baska yok resmen durum bu
Biliyorum gececek ama bunaldim iste....
Gecen yil cok yoruluyodum bide hamileydik sonucta. Banyoya girmisim zor bela yusra kapida agliyor. Kapiyi actilar havlumu giymiştim elimde de sac havlusu var. Gulerek dedim ki banyoda bile rahat yok. Esim elimden havluyu aldı yuzume patlatti dusunebiliyor musunAynı aynı aynı... eşimde bana kızdı bugün niye sinirli sinirli yere bırakmışım kızı diye . Şimdi gülüyorum ama tripliyim hala . Ona kalsa ısırınca çak ağzına bi tane diyor bana gelince sinirli bi şekilde yere bırakmak suç
He anladım canım abonelik de var ben de öyle sandımAbone olmadım kız tek bunu aldım trendyoldan
O ne öyle ya sınır oldum arkadaşınızaBi arkadaş var ikinci çocuğunu doğurdu . Sürekli instada paylaşım yapıyor büyüğüne etkinlik yapıyor şey yazıyor tableti yok boya kitapları var falansonra küçük için geçen de şey demiş Allahım bana yemesi güzel uykusu güzel çocuklar verdiğin için teşekkür ederim
Benim oğlum da gündüz uykularını sevmiyor. Doğduğundan beri aynı. Genelde gece boyunca 11 12 saat uyur. Gündüzleri çok az uyur.
Canım bugün bende düşündüm çünkü akşamüstü uykusunu uzun uyumaya başladı dediğin gibi bak bu akşam saatinde uyumadı kaldırdım daha yeni uyuyabildi. Ama ilk uykusu bana o kadar iyi geliyor ki az da uyusa kafamı topluyorum . Çünkü o saatte mızmızlanıyor falan o da uyumak istiyor aslında . Ben en iyisi ikinci uykuyu erkene çekmeye çalışayım .İlk 5 ay 8 de uyandı sabahları hiç şaşmazdı. Sonra böyle geçe çekti. Erken uyanınca memeye yapışıyor tekrar uyuyor uyandırsam huysuzluk yapıyor.
Bugün tek uyku yaptık geç yatırdım hem uykuya rahat geçti hem de 1 saat deliksiz uyudu. Normalde yarım saat uyurdu. Biraz daha tek uyku deneyeceğim.
Mdmray Hasatzamani D destina3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?