- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Ayy aklima cok kotu pislik geldi yazarsam kesin bannİster ayakta ister oturarak o senin tercihin küçücük bisey kız takması da çıkarması da kolaycikarttiginda büyümüş oluyo o kadar
Kuş öldü babyKızlar cağnım kızlar, kaynişte 4.gün sabrımın sonu deneniyor, ama dayanıyorum son 10 gün diyorum sabret diyorum. Buraya çok giremiyorum benim kız hiç uyumuyor desem yeri gece de 12 de yatıyor ben pert oluyorum, gündüz de başını bırakamıyorum kızımın saçma saçma şeyler yaptırıyorlar. Ama hepinizi çok özledim, pinkimin kuşuna ne oldu ya meraklardayım görüyorsan 2 kere gül pinkooo
Kizimi postaladim dahabsabah olmadi dedim optum sevdim halallestimEyvah. Sonra ne zaman uyudular
Bekarken hep bimden alirdim 1tl ydi paketiHissediyorsun tabi ama alışıyorsun sonra yok gibiniye biminkiler de güzel ben alıyorum valla ötekiler çok pahalı
Kaybolmadim kız burdayimBeto bir geldin pir geldin, kaybolup durmasana madem
Takmıyorum canım olduğu kadar içsin napayim evet mamada içiyorBosver zaten yemekde yiyolar kafaya takma canim mamada iciyo demi
Utulencekleri bırak ilk önce çamaşırlarını ütüleeeeeeAmaan ne cektik be dogurcaz dieinsallahh suan evde derin temizlik var utuye vaktim kalirsa utulencekleri utulicem
Hayır beeeee netten de mi bakmadın hiçAyy aklima cok kotu pislik geldi yazarsam kesin bannyazmicam ula . Kucuk oldugunu bilmiyordum hep bole 10 cm bisey hayal ediyodum
Bence alma artik. Biz kaldirdik ortadanSorma ajoooo bende delırıcem bebe kımıl kımıl maşallahyurutec almadık daha bu hafta alacaz bakalım.
Hayır şu an çok güzel 101inki de çok güzel şimdi migrosta çıkardı o da güzel valla boşuna para vermeyin otekinlereBekarken hep bimden alirdim 1tl ydi paketisonra evlendim baktim kaynisgil molped kullaniyo biminki yara yapiyomus vışş dedim benimki kiymetsizmi yapiskani kotu oluyor bence
Neyden bahsettiginizi anlamaya calisiyormHayır beeeee netten de mi bakmadın hiçserçe parmağın yarısı kadar
Bende dusunuyordum erva ne zaman dogum yapmisti diye. Dogumgununuz kutlu olsun nice mutlu yillariniz olsunSlm kızlar Nasılsıniz
Biz bir yasimiza girdik şüküraile arasında kutladık çok güzel geçti.
Darısı sizlere olsun
2 haftadir kirisarak beklediler kul hakki sayilirUtulencekleri bırak ilk önce çamaşırlarını ütüleeeeee
Çok teşekkür ederiz canimBende dusunuyordum erva ne zaman dogum yapmisti diye. Dogumgununuz kutlu olsun nice mutlu yillariniz olsun
Masallah saglikli nice guzel yaslari olsun insallah ☺☺Slm kızlar Nasılsıniz
Biz bir yasimiza girdik şüküraile arasında kutladık çok güzel geçti.
Darısı sizlere olsun
A101de gecen molped yoktuda gecesini aldim bide normal aldim onuda cok begendim bencede alinir ama biminki iyle degil yaa totigme yapisip kaliyoduHayır şu an çok güzel 101inki de çok güzel şimdi migrosta çıkardı o da güzel valla boşuna para vermeyin otekinlere
Saygısızlık etme o zaman2 haftadir kirisarak beklediler kul hakki sayilir
Yok canım hepsi iyidir sen degistirmemissen yapışır tabiiA101de gecen molped yoktuda gecesini aldim bide normal aldim onuda cok begendim bencede alinir ama biminki iyle degil yaa totigme yapisip kaliyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?