2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
İster ayakta ister oturarak o senin tercihin küçücük bisey kız takması da çıkarması da kolay cikarttiginda büyümüş oluyo o kadar
Ayy aklima cok kotu pislik geldi yazarsam kesin bann yazmicam ula . Kucuk oldugunu bilmiyordum hep bole 10 cm bisey hayal ediyodum

Kuş öldü baby . Hala kasiniyorum kanka kocamda kaciyo benden ne var sanki kasisann diyorum . Kanka valla kac gundur nasil geci gunler diye yazvam bi firsat olmadi .insallah sizle donmez bari Allah dayanma gucu versin

Hissediyorsun tabi ama alışıyorsun sonra yok gibi niye biminkiler de güzel ben alıyorum valla ötekiler çok pahalı
Bekarken hep bimden alirdim 1tl ydi paketi sonra evlendim baktim kaynisgil molped kullaniyo biminki yara yapiyomus vışş dedim benimki kiymetsizmi yapiskani kotu oluyor bence

Bekarken hep bimden alirdim 1tl ydi paketi sonra evlendim baktim kaynisgil molped kullaniyo biminki yara yapiyomus vışş dedim benimki kiymetsizmi yapiskani kotu oluyor bence
Hayır şu an çok güzel 101inki de çok güzel şimdi migrosta çıkardı o da güzel valla boşuna para vermeyin otekinlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…