İnsan istemsiz sinir oluyor nedenseO ne öyle ya sınır oldum arkadaşınıza
Doktor önerisi ile mi aldınız acaba bebegim 7 aylik. Vitaminlerim kan degerlerim düşük regenesis max kullaniyorum bendemi ona gecsemben de kilo aldirmasin diye iki gunde bir imom latte iciyorum emzirme donemi multi vitamini
Yeltenemiyorum bile canim
Haklisim canin inanirim yani bende ayni sekilde rica minnet kocaayi bakacakta kisisel bakimimi yapicam . Nasil dustu varmi bisey gecmis olsun .bu arada cocukalrlar cok zor degilmi epilasyon aleti daha temiz ve pratik geliyor banaHepimiz ayni donemdeyiz inan bak. Aksam bir duş aldım ciktim. Bacağıma agda yapayim dedim. O arada yüsra düştü eşim ona bakti ben yarida biraktim eslemi aldim besige koydum. Bir gozum bacakta bir gözüm eslemde besikten atlarsa diye. En son sevabina dedim şu ayak tırnaklarımıda kesivereyim zira toynak gibi olmuslardi.
Krem falan almistim ya bide hey gidi hey 2 3 kez surdummu acaba
Zatenn hep oyle olur madam. Sen yapinca suc o yapinca sinirlendirdi napsinn olir... kicini yirtitiyor yeter artik suss oglul dedim die benimkode bna satasti komsular ne der diyo ne derse desin dedim o esnada o zorlukla komsumi dusunuyorum . Aksam bi ara o aldi avutamiyo kicini yirtiyo bebe kendi bagriyodu bu defa yeter sus oglum vs die. Herkesten nefret ettigim bir gun ...Aynı aynı aynı... eşimde bana kızdı bugün niye sinirli sinirli yere bırakmışım kızı diye . Şimdi gülüyorum ama tripliyim hala . Ona kalsa ısırınca çak ağzına bi tane diyor bana gelince sinirli bi şekilde yere bırakmak suç
Bismillah .gelde hic hisey olmamos gibi gune devam et. Sabahdan beri basim.catliyor tartistik diyeGecen yil cok yoruluyodum bide hamileydik sonucta. Banyoya girmisim zor bela yusra kapida agliyor. Kapiyi actilar havlumu giymiştim elimde de sac havlusu var. Gulerek dedim ki banyoda bile rahat yok. Esim elimden havluyu aldı yuzume patlatti dusunebiliyor musun
Bende yapayim bugun kotu olcak nerdeyse oglusum seviyo kizim nefret ediyo
Regenesis max imomdam daha yeni daha guncel ve daha donanimli bi takviye bende gebelikte onu kullanmistim dr da eczacida regenesis max in daha iyi oldugunu soylemisti . Kan ilaci ne kullaniyosunuzDoktor önerisi ile mi aldınız acaba bebegim 7 aylik. Vitaminlerim kan degerlerim düşük regenesis max kullaniyorum bendemi ona gecsem
Ah cnm cok zordur eminim ben bir gunde bile zorlanirken seni dusunemiyorum Allah yardimcin olsunKizlar cok gerginim yaa bugun cok kotu huyu burnumuzdan getirdi . Esimlede kac kere tartistik defneye yansitmamak icin catladim sinirimden . Cocukda durmuyor .yemekde yemedi isi gucu meme emmek valla cok yorgun ve asiri mutsuz hissediyorum. Dertlescek arkadaslarim bile anlamiyor beni uykusuzlugu benim beceriksizligimmis gibi algilaniyo birine bisey anlatinca kimseyede bahsetmek istemiyirum artik cok bunaldim bu durumdan . Kotu verimsiz bir gun gecirdim gece de yaklasri gerildim yine uyumicak hergun ayni seyler omrum geciyor kendim.icim yaptigim tek sey wc ve yemek ihtiyaci baska yok resmen durum bu
Biliyorum gececek ama bunaldim iste....
Bende sevmem oyle. Neyseki yapmayiz da sakalasma anlayisimiz hic argo değil. Senin yerinde olsam saglam patlatirdim bir tane şaka şaka sana bisey olmaz derdim herhaldeBismillah .gelde hic hisey olmamos gibi gune devam et. Sabahdan beri basim.catliyor tartistik diye
Bide el sakasi cok dokunma diyorum anlamiyor herif kolumu sıkiyo ayagiyla bacagimi cimcikliyo okuz gibi guclu tirnaklari batiyo aciyo diyorum ciglik atinca ne bagriyosun acimaz dio gel ben sana yapayim diyorum bu defa defnede atliyo ustumuze illa sonumda aglatiyo cocugu onuda cimcikleyip valla canimdan bezdim cimciginden usandim
Guldurdun beni ajo cimciklemek argo muBende sevmem oyle. Neyseki yapmayiz da sakalasma anlayisimiz hic argo değil. Senin yerinde olsam saglam patlatirdim bir tane şaka şaka sana bisey olmaz derdim herhalde
Merhabalar merhabalarrrrYemekelrde tuketiyoruz cnm icilir heralde yarin gunduz bi fincann demleyeyim kekigimde guzeldi . Yaa cnm cok uzuldum ne olacak peki nasil bi ted belirlendi ne sikayeti vardiki Rabbim esirgesin.
İnşallah iyi huyludur çok üzüldüm çocuklarına bağışlasın Allah. Neler var hayatta valla ne kadar şükretsek az sağlığın yanında diğer dertleri pek takmamak lazım aslındaPinkpinkblue geçmiş olsun dünüşüm ya sirkeye ara ver azıcık kekik suyu içiliyor mu emzirilirken bilmiyorum da söktürür içeride ki iltihabıda. Bende bugün oldum adet . Pek keyfim yok görümcemin bacağında tümör çıktı.. gencecik daha 2 çocuğu var çok üzüldük .
Günlük peddler çok zararli kesin o yapıyor. Onun yerine peçete koy daha iyi nasılsa evdeyiz dışarıya çıkarken ped kullanırsın ben öyle yapıyorum akıntı olduğundaAaa canim bilmiyordum. Evet cnm kesinlikle ped alerji yapiyor gunluk pedde kullaniyordum molped oda bana hic iyi gelmiyor sanirim sansimi zorladim degdigi yerler kizarik gorunuyor halada devam ediyor lekelenme o yuzdende kullanmak zorundayim malesef kisirdongu gibi bisey oldu yani
Evet aynen öyle mama yedimi deliksizMamayla beslenenlermi duzgunn uyuyoki acaba yaa . Bi bagirdimmi inletiyo demiyusradami sizin odada
Tampon sadece denizde kullandım. Şiştigi zaman alışıyorsun rahatsızlık vermiyorHic kullanmadim bendehuyluyum ben kiz 7/24 oyle duramam bence sey gibi
Rahatsız eden bisey değil ki ama tabi hergun kullanımda zararlı olabilir akıntıyi engellediği içinBende hic kullanmadim, kullanamamda
Çok rahat kız alışıyor insanEn azından tahriş etmez dışarıyı, çok rahat diyorlar ama ben de kullanamam takabileceğimi sanmıyorum
Emzirirken kullanılıyor mu?Aynen canimsu Nda tam kullanmıyorum doktor tahlilleri yaptirdi sonuclRi göstermeye gidicem cnm o xaman ilac vericek duzenli kullnmam icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?