2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
O ne öyle ya sınır oldum arkadaşınıza
İnsan istemsiz sinir oluyor nedense bi de şey var kocasının kv sinin aldığı hediyeleri falan paylaşan doğum gününde kv si küçük altın hediye etmiş . Yaşlı kadın alamamış bişey heralde. Bu da üstüne takıp paylaşmış

Haklisim canin inanirim yani bende ayni sekilde rica minnet kocaayi bakacakta kisisel bakimimi yapicam . Nasil dustu varmi bisey gecmis olsun .bu arada cocukalrlar cok zor degilmi epilasyon aleti daha temiz ve pratik geliyor bana

Zatenn hep oyle olur madam. Sen yapinca suc o yapinca sinirlendirdi napsinn olir... kicini yirtitiyor yeter artik suss oglul dedim die benimkode bna satasti komsular ne der diyo ne derse desin dedim o esnada o zorlukla komsumi dusunuyorum . Aksam bi ara o aldi avutamiyo kicini yirtiyo bebe kendi bagriyodu bu defa yeter sus oglum vs die. Herkesten nefret ettigim bir gun ...

Bismillah .gelde hic hisey olmamos gibi gune devam et. Sabahdan beri basim.catliyor tartistik diye
Bide el sakasi cok dokunma diyorum anlamiyor herif kolumu sıkiyo ayagiyla bacagimi cimcikliyo okuz gibi guclu tirnaklari batiyo aciyo diyorum ciglik atinca ne bagriyosun acimaz dio gel ben sana yapayim diyorum bu defa defnede atliyo ustumuze illa sonumda aglatiyo cocugu onuda cimcikleyip valla canimdan bezdim cimciginden usandim

Doktor önerisi ile mi aldınız acaba bebegim 7 aylik. Vitaminlerim kan degerlerim düşük regenesis max kullaniyorum bendemi ona gecsem
Regenesis max imomdam daha yeni daha guncel ve daha donanimli bi takviye bende gebelikte onu kullanmistim dr da eczacida regenesis max in daha iyi oldugunu soylemisti . Kan ilaci ne kullaniyosunuz

Ah cnm cok zordur eminim ben bir gunde bile zorlanirken seni dusunemiyorum Allah yardimcin olsun

Bende sevmem oyle. Neyseki yapmayiz da sakalasma anlayisimiz hic argo değil. Senin yerinde olsam saglam patlatirdim bir tane şaka şaka sana bisey olmaz derdim herhalde

Yemekelrde tuketiyoruz cnm icilir heralde yarin gunduz bi fincann demleyeyim kekigimde guzeldi . Yaa cnm cok uzuldum ne olacak peki nasil bi ted belirlendi ne sikayeti vardiki Rabbim esirgesin.
Merhabalar merhabalarrrr kekik çayı içme canım sütü azaltıyormus vallahi bende içtim bilmeden yarım fincan dedim mikoplarimiz ölsün ama içmez olsaydım çok çirkin tadi

İnşallah iyi huyludur çok üzüldüm çocuklarına bağışlasın Allah. Neler var hayatta valla ne kadar şükretsek az sağlığın yanında diğer dertleri pek takmamak lazım aslında

Günlük peddler çok zararli kesin o yapıyor. Onun yerine peçete koy daha iyi nasılsa evdeyiz dışarıya çıkarken ped kullanırsın ben öyle yapıyorum akıntı olduğunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…