- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Hahaha biz onu yaşamadık kız insan huylanır beBenimki de öyle canım ayak parmaklarım da dahil buna
Heh iş güç de yana yakıla bizi bekliyordu.Tabi canım her bebek farklıdır.Önemli olan kaliteli uyuması.Bizimki şimdilik iki ama uyurken sürekli ayağımda.Bıraktığım anda uyanıyor tekrar zor uyutuyorum.Ben de o ayağımda nette takılıyorum,kitap okuyorum kendime zaman ayırıyorumAnnem de söyleniyor iş güç ne zaman yapıcan diye.Vallahi büyüğümün yemek derdi olmadıktan sonra beklesin iş güç
Bu kafa aynı benim kafaTabi canım her bebek farklıdır.Önemli olan kaliteli uyuması.Bizimki şimdilik iki ama uyurken sürekli ayağımda.Bıraktığım anda uyanıyor tekrar zor uyutuyorum.Ben de o ayağımda nette takılıyorum,kitap okuyorum kendime zaman ayırıyorumAnnem de söyleniyor iş güç ne zaman yapıcan diye.Vallahi büyüğümün yemek derdi olmadıktan sonra beklesin iş güç
Eslemde cahil cesareti mi desem ne desem 3 defadir birden bire yurumeye kalkisip 3 adimda yeri boyluyor
ben onu hamileyken kullanmistim sonra imom latteye gectim dr kullanabilirsin demisti regenesis max i icinde omega3 oldugu icin kullaniyordum imom latteyi de oyle maglum her zaman balik yiyemiyoruz ,dr onerisine gerek duymadim zaten emziren anne icin multi vitamin oldugu icin direk iciyorum bir cok gida takviyesini zaten dr onerisi ile almiyoruz degil mi hani o yuzden gerek duymadimDoktor önerisi ile mi aldınız acaba bebegim 7 aylik. Vitaminlerim kan degerlerim düşük regenesis max kullaniyorum bendemi ona gecsem
gelincigim sen ni yaptin ya yurumek nedir bu yastaEslemde cahil cesareti mi desem ne desem 3 defadir birden bire yurumeye kalkisip 3 adimda yeri boyluyor
karisiklik olmus olabilir regenesis max i hamileyken kullaniyordum dr kullanabilirsin demisti imom latteyi emzirirken kullaniyorum ama gun aşırı falan benim kilo var da biraz o yuzdenDoktor önerisi ile mi aldınız acaba bebegim 7 aylik. Vitaminlerim kan degerlerim düşük regenesis max kullaniyorum bendemi ona gecsem
Bızımkıde cok tehlikeli oldu artık. Dun aksam yatağına koymus tum sadece 1 2 dakikalığına.. Abooov bide baktım ki ayağa kalkmıs.. Alcaltmamz lazım yatagınıAyaz birden ataga gececek bence oyle hissediyorum. Yusrada 11 aylikti birden gecenin bir yarisi emekledi 2 gun sonra tutunup kalkti. Cok geçmeden bir gun wcye girdim ciktim birde baksam koltuk tepesine tırmanmış camdan bakiyodu
Sorma ajoooo bende delırıcem bebe kımıl kımıl maşallahBen hala yürütece arada koyuyorum yoksa bulasik makinasini bosaltamiyorum. Hoş onda da olsa agliyor zaten artik beynim patliyor
O yaşlarımda ben de uyurdum. Ama sımdı istesemde işim olmasada uyuyamıyorum...Oylekı gece 5 te yatayım en gec ama en gec 11 de uyanırım. Oyle oglene kalmam yani.. ya yaş ile alakalı yada yaşanmıslıklarla bılıcaltı diye dusunuyorum.Eskiden calisirken bile her hafta ici akşam komple evi kaldirirdim. Oyle ki bi gardrobu yerinden oynatmazdim. Esimden de asla yardim istemezdim. Yine misafir bile cagirirdim calistigim halde onceki aksamdan hazırlığımida yapardim. Birde amma uyurdum ya bazen hatirliyorumda 8 de 9 da yatardim liseye giderken. Keşke depolansaydi
Hissediyorsun tabi ama alışıyorsun sonra yok gibiAha tampon kullanan bi insanogluyla karsi karsiyayizne bilek bizde bilmiyoruz iste hissiyatini yani icinde hissetmiyomusun yalniz suan cok havali geldi tampon kullanmak . Bizde bimin zorkidini alak saka saka molped sleepy falan filan
Eyvah. Sonra ne zaman uyudularBin sukur canim onun icin herzaman sukrediyorum ama cidden bazen modum acaip dusuyo yaa. Hala basim agriyor suan kizimida az once yatirdim bacagim agriyo diyerek uyandi oglumda uyanik ablasini gordu sevindi uykusu acildi ugrasiyorum
İster ayakta ister oturarak o senin tercihin küçücük bisey kız takması da çıkarması da kolayNasil takiliyo ayaktami yatarak mibemce komik
Bana bakma sen hamileyken her şeyden korkuyordum kayıp yaşadığım için ama dogurduktan sonra silmeye başladım çok iyi geldiSenn hamileyken bi sıkintin olmustuda sirkeli suyla sil demistim denememistin gakiba simdi aklima o geldicanim biliyomusum pecetede cok zararliymis ama ben bu tahrisi hep yasadigim icin genelde koyuyorum pecetede .bak hatta bundefa koymadigimdan basima geldi kiz anam eskidenn hep utulerdim utulu don giymeyelide 1asir gecti yarin utu yapcaktim bari biraz toplayimda utu basayim . Bide dantalli naylonn falan giymemek lazim . Duz beyaz pamuklu en sagliklisida iste bende renkli seviyorum
İçme içme canım bende yeni öğrendim sütü azalttığını benim zaten azHahahahah yaa ben onu cok severdim bogaz ahriaina cok iyi gelir cok icerdim valla ama inan nasil bi gundu kekik cayi falan aklimda kalmamis . Anam sutum azalsin isstemem.
Sen benim dediklerimi yap yaptıklarımı yapmaYa canim ben hep ara vere vere kullaniyodum . 2hafta oldu kahverengi lekelenmem var normal ped koydum ilk baktim artmiyor gunluge dondum sık sık degistirdim ama iste sikayetim basladi. Amaaam kiz beto gece gece geldinki pinkik kukusu kaşiniii
Benimki hala sürünmeye devamSağol kuzum. İnsanoğlu işte takmadan da edemiyor . Senin minik nabıyor siz nasılsınız başladımı koşmaya
Basimizi kasicak vakit buldukda kuşumuzu kasimak eksik kaldiSen benim dediklerimi yap yaptıklarımı yapmakaşınsa bile kaşıma dedim öyle öyle geccek
Bosver zaten yemekde yiyolar kafaya takma canim mamada iciyo demiİçme içme canım bende yeni öğrendim sütü azalttığını benim zaten az
Amaan ne cektik be dogurcaz dieBana bakma sen hamileyken her şeyden korkuyordum kayıp yaşadığım için ama dogurduktan sonra silmeye başladım çok iyi geldipeçete de zararlı ama sık sık değiştireceksin tabiki hep de pamuklu olmaz ki arada giymek lazim ütüle bak o da çok iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?