2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Heh iş güç de yana yakıla bizi bekliyordu.
En son mutfak dolaplarıyla başa çıkamadım da az büyüsünler ne olacak dedim, altı üstü yağlı işte

Bu kafa aynı benim kafa sadece karnımız doysun oğlum iyi olsun gerisi mühim değil diye düşünüyorum

Eslemde cahil cesareti mi desem ne desem 3 defadir birden bire yurumeye kalkisip 3 adimda yeri boyluyor

Doktor önerisi ile mi aldınız acaba bebegim 7 aylik. Vitaminlerim kan degerlerim düşük regenesis max kullaniyorum bendemi ona gecsem
ben onu hamileyken kullanmistim sonra imom latteye gectim dr kullanabilirsin demisti regenesis max i icinde omega3 oldugu icin kullaniyordum imom latteyi de oyle maglum her zaman balik yiyemiyoruz ,dr onerisine gerek duymadim zaten emziren anne icin multi vitamin oldugu icin direk iciyorum bir cok gida takviyesini zaten dr onerisi ile almiyoruz degil mi hani o yuzden gerek duymadim

kar
Doktor önerisi ile mi aldınız acaba bebegim 7 aylik. Vitaminlerim kan degerlerim düşük regenesis max kullaniyorum bendemi ona gecsem
karisiklik olmus olabilir regenesis max i hamileyken kullaniyordum dr kullanabilirsin demisti imom latteyi emzirirken kullaniyorum ama gun aşırı falan benim kilo var da biraz o yuzden

Ayaz birden ataga gececek bence oyle hissediyorum. Yusrada 11 aylikti birden gecenin bir yarisi emekledi 2 gun sonra tutunup kalkti. Cok geçmeden bir gun wcye girdim ciktim birde baksam koltuk tepesine tırmanmış camdan bakiyodu
Bızımkıde cok tehlikeli oldu artık. Dun aksam yatağına koymus tum sadece 1 2 dakikalığına.. Abooov bide baktım ki ayağa kalkmıs.. Alcaltmamz lazım yatagını

Ben hala yürütece arada koyuyorum yoksa bulasik makinasini bosaltamiyorum. Hoş onda da olsa agliyor zaten artik beynim patliyor
Sorma ajoooo bende delırıcem bebe kımıl kımıl maşallah yurutec almadık daha bu hafta alacaz bakalım.

O yaşlarımda ben de uyurdum. Ama sımdı istesemde işim olmasada uyuyamıyorum...Oylekı gece 5 te yatayım en gec ama en gec 11 de uyanırım. Oyle oglene kalmam yani.. ya yaş ile alakalı yada yaşanmıslıklarla bılıcaltı diye dusunuyorum.

Aha tampon kullanan bi insanogluyla karsi karsiyayiz ne bilek bizde bilmiyoruz iste hissiyatini yani icinde hissetmiyomusun yalniz suan cok havali geldi tampon kullanmak . Bizde bimin zorkidini alak saka saka molped sleepy falan filan
Hissediyorsun tabi ama alışıyorsun sonra yok gibi niye biminkiler de güzel ben alıyorum valla ötekiler çok pahalı

Bana bakma sen hamileyken her şeyden korkuyordum kayıp yaşadığım için ama dogurduktan sonra silmeye başladım çok iyi geldi peçete de zararlı ama sık sık değiştireceksin tabiki hep de pamuklu olmaz ki arada giymek lazim ütüle bak o da çok iyi geliyor

Sen benim dediklerimi yap yaptıklarımı yapma kaşınsa bile kaşıma dedim öyle öyle geccek

Amaan ne cektik be dogurcaz die insallahh suan evde derin temizlik var utuye vaktim kalirsa utulencekleri utulicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…