Bende biriktirip yapiyorum hahahah2 haftadir kirisarak beklediler kul hakki sayilir
Biminki kotu ya. Ben kotex kullaniyorum normalde epey zamandir. Orkid bile hemen kasindiriyo. Simdi molped aldik gece. Ama o da kalin geldi bez gibiA101de gecen molped yoktuda gecesini aldim bide normal aldim onuda cok begendim bencede alinir ama biminki iyle degil yaa totigme yapisip kaliyodu
Kanka inanır mısın benimle dönme planını ben gelmeden yapmışlar inanır mısın? En çok zoruma giden durum bu, beni bok yerine koymadan kendilerinin planlarına uymamı bekliyorlar, çok canım sıkkın çok bir de karantina çok sıkıldım iyice, arada balkona nefes almaya çıkıyorum. Kuzum bir tahlil versen ya sen?Kuş öldü baby. Hala kasiniyorum kanka kocamda kaciyo benden ne var sanki kasisann diyorum . Kanka valla kac gundur nasil geci gunler diye yazvam bi firsat olmadi .insallah sizle donmez bari Allah dayanma gucu versin
Canim valla seni yumusak yuzunden boyle oluyo kp de gelcek demiKanka inanır mısın benimle dönme planını ben gelmeden yapmışlar inanır mısın? En çok zoruma giden durum bu, beni bok yerine koymadan kendilerinin planlarına uymamı bekliyorlar, çok canım sıkkın çok bir de karantina çok sıkıldım iyice, arada balkona nefes almaya çıkıyorum. Kuzum bir tahlil versen ya sen?
Yok kuzum kp gelmeyecek aslında lafımı da söylüyorum kanka ama beni takmıyorlar ya sinirlerim bozuluyor inan, bebeğim diye seviyor kızımı çıldırıyorumCanim valla seni yumusak yuzunden boyle oluyo kp de gelcek demi. Ay cnm gittim bisey yapmadi yaa daha gidemem artik esnek calisma bitti zaten izinn almisti beni goturmek icin tekrar gidemem gecmezse ancak ozele yada acile giderim
Maşallah ❤Slm kızlar Nasılsıniz
Biz bir yasimiza girdik şüküraile arasında kutladık çok güzel geçti.
Darısı sizlere olsun
Nerden aklına geldi kız mercimek cipsiNiye ev işi yapamadığımı buldum.
Sabahtan beri abidik gubidik saçma sapan şeylerle uğraşıyorum.
Mercimek cipsi yaptım, şimdi pancar cipsine niyetlendim ama uzun sürüyor vazgeçebilirim,petekte sebze kurutma denemelerine başladım.
Bi de mutfak camı sildim ama, en zor cam aferin bana
Ne yiyeceğiz bilmiyorum, mercimek çorbasının mercimek cipsi kemiririz olmazsa akşam yemeğinde
Çünkü artık oturmayı hak ettim.
İnstagramda gördüm, baharatını ayarlayamamışım ama bi sonrakinde olurNerden aklına geldi kız mercimek cipsiafiyet olsun şimdiden cam silmeyi ben hiç sevmiyorum ya valla en büyük iş benim için
İnstagramda gördüm, baharatını ayarlayamamışım ama bi sonrakinde olur
Ne zamandır cam silinmediğini hiç söylemiyim, hiç de leke varmış şurası olmamış demedim, sildim geçtim.
Eskisinden iyi
Bendee ispanak yaptim tarhana corbasi bide dunden biraz makarna vardi. Yikarken her turda seni andimNiye ev işi yapamadığımı buldum.
Mercimek cipsi yaptım, şimdi pancar cipsine niyetlendim ama uzun sürüyor vazgeçebilirim,petekte sebze kurutma denemelerine başladım.
Ne yiyeceğiz bilmiyorum, mercimek çorbasının mercimek cipsi kemiririz olmazsa akşam yemeğinde
Ay iyi bare kanka gelmesin cifte bela gibi. Kanka kendi arsizligi demekki valla . Kanka o hepsinde var valla duymazdan gel kizim askim oglumm oglusum pasam vs vsYok kuzum kp gelmeyecek aslında lafımı da söylüyorum kanka ama beni takmıyorlar ya sinirlerim bozuluyor inan, bebeğim diye seviyor kızımı çıldırıyorumtüh kanka ya kızılcık suyu iyi
Gelir diyorlar enfeksiyona ama var mı evde
Ellerine saglik takdiri haketmişsin. Bazi gunler aperatifle gecebilirNiye ev işi yapamadığımı buldum.
Menümüz aynı dünüşBendee ispanak yaptim tarhana corbasi bide dunden biraz makarna vardi. Yikarken her turda seni andim. Mercimek cipsi guzel oldumu yaa bende gormustum emaaann kim ugrascak dedim .
Tampon bende kullaniyorum ama cok nadir cnm denizde vsAha tampon kullanan bi insanogluyla karsi karsiyayizne bilek bizde bilmiyoruz iste hissiyatini yani icinde hissetmiyomusun yalniz suan cok havali geldi tampon kullanmak . Bizde bimin zorkidini alak saka saka molped sleepy falan filan
Kankaa hepsine tamam diyorum artık napayım ama bebeğime bir değişik gıcıklık geliyor, aynen valla tam çifte bela olurdu kanka dediğin gibi, bakalım neler olacakAy iyi bare kanka gelmesin cifte bela gibi. Kanka kendi arsizligi demekki valla . Kanka o hepsinde var valla duymazdan gel kizim askim oglumm oglusum pasam vs vs
Kuzum emiyor senin negatiflerini bebek emin ol . Çok zor ama sakin kalmaya çalışKankaa hepsine tamam diyorum artık napayım ama bebeğime bir değişik gıcıklık geliyor, aynen valla tam çifte bela olurdu kanka dediğin gibi, bakalım neler olacak
Bnimkinde hic kelime yok canim. Herseyi anliyor yapiyor ama kelimesi yok bende biraz kafaya takiyorum acikcasi omceden amme baba aba edaa diyodu epeydir hic bisey demiyor .bazi komutlari yapiyor . Insallah normaldir. Erkek cocuklari daha gec konusur die bi algi var bakalim simdilik ona sigindik .Eslemle konusma calismalari yapiyoruz. Göz kontagi eskiye gore cok daha iyi. Sizin bebeklerde durum nasil kizlar. Kiyaslama amacli değilde daha cok neler uzerinde durmaliyim onu düşünüyorum. Erken konusursa anlaşmakta kolay olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?