2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kizlar dunde boyle yapti bugunde boyleydi . Oglen uykusindam 2de uyanip 8e kdar uykusuzluktan rezillik cekip cektiriyor ama asla uyumuyor 3kere esim 3kere ben denedim ugunarak agliyor daha odaya girince anlayip agliyor simdi zar zor uyuttum uyuyacagida 20 dk yi gecmicek o kdar agladiki hala icini cekiyor uykusunda cok uzuluyorum yeni bi duzen mi ariyor yoksa kotu eski surum bi guncellememi bu ataksa safak kac acaba

Oyyy bu çınar efendş seni çok yoruyor

Bendee ispanak yaptim tarhana corbasi bide dunden biraz makarna vardi. Yikarken her turda seni andim . Mercimek cipsi guzel oldumu yaa bende gormustum emaaann kim ugrascak dedim .
Ne ıspanakmış be yemelere doymadınız, canım ağır yemek çekerse ben de yapayım
Kolay yapması, baharatı az gelince tatsız tuzsuz oldu ama çıtırtısı yerinde.
Pancar cipsi güzel oluyor bak, oğlan çişi kırmızıya dönecek kadar yiyor
O da zahmetli, çok nadir yapıyorum.

Eslemle konusma calismalari yapiyoruz. Göz kontagi eskiye gore cok daha iyi. Sizin bebeklerde durum nasil kizlar. Kiyaslama amacli değilde daha cok neler uzerinde durmaliyim onu düşünüyorum. Erken konusursa anlaşmakta kolay olur
Konuşma konusu mu nasıl?
Baba mamalara bir iki şey eklendi, başka bir şey yok.
Ben başlangıç olarak belli kelimelere ağırlık vermeye çalışıyorum, yöntem doğru mu bilmiyorum.
Lamba, perde, araba falan.
Ağırlık verip de özellikle bir şey yapamıyorum.
Perdenin önünden geçerken bak perde dokun, lambanın altından geçerken lamba nerde, lamba orda, araba geçerken araba gitti.
Sen ne yapıyorsun?

Bugün bizde de garipti.
2 defa yarım saat uyudu, 2.'yi eşim dışarda uyuttu, esniyor esniyor uyku istemiyor.
Ataktır muhtemelen, kötünün kötüsünden bahsediyorsun çünkü

Telefon tv yoksa normaldir. Ama ben yusrada yasadigim icin eslemde dikkat ediyorum. Yusra yasindayken 8 9 kelimesi vardı. 2 yasindayken hic kelime yoktu... Bizim yuzumuzden geriledi yani

Ben muzik acip sakinlestirip oyle uyutuyorum

Bizde baba dedirtmeye ugrasiyoruz ama 1 kez bile demedi.
Anne-dede-gel vardi. Simdi mama eklendi. daha cok gitti, geldi,baba gitti, baba nerde o şekilde. Senin dedigin gibi yaptığımız seyleri anlatma üzerine

Amine Busra
Dünüşüm damadım ağırbaşlı olduğu için öyle ulu orta gelişigüzel konuşmaz hep usluluğundan onlar Eda dediğini selo duymasın zaten Baba mama gel gel diyor anne demeye çalışıyor anni nanni oluyor hayvanlı kitabı var babasıyla okurken dün akşam ineği gösterince mööö dedi biz şok tv konusu çok zor valla ne yalan söyliyim ben açmadan duramıyorum canım sıkılıyor e açınca özellikle reklamlarda kitleniyor tv ye ya kapatıyorum ya kanal değiştiriyorum reklamlarda. Normal dizi vs olunca bakmıyor pek renkli hareketli ya reklamlar dikkat çekiyor işte. Her neyse, oyuncaklarının isimlerini söyleyip ver diyoruz balığı ver kitabı ver vs tanısın en azından diye. Bu ara oyun bile oynatmıyor uyku gerilemesi var gece sık uyanmıyor ama uykuya dalmakta zorlanıyor bir saat uğraştım bu akşam . Saati gelince mızmızmızmız ama uyumaya gidince memeden kaldırıp kafasını etrafa bakıyor alkış yapmaya çalışıyor ayyyy falan diyor bi de emerken cimciriyor beni sakin kalmaya çalışıyorum 1917pinkterest yürümeye çabalıyor bu ara baya da yürütüyoruz gün içinde belki de gece ondan uyku sıkıntısı. Yeni şeyler öğrenirken böyle olabiliyormuş ya babamız haftaya iş için bir kaç gün yok. Nabıcaz bilmiyorum. Doğduğu Güne göre atak bitti ama hayırlısı
Sen dün ıspanak yapmadın mı, bugün müydü o?
Bugün deme sakın, günler neden 3 yıl gibi geçiyor
Canım dünden kalan ıspanaktı ama yemedik yarına kaldı zehirleniriz muhtemelen seninde eline sağlık canım bizim camları yağmur yıkadı bugün bi süre daha idare eder

Son düzenleme:
Sen seloya bisibdeme annesi oglum u uttu zaten edayi zaten eda annee diyodu ben varya salagim birine ses kaydi attim ne guzel konusuyo dedi ogunden beri asla bu tarz kelime yok . Agu agı ile kafiyeli kinayeli anlatiyor derdini cok komik oluyor haa bide ahhhk diyo o kdar yani . Iki cocuk olumca kiyaslama yaomamak mumkun dgil illaki ablasi soyleydi boyleydi diye geciriyoruz icimizden . Simdilik bi sorun yok gibi ama varsada kabullenip ustune giderim yani . Akilli gelincigim benim inegin möö oldugunu nasilda biliyor masallah kuzumaabi bilenzik fazla takicam

Telefon tv yoksa normaldir. Ama ben yusrada yasadigim icin eslemde dikkat ediyorum. Yusra yasindayken 8 9 kelimesi vardı. 2 yasindayken hic kelime yoktu... Bizim yuzumuzden geriledi yani
Telefon tabiki yok ama tw ye ilhisini cekerse bakiyo isi uzatirsa engel oluyorum reklamlar ilgisini cekiyor her cocuk gibi bide belgeselci adam gelecegin kocaayusu oldugu icin belgesel kanalininacimca bakiyor dikkatli dikkatli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…