- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Hayirlisi olsun kanka tedavisini nasil ayarlicaksiniz . Insallah korktugun gibi gecmezKankaa hepsine tamam diyorum artık napayım ama bebeğime bir değişik gıcıklık geliyor, aynen valla tam çifte bela olurdu kanka dediğin gibi, bakalım neler olacak
Oyyy bu çınar efendş seni çok yoruyorKizlar dunde boyle yapti bugunde boyleydi . Oglen uykusindam 2de uyanip 8e kdar uykusuzluktan rezillik cekip cektiriyor ama asla uyumuyor 3kere esim 3kere ben denedim ugunarak agliyor daha odaya girince anlayip agliyor simdi zar zor uyuttum uyuyacagida 20 dk yi gecmicek o kdar agladiki hala icini cekiyor uykusunda cok uzuluyorum yeni bi duzen mi ariyor yoksa kotu eski surum bi guncellememi buataksa safak kac acaba
Ne ıspanakmış be yemelere doymadınız, canım ağır yemek çekerse ben de yapayımBendee ispanak yaptim tarhana corbasi bide dunden biraz makarna vardi. Yikarken her turda seni andim. Mercimek cipsi guzel oldumu yaa bende gormustum emaaann kim ugrascak dedim .
Konuşma konusu mu nasıl?Eslemle konusma calismalari yapiyoruz. Göz kontagi eskiye gore cok daha iyi. Sizin bebeklerde durum nasil kizlar. Kiyaslama amacli değilde daha cok neler uzerinde durmaliyim onu düşünüyorum. Erken konusursa anlaşmakta kolay olur
Sen dün ıspanak yapmadın mı, bugün müydü o?Menümüz aynı dünüş
Bugün bizde de garipti.Kizlar dunde boyle yapti bugunde boyleydi . Oglen uykusindam 2de uyanip 8e kdar uykusuzluktan rezillik cekip cektiriyor ama asla uyumuyor 3kere esim 3kere ben denedim ugunarak agliyor daha odaya girince anlayip agliyor simdi zar zor uyuttum uyuyacagida 20 dk yi gecmicek o kdar agladiki hala icini cekiyor uykusunda cok uzuluyorum yeni bi duzen mi ariyor yoksa kotu eski surum bi guncellememi buataksa safak kac acaba
Gidiş geliş yapacak kanka ayda arada da annem gelecek sanırımHayirlisi olsun kanka tedavisini nasil ayarlicaksiniz . Insallah korktugun gibi gecmez
Sakin kalmaya çalışa çalışa adım sakine olacak kızKuzum emiyor senin negatiflerini bebek emin ol . Çok zor ama sakin kalmaya çalış
Telefon tv yoksa normaldir. Ama ben yusrada yasadigim icin eslemde dikkat ediyorum. Yusra yasindayken 8 9 kelimesi vardı. 2 yasindayken hic kelime yoktu... Bizim yuzumuzden geriledi yaniBnimkinde hic kelime yok canim. Herseyi anliyor yapiyor ama kelimesi yok bende biraz kafaya takiyorum acikcasi omceden amme baba aba edaa diyodu epeydir hic bisey demiyor .bazi komutlari yapiyor . Insallah normaldir. Erkek cocuklari daha gec konusur die bi algi var bakalim simdilik ona sigindik .
Ben muzik acip sakinlestirip oyle uyutuyorumKizlar dunde boyle yapti bugunde boyleydi . Oglen uykusindam 2de uyanip 8e kdar uykusuzluktan rezillik cekip cektiriyor ama asla uyumuyor 3kere esim 3kere ben denedim ugunarak agliyor daha odaya girince anlayip agliyor simdi zar zor uyuttum uyuyacagida 20 dk yi gecmicek o kdar agladiki hala icini cekiyor uykusunda cok uzuluyorum yeni bi duzen mi ariyor yoksa kotu eski surum bi guncellememi buataksa safak kac acaba
Bizde baba dedirtmeye ugrasiyoruz ama 1 kez bile demedi.Konuşma konusu mu nasıl?
Baba mamalara bir iki şey eklendi, başka bir şey yok.
Ben başlangıç olarak belli kelimelere ağırlık vermeye çalışıyorum, yöntem doğru mu bilmiyorum.
Lamba, perde, araba falan.
Ağırlık verip de özellikle bir şey yapamıyorum.
Perdenin önünden geçerken bak perde dokun, lambanın altından geçerken lamba nerde, lamba orda, araba geçerken araba gitti.
Sen ne yapıyorsun?
Dünüşüm damadım ağırbaşlı olduğu için öyle ulu orta gelişigüzel konuşmaz hep usluluğundan onlarBnimkinde hic kelime yok canim. Herseyi anliyor yapiyor ama kelimesi yok bende biraz kafaya takiyorum acikcasi omceden amme baba aba edaa diyodu epeydir hic bisey demiyor .bazi komutlari yapiyor . Insallah normaldir. Erkek cocuklari daha gec konusur die bi algi var bakalim simdilik ona sigindik .
Canım dünden kalan ıspanaktıSen dün ıspanak yapmadın mı, bugün müydü o?
Bugün deme sakın, günler neden 3 yıl gibi geçiyor
Ne tedavisi kuzum ya hayırdırGidiş geliş yapacak kanka ayda arada da annem gelecek sanırım
Sen seloya bisibdeme annesi oglum u uttu zaten edayiAmine Busra
Dünüşüm damadım ağırbaşlı olduğu için öyle ulu orta gelişigüzel konuşmaz hep usluluğundan onlarEda dediğini selo duymasın zaten Baba mama gel gel diyor anne demeye çalışıyor anni nanni oluyor hayvanlı kitabı var babasıyla okurken dün akşam ineği gösterince mööö dedi biz şok tv konusu çok zor valla ne yalan söyliyim ben açmadan duramıyorum canım sıkılıyor e açınca özellikle reklamlarda kitleniyor tv ye ya kapatıyorum ya kanal değiştiriyorum reklamlarda. Normal dizi vs olunca bakmıyor pek renkli hareketli ya reklamlar dikkat çekiyor işte. Her neyse, oyuncaklarının isimlerini söyleyip ver diyoruz balığı ver kitabı ver vs tanısın en azından diye. Bu ara oyun bile oynatmıyor uyku gerilemesi var gece sık uyanmıyor ama uykuya dalmakta zorlanıyor bir saat uğraştım bu akşam . Saati gelince mızmızmızmız ama uyumaya gidince memeden kaldırıp kafasını etrafa bakıyor alkış yapmaya çalışıyor ayyyy falan diyor bi de emerken cimciriyor beni sakin kalmaya çalışıyorum 1917pinkterest yürümeye çabalıyor bu ara baya da yürütüyoruz gün içinde belki de gece ondan uyku sıkıntısı. Yeni şeyler öğrenirken böyle olabiliyormuş ya babamız haftaya iş için bir kaç gün yok. Nabıcaz bilmiyorum. Doğduğu Güne göre atak bitti ama hayırlısı
Canım dünden kalan ıspanaktıama yemedik yarına kaldı zehirleniriz muhtemelen seninde eline sağlık canım bizim camları yağmur yıkadı bugün bi süre daha idare eder
Ben muzik dinletmiyorum canim keyifli zaman haricinde yaniBen muzik acip sakinlestirip oyle uyutuyorum
Telefon tabiki yok ama tw ye ilhisini cekerse bakiyo isi uzatirsa engel oluyorum reklamlar ilgisini cekiyor her cocuk gibi bide belgeselci adamTelefon tv yoksa normaldir. Ama ben yusrada yasadigim icin eslemde dikkat ediyorum. Yusra yasindayken 8 9 kelimesi vardı. 2 yasindayken hic kelime yoktu... Bizim yuzumuzden geriledi yani
Iyi bari bi mola verirsin kanka .Gidiş geliş yapacak kanka ayda arada da annem gelecek sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?