2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bugün bizde de garipti.
2 defa yarım saat uyudu, 2.'yi eşim dışarda uyuttu, esniyor esniyor uyku istemiyor.
Ataktır muhtemelen, kötünün kötüsünden bahsediyorsun çünkü
Valla biktim ben yaa 1 saatir uyutmaya ugrasiyorum eee eee dio madem uykun var uyusana duruyorum sallayim die tekmeliyo eeee eee dio elini ritim tutar gibi salliyo .ne zikim uykuymis bu valla gunduzde ugrastircaksa napicam ben yaa hayir dursa yine dert etmicem durmuyorda keyifsiz surekli

Bende tv konusunda tabiki acmadan olmuyor. Hatta yusradan kaynakli cizgi filmde aciliyor ama eslem sabitlenip bakmiyor oyle. Reklam konusunda hep ayniydi zaten hemen degistiriyoruz.

Yurume bizde de fena yurek yemisler

İnanir misin bizde yusraya nazar degdigine de inaniyoruz. Bize misafir gelmisti yusra 15 aylikken. 2 gün kalmisti. Yusraya birseyler sordu resmen cevapladi o zaman kelimelerle. Birde kadin renkli gözlüydü o zamandan sonra birden kesildi ne diyorsa. Tabi sadece buna baglamak yanlistir bizde de muhakkak hatalar var ama nazara da inanirim

Regenesis max imomdam daha yeni daha guncel ve daha donanimli bi takviye bende gebelikte onu kullanmistim dr da eczacida regenesis max in daha iyi oldugunu soylemisti . Kan ilaci ne kullaniyosunuz
Maltofer kullaniyoum kan ilacini da valla doktor soylemeden kullanmaha basladim ama şikâyetlerim azalmadi halen kan verdim tekrar bakicak umarim temizdj

Ciden nazar olmus bak . Bakalim ims acilir zamanla daha erken .

Dün bende üst üste iki kere bardak kırdım eşim de diyor ki 3 le yapmadım ama nazara bende inanırım . Rahmetli babam anama bulaşık makinası almıştı o zaman daha küçüğüm annemin anlatmasından hatırlıyorum hayal meyal. Bi komşumuz vardı saf kalpli bi kadındı ama gözleri masmaviydi. O geldi ay abla çok güzel falan o zaman herkeste yok tabi makinanın motoru yanmış o gittikten sonra

Ooo kem gozlere şiş

Oh neyse ki bugünden denemişsin
Ya zaten bence evin dışını temizlemek çok saçma da ah toplum baskısı

Dışarı çıkarabiliyor musun?
Temiz hava da çarpıyor bizimkini, iyi oluyor.
Ama abiyi hiç çarpmazdı.
Geçicidir inşallah, atak olsun diş olsun da huy olmasın

E-bebek'e giderim diye annemlere geldim.
Gelmişken bi evi süpüreyim dedim, koronadan beri elimi bi şeye sürmedim annemlerde, zaten normalde sürsem neye sürüyorum sanki de
Neyse süpürmeyi babama pasladım, zaten ben açarım sonra bi bakarım babam almış, ben 40 kez çocuklara gidince napsın
Anneme de sabahtan beri bi iş varsa yapalım dediğim için çok iş arıyorsan koltukları silelim dedi, kulaklarıma inanamadım
Uzun lafın kısası e-bebek iptal.

Hay Allah kendi kendine iş aramissin denir ya neyse sağlık olsun demek düşüyor bu nokta da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…