- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Valla biktim ben yaa 1 saatir uyutmaya ugrasiyorum eee eee dio madem uykun var uyusana duruyorum sallayim die tekmeliyo eeee eee dio elini ritim tutar gibi salliyo .ne zikim uykuymis bu valla gunduzde ugrastircaksa napicam ben yaaBugün bizde de garipti.
2 defa yarım saat uyudu, 2.'yi eşim dışarda uyuttu, esniyor esniyor uyku istemiyor.
Ataktır muhtemelen, kötünün kötüsünden bahsediyorsun çünkü
Oyy senin fistik oyle yapmazdi yeni bi dismi acabaBugün bizde de garipti.
2 defa yarım saat uyudu, 2.'yi eşim dışarda uyuttu, esniyor esniyor uyku istemiyor.
Ataktır muhtemelen, kötünün kötüsünden bahsediyorsun çünkü
Canım benim kv kanserdi iyileşti ama koruyucu tedavisi devam ediyorNe tedavisi kuzum ya hayırdır
Aynen kanka okula da gidersem biraz kafam dağılır diye düşünüyorumIyi bari bi mola verirsin kanka .
Bende tv konusunda tabiki acmadan olmuyor. Hatta yusradan kaynakli cizgi filmde aciliyor ama eslem sabitlenip bakmiyor oyle. Reklam konusunda hep ayniydi zaten hemen degistiriyoruz.Amine Busra
Dünüşüm damadım ağırbaşlı olduğu için öyle ulu orta gelişigüzel konuşmaz hep usluluğundan onlarEda dediğini selo duymasın zaten Baba mama gel gel diyor anne demeye çalışıyor anni nanni oluyor hayvanlı kitabı var babasıyla okurken dün akşam ineği gösterince mööö dedi biz şok tv konusu çok zor valla ne yalan söyliyim ben açmadan duramıyorum canım sıkılıyor e açınca özellikle reklamlarda kitleniyor tv ye ya kapatıyorum ya kanal değiştiriyorum reklamlarda. Normal dizi vs olunca bakmıyor pek renkli hareketli ya reklamlar dikkat çekiyor işte. Her neyse, oyuncaklarının isimlerini söyleyip ver diyoruz balığı ver kitabı ver vs tanısın en azından diye. Bu ara oyun bile oynatmıyor uyku gerilemesi var gece sık uyanmıyor ama uykuya dalmakta zorlanıyor bir saat uğraştım bu akşam . Saati gelince mızmızmızmız ama uyumaya gidince memeden kaldırıp kafasını etrafa bakıyor alkış yapmaya çalışıyor ayyyy falan diyor bi de emerken cimciriyor beni sakin kalmaya çalışıyorum 1917pinkterest yürümeye çabalıyor bu ara baya da yürütüyoruz gün içinde belki de gece ondan uyku sıkıntısı. Yeni şeyler öğrenirken böyle olabiliyormuş ya babamız haftaya iş için bir kaç gün yok. Nabıcaz bilmiyorum. Doğduğu Güne göre atak bitti ama hayırlısı
Canım dünden kalan ıspanaktıama yemedik yarına kaldı zehirleniriz muhtemelen seninde eline sağlık canım bizim camları yağmur yıkadı bugün bi süre daha idare eder
İnanir misin bizde yusraya nazar degdigine de inaniyoruz. Bize misafir gelmisti yusra 15 aylikken. 2 gün kalmisti. Yusraya birseyler sordu resmen cevapladi o zaman kelimelerle. Birde kadin renkli gözlüydü o zamandan sonra birden kesildi ne diyorsa. Tabi sadece buna baglamak yanlistir bizde de muhakkak hatalar var ama nazara da inanirimSen seloya bisibdeme annesi oglum u uttu zaten edayizaten eda annee diyodu ben varya salagim birine ses kaydi attim ne guzel konusuyo dedi ogunden beri asla bu tarz kelime yok . Agu agı ile kafiyeli kinayeli anlatiyor derdini cok komik oluyor haa bide ahhhk diyo o kdar yani . Iki cocuk olumca kiyaslama yaomamak mumkun dgil illaki ablasi soyleydi boyleydi diye geciriyoruz icimizden . Simdilik bi sorun yok gibi ama varsada kabullenip ustune giderim yani . Akilli gelincigim benim inegin möö oldugunu nasilda biliyor masallah kuzumaa bi bilenzik fazla takicam
Muzik dediysem fon müzikleri. Evgeny grinko ile uyuyor benimkilerBen muzik dinletmiyorum canim keyifli zaman haricinde yani. Uyurken dua aciyorum ama cildiriyor duymuyor bile
Doktoruma sorucam bende eger.onaylarsa alicamkar
karisiklik olmus olabilir regenesis max i hamileyken kullaniyordum dr kullanabilirsin demisti imom latteyi emzirirken kullaniyorum ama gun aşırı falan benim kilo var da biraz o yuzden
Maltofer kullaniyoum kan ilacini da valla doktor soylemeden kullanmaha basladim ama şikâyetlerim azalmadi halen kan verdim tekrar bakicak umarim temizdjRegenesis max imomdam daha yeni daha guncel ve daha donanimli bi takviye bende gebelikte onu kullanmistim dr da eczacida regenesis max in daha iyi oldugunu soylemisti . Kan ilaci ne kullaniyosunuz
Hala ugrasiyorum ajo ve o suan.oturmis sac tariyoMuzik dediysem fon müzikleri. Evgeny grinko ile uyuyor benimkiler
Ciden nazar olmus bakİnanir misin bizde yusraya nazar degdigine de inaniyoruz. Bize misafir gelmisti yusra 15 aylikken. 2 gün kalmisti. Yusraya birseyler sordu resmen cevapladi o zaman kelimelerle. Birde kadin renkli gözlüydü o zamandan sonra birden kesildi ne diyorsa. Tabi sadece buna baglamak yanlistir bizde de muhakkak hatalar var ama nazara da inanirim
Ben sinirden saçımı yolcam az kaldıHala ugrasiyorum ajo ve o suan.oturmis sac tariyo. Acayim.seninn parcayi
Erken tabi şuan ben sadece geliştirme icin neler yapabiliriz diye sormak istedim. Suan daha cok yürümeye odaklilarCiden nazar olmus bak. Bakalim ims acilir zamanla daha erken .
Dün bende üst üste iki kere bardak kırdım eşim de diyor ki 3 leİnanir misin bizde yusraya nazar degdigine de inaniyoruz. Bize misafir gelmisti yusra 15 aylikken. 2 gün kalmisti. Yusraya birseyler sordu resmen cevapladi o zaman kelimelerle. Birde kadin renkli gözlüydü o zamandan sonra birden kesildi ne diyorsa. Tabi sadece buna baglamak yanlistir bizde de muhakkak hatalar var ama nazara da inanirim
Ooo kem gozlere şişDün bende üst üste iki kere bardak kırdım eşim de diyor ki 3 leyapmadım ama nazara bende inanırım . Rahmetli babam anama bulaşık makinası almıştı o zaman daha küçüğüm annemin anlatmasından hatırlıyorum hayal meyal. Bi komşumuz vardı saf kalpli bi kadındı ama gözleri masmaviydi. O geldi ay abla çok güzel falan o zaman herkeste yok tabi makinanın motoru yanmış o gittikten sonra
Oh neyse ki bugünden denemişsinAmine Busra
Dünüşüm damadım ağırbaşlı olduğu için öyle ulu orta gelişigüzel konuşmaz hep usluluğundan onlarEda dediğini selo duymasın zaten Baba mama gel gel diyor anne demeye çalışıyor anni nanni oluyor hayvanlı kitabı var babasıyla okurken dün akşam ineği gösterince mööö dedi biz şok tv konusu çok zor valla ne yalan söyliyim ben açmadan duramıyorum canım sıkılıyor e açınca özellikle reklamlarda kitleniyor tv ye ya kapatıyorum ya kanal değiştiriyorum reklamlarda. Normal dizi vs olunca bakmıyor pek renkli hareketli ya reklamlar dikkat çekiyor işte. Her neyse, oyuncaklarının isimlerini söyleyip ver diyoruz balığı ver kitabı ver vs tanısın en azından diye. Bu ara oyun bile oynatmıyor uyku gerilemesi var gece sık uyanmıyor ama uykuya dalmakta zorlanıyor bir saat uğraştım bu akşam . Saati gelince mızmızmızmız ama uyumaya gidince memeden kaldırıp kafasını etrafa bakıyor alkış yapmaya çalışıyor ayyyy falan diyor bi de emerken cimciriyor beni sakin kalmaya çalışıyorum 1917pinkterest yürümeye çabalıyor bu ara baya da yürütüyoruz gün içinde belki de gece ondan uyku sıkıntısı. Yeni şeyler öğrenirken böyle olabiliyormuş ya babamız haftaya iş için bir kaç gün yok. Nabıcaz bilmiyorum. Doğduğu Güne göre atak bitti ama hayırlısı
Canım dünden kalan ıspanaktıama yemedik yarına kaldı zehirleniriz muhtemelen seninde eline sağlık canım bizim camları yağmur yıkadı bugün bi süre daha idare eder
Dışarı çıkarabiliyor musun?Valla biktim ben yaa 1 saatir uyutmaya ugrasiyorum eee eee dio madem uykun var uyusana duruyorum sallayim die tekmeliyo eeee eee dio elini ritim tutar gibi salliyo .ne zikim uykuymis bu valla gunduzde ugrastircaksa napicam ben yaahayir dursa yine dert etmicem durmuyorda keyifsiz surekli
Hay Allah kendi kendine iş aramissin denir yaE-bebek'e giderim diye annemlere geldim.
Gelmişken bi evi süpüreyim dedim, koronadan beri elimi bi şeye sürmedim annemlerde, zaten normalde sürsem neye sürüyorum sanki de
Neyse süpürmeyi babama pasladım, zaten ben açarım sonra bi bakarım babam almış, ben 40 kez çocuklara gidince napsın
Anneme de sabahtan beri bi iş varsa yapalım dediğim için çok iş arıyorsan koltukları silelim dedi, kulaklarıma inanamadım
Uzun lafın kısası e-bebek iptal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?