2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Cidden ya, camlar eklendi bir de
Yani buna ne benim gücüm yeter, ne annemin, annem de yaşlandı artık.
Ama hala her şeyi tek günde yapabileceğini sanıyor.
Biz genciz ya yaparız. Uykusuzda kaliriz ev iside yaparkz cocukta bakariz. Allah kolaylık versin canim

Cok israr edince dayanamamis demekki cocuklarla nasil silinir bilemedim kolay gelsin hepinize

Tünaydın canım benim oğlan da kendi kendine tokat atıyor

Bu aralar ne oluyor bilmiyorum da kiz cok fena tum gece aglaya aglaya kalkti uyuduk mu hatırlamıyorum sabahta 7de uyandi bu yorgunluga ragmen

Eslemle konusma calismalari yapiyoruz. Göz kontagi eskiye gore cok daha iyi. Sizin bebeklerde durum nasil kizlar. Kiyaslama amacli değilde daha cok neler uzerinde durmaliyim onu düşünüyorum. Erken konusursa anlaşmakta kolay olur
Genellikle direktifleri ogretiyorum.hayir dedigimde yuzume bakip sonra yapmiyor ilk ogrettigim sey oldu :) ama cok kullanmamaya gayret gosteriyorum.anneyi ogretiyorum aylardir diyor aslinda ama cok cok nadir toplasam 5 kez anca demistir.o da basi cok sıkısinca agzimizdan dusurmedigim tek bir sey var meme :) herseye meme :) kelimelerimizin cogununanliyor.sevildigini falan biliyor.simdi gel gel ve cici anne baba diyerek yuzumuzu sevdiriyoruz.goz kontagi su an gayet iyi hatta uzakta olayim gozumun icine bakar bende baktimmi hemen kizlanir al diye

Agrisi olabilirmi? Aglayarak uyaniyorsa oyle olunca agri kesici veriyorum sonra rahat uyuyor

Kendi evinde yapmadığın işi annende yaparsın böyle işte.Dün de benim görümcem geldi malzemesini getirmiş sağolsun tutturdu mantı yapalım diye.O açtı ben kapattım iki büyük fırın tepsisi yaptık.Eşim de çocuk bakıyordu on dakika geçiyor durmuyor bu diyor ben ya da annem alıyoruz ona veriyoruz yürütece koyuyor orda durmayınca bi bitemedi mantınız diye söylendi durduBir de bana diyor keşke ben de işe gitmesem çocuk baksam diye de bir saat bakamadı toplasanBayağı hamlaşmış unutmuş çocuk bakmayı

Benim eşimde Cumartesi günleri bazen çalışıyor bazen çalışmıyor çalışmadığı zamanlarda keşke işe gitseydim diye söylenir durur

Bayanlar koltuklarınızı örtüyor musunuz koltuklarımı yıkattım çok şükür ter temiz oldular hazır temizlenmişken örtülü kullanmak istiyorum ama örtüyü de hiç sevmiyorum bozulup duruyor her türlüsünü aldım denedim kayıyor buruşuyor örtü düzeltmekten gına geliyor ne yapsam bilemedim

Ben kullanıyorum canım memnunum keten gibi aldım bu sefer . Altı kaymazlardan alırsan kaymıyor kolay kolay

Hayir bende diyorum bazen zoruna gidip ağlıyor. Bazen yaptigi seyi birakip birazdan tekrar deniyor cici cici diye sevmeyi sevilmeyide cok seviuor.masallah miniklere

Bozulsada oturmaya devam ediyoruz. Zira koltugun dili olsa beni niye örttün demez. Uzerine ziplaniliyor uzeri ciziliyor yemek dokuluyor kisaca haşati cikiyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…