Cidden ya, camlar eklendi bir deHay Allah kendi kendine iş aramissin denir yaneyse sağlık olsun demek düşüyor bu nokta da
Biz genciz ya yaparız. Uykusuzda kaliriz ev iside yaparkz cocukta bakariz. Allah kolaylık versin canimCidden ya, camlar eklendi bir de
Yani buna ne benim gücüm yeter, ne annemin, annem de yaşlandı artık.
Ama hala her şeyi tek günde yapabileceğini sanıyor.
E-bebek'e giderim diye annemlere geldim.
Gelmişken bi evi süpüreyim dedim, koronadan beri elimi bi şeye sürmedim annemlerde, zaten normalde sürsem neye sürüyorum sanki de
Neyse süpürmeyi babama pasladım, zaten ben açarım sonra bi bakarım babam almış, ben 40 kez çocuklara gidince napsın
Anneme de sabahtan beri bi iş varsa yapalım dediğim için çok iş arıyorsan koltukları silelim dedi, kulaklarıma inanamadım
Uzun lafın kısası e-bebek iptal.
Tünaydın canım benim oğlan da kendi kendine tokat atıyorGünaydın Mart anneleribizim kız bu ara yine kulaklarına sardı çeke çeke kepçe yaptı kendini burada çok güzel yağmur yağıyor bende aldım anne çayımı balkonda oturuyorum sanırım kız da içerde reklam izliyor yoksa rahat vermezdi
Atak mıdır diş midir ara ara oluyorBu aralar ne oluyor bilmiyorum da kiz cok fenatum gece aglaya aglaya kalkti uyuduk mu hatırlamıyorum sabahta 7de uyandi bu yorgunluga ragmen
Az önce oturup dururken kendini birden geri bıraktı ve ağladıTünaydın canım benim oğlan da kendi kendine tokat atıyor
Sandalyelerin arasından geçerken sağlı sollu kafa vuruşu yapıyorAz önce oturup dururken kendini birden geri bıraktı ve ağladıkafasını kıracak haberi yok
Atak mıdır diş midir ara ara oluyor
Genellikle direktifleri ogretiyorum.hayir dedigimde yuzume bakip sonra yapmiyor ilk ogrettigim sey oldu :) ama cok kullanmamaya gayret gosteriyorum.anneyi ogretiyorum aylardir diyor aslinda ama cok cok nadir toplasam 5 kez anca demistir.o da basi cok sıkısinca agzimizdan dusurmedigim tek bir sey var meme :) herseye meme :) kelimelerimizin cogununanliyor.sevildigini falan biliyor.simdi gel gel ve cici anne baba diyerek yuzumuzu sevdiriyoruz.goz kontagi su an gayet iyi hatta uzakta olayim gozumun icine bakar bende baktimmi hemen kizlanir al diyeEslemle konusma calismalari yapiyoruz. Göz kontagi eskiye gore cok daha iyi. Sizin bebeklerde durum nasil kizlar. Kiyaslama amacli değilde daha cok neler uzerinde durmaliyim onu düşünüyorum. Erken konusursa anlaşmakta kolay olur
Agrisi olabilirmi? Aglayarak uyaniyorsa oyle olunca agri kesici veriyorum sonra rahat uyuyorKizlar dunde boyle yapti bugunde boyleydi . Oglen uykusindam 2de uyanip 8e kdar uykusuzluktan rezillik cekip cektiriyor ama asla uyumuyor 3kere esim 3kere ben denedim ugunarak agliyor daha odaya girince anlayip agliyor simdi zar zor uyuttum uyuyacagida 20 dk yi gecmicek o kdar agladiki hala icini cekiyor uykusunda cok uzuluyorum yeni bi duzen mi ariyor yoksa kotu eski surum bi guncellememi buataksa safak kac acaba
Kendi evinde yapmadığın işi annende yaparsın böyle işte.Dün de benim görümcem geldi malzemesini getirmiş sağolsun tutturdu mantı yapalım diye.O açtı ben kapattım iki büyük fırın tepsisi yaptık.Eşim de çocuk bakıyordu on dakika geçiyor durmuyor bu diyor ben ya da annem alıyoruz ona veriyoruz yürütece koyuyor orda durmayınca bi bitemedi mantınız diye söylendi durduE-bebek'e giderim diye annemlere geldim.
Gelmişken bi evi süpüreyim dedim, koronadan beri elimi bi şeye sürmedim annemlerde, zaten normalde sürsem neye sürüyorum sanki de
Neyse süpürmeyi babama pasladım, zaten ben açarım sonra bi bakarım babam almış, ben 40 kez çocuklara gidince napsın
Anneme de sabahtan beri bi iş varsa yapalım dediğim için çok iş arıyorsan koltukları silelim dedi, kulaklarıma inanamadım
Uzun lafın kısası e-bebek iptal.
Benim eşimde Cumartesi günleri bazen çalışıyor bazen çalışmıyor çalışmadığı zamanlarda keşke işe gitseydim diye söylenir dururKendi evinde yapmadığın işi annende yaparsın böyle işte.Dün de benim görümcem geldi malzemesini getirmiş sağolsun tutturdu mantı yapalım diye.O açtı ben kapattım iki büyük fırın tepsisi yaptık.Eşim de çocuk bakıyordu on dakika geçiyor durmuyor bu diyor ben ya da annem alıyoruz ona veriyoruz yürütece koyuyor orda durmayınca bi bitemedi mantınız diye söylendi durduBir de bana diyor keşke ben de işe gitmesem çocuk baksam diye de bir saat bakamadı toplasan Bayağı hamlaşmış unutmuş çocuk bakmayı
Ben kullanıyorum canım memnunum keten gibi aldım bu sefer . Altı kaymazlardan alırsan kaymıyor kolay kolayBayanlar koltuklarınızı örtüyor musunuz koltuklarımı yıkattım çok şükür ter temiz oldular hazır temizlenmişken örtülü kullanmak istiyorum ama örtüyü de hiç sevmiyorum bozulup duruyor her türlüsünü aldım denedim kayıyor buruşuyor örtü düzeltmekten gına geliyor ne yapsam bilemedim
Hayir bende diyorum bazen zoruna gidip ağlıyor. Bazen yaptigi seyi birakip birazdan tekrar deniyorGenellikle direktifleri ogretiyorum.hayir dedigimde yuzume bakip sonra yapmiyor ilk ogrettigim sey oldu :) ama cok kullanmamaya gayret gosteriyorum.anneyi ogretiyorum aylardir diyor aslinda ama cok cok nadir toplasam 5 kez anca demistir.o da basi cok sıkısinca agzimizdan dusurmedigim tek bir sey var meme :) herseye meme :) kelimelerimizin cogununanliyor.sevildigini falan biliyor.simdi gel gel ve cici anne baba diyerek yuzumuzu sevdiriyoruz.goz kontagi su an gayet iyi hatta uzakta olayim gozumun icine bakar bende baktimmi hemen kizlanir al diye
Bozulsada oturmaya devam ediyoruz. Zira koltugun dili olsa beni niye örttün demez. Uzerine ziplaniliyor uzeri ciziliyor yemek dokuluyor kisaca haşati cikiyor yaniBayanlar koltuklarınızı örtüyor musunuz koltuklarımı yıkattım çok şükür ter temiz oldular hazır temizlenmişken örtülü kullanmak istiyorum ama örtüyü de hiç sevmiyorum bozulup duruyor her türlüsünü aldım denedim kayıyor buruşuyor örtü düzeltmekten gına geliyor ne yapsam bilemedim
Gunduz uykusuna yatmak istemiyor canimAgrisi olabilirmi? Aglayarak uyaniyorsa oyle olunca agri kesici veriyorum sonra rahat uyuyor
Yok cnm disarida cikmadik .insallah huy degildir gercekten yaslanma.sebebiDışarı çıkarabiliyor musun?
Temiz hava da çarpıyor bizimkini, iyi oluyor.
Ama abiyi hiç çarpmazdı.
Geçicidir inşallah, atak olsun diş olsun da huy olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?