2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben kullaniyorum canik bemdede 2 cesit var alti nolta nokta olan cok kayiyor cinar tutup destek alip kalktigi icon varya sinir oluyorum surekli duzeltiyorum ortmesemde 2cocuk 1koca maffediyor . Diher ortum polar gibi o tamamen sariyor cok bozulmuyor onda

Benim de işime gelir desene eşine
Siz de büyük işe kalkışmışsınız, herhalde ben dur alıp geleyim dışardan derdim
Ben de 2 cam sildim ama kendi evimin camlarını 2 defa silsem böyle yorulmazdım.
Çok zormuş camları, ilk kez sildim.

Yok biz kirletmeyi tercih ediyoruz.
Onlar kayacak edecek, deliririm ben.

Zar zor sakinleştim ben de şükür.
Çok sabırlı olmasam da kendimle savaşa savaşa çatlayana kadar sesimi bile yükseltmemeye çalışırım(ve tabii ki başaramam), ama bugün 2 tane çaksam da rahatlasam dedim artık.
Nasıl tuttum kendimi bilmiyorum.
Her gün nerden buluyor bu kadar tepine tepine ağlayacak konuyu bi anlasam.
Ben neyi yanlış yapıyorum bi anlasam...

Küçük mü büyük mü canım ? Sen hiç bişeyi yanlış yapmıyorsun emin ol

Nolddukı kuzu aglama krızımı

Bızımkıde bu ara zor yemek yiyor oyy bır yemek yiyene kadar damarım catlıyor. Gecen gun bır bucuk saat felan surmustur yemek seansımız.. Oylekı buyuk oglan bile dediki anne yeter artık abartma dedım oglum abartmıyorum kardeşin ağır ilerliyor

Bende bağırdım bu aksam yusraya. Yemek yemek yine cok buyuk problem olmaya başladı

Kizlar benim oglan bana cok bagimli oldu.dr normal birkac ay surer dedi ama sizdede oylemi? Hep beni istiyor her zaman her dk.yanina uyuyunca guzel uyuyor yaninda degilsem kalkiyor surekli bari gece rahat birak demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…