- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Ben kullaniyorum canik bemdede 2 cesit var alti nolta nokta olan cok kayiyor cinar tutup destek alip kalktigi icon varya sinir oluyorum surekli duzeltiyorum ortmesemde 2cocuk 1koca maffediyorBayanlar koltuklarınızı örtüyor musunuz koltuklarımı yıkattım çok şükür ter temiz oldular hazır temizlenmişken örtülü kullanmak istiyorum ama örtüyü de hiç sevmiyorum bozulup duruyor her türlüsünü aldım denedim kayıyor buruşuyor örtü düzeltmekten gına geliyor ne yapsam bilemedim
Aynen canim yaa bi yuruselerdi hayirlisiylaErken tabi şuan ben sadece geliştirme icin neler yapabiliriz diye sormak istedim. Suan daha cok yürümeye odaklilar
Valla ya hayirlisiyla şoyle tam anlamiyla ogrenseler..Aynen canim yaa bi yuruselerdi hayirlisiyla
Benim de işime gelir desene eşineKendi evinde yapmadığın işi annende yaparsın böyle işte.Dün de benim görümcem geldi malzemesini getirmiş sağolsun tutturdu mantı yapalım diye.O açtı ben kapattım iki büyük fırın tepsisi yaptık.Eşim de çocuk bakıyordu on dakika geçiyor durmuyor bu diyor ben ya da annem alıyoruz ona veriyoruz yürütece koyuyor orda durmayınca bi bitemedi mantınız diye söylendi durduBir de bana diyor keşke ben de işe gitmesem çocuk baksam diye de bir saat bakamadı toplasan Bayağı hamlaşmış unutmuş çocuk bakmayı
Yok biz kirletmeyi tercih ediyoruz.Bayanlar koltuklarınızı örtüyor musunuz koltuklarımı yıkattım çok şükür ter temiz oldular hazır temizlenmişken örtülü kullanmak istiyorum ama örtüyü de hiç sevmiyorum bozulup duruyor her türlüsünü aldım denedim kayıyor buruşuyor örtü düzeltmekten gına geliyor ne yapsam bilemedim
Küçük mü büyük mü canım ? Sen hiç bişeyi yanlış yapmıyorsun emin olZar zor sakinleştim ben de şükür.
Çok sabırlı olmasam da kendimle savaşa savaşa çatlayana kadar sesimi bile yükseltmemeye çalışırım(ve tabii ki başaramam), ama bugün 2 tane çaksam da rahatlasam dedim artık.
Nasıl tuttum kendimi bilmiyorum.
Her gün nerden buluyor bu kadar tepine tepine ağlayacak konuyu bi anlasam.
Ben neyi yanlış yapıyorum bi anlasam...
Sımdı bıde emeklemeye basladı ya koridordan mutfaktan topluyorum oyuncakları ha bideee toplanan halılar cabasıTahmin edebiliyorum, evden çıkarken kapı açılmadı da ayağımla salona attırıverdim oyuncakları
Nolddukı kuzu aglama krızımıZar zor sakinleştim ben de şükür.
Çok sabırlı olmasam da kendimle savaşa savaşa çatlayana kadar sesimi bile yükseltmemeye çalışırım(ve tabii ki başaramam), ama bugün 2 tane çaksam da rahatlasam dedim artık.
Bende bağırdım bu aksam yusraya. Yemek yemek yine cok buyuk problem olmaya başladıZar zor sakinleştim ben de şükür.
Gecmis olsun canimBu dis agrıları benı oldurecek. Suratı min kemikleri kulaklarım basıma kadar vuruyor. Salgından doktorada gidemiyorum. Parol alıyorum 2 gundur. Dun gece uykudan uyandım yine agrı. Aldım bıtane daha offf
BüyükKüçük mü büyük mü canım ? Sen hiç bişeyi yanlış yapmıyorsun emin ol
Ağlama krizi ama koca dananın krizleri.Nolddukı kuzu aglama krızımı
Aç kalsınlar ya.Bende bağırdım bu aksam yusraya. Yemek yemek yine cok buyuk problem olmaya başladı
Hep oyle inan. Aksamdan beri 5 kez aglamistir. Bide yatmadan aglar rahatlarAğlama krizi ama koca dananın krizleri.
Azalmıyor.
2 gundur benimkide gece uykusuna direniyor uyuyan cocuk dun saat 3 te uyuduk.gunduzde oyle uyutmamistim :) hic uyutmamayi denedinmi ne oluyor diyeGunduz uykusuna yatmak istemiyor canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?