2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
PeRRieR geçmiş olsun canım ya benimde yirmilik dişler zorluyor bu ara korkuyorum
Teşekkür ederim kızlar Amine Busra sormayın ya 20 likler bide önlere de vuruyor agrı geziyor resmen. Okadar gıcık bısey ki anlatamam. Tek bi yerde degıl yani. Curuk olmayanı bile agrıtyor o derece. Nereye kadar boyle bilmiyorum. Cok canım sıkılmaya basladı.

Bıde bizimki terliklere takık durumda. Babasının benım terlıgımı nerde yakalasa hemen alıyor agzına goturcek. Her dk ayakta dolandıgım ıcın kaldıramıyorumda.bıde elıne aldıgında gozumuze bakıyor sinsi sinsi guluyor ısırasım geliyor o an

Kizlar benim oglan bana cok bagimli oldu.dr normal birkac ay surer dedi ama sizdede oylemi? Hep beni istiyor her zaman her dk.yanina uyuyunca guzel uyuyor yaninda degilsem kalkiyor surekli bari gece rahat birak demi
Ben yanima yatirmaya alistirmadim. Ona ragmen düşkün baya. Pandemi etkisi oldu muhakkak, insan gormediler ki? Bir de bir yaş ataginda normal oluyor. İyice yurumeyi ogrenince salarlar bizi

20lik dusmanima vermesin. İki hamileligimde de 20lik cektirmek zorunda kaldim

Bu dis agrıları benı oldurecek. Suratı min kemikleri kulaklarım basıma kadar vuruyor. Salgından doktorada gidemiyorum. Parol alıyorum 2 gundur. Dun gece uykudan uyandım yine agrı. Aldım bıtane daha offf
Görmemişim bunu.
Nasıl dayanıyorsun diş ağrısına ya, temiz güvenilir bir yer bul git.
Eziyet etme kendine.

Canım geçmiş olsun, ben bugün gittim dişçiye hemi de yalnız hemi de öyle dümdük bşr dolgu yapıldı bir de kanal, kanal daha bitmedi Perşembe yine gitcem. 20lik çürümüştü taaa çene kemiğimi ağrıtıyordu dedim ne kadar acıyabilir ki her gece çekmektense, iğne olduktan sonra duymadım bile, sadece beklemek sıkıcı ben kurtluyum da biraz sabit oturamam uzun süre uzun lafın kısası imkanın varsa daha kötü olmadan git canım

Kizlar benim oglan bana cok bagimli oldu.dr normal birkac ay surer dedi ama sizdede oylemi? Hep beni istiyor her zaman her dk.yanina uyuyunca guzel uyuyor yaninda degilsem kalkiyor surekli bari gece rahat birak demi
2 ay önce ayırdık yatakları mutluyuz bağımsız çocuk nasıl oluyor ki yemek yaparken bile ayak ucumda benimki mesela

20lik dusmanima vermesin. İki hamileligimde de 20lik cektirmek zorunda kaldim
Amin canım hıc sorma hıc.. Cok fena
Hamileyken bir dolgum dusmuştu. O 1 ay once davul oldu resmen. Agrısı biraz gecti sıslık indi ama orda beze kaldı. Ama dıger dişler basladı sımdı
Abovv 5 dolgumu cok gecmıs olsun canım benım.. Ama benim dıscı korkum pek yoktur. Ben salgından korkuyorum. Birde dis ve dogumda devlete gidemiyorum. Ee ozele girmek ıstedıgım ıcın bıraz maddiyat gerekiyor onada suan onada uygun degılız.
Benim halam dıslerıni yaptırıyor 21 bin TL ıstemıs doktor. Anam sankı ev aliyon dedım

2 gundur benimkide gece uykusuna direniyor uyuyan cocuk dun saat 3 te uyuduk.gunduzde oyle uyutmamistim :) hic uyutmamayi denedinmi ne oluyor diye
Cnm hersey dahada beter oluyo gunduz uyutmayinca . Ne yapacagimi bemde sasirdim valla . Cok uykusuz kalincada uykuya dalamiyolar cunku canim gunduz az uyursa gece daha iyi uyur bilgisi tam bi falso

Ayyy ben gittim annemle anneme diyorumki erkeksiz gezmek hadi hadi diyen birinin olmamasi ne guzelmis dimi bekarken babam darlardi hadi diye gidop aynisini bulmusum bide evlenmisim yettimi yetmeeezz 2de tohum . Neyse kiskandirmak gibi oomasinda bi ebebek gezmisim 40 dk

Hahahahajha ev icin kapora istemis dohdur . Ay benim midem bulanir bee iyiki disci olmamismim (discilikte bna kaldoydi)

Cidden ya, camlar eklendi bir de
Yani buna ne benim gücüm yeter, ne annemin, annem de yaşlandı artık.
Ama hala her şeyi tek günde yapabileceğini sanıyor.
Gel isolpanak alip bize gidelim deseydin kahvecim max is seviyem . Ben bugun hic is yapmadim yemek merasimlari haric tabiki .

Gece uykusuna uyuttum besige koymadim ben yatana kdar dursun dedim zaten max 30.dk da ziriltisi baslasigi icin.... planladigim gibi oldu 30.dk ziril ziril aldim emzirdim nesige koydum 5 dk sonra tekrar agladi yime koydum yine agladi aldim ortamiza yatirdim tam uyucam arkami dondum diye kucuk herif basladi neyse dondum pispis mispis fayda etmedi bende yattigim yerden emziriyorum gozlerimde kapali arkamdan bi el dokundu tamda icim geciyomus korktum hemde iyi korktum bilin bakalim kiimm ben korkunca oda korktu yazik uzuldumde ortanizda yatabilirmiyim anne dedi ortada dolu bu arada gel dedim yine 4ledik vee muhtesem mutlu son koca uyuyo kiz uyuyo garip pink yine uyanan bebesini salliyor 1.5saattir ugrasiyorum ve su saate kdar hic uyumadim . Uyanik kalabilmek icin girdim amam bosverin okumayin cok uzun laf satasi

Ooooh sefan olsun, tam 40 dakika
Ben de gittim, üstüne markete bile gittim, ümidim kesilmişken çok iyi geldi
Kızın uyku vaktinde ayaklarımı uzatıp dinlenmeyi feda ettim
Babanın aynısını bulup evlenmene şaşırmadık tabii ki, çünkü biraz şeyiz yapıyoruz öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…