Valla ayni nerdeyse. Eslemi 12de uyuttum. Daha yusrayi uytamaadan geri kalkti. İkisini bir tekrar uyuttum 2.30 olmustu ben yatarken. O ara uyudum uyandim bir iki kere 5.40 alarmi kapattığımı hatırlıyorum. Eslemi aldim yanima emzirdim yatarak falan ama esim giderken miydi sonramiydi bilmiyorum. Neyse uyandi tamamen kollarım kopacak kadar salladim. Daha yeni uyuttum. Sinirden agzimdan kopukler saciyorum saclarim diken diken. Az sonra yusra kalkar. Karnim acikti susadim. Su da bitmiş. Artik kendimi duvardan duvara vurmak istiyorum.Gece uykusuna uyuttum besige koymadim ben yatana kdar dursun dedim zaten max 30.dk da ziriltisi baslasigi icin.... planladigim gibi oldu 30.dk ziril ziril aldim emzirdim nesige koydum 5 dk sonra tekrar agladi yime koydum yine agladi aldim ortamiza yatirdim tam uyucam arkami dondum diye kucuk herif basladi neyse dondum pispis mispis fayda etmedi bende yattigim yerden emziriyorum gozlerimde kapali arkamdan bi el dokundu tamda icim geciyomus korktum hemde iyi korktum bilin bakalim kiimmben korkunca oda korktu yazik uzuldumde ortanizda yatabilirmiyim anne dedi ortada dolu bu arada gel dedim yine 4ledik vee muhtesem mutlu son koca uyuyo kiz uyuyo garip pink yine uyanan bebesini salliyor 1.5saattir ugrasiyorum ve su saate kdar hic uyumadim . Uyanik kalabilmek icin girdim amam bosverin okumayin cok uzun laf satasi
Analık ne hallere getirdi bizi e bebek gezmek lüküs olduAyyy ben gittim annemleanneme diyorumki erkeksiz gezmek hadi hadi diyen birinin olmamasi ne guzelmis dimi bekarken babam darlardi hadi diye gidop aynisini bulmusum bide evlenmisim yettimi yetmeeezz 2de tohum . Neyse kiskandirmak gibi oomasinda bi ebebek gezmisim 40 dk
He o konuda haklısın canım ben de özele gittim çok pahalı ya haklısın adam tomarla para getirdi benden önceAmin canım hıc sorma hıc.. Cok fena
Hamileyken bir dolgum dusmuştu. O 1 ay once davul oldu resmen. Agrısı biraz gecti sıslık indi ama orda beze kaldı. Ama dıger dişler basladı sımdı
Abovv 5 dolgumu cok gecmıs olsun canım benım.. Ama benim dıscı korkum pek yoktur. Ben salgından korkuyorum. Birde dis ve dogumda devlete gidemiyorum. Ee ozele girmek ıstedıgım ıcın bıraz maddiyat gerekiyor onada suan onada uygun degılız.
Benim halam dıslerıni yaptırıyor 21 bin TL ıstemıs doktor. Anam sankı ev aliyon dedım
Ben de gelirim bak madamrayyyyAnalık ne hallere getirdi bizi e bebek gezmek lüküs oldugerçi analığın suçu yok pandemi gel dünüş ben seni deniz kenarında çay içmeye götüreyim martılara simit atarız balık ekmek yeriz
Günaydın canımcımGünaydın cici Mart annelerikızım oynuyor içerde oyunu bozulmasın diye yine size balkondan sesleniyorum neyseki hava çok soğuk değil bu instamomlar psikolojimi bozmaya başladı benim neymiş bebesi gece 2 kere uyanıyormuş mama içmeye de doktor kes demiş ne yapacağını bilemiyormuş
Ooo seninki daha iyiymis cocuksuz gezmekOoooh sefan olsun, tam 40 dakika
Ben de gittim, üstüne markete bile gittim, ümidim kesilmişken çok iyi geldi
Kızın uyku vaktinde ayaklarımı uzatıp dinlenmeyi feda ettim
Babanın aynısını bulup evlenmene şaşırmadık tabii ki, çünkü biraz şeyiz yapıyoruz öyle
Valla cnm pandemi olmasa bebeklede geziliyo gezerdik ama iste dedigin gibiAnalık ne hallere getirdi bizi e bebek gezmek lüküs oldugerçi analığın suçu yok pandemi gel dünüş ben seni deniz kenarında çay içmeye götüreyim martılara simit atarız balık ekmek yeriz
Aman oğlu istemiş görümcemin mantıyı.Kuzum ama dışarıdan değil ev yapımı isterim demiş.Küçücük şey herşeyden haberi varBenim de işime gelir desene eşine
Siz de büyük işe kalkışmışsınız, herhalde ben dur alıp geleyim dışardan derdim
Ben de 2 cam sildim ama kendi evimin camlarını 2 defa silsem böyle yorulmazdım.
Çok zormuş camları, ilk kez sildim.
Benimkinin kendi işi haftasonu bile yok anlaşma hazırlıcam yok görüşmem var diye gider ofisine.Ben de evden kaçıyorsun bence diyorum da görüntülü arıyor ofiste bak ne yapıyorum diyeBenim eşimde Cumartesi günleri bazen çalışıyor bazen çalışmıyor çalışmadığı zamanlarda keşke işe gitseydim diye söylenir durur
Ben de aynı durumdayım canım.Her gün sirkeli suyla birkaç kere çalkala ağzını.Karanfil yağı sür çok ağrırsa ben böyle idare ediyorum.Geçen kulak ağrısından mahvoldum gitmem lazım da korkuyorum virüstenBu dis agrıları benı oldurecek. Suratı min kemikleri kulaklarım basıma kadar vuruyor. Salgından doktorada gidemiyorum. Parol alıyorum 2 gundur. Dun gece uykudan uyandım yine agrı. Aldım bıtane daha offf
Benimki de aynı sürekli kucak isteyip duruyor.Eşim sakalları saçı kesti tanımıyor babayıKizlar benim oglan bana cok bagimli oldu.dr normal birkac ay surer dedi ama sizdede oylemi? Hep beni istiyor her zaman her dk.yanina uyuyunca guzel uyuyor yaninda degilsem kalkiyor surekli bari gece rahat birak demi
Benimki de şapşırdı iyice.Geçen akşam sabah beşte kalktık onda ancak uyudu.Evin içinde dolandık durduk2 gundur benimkide gece uykusuna direniyor uyuyan cocuk dun saat 3 te uyuduk.gunduzde oyle uyutmamistim :) hic uyutmamayi denedinmi ne oluyor diye
Alllh sbr versin cnm ben 4te yattim 5de bidaha agladiValla ayni nerdeyse. Eslemi 12de uyuttum. Daha yusrayi uytamaadan geri kalkti. İkisini bir tekrar uyuttum 2.30 olmustu ben yatarken. O ara uyudum uyandim bir iki kere 5.40 alarmi kapattığımı hatırlıyorum. Eslemi aldim yanima emzirdim yatarak falan ama esim giderken miydi sonramiydi bilmiyorum. Neyse uyandi tamamen kollarım kopacak kadar salladim. Daha yeni uyuttum. Sinirden agzimdan kopukler saciyorum saclarim diken diken. Az sonra yusra kalkar. Karnim acikti susadim. Su da bitmiş. Artik kendimi duvardan duvara vurmak istiyorum.
Anneme kaynanama yakin tasindim. İnsan demez mi bir günlük bakalim sende dinlen. Uzakta olsaydim en azindan uzaktim, tek büyüttüm derdim...
Yok menemen yaptim kavanozdanYemek yapmak da iş, lütfen ya küçümsemeyelim evdeki işlerimizi.
Hele ıspanak yaptıysan off
Hangisi o hangisi gece 2 kere uyansam bem diocik gibi olurum benimkisi 2×10Günaydın cici Mart annelerikızım oynuyor içerde oyunu bozulmasın diye yine size balkondan sesleniyorum neyseki hava çok soğuk değil bu instamomlar psikolojimi bozmaya başladı benim neymiş bebesi gece 2 kere uyanıyormuş mama içmeye de doktor kes demiş ne yapacağını bilemiyormuş
Senin meslek neydi giiiHahahahajha ev icin kapora istemis dohdur. Ay benim midem bulanir bee iyiki disci olmamismim (discilikte bna kaldoydi )
Ay pinkoo demee yaa cok korktum şimdi devlete mi gitsem napsam yada önce bi özelde kontrolemi girsem kontrol ücretsiz diye duydum dogrumu ucretsiz olsan her onune gelenngider amma demiKizlar dis konusmusunuz yakin zamanda sahit oldugumuz biseyi anlaticam size lutfenn ihmal etmeyin . Esimin is yerinde bi abi kanal ted. goruyomus. Bugun falanca abi yoktu didye bahsetti banada sonra tel caldi o abiyi yogun bakima almislar bobrek yetmezliginden biz şok olduk. Tahlilleri berbat cikmis adamcagizin disini zamaninda yaptirmamis bobreklerini etkilemis bunuda cok sonra dr sora sora anlamis . Ihmal etmeyin arkadaslar gerekli hijyenin sagliyolar zaten heleki simdi dahada dikkat ediyolar disinize kusunuza iyi bakinBide covit gecirenlerin disleri biranda sallaniyomus yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?