2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Valla ayni nerdeyse. Eslemi 12de uyuttum. Daha yusrayi uytamaadan geri kalkti. İkisini bir tekrar uyuttum 2.30 olmustu ben yatarken. O ara uyudum uyandim bir iki kere 5.40 alarmi kapattığımı hatırlıyorum. Eslemi aldim yanima emzirdim yatarak falan ama esim giderken miydi sonramiydi bilmiyorum. Neyse uyandi tamamen kollarım kopacak kadar salladim. Daha yeni uyuttum. Sinirden agzimdan kopukler saciyorum saclarim diken diken. Az sonra yusra kalkar. Karnim acikti susadim. Su da bitmiş. Artik kendimi duvardan duvara vurmak istiyorum.
Anneme kaynanama yakin tasindim. İnsan demez mi bir günlük bakalim sende dinlen. Uzakta olsaydim en azindan uzaktim, tek büyüttüm derdim...

Analık ne hallere getirdi bizi e bebek gezmek lüküs oldu gerçi analığın suçu yok pandemi gel dünüş ben seni deniz kenarında çay içmeye götüreyim martılara simit atarız balık ekmek yeriz

Günaydın cici Mart anneleri kızım oynuyor içerde oyunu bozulmasın diye yine size balkondan sesleniyorum neyseki hava çok soğuk değil bu instamomlar psikolojimi bozmaya başladı benim neymiş bebesi gece 2 kere uyanıyormuş mama içmeye de doktor kes demiş ne yapacağını bilemiyormuş

He o konuda haklısın canım ben de özele gittim çok pahalı ya haklısın adam tomarla para getirdi benden önce bir tane dolgu kız yanlış yazmışım

Günaydın canımcım valla benimki 5 kere uyanıyor 5inde de kaktırdım memeyiii napayım ya bıktım inan bu instamom analarına özel bebek şurubu ney mi veriyorlar ki

Ooo seninki daha iyiymis cocuksuz gezmek . Demi yaa bi cok huyu ayni

Analık ne hallere getirdi bizi e bebek gezmek lüküs oldu gerçi analığın suçu yok pandemi gel dünüş ben seni deniz kenarında çay içmeye götüreyim martılara simit atarız balık ekmek yeriz
Valla cnm pandemi olmasa bebeklede geziliyo gezerdik ama iste dedigin gibi . Lcw girdim ebebege girdim gratise girdim bide spor giyim magazasina . Ama tabiki deniz kenari esas tercihim olirdu selini istemeye geldigimizde vaktimiz olirsa gidelim

Aman oğlu istemiş görümcemin mantıyı.Kuzum ama dışarıdan değil ev yapımı isterim demiş.Küçücük şey herşeyden haberi var

Benim eşimde Cumartesi günleri bazen çalışıyor bazen çalışmıyor çalışmadığı zamanlarda keşke işe gitseydim diye söylenir durur
Benimkinin kendi işi haftasonu bile yok anlaşma hazırlıcam yok görüşmem var diye gider ofisine.Ben de evden kaçıyorsun bence diyorum da görüntülü arıyor ofiste bak ne yapıyorum diye

Bu dis agrıları benı oldurecek. Suratı min kemikleri kulaklarım basıma kadar vuruyor. Salgından doktorada gidemiyorum. Parol alıyorum 2 gundur. Dun gece uykudan uyandım yine agrı. Aldım bıtane daha offf
Ben de aynı durumdayım canım.Her gün sirkeli suyla birkaç kere çalkala ağzını.Karanfil yağı sür çok ağrırsa ben böyle idare ediyorum.Geçen kulak ağrısından mahvoldum gitmem lazım da korkuyorum virüsten

Kizlar benim oglan bana cok bagimli oldu.dr normal birkac ay surer dedi ama sizdede oylemi? Hep beni istiyor her zaman her dk.yanina uyuyunca guzel uyuyor yaninda degilsem kalkiyor surekli bari gece rahat birak demi
Benimki de aynı sürekli kucak isteyip duruyor.Eşim sakalları saçı kesti tanımıyor babayıOna da gitmiyor iyice yapıştı bana

2 gundur benimkide gece uykusuna direniyor uyuyan cocuk dun saat 3 te uyuduk.gunduzde oyle uyutmamistim :) hic uyutmamayi denedinmi ne oluyor diye
Benimki de şapşırdı iyice.Geçen akşam sabah beşte kalktık onda ancak uyudu.Evin içinde dolandık durdukGündüz uykularına direnmeye başladı artık.Ayakta durursa uyuyor yoksa hemen kalkıyor.

Alllh sbr versin cnm ben 4te yattim 5de bidaha agladi . Buyugu arada alsalar ne kdr iyi gelir sana. Kucuge zaten mecbur biz bakicazda.

Hangisi o hangisi gece 2 kere uyansam bem diocik gibi olurum benimkisi 2×10 . Sen sigarami iciyosun dunus

Kizlar dis konusmusunuz yakin zamanda sahit oldugumuz biseyi anlaticam size lutfenn ihmal etmeyin . Esimin is yerinde bi abi kanal ted. goruyomus. Bugun falanca abi yoktu didye bahsetti banada sonra tel caldi o abiyi yogun bakima almislar bobrek yetmezliginden biz şok olduk. Tahlilleri berbat cikmis adamcagizin disini zamaninda yaptirmamis bobreklerini etkilemis bunuda cok sonra dr sora sora anlamis . Ihmal etmeyin arkadaslar gerekli hijyenin sagliyolar zaten heleki simdi dahada dikkat ediyolar disinize kusunuza iyi bakin Bide covit gecirenlerin disleri biranda sallaniyomus yaa

Ay pinkoo demee yaa cok korktum şimdi devlete mi gitsem napsam yada önce bi özelde kontrolemi girsem kontrol ücretsiz diye duydum dogrumu ucretsiz olsan her onune gelenngider amma demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…