2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

He kuzum deme valla ama baksana pinkonun yazdgna tirstim valla....disin kalbi de etkilediğini duymustum

Yok canim ben pek sevmem ama bu ara kullanmak zorunda kalabilirim bebeden dolayı
Tuzlu su ile gargara yaptım dün biraz iyi geldi.sonra yine e basladi

Ay pinkoo demee yaa cok korktum şimdi devlete mi gitsem napsam yada önce bi özelde kontrolemi girsem kontrol ücretsiz diye duydum dogrumu ucretsiz olsan her onune gelenngider amma demi
Bilmiyorumki canim yaa burda oyle bisey duymadim ben ucretsiz diye vardir onun bi bit yenigi bu viruste dr delimi para vermeyen adamin agziyla ugrassin . Bisey olmaz ozelde yokmu virus varsa her yerde var . Benim kv daha kulukca donemindeyken disciye gitmisti hastalik bekirtisi daha yoktu ama meger covitmis

Hangisi o hangisi gece 2 kere uyansam bem diocik gibi olurum benimkisi 2×10 . Sen sigarami iciyosun dunus
Yok dünüşüm balkon mutfakla iç içe komple cam görebiliyorum seloyu ordan rahat vermeyince sığınıyorum oraya ondan çıkıyorum balkona kapalı balkon zaten bea maksat size muhabbet olsun

Yok dünüşüm balkon mutfakla iç içe komple cam görebiliyorum seloyu ordan rahat vermeyince sığınıyorum oraya ondan çıkıyorum balkona kapalı balkon zaten bea maksat size muhabbet olsun
Ehehehehehhe tamam gecennde balkonda mahsur kalmistinya dedim heralde sigara iciyo altin cahmak alcaktim dunusume bunu okuyan gisganç gadin 1917pinkterest gelir şinci

Canim benimde babannem diş cektirdikten sonra hastalandi. 7 yil once, Hatta bayramdi hic unutamam evden ölü gibi cikardilar. Kalp hastaligini tetiklemiş kani pihtilaşıyormuş. O da yogun bakimda yatmisti o donem. Bu yil da maalesef beyne pihti atti felcli suan

Ay pinkoo demee yaa cok korktum şimdi devlete mi gitsem napsam yada önce bi özelde kontrolemi girsem kontrol ücretsiz diye duydum dogrumu ucretsiz olsan her onune gelenngider amma demi
Ozelde ilk muayene ucretsiz olur. Bence devlete gitme. İmkanin varsa özelde cektir. Ama 20lik diş her yer cekmeyebilir

Onun agzina kepçükle vururum

Aaaa cmm cok uzuldum cok gecmis olsun. Distir cekerim agriyo diyoruz ama hata iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…