Ben de aynı durumdayım canım.Her gün sirkeli suyla birkaç kere çalkala ağzını.Karanfil yağı sür çok ağrırsa ben böyle idare ediyorum.Geçen kulak ağrısından mahvoldum gitmem lazım da korkuyorum virüsten
He kuzum deme valla ama baksana pinkonun yazdgna tirstim valla....disin kalbi de etkilediğini duymustumKizlar dis konusmusunuz yakin zamanda sahit oldugumuz biseyi anlaticam size lutfenn ihmal etmeyin . Esimin is yerinde bi abi kanal ted. goruyomus. Bugun falanca abi yoktu didye bahsetti banada sonra tel caldi o abiyi yogun bakima almislar bobrek yetmezliginden biz şok olduk. Tahlilleri berbat cikmis adamcagizin disini zamaninda yaptirmamis bobreklerini etkilemis bunuda cok sonra dr sora sora anlamis . Ihmal etmeyin arkadaslar gerekli hijyenin sagliyolar zaten heleki simdi dahada dikkat ediyolar disinize kusunuza iyi bakinBide covit gecirenlerin disleri biranda sallaniyomus yaa
Sigarayı balkonda olmasına bagladin yaniliyormuyumHangisi o hangisi gece 2 kere uyansam bem diocik gibi olurum benimkisi 2×10. Sen sigarami iciyosun dunus
Yok canim ben pek sevmem ama bu ara kullanmak zorunda kalabilirim bebeden dolayıBayanlar koltuklarınızı örtüyor musunuz koltuklarımı yıkattım çok şükür ter temiz oldular hazır temizlenmişken örtülü kullanmak istiyorum ama örtüyü de hiç sevmiyorum bozulup duruyor her türlüsünü aldım denedim kayıyor buruşuyor örtü düzeltmekten gına geliyor ne yapsam bilemedim
Tuzlu su ile gargara yaptım dün biraz iyi geldi.sonra yine e basladiBen de aynı durumdayım canım.Her gün sirkeli suyla birkaç kere çalkala ağzını.Karanfil yağı sür çok ağrırsa ben böyle idare ediyorum.Geçen kulak ağrısından mahvoldum gitmem lazım da korkuyorum virüsten
Evet gecende balkonda kaldim demisti cunkusuSigarayı balkonda olmasına bagladin yaniliyormuyum
Ay bak demeyi unutmusum canim kalp ve bobrekleri cok etkiliyomusHe kuzum deme valla ama baksana pinkonun yazdgna tirstim valla....disin kalbi de etkilediğini duymustum
Bilmiyorumki canim yaa burda oyle bisey duymadim ben ucretsiz diye vardir onun bi bit yenigi bu viruste dr delimi para vermeyen adamin agziyla ugrassinAy pinkoo demee yaa cok korktum şimdi devlete mi gitsem napsam yada önce bi özelde kontrolemi girsem kontrol ücretsiz diye duydum dogrumu ucretsiz olsan her onune gelenngider amma demi
Ev avradiSenin meslek neydi giii
Yok dünüşüm balkon mutfakla iç içe komple cam görebiliyorum seloyu ordan rahat vermeyince sığınıyorum orayaHangisi o hangisi gece 2 kere uyansam bem diocik gibi olurum benimkisi 2×10. Sen sigarami iciyosun dunus
Ehehehehehhe tamam gecennde balkonda mahsur kalmistinya dedim heralde sigara iciyoYok dünüşüm balkon mutfakla iç içe komple cam görebiliyorum seloyu ordan rahat vermeyince sığınıyorum orayaondan çıkıyorum balkona kapalı balkon zaten bea maksat size muhabbet olsun
Bdv neBdv de bi konu var kizlar tam dovusmelikotel mi evmi baslik. Bende sevgilisi kiza ahlaksiz teklifte bulunmus sandim gidemde akil verem otelede evede gitme dicektimki bi okudum vışş dedim yorum yazmadim yazarsam olumune ban yerim
Yorum yapacak olsan ne derdin pinkBdv de bi konu var kizlar tam dovusmelikotel mi evmi baslik. Bende sevgilisi kiza ahlaksiz teklifte bulunmus sandim gidemde akil verem otelede evede gitme dicektimki bi okudum vışş dedim yorum yazmadim yazarsam olumune ban yerim
Geldimmm bileee bana heç bişey alacağını söylememiştin pinkoşşşEhehehehehhe tamam gecennde balkonda mahsur kalmistinya dedim heralde sigara iciyoaltin cahmak alcaktim dunusume bunu okuyan gisganç gadin 1917pinkterest gelir şinci
Gondermem canim. Hemen huyu suyu değişiyor. Zaten sonra da yusra uyandi. Uyku muyku yok bjzeAlllh sbr versin cnm ben 4te yattim 5de bidaha agladi. Buyugu arada alsalar ne kdr iyi gelir sana. Kucuge zaten mecbur biz bakicazda.
Canim benimde babannem diş cektirdikten sonra hastalandi. 7 yil once, Hatta bayramdi hic unutamam evden ölü gibi cikardilar. Kalp hastaligini tetiklemiş kani pihtilaşıyormuş. O da yogun bakimda yatmisti o donem. Bu yil da maalesef beyne pihti atti felcli suanKizlar dis konusmusunuz yakin zamanda sahit oldugumuz biseyi anlaticam size lutfenn ihmal etmeyin . Esimin is yerinde bi abi kanal ted. goruyomus. Bugun falanca abi yoktu didye bahsetti banada sonra tel caldi o abiyi yogun bakima almislar bobrek yetmezliginden biz şok olduk. Tahlilleri berbat cikmis adamcagizin disini zamaninda yaptirmamis bobreklerini etkilemis bunuda cok sonra dr sora sora anlamis . Ihmal etmeyin arkadaslar gerekli hijyenin sagliyolar zaten heleki simdi dahada dikkat ediyolar disinize kusunuza iyi bakinBide covit gecirenlerin disleri biranda sallaniyomus yaa
Ozelde ilk muayene ucretsiz olur. Bence devlete gitme. İmkanin varsa özelde cektir. Ama 20lik diş her yer cekmeyebilirAy pinkoo demee yaa cok korktum şimdi devlete mi gitsem napsam yada önce bi özelde kontrolemi girsem kontrol ücretsiz diye duydum dogrumu ucretsiz olsan her onune gelenngider amma demi
Onun agzina kepçükle vururumGünaydın cici Mart annelerikızım oynuyor içerde oyunu bozulmasın diye yine size balkondan sesleniyorum neyseki hava çok soğuk değil bu instamomlar psikolojimi bozmaya başladı benim neymiş bebesi gece 2 kere uyanıyormuş mama içmeye de doktor kes demiş ne yapacağını bilemiyormuş
Aaaa cmm cok uzuldum cok gecmis olsun. Distir cekerim agriyo diyoruz ama hata isteCanim benimde babannem diş cektirdikten sonra hastalandi. 7 yil once, Hatta bayramdi hic unutamam evden ölü gibi cikardilar. Kalp hastaligini tetiklemiş kani pihtilaşıyormuş. O da yogun bakimda yatmisti o donem. Bu yil da maalesef beyne pihti atti felcli suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?