- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Ben sorunn yasamiyorum cnm defne daha buyukya oyle isleyemiyo kimseGondermem canim. Hemen huyu suyu değişiyor. Zaten sonra da yusra uyandi. Uyku muyku yok bjze
Yok giii öyle dedigime bakma allah mecbur birakmasinda az buçuk tanidiysan gidermiyim sence devlete tobe diyim yinedeOzelde ilk muayene ucretsiz olur. Bence devlete gitme. İmkanin varsa özelde cektir. Ama 20lik diş her yer cekmeyebilir
Anam masallah ne arasan var tutututuuuuuuEv avradi. (Okul oncesi emekli ortmeniyim ben bide emekli kimyaciyim bide emekli isletmeciyim
Ne bilem kuzum anamın doktoru bakayım belki ücretsiz bakar ..halam da dış yaptırıyor o dedi zaten ücretsiz kontrol diye...du bakam bu hafta gitmeye çalışsam anam gelsinde bebisi teslim edem herifide alam gidem.bakalım ne diyecekBilmiyorumki canim yaa burda oyle bisey duymadim ben ucretsiz diye vardir onun bi bit yenigi bu viruste dr delimi para vermeyen adamin agziyla ugrassin. Bisey olmaz ozelde yokmu virus varsa her yerde var . Benim kv daha kulukca donemindeyken disciye gitmisti hastalik bekirtisi daha yoktu ama meger covitmis
Soyle ne istiyosun eski dünüşGeldimmm bileee bana heç bişey alacağını söylememiştin pinkoşşş
Onemli olan hatice degil neticeAnam masallah ne arasan var tutututuuuuuu
Ihmal etmede canim. Cok gecmis olsunNe bilem kuzum anamın doktoru bakayım belki ücretsiz bakar ..halam da dış yaptırıyor o dedi zaten ücretsiz kontrol diye...du bakam bu hafta gitmeye çalışsam anam gelsinde bebisi teslim edem herifide alam gidem.bakalım ne diyecek
Nie sevindin ajo kesin dovusursunuzBugunanam geliyomuş
Gecende bu muhabbet donduya bemde dedimya virus heryerde falan fismekan kizimi ozele cildiyeye goturmek zorunda kaldik ve hic yoktan 250 gayme kus gibi uctuYok giii öyle dedigime bakma allah mecbur birakmasinda az buçuk tanidiysan gidermiyim sence devlete tobe diyim yinede
Kahve içti gitti , yemek yaparken suyunu az koy sucukta dogra dediNie sevindin ajo kesin dovusursunuzgeldi uyudu yazarsin
Yeri geliyo devlete de gidiyorum. Ama diş konusunda devlete gidemem. Esimin disini iyi uyusmadan cektiler. gozumun onunde cirpina cirpina dis cekildi vallaGecende bu muhabbet donduya bemde dedimya virus heryerde falan fismekan kizimi ozele cildiyeye goturmek zorunda kaldik ve hic yoktan 250 gayme kus gibi uctu. Sende böyük lokma yi böyük konusma sonra buraya devlet hastanesinin barkod resmi atan bak ayyyy skandall pero ve devlet hastanesi
Tovbe dedık ya be ısteGecende bu muhabbet donduya bemde dedimya virus heryerde falan fismekan kizimi ozele cildiyeye goturmek zorunda kaldik ve hic yoktan 250 gayme kus gibi uctu. Sende böyük lokma yi böyük konusma sonra buraya devlet hastanesinin barkod resmi atan bak ayyyy skandall pero ve devlet hastanesi
Sagol canimIhmal etmede canim. Cok gecmis olsun
Ay bi kere 20 lik dişim iltihaplandı devlete gittim de röntgen çekene kadar anamı ağlattılar bi daha tövbeeeeYeri geliyo devlete de gidiyorum. Ama diş konusunda devlete gidemem. Esimin disini iyi uyusmadan cektiler. gozumun onunde cirpina cirpina dis cekildi valla
Yeniden dünür olalım gelSoyle ne istiyosun eski dünüş
Madamı çağırma madamı çağırma
Cok gecMadamı çağırma madamı çağırma
Yeniden dünür olalım gel
Ayyyyyy yetişin komşulaaaağrrr damadımı kaçırıyolarrrr
He yazdım ben.Bdv de bi konu var kizlar tam dovusmelikotel mi evmi baslik. Bende sevgilisi kiza ahlaksiz teklifte bulunmus sandim gidemde akil verem otelede evede gitme dicektimki bi okudum vışş dedim yorum yazmadim yazarsam olumune ban yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?