2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ne bilem kuzum anamın doktoru bakayım belki ücretsiz bakar ..halam da dış yaptırıyor o dedi zaten ücretsiz kontrol diye...du bakam bu hafta gitmeye çalışsam anam gelsinde bebisi teslim edem herifide alam gidem.bakalım ne diyecek

Ihmal etmede canim. Cok gecmis olsun

Yok giii öyle dedigime bakma allah mecbur birakmasinda az buçuk tanidiysan gidermiyim sence devlete tobe diyim yinede
Gecende bu muhabbet donduya bemde dedimya virus heryerde falan fismekan kizimi ozele cildiyeye goturmek zorunda kaldik ve hic yoktan 250 gayme kus gibi uctu . Sende böyük lokma yi böyük konusma sonra buraya devlet hastanesinin barkod resmi atan bak ayyyy skandall pero ve devlet hastanesi

Yeri geliyo devlete de gidiyorum. Ama diş konusunda devlete gidemem. Esimin disini iyi uyusmadan cektiler. gozumun onunde cirpina cirpina dis cekildi valla

Tovbe dedık ya be ıste

Ihmal etmede canim. Cok gecmis olsun
Sagol canim

O deelde yanarım yanarım duzenlı fırcaladıgım halde boyle olmasına yanarım. Anacım bakıyorm hıc fırcalamayan insanların bileme benden daha ıyidir dısleri

Adaletine boşuna tukurmuyom bu dunyanın

Yeri geliyo devlete de gidiyorum. Ama diş konusunda devlete gidemem. Esimin disini iyi uyusmadan cektiler. gozumun onunde cirpina cirpina dis cekildi valla
Ay bi kere 20 lik dişim iltihaplandı devlete gittim de röntgen çekene kadar anamı ağlattılar bi daha tövbeeee ben bi de tel kullandım 5 sene önce . 20 likleri çektirmezsem çıkıp kaydırır dişlerimi diye çok korkuyorum içeride gömülü ameliyatla alırız demişlerdi özelde de çok pahalı gelmişti o zaman aldırmadım . Ara ara yokluyor hatırlatıyor kendini

Bdv de bi konu var kizlar tam dovusmelik otel mi evmi baslik. Bende sevgilisi kiza ahlaksiz teklifte bulunmus sandim gidemde akil verem otelede evede gitme dicektimki bi okudum vışş dedim yorum yazmadim yazarsam olumune ban yerim
He yazdım ben.
Ama çok takılmadım çok sinir bozucu eğlenceli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…