2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Töbeee de madamcım töbeee şaka yaptım al Çınar senin olsun, ben pinkle yeniden doğuracaklarımızı evlendirelim demek istediimm
Yüz yılın geri vitesi hahaha ya Çınar’ı gördükçe bi de erkek doğurasım geliyor zaten amaaaan diyorum madam delirmeee abimin oğluşu severim artık

Yüz yılın geri vitesi hahaha ya Çınar’ı gördükçe bi de erkek doğurasım geliyor zaten amaaaan diyorum madam delirmeee abimin oğluşu severim artık
Fırıldak necmiyeye çevirdiniz beni küscem bak ikinize de sonra silerim sizi bir daha da konuşmam yazmam da bu dünür olayınız yüzünden Pinkpinkblue yaparım pinko bilirsin evlendirmiycem kızımı artık vazgeçtim şaka maka 2.yi benim bünyem kaldırmaz bence

Hahah küsme küsme kııız hepimiz kardeşiz beni de kızdırmayın heee bende silerim hepinizi tepem atarsa pink bilir Pinkpinkblue

Kızlaaar bu donem benim bebede bir alt aldırmama huyu basladı. Altını ne zaman acsam donuyo yuz ustu cevırıyo totoyu bana. Yaaa ozellikle kaka yaptıgı zamann cok zorlanıyorum. Demın cıglığı basacadım herif geldı yardımaa..ayy delirecemmm gene dişim basladı zaten

Evet eslemde zorluyor bazen artik

Valla bir çığlık çığlığa ağlama krizi sonrası dalmak üzere ama ben de pert
Uyuttum daha 40 dk olmamıştır bı cay ıcem dedım bıseyler yıyem hemen aglama sesı uyandı emzirdim inşallah dalar. Off bu dişle hıc cekılmıyor stres felan yaaa sinirlerim bozuldu ıyıce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…