- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Aylardır öyleyiz canım kaçıp gidiyor altı cıplakKızlaaar bu donem benim bebede bir alt aldırmama huyu basladı. Altını ne zaman acsam donuyo yuz ustu cevırıyo totoyu bana. Yaaa ozellikle kaka yaptıgı zamann cok zorlanıyorum. Demın cıglığı basacadım herif geldı yardımaa..ayy delirecemmm gene dişim basladı zaten
Canım sakin olBen cildircam artik ya eslemde uyandi. Valla cildircam. İkisinide dövesim var artik zor tutuyorum kendimi
Aynen canım babaların faydası oluyor Allah ıcın. Bide pipisini felan elliyor eşşek :) o minnak eli totosuna kadar gıdıyor.. bıde el yıkıyoruz alt acmadan sonra :)Aylardır öyleyiz canım kaçıp gidiyor altı cıplakallahtan henüz bir işeme vakamız olmadı oyuncaktı şarkıydı bi şekilde oyalıyorum ne yapayım baba evdeyse yatıyor yanına kitap okuyorlar bende altını alıyorum iyi oluyor
Aksam bakti 1.5 saat yatmistim. İyice bunaldım valla hâla ayaktalarCanım sakin olbüyüğü babaya paslasan evdeyse ?
Hahahahahaha senn kesin bisey yapmissindirSeni silerlerse görürsünbeni sildiler oradan biliyorum insan bir şaşırıyor
Offf bizimde oyle les gibi kokuyor beeAynen canım babaların faydası oluyor Allah ıcın. Bide pipisini felan elliyor eşşek :) o minnak eli totosuna kadar gıdıyor.. bıde el yıkıyoruz alt acmadan sonra :)
Bende hala ugrasiyorum sinir oluyorum her gece ayni kendimden haberim yok . O dovmek isteme hissini cok ii biliyorum valla o kdar haklisinki iyke cikdirtiyolar insani canlari sagolsunBen cildircam artik ya eslemde uyandi. Valla cildircam. İkisinide dövesim var artik zor tutuyorum kendimi
Gelme gelme bi gel msjin evrene ulastiEvrene ulasti mesajin :)
Kim kime dum duma goturen goturene kiminn eli kimiiiinn cebindeeeKim kimi sildi kizzz
Dur yazayim bakalim gelir belkiKim kime dum duma goturen goturene kiminn eli kimiiiinn cebindeeededikodu yaz 4540a yolla dedikodu cebine gelsin
Aynı saşırmalara bende katılıyorum bu geceSeni silerlerse görürsünbeni sildiler oradan biliyorum insan bir şaşırıyor
Senin bu kızlara uyku direnç ayarı da yapılmışEslem 6 saat sonra uyudu. Yusra hala uyanik yine. Gece milyon kere kalkmaya hazır miyiz, degiliiiizzzz
Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki Rabbim şşfa versin inşallah dinsin aclnUyuttum daha 40 dk olmamıştır bı cay ıcem dedım bıseyler yıyem hemen aglama sesı uyandı emzirdim inşallah dalar. Off bu dişle hıc cekılmıyor stres felan yaaa sinirlerim bozuldu ıyıce
Seni de mi silmişleeerr aijoommAynı saşırmalara bende katılıyorum bu gece
saglikli mutlu günler dilerim ,benim sac dokulmemi azaltti o multi vitamin demekki icinde ne var ise ya da hangisi eksik ise onu tamamliyorDoktoruma sorucam bende eger.onaylarsa alicam
Amın kuzucugum canım benim sagolasınCanım seni o kadar iyi anlıyorum ki Rabbim şşfa versin inşallah dinsin acln
Yok gıııı ben eyle bişey demedim evlat pohuu oo MIHTEŞEMMOfff bizimde oyle les gibi kokuyor beekizim gumus gibiydi bune boyle ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?