2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kizlar bu siralar katilamiyorum pek size kiz kardesim bende 1 haftadir ayin 5 i ne kadar kalicak o varken ev islerimi hallediyorum muhabbet derken vakit geciyor.tabii bu siralar ufak capli ataklarimiz var bunada sukur :) yarin 11.ay kontrolumuz var.bakalim birkac sorum var dr a tabikide 1.si yurumemesi takmiyorum desem bile ufak takiyorum analik iste.birde bacak kenarlarinda cok kuruluk oluyor nemlendirici onerisi ne olacak bakalim.ha bir de 1 yasinda baslanmasi gereken gidalara yavastan baslayalimmi onlari sorucam.

Aylardır öyleyiz canım kaçıp gidiyor altı cıplak allahtan henüz bir işeme vakamız olmadı oyuncaktı şarkıydı bi şekilde oyalıyorum ne yapayım baba evdeyse yatıyor yanına kitap okuyorlar bende altını alıyorum iyi oluyor

Aynen canım babaların faydası oluyor Allah ıcın. Bide pipisini felan elliyor eşşek :) o minnak eli totosuna kadar gıdıyor.. bıde el yıkıyoruz alt acmadan sonra :)

Ben cildircam artik ya eslemde uyandi. Valla cildircam. İkisinide dövesim var artik zor tutuyorum kendimi
Bende hala ugrasiyorum sinir oluyorum her gece ayni kendimden haberim yok . O dovmek isteme hissini cok ii biliyorum valla o kdar haklisinki iyke cikdirtiyolar insani canlari sagolsun

Uyuttum daha 40 dk olmamıştır bı cay ıcem dedım bıseyler yıyem hemen aglama sesı uyandı emzirdim inşallah dalar. Off bu dişle hıc cekılmıyor stres felan yaaa sinirlerim bozuldu ıyıce
Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki Rabbim şşfa versin inşallah dinsin acln

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…