2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Günaydın günaydın günaydın
Martılara gunaydın sizlere günaydın memlekete gunaydın ıstanbula günaydınYağmurlu ama gok gurultusuz bır ıstanbul sabahından merhabaynn kıııızlaaaar

Günaydin canlarrrr biz calismaya basladik bklm ,pandemiden dolayi erken geliyorum sagmiyorum o yuzden is yerinde maglum hastane ortami , iyiyiz simdilik sizler nasilsiniz?
Nebzaman basladin cnm hayirli olsun insallah zorlanmiyosundur nasil durumlar .

Burda çok güzel kar yağıyor kızlar bende aldım kahvemi seyretmeye çıktım bebem uyumadı olsundu uyumasındı birazdan yine deneyeceğimdi

Eklentiler

• F58F3E06-3DD2-4304-98A8-DA893A21836A.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 26
Günaydin canlarrrr biz calismaya basladik bklm ,pandemiden dolayi erken geliyorum sagmiyorum o yuzden is yerinde maglum hastane ortami , iyiyiz simdilik sizler nasilsiniz?
Hayırlı işlerin olsun canım sabah aklıma geldim ne yaptı acaba mbr diye Bizler aynıyız bıraktığın gibi

Burda çok güzel kar yağıyor kızlar bende aldım kahvemi seyretmeye çıktım bebem uyumadı olsundu uyumasındı birazdan yine deneyeceğimdi
Karda yürümeyi pek sevmem onu bile özledim en son ne zamandı hatırlamıyorum bileAma ben senin gibi cam kenarında yağarken seyretmeyi severim genelde öyle oyun falan sevmem

Aksam bakti 1.5 saat yatmistim. İyice bunaldım valla hâla ayaktalar
Benim kız da zar zor 1de yattıOğlan sürekli kalkıyor.Abartmıyorum sürekli yatış şekli değişiyor akşam yatırdıktan sonra kameraya bağlıyorum salonda oturuyoruz güya dizi izliyoruz ben yatak odasına git gel şeklinde

Karda yürümeyi pek sevmem onu bile özledim en son ne zamandı hatırlamıyorum bileAma ben senin gibi cam kenarında yağarken seyretmeyi severim genelde öyle oyun falan sevmem
Ah arkadaşım herşeyi hasret kaldık . Artık koymaya başladı bu dışarı çıkamama vs. Doğum gününü düşünüyorum şimdi evde bi kutlama mı yapsak yoksa cafeler vs açılır mı dışardamı yapsak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…