Ben diyorumYok gıııı ben eyle bişey demedim evlat pohuu oo MIHTEŞEMM
Nebzaman basladin cnm hayirli olsun insallah zorlanmiyosundur nasil durumlar .Günaydin canlarrrr biz calismaya basladik bklm ,pandemiden dolayi erken geliyorum sagmiyorum o yuzden is yerinde maglum hastane ortami , iyiyiz simdilik sizler nasilsiniz?
Yörü git bide beni etiketlemis dedikoducu gadın
Anam nedion anlamadı bişey ben..niye dedikoducu oldum sabah sabahYörü git bide beni etiketlemis dedikoducu gadın. Ben silinmem silerim saka saka bende picaklandim
Ne topu Pinko oGunaydin kizlar bugun bime top glicekti almak isteyen olursa haberiniz olsun
9a alarm kurdum kaldirdim bu sabah. AyilamiyolarSenin bu kızlara uyku direnç ayarı da yapılmışbenim kızın 12 saat sonra uyuduğunu bilirim aijoo
Hayirli olsun canim. İnşallah kolay alisir cocuklarGünaydin canlarrrr biz calismaya basladik bklm ,pandemiden dolayi erken geliyorum sagmiyorum o yuzden is yerinde maglum hastane ortami , iyiyiz simdilik sizler nasilsiniz?
Evde 100 tane top var. Yusra arada sansini deniyor ama çıkarmıyorum direniyorumGunaydin kizlar bugun bime top glicekti almak isteyen olursa haberiniz olsun
Lisansli top canim 8 tl mi ne orta boy sevimli bisey benimki seviyor topu alicam ben☺. Bu arada takiliyorum cnm . Onemli bi durum yok kizlarla geyik yapiyoruzNe topu Pinko o
Yok yok o hataya dusermi pinkEvde 100 tane top var. Yusra arada sansini deniyor ama çıkarmıyorum direniyorum
Hayırlı işlerin olsun canım sabah aklıma geldim ne yaptı acaba mbr diyeGünaydin canlarrrr biz calismaya basladik bklm ,pandemiden dolayi erken geliyorum sagmiyorum o yuzden is yerinde maglum hastane ortami , iyiyiz simdilik sizler nasilsiniz?
Gelinine de al pinkoşYok yok o hataya dusermi pinkplastik lisansli orta boy top canim 1 tanecik yani
Karda yürümeyi pek sevmem onu bile özledim en son ne zamandı hatırlamıyorum bileBurda çok güzel kar yağıyor kızlarbende aldım kahvemi seyretmeye çıktım bebem uyumadı olsundu uyumasındı birazdan yine deneyeceğimdi
Benim kız da zar zor 1de yattıAksam bakti 1.5 saat yatmistim. İyice bunaldım valla hâla ayaktalar
Ohh ne guzel dunus afiyet olsunBurda çok güzel kar yağıyor kızlarbende aldım kahvemi seyretmeye çıktım bebem uyumadı olsundu uyumasındı birazdan yine deneyeceğimdi
Ah arkadaşım herşeyi hasret kaldık . Artık koymaya başladı bu dışarı çıkamama vs. Doğum gününü düşünüyorum şimdi evde bi kutlama mı yapsak yoksa cafeler vs açılır mı dışardamı yapsak diyeKarda yürümeyi pek sevmem onu bile özledim en son ne zamandı hatırlamıyorum bileAma ben senin gibi cam kenarında yağarken seyretmeyi severim genelde öyle oyun falan sevmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?