2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Hec deme heç bende dusunuyorum valla hep ama keslinkle acilmicak hicbiyer maalesef bak gorucz

Bu gidişle bende yazilcam ikinci ogretime
Sabah kaçta kalkıyorlar uykudan normalde aijo bugün 9 da kaldırmışsın ya ondan sordum . Selin 7 gibi uyanıyor ama ne o ne ben ayamıyoruz biraz daha yuvarlanıyoruz yatakta 8 gibi kalkıyor . Ama 7 de kalkış yapsak gündüz uykuları daha düzenli ve güzel olacak biliyorum

Hava tam battaniye altında uyuklamalık.
Ben çocuksuzken bi arkadaş sıkılmayı, sıkıntıdan patlamayı özledim demişti de öfff demiştim içimden.
Her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsa selamlar
Dun anneme sabah gelirmisin bime gidicem dedim 12yi geciyodu geldigi onu beklerken dedimki coluk cocuk olmasa coktan gitmistin bak simdi bekle anani gelirse gidersin dedim iyi demismiyim

Hec deme heç bende dusunuyorum valla hep ama keslinkle acilmicak hicbiyer maalesef bak gorucz

Du gibi bide ben geliim hohoho
Gel canım sende gel ay açılsa da hastalık bitmedi ki Mevlüt’te yapamadık toplarlar sülaleyi valla düğün gibi olur hiç çekilmez. Evde küçük bi kutlama yapıcaz gibi duruyor bakalım

Hava tam battaniye altında uyuklamalık.
Ben çocuksuzken bi arkadaş sıkılmayı, sıkıntıdan patlamayı özledim demişti de öfff demiştim içimden.
Her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsa selamlar
Ne kadar yerinde birşey söylemiş bende geçen sene hamileyken izne ayrıldığımda evde canım sıkılıyordu çok özlüyorum şuan o sessizliği

Belli olmuyoki duzen denen sey yok. Artik 9da uyancaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…