Hele bende alajaamLisansli top canim 8 tl mi ne orta boy sevimli bisey benimki seviyor topu alicam ben☺. Bu arada takiliyorum cnm . Onemli bi durum yok kizlarla geyik yapiyoruz
Hec deme heç bende dusunuyorum valla hep ama keslinkle acilmicak hicbiyer maalesef bak goruczAh arkadaşım herşeyi hasret kaldık . Artık koymaya başladı bu dışarı çıkamama vs. Doğum gününü düşünüyorum şimdi evde bi kutlama mı yapsak yoksa cafeler vs açılır mı dışardamı yapsak diye
Olabilir pinkimm yapmışımdır ben bişeyHahahahahaha senn kesin bisey yapmissindir
Senin kızlar 2.öğretim öğrencisi gibi maşallah9a alarm kurdum kaldirdim bu sabah. Ayilamiyolar
Du gibi bide ben geliim hohohoGel beraber olsun dünüş
Evde 3 tane boy boy top var. Oturup oynayan var mi, tabiki hayirYok yok o hataya dusermi pinkplastik lisansli orta boy top canim 1 tanecik yani
Afiyet olsun canim. Burda yagmur var. Kar gelmez daha..Burda çok güzel kar yağıyor kızlarbende aldım kahvemi seyretmeye çıktım bebem uyumadı olsundu uyumasındı birazdan yine deneyeceğimdi
Bu gidişle bende yazilcam ikinci ogretimeOlabilir pinkimm yapmışımdır ben bişey
Senin kızlar 2.öğretim öğrencisi gibi maşallahbenimki de o yolun yolcusu
Sabah kaçta kalkıyorlar uykudan normalde aijo bugün 9 da kaldırmışsın ya ondan sordum . Selin 7 gibi uyanıyor ama ne o ne ben ayamıyoruz biraz daha yuvarlanıyoruz yatakta 8 gibi kalkıyor . Ama 7 de kalkış yapsak gündüz uykuları daha düzenli ve güzel olacak biliyorumBu gidişle bende yazilcam ikinci ogretime
aldim benEvde 3 tane boy boy top var. Oturup oynayan var mi, tabiki hayir
Burda da yağmur yagiyor ne guuzell bayılıyorumAfiyet olsun canim. Burda yagmur var. Kar gelmez daha..
Dun anneme sabah gelirmisin bime gidicem dedim 12yi geciyodu geldigiHava tam battaniye altında uyuklamalık.
Ben çocuksuzken bi arkadaş sıkılmayı, sıkıntıdan patlamayı özledim demişti de öfff demiştim içimden.
Her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsa selamlar
Hec deme heç bende dusunuyorum valla hep ama keslinkle acilmicak hicbiyer maalesef bak gorucz
Gel canım sende gelDu gibi bide ben geliim hohoho
Ne kadar yerinde birşey söylemişHava tam battaniye altında uyuklamalık.
Ben çocuksuzken bi arkadaş sıkılmayı, sıkıntıdan patlamayı özledim demişti de öfff demiştim içimden.
Her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsa selamlar
Belli olmuyoki duzen denen sey yok. Artik 9da uyancaklarSabah kaçta kalkıyorlar uykudan normalde aijo bugün 9 da kaldırmışsın ya ondan sordum . Selin 7 gibi uyanıyor ama ne o ne ben ayamıyoruz biraz daha yuvarlanıyoruz yatakta 8 gibi kalkıyor . Ama 7 de kalkış yapsak gündüz uykuları daha düzenli ve güzel olacak biliyorum
Bende aldım Bendeee ailecek oynuyoz tilililiBen
aldim benemekleye emekleye oynuyo cok komik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?