Bende oyle yapcam canım mecbur.saglık olsun ne diyelim..Gel canım sende gelay açılsa da hastalık bitmedi ki Mevlüt’te yapamadık toplarlar sülaleyi valla düğün gibi olur hiç çekilmez. Evde küçük bi kutlama yapıcaz gibi duruyor bakalım
Guke gule oynayin canim neyli aldin ben orumcukherifli aldimBende aldım Bendeee ailecek oynuyoz tililili
Arabalı aldım. Orumceklı bıtane kalmıstı oda yıpranmıştı dedım temizinden su arabalıdan ver abla bıtane hooooopGuke gule oynayin canim neyli aldin ben orumcukherifli aldim
Sagol canim buarada sizde güleleee oynayınGuke gule oynayin canim neyli aldin ben orumcukherifli aldim
valla cnm bklm hayirlisi oglan zorluyor baya gece uyumuyor falanHayirli olsun canim. İnşallah kolay alisir cocuklar
iyiyiz cnm iste gece uyumuyor sabah erken kalkip emziriyorum tam uyuyacagim saatte kalkip son kez emzirip işe gidiyorum baya yorucu yemek yap istwn gel onlari yika yedir yatir temizlik amannn iki cocukluluk zor bi de huysuz bebeniz var ise bugun ekstra huysuz baktim 4 azı birden şişmiş oyle cabuk cikmiyorlar haberiniz ola 2 aydir azı dis agrisi 3 gun de arada ates kusma yapmisti zor azılarHayırlı işlerin olsun canım sabah aklıma geldim ne yaptı acaba mbr diyeBizler aynıyız bıraktığın gibi
Sorma ya hamileyken genelde yattım ben ağrım vardı bazen de kanama.Bol bol kitap okuyup film seyrettim kızım büyük olduğu için çok zorlamadı.Arkadaşlarım tadını çıkar çok arıcan bugünlerini dediklerinde kitap manyağı ben kitaptan nefret ettim diyordumHava tam battaniye altında uyuklamalık.
Ben çocuksuzken bi arkadaş sıkılmayı, sıkıntıdan patlamayı özledim demişti de öfff demiştim içimden.
Her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsa selamlar
zor cnm ya artık erken kalkiyorum ruh gibi oldum zaten oyleydim gece 4 kez kalkiyor tam o yatiyor bende yaticam hop alarm emz8r bi daha kalk işe git her aksam diş huysuzlugu neysem aman buna da sükür diyelimNebzaman basladin cnm hayirli olsun insallah zorlanmiyosundur nasil durumlar .
Kokay gelsin canım ya zor gerçekten ben şu durumda bir de çalışırsam ne olurum bilememiyiyiz cnm iste gece uyumuyor sabah erken kalkip emziriyorum tam uyuyacagim saatte kalkip son kez emzirip işe gidiyorum baya yorucu yemek yap istwn gel onlari yika yedir yatir temizlik amannn iki cocukluluk zor bi de huysuz bebeniz var ise bugun ekstra huysuz baktim 4 azı birden şişmiş oyle cabuk cikmiyorlar haberiniz ola 2 aydir azı dis agrisi 3 gun de arada ates kusma yapmisti zor azılar
aynen cnm ama yorucu gercektenKokay gelsin canım ya zor gerçekten ben şu durumda bir de çalışırsam ne olurum bilememEn azından değişik ortam iki üç kişi görüyorsun
Bizim daha altta 2 üstte 2 diş canım diğerleri de indi sanırım yerleri belli oldu şiş duruyoriyiyiz cnm iste gece uyumuyor sabah erken kalkip emziriyorum tam uyuyacagim saatte kalkip son kez emzirip işe gidiyorum baya yorucu yemek yap istwn gel onlari yika yedir yatir temizlik amannn iki cocukluluk zor bi de huysuz bebeniz var ise bugun ekstra huysuz baktim 4 azı birden şişmiş oyle cabuk cikmiyorlar haberiniz ola 2 aydir azı dis agrisi 3 gun de arada ates kusma yapmisti zor azılar
Kuzucugum hayırlı ugurlu olsun.. Aynı takılıyoruz bebem buralarda. Belki bende 1 ay sonra felan 8 saatlık ıs bakarım kendı semtimde.eve yakın. Annemde masallah ıyı gıbı artık bebıste ellenıp ayaklanıyor artık fazla zorlanacaklarını sanmıyorum. Çalışmam lazım bebem İstanbul tek maaşla cok zor cok.Günaydin canlarrrr biz calismaya basladik bklm ,pandemiden dolayi erken geliyorum sagmiyorum o yuzden is yerinde maglum hastane ortami , iyiyiz simdilik sizler nasilsiniz?
Bizim de alt 2 ust 2 daha :)Bizim daha altta 2 üstte 2 diş canım diğerleri de indi sanırım yerleri belli oldu şiş duruyordamağı yarması kaldı Allah kolaylık versin sana da bana da hepimize
Valla kuzu hıc sorma gerc ekten zor oluyor cocuklu kadının calısması.Kokay gelsin canım ya zor gerçekten ben şu durumda bir de çalışırsam ne olurum bilememEn azından değişik ortam iki üç kişi görüyorsun
Bebesi saat 7 de uyananlar akşam uykusuna kaçta yatıyorlar?Sabah kaçta kalkıyorlar uykudan normalde aijo bugün 9 da kaldırmışsın ya ondan sordum . Selin 7 gibi uyanıyor ama ne o ne ben ayamıyoruz biraz daha yuvarlanıyoruz yatakta 8 gibi kalkıyor . Ama 7 de kalkış yapsak gündüz uykuları daha düzenli ve güzel olacak biliyorum
portakal bir yasina kadar pisik yapar diye yasak demisti doktor bize.Kızlar oğlum ilk defa pişik oldu nasıl oldu bilmiyorum. Kakasını tuvalete yapıyor kaka durmuyo yani poposunda. Yediği bişey yapmış olabilir mi? Portakal yedi mesela dün.
Sudocrem sürdüm inşallah işe yarar
Oğlunu merak ettim yawportakal bir yasina kadar pisik yapar diye yasak demisti doktor bize.
Pinkpinkblue oglunun yakisikliligina masallah kuzu
Hemde çok yorucu,3 ay oldu çalışmaya başlayalı..eve gel koştur koştur zor..ama işe gidince de biraz dinlenmiyor değilim haniaynen cnm ama yorucu gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?