2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Sagol canim iyi cok sukur canim her zaman oraya gidiyodu donuyodu geri tulden tutup donerek dustu yaa yetisemedim . Koymadim ne bileyim

Olucagi varmis canim mirada cok dusuyor ,sert degilse mudahale etmiyorum artik yoksa daha cok korkuyor hele mutfakta ödüm kopuyor makinelere tutundukca

Yüsra niye uyanıyor ki Allah Allah 9 bile geç canım 8 gibi uyandırsan aslında daha iyi olur

Esleme kahvalti veremiyorum. Nasıl olcak böyle. Hadi takmiyim kafaya diyorum ama yumurta hic yediremiyorum. Peynir kasar pekmez bal bu kadar. Ama yumurta onemli yahu. Tukurmeye başladı. Dun pilav bile yemedi. Sonra baska seyler yedi.donemseldir inşallah

Nasılsın dünürümün eski dünürü ben gece uyuyamadım nedense kızım da sağolsun ben uyuduktan sonra şov yaptı sabah bi yorgun bi aksi uyandım
Kuzum benim de minnoş kız 6 da uyandı oturduk 7 ye kadar sonra uyudu ben de dön Allah dön tam daldım alarm çaldı, dişçi randevum vardı gittim kanal yarım kalmıştı adam 10 gün yokmuş izne çıkmış ama kalbime bir kuşku düştü covid mi oldu doktorunuz dedim yok yok İstanbula gitti dedi, pazartesi de muayeneye gitmiştim şimdi korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…