- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Yok cok sukur kankaGeçmiş olsun kanka bir sıkıntı yok demi?
Sagol canim iyi cok sukur canim her zaman oraya gidiyodu donuyodu geri tulden tutup donerek dustu yaa yetisemedimGecmis olsun canimyuzune kalp filan atsaydin keske masallahh ❤iyi mi
Sagol canim iyi cok sukur canim her zaman oraya gidiyodu donuyodu geri tulden tutup donerek dustu yaa yetisemedim. Koymadim ne bileyim
Rabbim beterinden korusun inşallah kuzumYok cok sukur kankadonerek dustu garip bi dusustu yaa direk parkeye sirt ustu
Başkasının keyfi gelsin ki sen keyiflenebil yaniDun anneme sabah gelirmisin bime gidicem dedim 12yi geciyodu geldigionu beklerken dedimki coluk cocuk olmasa coktan gitmistin bak simdi bekle anani gelirse gidersin dedim iyi demismiyim
Sessizlik?Ne kadar yerinde birşey söylemişbende geçen sene hamileyken izne ayrıldığımda evde canım sıkılıyordu çok özlüyorum şuan o sessizliği
7 de uyanırsa 8-8 buçuk gibi canımBebesi saat 7 de uyananlar akşam uykusuna kaçta yatıyorlar?
Yaaa geçmiş olsun pinkimAksam aklima geldi cnm paylastiktann sonra cok kotu dustu yaa be o yuzden cok paylasmiyorum
Nasılsın dünürümün eski dünürüGüüüü-nayyy-dınnn
Hmmm sanirim en son 11 temmuz 2017 de sabah ezanini dinlerken sessizlik vardıSessizlik?
Hangi sessizlik?
Tanımlanamadı
Uyuyoruzda işte nasil uyuyoruz acabaNasılsın dünürümün eski dünürüben gece uyuyamadım nedense kızım da sağolsun ben uyuduktan sonra şov yaptı sabah bi yorgun bi aksi uyandım
İyi diyelim daha iyi olalım sen nasılsın bebişin nasılGğnaydın herkese nasılsınız canlar
Yüsra niye uyanıyor ki Allah AllahDun aksam 11.30dan sonra uyudular. Ama gece yusra agladi bende yanima yatirdim babayı onun odasina yolladim. Eslem emdi uyudu. Bu gecede yusra uyanip durdu. Neyse sabah 9da kalkmaya devam. Bu şekilde devam edersek 1 hafta da biraz duzen oturtabiliriz belki
Kademeli geçiş yapcazYüsra niye uyanıyor ki Allah Allah9 bile geç canım 8 gibi uyandırsan aslında daha iyi olur
Kuzum benim de minnoş kız 6 da uyandı oturduk 7 ye kadar sonra uyudu ben de dön Allah dön tam daldım alarm çaldı, dişçi randevum vardı gittim kanal yarım kalmıştı adam 10 gün yokmuş izne çıkmış ama kalbime bir kuşku düştü covid mi oldu doktorunuz dedim yok yok İstanbula gitti dedi, pazartesi de muayeneye gitmiştim şimdi korkuyorumNasılsın dünürümün eski dünürüben gece uyuyamadım nedense kızım da sağolsun ben uyuduktan sonra şov yaptı sabah bi yorgun bi aksi uyandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?