- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Yaaa cok tesekkur ederim canim.portakal bir yasina kadar pisik yapar diye yasak demisti doktor bize.
Pinkpinkblue oglunun yakisikliligina masallah kuzu
Azicik kiz guzeli sari bi oglusum var teyzesiOğlunu merak ettim yaw
Allah sabir versin cnm guc versinz
zor cnm ya artık erken kalkiyorum ruh gibi oldum zaten oyleydim gece 4 kez kalkiyor tam o yatiyor bende yaticam hop alarm emz8r bi daha kalk işe git her aksam diş huysuzlugu neysem aman buna da sükür diyelim
cocugu okuyalim ya nazar mi degiyor acaba kuzu yaAzicik kiz guzeli sari bi oglusum var teyzesi☺
Aksam aklima geldi cnm paylastiktann sonra cok kotu dustu yaa be o yuzden cok paylasmiyorumcocugu okuyalim ya nazar mi degiyor acaba kuzu ya
oy kiyamam ya.ben nazardan korkuyorum ya bazen iyi niyetli bile olsa oluyorcidden .bol bol okuyalim yakisikliyiAksam aklima geldi cnm paylastiktann sonra cok kotu dustu yaa be o yuzden cok paylasmiyorum
Portakal yapmistir canım. Bizde de mandalina ve portakal yapiyor maalesefKızlar oğlum ilk defa pişik oldu nasıl oldu bilmiyorum. Kakasını tuvalete yapıyor kaka durmuyo yani poposunda. Yediği bişey yapmış olabilir mi? Portakal yedi mesela dün.
Sudocrem sürdüm inşallah işe yarar
Valla oyle cnm benimm kendi nazarimda cok degiyor icim gidiyor bakarken severken kanim kayniyo pesine bi kazaoy kiyamam ya.ben nazardan korkuyorum ya bazen iyi niyetli bile olsa oluyorcidden .bol bol okuyalim yakisikliyi
Ya ben biraz fazla paylasiyorum. Ama bende şöyle düşünüyorum hic paylasmasam her gorduklerinde daha dikkatli bakardı insanlar. Ama artik alistilar nazar etmezlerAksam aklima geldi cnm paylastiktann sonra cok kotu dustu yaa be o yuzden cok paylasmiyorum
Kim silmis ki belki benide silmislerdir haberim yoktur :)Seni de mi silmişleeerr aijoomm
8 de yatiyor cnm.Bebesi saat 7 de uyananlar akşam uykusuna kaçta yatıyorlar?
Aksam aklima geldi cnm paylastiktann sonra cok kotu dustu yaa be o yuzden cok paylasmiyorum
Valla bilmiyorum kuzum silmiş olabilirler silmemiş de olabilirlerKim silmis ki belki benide silmislerdir haberim yoktur :)
Geçmiş olsun kanka bir sıkıntı yok demi?Aksam aklima geldi cnm paylastiktann sonra cok kotu dustu yaa be o yuzden cok paylasmiyorum
Hemen soyliyeyim fatma_kivrak_arpaci :)Valla bilmiyorum kuzum silmiş olabilirler silmemiş de olabilirlerhaberin yoksa devam et öyle bu arada biz seninle ekleşmedik gel ekleşelim
EkledimHemen soyliyeyim fatma_kivrak_arpaci :)
Masallah pasayaBiz bugun 11.ay kontrolune gittik..
1.si 2 cm boy ve 150 gr almisiz.
2.si ayazin yuruyememe mevzusundan bahsettim.yapip yapamadiklarini soyledim.1 yasina yaklastigi icin örumcek dedigimiz yuruteci onerdi 15 er dk yarim saat gun icinde koymami soyledi.kaslarla ilgili sorun olmadigini tembel oldugunu soyledi.bizde cikista aldik bir tane eve gec geldigimiz icin 5 dk anca koydum.umarim bu ise yarar.
3.ise ayak diz kapaginin her iki tarafinda isilik gibi ama isilik degil puturlu kurulugu var 1 hafta oluyor fark ettigim.bebe yagi suruyorum ama 1 2 saat hafifletiyor sonra yine ayni bioderma ve mustela onerdi.mustelanin kremini aldik yuzde 90 nemlendirici ozelligi varmis umarim ise yarar.
4.ise 1 yasina girdiginde baslanacak gidalar var sordum 2 hafta sonra ilk yumurtanin beyazi olmak uzere baslamamizi onerdi.
5.ise 1 yasindaki asilarindan konustuk kizamik asisi genel anlamda bazen bulunmuyormus umarim gittigimde olur.olmazsa baska gune cagiracaklarmis.ozelde ucretsiz yapildigi icin saglik ocagina gitmiyoruz saglik ocagi ariyor ve soyluyorum onlara.onceki asilarinida oyle yapmistik.
6.ise kan alinacakmis degerlerine bakilacak.biz ayni gun olsun yipransin istemedik buyuk ihtimalle 1 hafta arayla gideriz.gittigim yerde damarlari goren cihaz var tek seferde damar aramadan buluyorlar o yuzden icim rahat.
8-8,5 gibi ama sabaha kadar sürekli kalkıyor benimkiBebesi saat 7 de uyananlar akşam uykusuna kaçta yatıyorlar?
Turunçgiller pişik yapıyor diye duydum.Ben hala vermiyorum benimkineKızlar oğlum ilk defa pişik oldu nasıl oldu bilmiyorum. Kakasını tuvalete yapıyor kaka durmuyo yani poposunda. Yediği bişey yapmış olabilir mi? Portakal yedi mesela dün.
Sudocrem sürdüm inşallah işe yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?