2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Portakal yapmistir canım. Bizde de mandalina ve portakal yapiyor maalesef

Aksam aklima geldi cnm paylastiktann sonra cok kotu dustu yaa be o yuzden cok paylasmiyorum
Ya ben biraz fazla paylasiyorum. Ama bende şöyle düşünüyorum hic paylasmasam her gorduklerinde daha dikkatli bakardı insanlar. Ama artik alistilar nazar etmezler

Cok gecmis olsun bisey oldu mu

Biz bugun 11.ay kontrolune gittik..
1.si 2 cm boy ve 150 gr almisiz.
2.si ayazin yuruyememe mevzusundan bahsettim.yapip yapamadiklarini soyledim.1 yasina yaklastigi icin örumcek dedigimiz yuruteci onerdi 15 er dk yarim saat gun icinde koymami soyledi.kaslarla ilgili sorun olmadigini tembel oldugunu soyledi.bizde cikista aldik bir tane eve gec geldigimiz icin 5 dk anca koydum.umarim bu ise yarar.
3.ise ayak diz kapaginin her iki tarafinda isilik gibi ama isilik degil puturlu kurulugu var 1 hafta oluyor fark ettigim.bebe yagi suruyorum ama 1 2 saat hafifletiyor sonra yine ayni bioderma ve mustela onerdi.mustelanin kremini aldik yuzde 90 nemlendirici ozelligi varmis umarim ise yarar.
4.ise 1 yasina girdiginde baslanacak gidalar var sordum 2 hafta sonra ilk yumurtanin beyazi olmak uzere baslamamizi onerdi.
5.ise 1 yasindaki asilarindan konustuk kizamik asisi genel anlamda bazen bulunmuyormus umarim gittigimde olur.olmazsa baska gune cagiracaklarmis.ozelde ucretsiz yapildigi icin saglik ocagina gitmiyoruz saglik ocagi ariyor ve soyluyorum onlara.onceki asilarinida oyle yapmistik.
6.ise kan alinacakmis degerlerine bakilacak.biz ayni gun olsun yipransin istemedik buyuk ihtimalle 1 hafta arayla gideriz.gittigim yerde damarlari goren cihaz var tek seferde damar aramadan buluyorlar o yuzden icim rahat.

Masallah pasaya

Turunçgiller pişik yapıyor diye duydum.Ben hala vermiyorum benimkine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…