Hay Allah insallah oyle bisey yoktur. Bilgi vermeleri gerekir çünküKuzum benim de minnoş kız 6 da uyandı oturduk 7 ye kadar sonra uyudu ben de dön Allah dön tam daldım alarm çaldı, dişçi randevum vardı gittim kanal yarım kalmıştı adam 10 gün yokmuş izne çıkmış ama kalbime bir kuşku düştü covid mi oldu doktorunuz dedim yok yok İstanbula gitti dedi, pazartesi de muayeneye gitmiştim şimdi korkuyorum
Aynen ya bilakis sordum da bakın böyle bir durum varda biz de riskli duruma düşüyoruz dedim yok yok öyle bişey dedi, olsa söylerdi demek istiyorum ama emin olamadımHay Allah insallah oyle bisey yoktur. Bilgi vermeleri gerekir çünkü
Hayvansal gıdaya yaşından sonra geçmeyi savunanlar bile var.Esleme kahvalti veremiyorum. Nasıl olcak böyle. Hadi takmiyim kafaya diyorum ama yumurta hic yediremiyorum. Peynir kasar pekmez bal bu kadar. Ama yumurta onemli yahu. Tukurmeye başladı. Dun pilav bile yemedi. Sonra baska seyler yedi.donemseldir inşallah
Ticarethane mantığıyla bakmıyorlarsa söylerlerdi.Kuzum benim de minnoş kız 6 da uyandı oturduk 7 ye kadar sonra uyudu ben de dön Allah dön tam daldım alarm çaldı, dişçi randevum vardı gittim kanal yarım kalmıştı adam 10 gün yokmuş izne çıkmış ama kalbime bir kuşku düştü covid mi oldu doktorunuz dedim yok yok İstanbula gitti dedi, pazartesi de muayeneye gitmiştim şimdi korkuyorum
Olsa canım söylerlerdi temaslıları araştırıyorlar çünkü.Bir de ben gidebilsem şu dişçiye.Biliyorum röntgen gerekiyor heryer ağrıuor gibi.Emzirdiğim içşn sıkıntı röntgen sonra ilacı falan operasyonu düşün düşün bunalıyorumKuzum benim de minnoş kız 6 da uyandı oturduk 7 ye kadar sonra uyudu ben de dön Allah dön tam daldım alarm çaldı, dişçi randevum vardı gittim kanal yarım kalmıştı adam 10 gün yokmuş izne çıkmış ama kalbime bir kuşku düştü covid mi oldu doktorunuz dedim yok yok İstanbula gitti dedi, pazartesi de muayeneye gitmiştim şimdi korkuyorum
Yumurtayı birşeylerin içinde kullanarak ver canım.Pankek,krep gibi.Bir de hep sarısı katı veriyorsan sıvılaştır azcık yağla ya da sarısı fazla pişmemiş ver.İçine ekmek koy.Ben hala karışık veriyorum genelde bazen de ayrı veriyorum çok seviyor.Esleme kahvalti veremiyorum. Nasıl olcak böyle. Hadi takmiyim kafaya diyorum ama yumurta hic yediremiyorum. Peynir kasar pekmez bal bu kadar. Ama yumurta onemli yahu. Tukurmeye başladı. Dun pilav bile yemedi. Sonra baska seyler yedi.donemseldir inşallah
Oturur cnm duzen sabir ve kararlilik gerektiriyor sadece.Dun aksam 11.30dan sonra uyudular. Ama gece yusra agladi bende yanima yatirdim babayı onun odasina yolladim. Eslem emdi uyudu. Bu gecede yusra uyanip durdu. Neyse sabah 9da kalkmaya devam. Bu şekilde devam edersek 1 hafta da biraz duzen oturtabiliriz belki
Oğlumda da yumurtayı tamamen bıraktı gibi.Esleme kahvalti veremiyorum. Nasıl olcak böyle. Hadi takmiyim kafaya diyorum ama yumurta hic yediremiyorum. Peynir kasar pekmez bal bu kadar. Ama yumurta onemli yahu. Tukurmeye başladı. Dun pilav bile yemedi. Sonra baska seyler yedi.donemseldir inşallah
Evet valla küfüüürrrrBaşkasının keyfi gelsin ki sen keyiflenebil yani
Sagol dunusum cok sukur bisey olmadi . Her dusmesinde esimle kavga ediyoruzYaaa geçmiş olsun pinkimbiz alıştık artık düşmelere de oluyor arada maalesef nazar değmiş paşaya Kocaman Kocaman maşallah
Beb boyle yapsam halim harap cunku sabah 2 saat falan uyuyunca kendime geliyorum. Bi aklimda dene diyor sabah 9da kaldir ikisinideDun aksam 11.30dan sonra uyudular. Ama gece yusra agladi bende yanima yatirdim babayı onun odasina yolladim. Eslem emdi uyudu. Bu gecede yusra uyanip durdu. Neyse sabah 9da kalkmaya devam. Bu şekilde devam edersek 1 hafta da biraz duzen oturtabiliriz belki
İnşallah kuzum insan tedirgin oluyorTicarethane mantığıyla bakmıyorlarsa söylerlerdi.
Yoktur inşallah bir şey.
Canım benim ağzıma Gaziantep’te böyle küçük bir şeyle bakmışlardı dedim bu emzirene yapılıyor mu evet dedi, hamile olsaydınız yapamazdık dedi. Burada da tedaviye başlamadan hiç bakılmadı öyle bişeye , şimdi başka bir şubeye yönlendirdiler yarım kalan kanal tedavisi için bakalım ne olacakOlsa canım söylerlerdi temaslıları araştırıyorlar çünkü.Bir de ben gidebilsem şu dişçiye.Biliyorum röntgen gerekiyor heryer ağrıuor gibi.Emzirdiğim içşn sıkıntı röntgen sonra ilacı falan operasyonu düşün düşün bunalıyorum
Donmeden halledersin insallah canimCanım benim ağzıma Gaziantep’te böyle küçük bir şeyle bakmışlardı dedim bu emzirene yapılıyor mu evet dedi, hamile olsaydınız yapamazdık dedi. Burada da tedaviye başlamadan hiç bakılmadı öyle bişeye , şimdi başka bir şubeye yönlendirdiler yarım kalan kanal tedavisi için bakalım ne olacak
Portakal yapmistir canım. Bizde de mandalina ve portakal yapiyor maalesef
Doktor verebilirsin demişti diye verdim vermez olaydım.ne sürsem tedavi edici ne işe yarar ya sudocrem sürdüm ama rengi biraz açılmış hala iyileşme durmuyoTurunçgiller pişik yapıyor diye duydum.Ben hala vermiyorum benimkine
Cok gecmis olsun canim mor renkli olan desitinden al o cok etkili bak benim rahmetki babannemin yatak yarasini bile neredeyse kapatmisti mutlaka al canim eczanelerde var mor ambalajli olanini alicaksin cok gecmis olsunDoktor verebilirsin demişti diye verdim vermez olaydım.ne sürsem tedavi edici ne işe yarar ya sudocrem sürdüm ama rengi biraz açılmış hala iyileşme durmuyo
İnşallah kuzum, zeymoşun ateşi var kanka ya, dişçiye gitmiştim yıkmış ortalığı ağla ağla gözleri şişmiş uyudu uyandı yine var ateşi azcık calpol vercem şimdiDonmeden halledersin insallah canim
Ah kuzum diş mi cıkarıyor acabaİnşallah kuzum, zeymoşun ateşi var kanka ya, dişçiye gitmiştim yıkmış ortalığı ağla ağla gözleri şişmiş uyudu uyandı yine var ateşi azcık calpol vercem şimdi
7 tane diş çıkardı hiç böyle olmadı kuzum bilmiyorum ki inşallah diştirAh kuzum diş mi cıkarıyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?