2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Hay Allah insallah oyle bisey yoktur. Bilgi vermeleri gerekir çünkü

Hayvansal gıdaya yaşından sonra geçmeyi savunanlar bile var.
Çok üsteleme bence.
Farklı yollarla denemene rağmen istemiyorsa vardır bir sebebi, ona iyi gelmeyecek belki de.

Ticarethane mantığıyla bakmıyorlarsa söylerlerdi.
Yoktur inşallah bir şey.

Olsa canım söylerlerdi temaslıları araştırıyorlar çünkü.Bir de ben gidebilsem şu dişçiye.Biliyorum röntgen gerekiyor heryer ağrıuor gibi.Emzirdiğim içşn sıkıntı röntgen sonra ilacı falan operasyonu düşün düşün bunalıyorum

Yumurtayı birşeylerin içinde kullanarak ver canım.Pankek,krep gibi.Bir de hep sarısı katı veriyorsan sıvılaştır azcık yağla ya da sarısı fazla pişmemiş ver.İçine ekmek koy.Ben hala karışık veriyorum genelde bazen de ayrı veriyorum çok seviyor.

Oturur cnm duzen sabir ve kararlilik gerektiriyor sadece.

Oğlumda da yumurtayı tamamen bıraktı gibi.
Kahvaltıyi biraktida diyebilirim :/
Bugün yumurta peynir ve yarım yemek kaşığı tam buğday unu karıştırıp , zeytinyaginda krep yaptım çok sevdi tavsiye ederim.
Önceki günde pankek yaptım onuda sevdi. Degisik tatlar istiyorlar onlar da haklı

Yaaa geçmiş olsun pinkim biz alıştık artık düşmelere de oluyor arada maalesef nazar değmiş paşaya Kocaman Kocaman maşallah
Sagol dunusum cok sukur bisey olmadi . Her dusmesinde esimle kavga ediyoruz cunku ben ortaligi velveleye veriyorum ciglik atiyorum daha cok korkuyo cani acimamissa bile benim cigligima agliyo defnede benim gibi tam anasinin kizi hic birakmiyo kardesinin pesini duser diye ☺☺

Beb boyle yapsam halim harap cunku sabah 2 saat falan uyuyunca kendime geliyorum. Bi aklimda dene diyor sabah 9da kaldir ikisinide ama kendi ayagima sıkmis olcam . Su 8deki aksam sekerlemesini iptal etme derdindeyim bende

Canım benim ağzıma Gaziantep’te böyle küçük bir şeyle bakmışlardı dedim bu emzirene yapılıyor mu evet dedi, hamile olsaydınız yapamazdık dedi. Burada da tedaviye başlamadan hiç bakılmadı öyle bişeye , şimdi başka bir şubeye yönlendirdiler yarım kalan kanal tedavisi için bakalım ne olacak

Donmeden halledersin insallah canim

Gene benimki cildirdi kizlar hala oglen uykusu uyuyacak . Biseyde yemedi kan damlasi verdim emzirmek zorunda kaldim cildirinca hos oda sakinlestirmediya

Portakal yapmistir canım. Bizde de mandalina ve portakal yapiyor maalesef

Turunçgiller pişik yapıyor diye duydum.Ben hala vermiyorum benimkine
Doktor verebilirsin demişti diye verdim vermez olaydım.ne sürsem tedavi edici ne işe yarar ya sudocrem sürdüm ama rengi biraz açılmış hala iyileşme durmuyo

Doktor verebilirsin demişti diye verdim vermez olaydım.ne sürsem tedavi edici ne işe yarar ya sudocrem sürdüm ama rengi biraz açılmış hala iyileşme durmuyo
Cok gecmis olsun canim mor renkli olan desitinden al o cok etkili bak benim rahmetki babannemin yatak yarasini bile neredeyse kapatmisti mutlaka al canim eczanelerde var mor ambalajli olanini alicaksin cok gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…