İnşallah kuzum ya maşallah kıııız 7 tane dişiniz mi var7 tane diş çıkardı hiç böyle olmadı kuzum bilmiyorum ki inşallah diştir
İnşallah kuzum, zeymoşun ateşi var kanka ya, dişçiye gitmiştim yıkmış ortalığı ağla ağla gözleri şişmiş uyudu uyandı yine var ateşi azcık calpol vercem şimdi
Gcmıs olsun canım muhtemelen diştir sıkma canını. Heee miiiiroş bizimde suan ıcin 4İnşallah kuzum ya maşallah kıııız 7 tane dişiniz mi varbizim daha 4
Aynen canım 7 taneİnşallah kuzum ya maşallah kıııız 7 tane dişiniz mi varbizim daha 4
İnşallah canım hiç hali yok ama bak yine uyuyacak şimdi emerkenGcmıs olsun canım muhtemelen diştir sıkma canını. Heee miiiiroş bizimde suan ıcin 4
Turunçgiller pişik yapıyor diye duydum.Ben hala vermiyorum benimkine
Gecmıs olsun canim. Aynen oyle turunçgiller yapıyor. Bizimkinde de bıraz oluyor pişik ama cok seviyor mutfakta masada gordumü deliriyor. En sevdıgı meyveler.. napalım veriyoruz. Heleki kabuklarıyla oynamaya bayılıyor.Doktor verebilirsin demişti diye verdim vermez olaydım.ne sürsem tedavi edici ne işe yarar ya sudocrem sürdüm ama rengi biraz açılmış hala iyileşme durmuyo
Ateşleri varken sersem gibi oluyorlar bide cok masumİnşallah canım hiç hali yok ama bak yine uyuyacak şimdi emerken
Bende gıdıcem bak cesaretim yok. Bu salgın perisan ettı bızı perısanOlsa canım söylerlerdi temaslıları araştırıyorlar çünkü.Bir de ben gidebilsem şu dişçiye.Biliyorum röntgen gerekiyor heryer ağrıuor gibi.Emzirdiğim içşn sıkıntı röntgen sonra ilacı falan operasyonu düşün düşün bunalıyorum
Off canım benım yaa Allah korusun dikkat etKuzum benim de minnoş kız 6 da uyandı oturduk 7 ye kadar sonra uyudu ben de dön Allah dön tam daldım alarm çaldı, dişçi randevum vardı gittim kanal yarım kalmıştı adam 10 gün yokmuş izne çıkmış ama kalbime bir kuşku düştü covid mi oldu doktorunuz dedim yok yok İstanbula gitti dedi, pazartesi de muayeneye gitmiştim şimdi korkuyorum
Iyidir ferooş sen nasılsın gıı :)Gğnaydın herkese nasılsınız canlar
Söylerler diye tahmin ediyorum ya insan böyle bir şeyi inşallah saklamazOff canım benım yaa Allah korusun dikkat et
Aynen canım tam da öyle şuandaAteşleri varken sersem gibi oluyorlar bide cok masum
Aynen canım ama dıkkat et yınede... Cunku insanlar bır tuhaf olmus.Söylerler diye tahmin ediyorum ya insan böyle bir şeyi inşallah saklamaz
Yaaa kiyamam nie ateslendiki kanka sogukmu aldiki cok gecmis olsun kac cikiyor atesiİnşallah kuzum, zeymoşun ateşi var kanka ya, dişçiye gitmiştim yıkmış ortalığı ağla ağla gözleri şişmiş uyudu uyandı yine var ateşi azcık calpol vercem şimdi
38 gördük kanka 37.8 fln ne yapsam ki kuzum var mı önerinYaaa kiyamam nie ateslendiki kanka sogukmu aldiki cok gecmis olsun kac cikiyor atesi
E bebeğin yüzey temizleyicisini kullanıyorum canım . Ama sor silebiliyor musun yer diyeKızlar bısi sorcam size malum bebem yenı emeklemeye basladı. Yerleri neyle sıliyorsunuz siz acebaaayn bu donemde
Geldimi sular :)Anam sular yok. Kimisi der 7 de gelecek kmısı der gece 12 yada 1. Abbbovvv benım oğlanında pohlayası tutti ne edecegum ben şümdüüüüü
Calpol ver cnm kalin giydirme uzerini baktin cikiyor yavastan ilik bir dus aldirabilirsin uyumasinida kolaylastirir38 gördük kanka 37.8 fln ne yapsam ki kuzum var mı önerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?