2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
İnşallah kuzum, zeymoşun ateşi var kanka ya, dişçiye gitmiştim yıkmış ortalığı ağla ağla gözleri şişmiş uyudu uyandı yine var ateşi azcık calpol vercem şimdi

İnşallah kuzum ya maşallah kıııız 7 tane dişiniz mi var bizim daha 4
Gcmıs olsun canım muhtemelen diştir sıkma canını. Heee miiiiroş bizimde suan ıcin 4

Turunçgiller pişik yapıyor diye duydum.Ben hala vermiyorum benimkine

Doktor verebilirsin demişti diye verdim vermez olaydım.ne sürsem tedavi edici ne işe yarar ya sudocrem sürdüm ama rengi biraz açılmış hala iyileşme durmuyo
Gecmıs olsun canim. Aynen oyle turunçgiller yapıyor. Bizimkinde de bıraz oluyor pişik ama cok seviyor mutfakta masada gordumü deliriyor. En sevdıgı meyveler.. napalım veriyoruz. Heleki kabuklarıyla oynamaya bayılıyor.

Bende gıdıcem bak cesaretim yok. Bu salgın perisan ettı bızı perısan

Off canım benım yaa Allah korusun dikkat et

Anam sular yok. Kimisi der 7 de gelecek kmısı der gece 12 yada 1. Abbbovvv benım oğlanında pohlayası tutti ne edecegum ben şümdüüüüü

Kızlar bısi sorcam size malum bebem yenı emeklemeye basladı. Yerleri neyle sıliyorsunuz siz acebaaayn bu donemde

Kızlar bısi sorcam size malum bebem yenı emeklemeye basladı. Yerleri neyle sıliyorsunuz siz acebaaayn bu donemde
E bebeğin yüzey temizleyicisini kullanıyorum canım . Ama sor silebiliyor musun yer diye noooo alıştık artık pisliğe ilk emeklemeye başladığında her gün süpürüp silerdim şimdi yerleri duvarları camları falan yalıyor

Dun bebek ekmegiyle bebek biskuvisi aldim bebek buskivisini su uzunlardan aldim rahat tutusu olsun diye.baya sevdi.her gun birer tane veriyorum silip supuruyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…