2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Calpol ver cnm kalin giydirme uzerini baktin cikiyor yavastan ilik bir dus aldirabilirsin uyumasinida kolaylastirir
Canım acile gittik boğazı biraz kızarmış dedi ama çocuk doktoru yoktu , yarın çocuk doktoruna gitcez. Kv ye gelmiştik şehir dışındayız kendi doktorumuz bi acile gidin dedi calpol verir vermez kustu da.38.3 tü ateşi gittiğimizde şimdi geldik eve daha iyi çok şükür

38 gördük kanka 37.8 fln ne yapsam ki kuzum var mı önerin
Ilik suyla dus aldirdinmi kanka . Bolgesel ates mi? Corapba limon sıkip giydirmek atesi dusuruyor (denedim basarili) .yarinda dusmezse dr gotur bence kanka idrani kokulu ve koyu renkmi dikkat ettinmi . Elini kulagina dalan arip cekistiriyomu dis cikarmiyosa bunlara bakmani tavsiye ederim .

Geldimi sular :)
Haaaaayıriskiyi aradım saat 2 gıbı diyorlar. Of yarında hastaneye gıdıcez dondukmu duş felan almak lazım. Insallah gelır yaaacok sınır oluyorm. Sitede otururken boyle seyler olmuyordu hıc deposu vardı elektrikte gitmıyodu jenertor vardı

Kanka götürdük boğazı kızarmış dedi idrarı da öyle çok kokulu değil ama yarın götürcem yine de çocuk doktoruna, bi fitil bir de antibiyotik iğne yaptılar şimdi iyi çok şükür ateşi de 36.8 37.0 arası değişiyor

Cok gecmıs olsun canim benım.

Ben beyaziyla veriyorum zaten epeydir. Omlet yerdi onu bile yemiyor..

Pankek hiç yapmam. Denemem lazim. Tesekkur ederim

Beb boyle yapsam halim harap cunku sabah 2 saat falan uyuyunca kendime geliyorum. Bi aklimda dene diyor sabah 9da kaldir ikisinide ama kendi ayagima sıkmis olcam . Su 8deki aksam sekerlemesini iptal etme derdindeyim bende
Bende öyleyim şuan. İnan bak yataktan kazıyorum kendimi. Dun gece 2.30 da yusra 2.kez uyaninca esimi onun yerine gonderdim yusrayi yanima aldim. Sabahta 9 da alarmla kalkiyoruz.. ama inan yusra bile kendine gelemiyor

Ah canim. Genelde 38i gecince diş degildir derler. İnşallah bu gece rahat geçer

Oh iyi olsun da onlar gerisi bos soguk birseymi yedi acaba?

Ona 3 4 de sen cnm.elektriksiz bir nebze duruluyorsa su olmayinca kotu oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…