Yürüteçle arası nasıl küçük beyin hasatDun bebek ekmegiyle bebek biskuvisi aldim bebek buskivisini su uzunlardan aldim rahat tutusu olsun diye.baya sevdi.her gun birer tane veriyorum silip supuruyor :)
Canım acile gittik boğazı biraz kızarmış dedi ama çocuk doktoru yoktu , yarın çocuk doktoruna gitcez. Kv ye gelmiştik şehir dışındayız kendi doktorumuz bi acile gidin dedi calpol verir vermez kustu da.38.3 tü ateşi gittiğimizde şimdi geldik eve daha iyi çok şükürCalpol ver cnm kalin giydirme uzerini baktin cikiyor yavastan ilik bir dus aldirabilirsin uyumasinida kolaylastirir
Ilik suyla dus aldirdinmi kanka . Bolgesel ates mi? Corapba limon sıkip giydirmek atesi dusuruyor (denedim basarili) .yarinda dusmezse dr gotur bence kanka idrani kokulu ve koyu renkmi dikkat ettinmi . Elini kulagina dalan arip cekistiriyomu dis cikarmiyosa bunlara bakmani tavsiye ederim .38 gördük kanka 37.8 fln ne yapsam ki kuzum var mı önerin
Tesekkur ederiz insallah insallahHer gün günaydın mesajı olmaz bu akşamda iyi geceler diliyorum güzel Mart anneleribol uykulu bi gece olsunnn
Kıyamam sana dünüşüm yaTesekkur ederiz insallah insallah. Gozum aciyo agriyor uykusuzlultan madoşş
HaaaaayırGeldimi sular :)
Kanka götürdük boğazı kızarmış dedi idrarı da öyle çok kokulu değil ama yarın götürcem yine de çocuk doktoruna, bi fitil bir de antibiyotik iğne yaptılar şimdi iyi çok şükür ateşi de 36.8 37.0 arası değişiyorIlik suyla dus aldirdinmi kanka . Bolgesel ates mi? Corapba limon sıkip giydirmek atesi dusuruyor (denedim basarili) .yarinda dusmezse dr gotur bence kanka idrani kokulu ve koyu renkmi dikkat ettinmi . Elini kulagina dalan arip cekistiriyomu dis cikarmiyosa bunlara bakmani tavsiye ederim .
Cok gecmıs olsun canim benım.Kanka götürdük boğazı kızarmış dedi idrarı da öyle çok kokulu değil ama yarın götürcem yine de çocuk doktoruna, bi fitil bir de antibiyotik iğne yaptılar şimdi iyi çok şükür ateşi de 36.8 37.0 arası değişiyor
Ben beyaziyla veriyorum zaten epeydir. Omlet yerdi onu bile yemiyor..Yumurtayı birşeylerin içinde kullanarak ver canım.Pankek,krep gibi.Bir de hep sarısı katı veriyorsan sıvılaştır azcık yağla ya da sarısı fazla pişmemiş ver.İçine ekmek koy.Ben hala karışık veriyorum genelde bazen de ayrı veriyorum çok seviyor.
Pankek hiç yapmam. Denemem lazim. Tesekkur ederimOğlumda da yumurtayı tamamen bıraktı gibi.
Kahvaltıyi biraktida diyebilirim :/
Bugün yumurta peynir ve yarım yemek kaşığı tam buğday unu karıştırıp , zeytinyaginda krep yaptım çok sevdi tavsiye ederim.
Önceki günde pankek yaptım onuda sevdi. Degisik tatlar istiyorlar onlar da haklı
Bende öyleyim şuan. İnan bak yataktan kazıyorum kendimi. Dun gece 2.30 da yusra 2.kez uyaninca esimi onun yerine gonderdim yusrayi yanima aldim. Sabahta 9 da alarmla kalkiyoruz.. ama inan yusra bile kendine gelemiyorBeb boyle yapsam halim harap cunku sabah 2 saat falan uyuyunca kendime geliyorum. Bi aklimda dene diyor sabah 9da kaldir ikisinideama kendi ayagima sıkmis olcam . Su 8deki aksam sekerlemesini iptal etme derdindeyim bende
Hemen gecmez birkac gun surekli sùr. Bende sudocrem var sadeceDoktor verebilirsin demişti diye verdim vermez olaydım.ne sürsem tedavi edici ne işe yarar ya sudocrem sürdüm ama rengi biraz açılmış hala iyileşme durmuyo
Gecmis olsun. Hastalandi miİnşallah kuzum, zeymoşun ateşi var kanka ya, dişçiye gitmiştim yıkmış ortalığı ağla ağla gözleri şişmiş uyudu uyandı yine var ateşi azcık calpol vercem şimdi
Yok mu arttiran, bizim 8İnşallah kuzum ya maşallah kıııız 7 tane dişiniz mi varbizim daha 4
Ah canim. Genelde 38i gecince diş degildir derler. İnşallah bu gece rahat geçerCanım acile gittik boğazı biraz kızarmış dedi ama çocuk doktoru yoktu , yarın çocuk doktoruna gitcez. Kv ye gelmiştik şehir dışındayız kendi doktorumuz bi acile gidin dedi calpol verir vermez kustu da.38.3 tü ateşi gittiğimizde şimdi geldik eve daha iyi çok şükür
Yamuk yamuk gidiyor yavastan :)Yürüteçle arası nasıl küçük beyin hasat
Oh iyi olsun da onlar gerisi bos soguk birseymi yedi acaba?Canım acile gittik boğazı biraz kızarmış dedi ama çocuk doktoru yoktu , yarın çocuk doktoruna gitcez. Kv ye gelmiştik şehir dışındayız kendi doktorumuz bi acile gidin dedi calpol verir vermez kustu da.38.3 tü ateşi gittiğimizde şimdi geldik eve daha iyi çok şükür
Ona 3 4 de sen cnm.elektriksiz bir nebze duruluyorsa su olmayinca kotu oluyorHaaaaayıriskiyi aradım saat 2 gıbı diyorlar. Of yarında hastaneye gıdıcez dondukmu duş felan almak lazım. Insallah gelır yaaa cok sınır oluyorm. Sitede otururken boyle seyler olmuyordu hıc deposu vardı elektrikte gitmıyodu jenertor vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?