- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
7 dis :)Yok mu arttiran, bizim 8
Hametol vermişti bana doktor.Bir de temizledikten sonra poposunu kurula ıslak kalmasın sonra kremle.Doktor verebilirsin demişti diye verdim vermez olaydım.ne sürsem tedavi edici ne işe yarar ya sudocrem sürdüm ama rengi biraz açılmış hala iyileşme durmuyo
Benimki iki ısırık alıp bırakıyor.Herşeyi götüren çocuk bi bunu sevmediDun bebek ekmegiyle bebek biskuvisi aldim bebek buskivisini su uzunlardan aldim rahat tutusu olsun diye.baya sevdi.her gun birer tane veriyorum silip supuruyor :)
Evet canım ya dün mandalinayı soğuk vermişlerOh iyi olsun da onlar gerisi bos soguk birseymi yedi acaba?
Geldiii Geldiii su geldiiiii tililililiOna 3 4 de sen cnm.elektriksiz bir nebze duruluyorsa su olmayinca kotu oluyor
Cok gecmis olsun cnm gordum soguk mandalina vermislerKanka götürdük boğazı kızarmış dedi idrarı da öyle çok kokulu değil ama yarın götürcem yine de çocuk doktoruna, bi fitil bir de antibiyotik iğne yaptılar şimdi iyi çok şükür ateşi de 36.8 37.0 arası değişiyor
Ben hic ozel bisey yapmadim cnm bagisiklik acisindan korumuyorum oyle pambıklara sarmiyorum sapur supur dolaniyo vallaKızlar bısi sorcam size malum bebem yenı emeklemeye basladı. Yerleri neyle sıliyorsunuz siz acebaaayn bu donemde
6 tur oldu bu saate kdarKıyamam sana dünüşüm yaÇınar şimdi bi uyusun teeee sabah 8 de uyansın inşallah bunu sana yazarken de gelinin uyandı bu arada
Ondan degıl canım ya camasır Suyuyla siliyorum normalde sımdı artık o olmaz yanı. Arapsabunu ılemı yapsam dedımde. Sadece sirkeli su ile mi PinkoBen hic ozel bisey yapmadim cnm bagisiklik acisindan korumuyorum oyle pambıklara sarmiyorum sapur supur dolaniyo vallaama illede fikir soruyosan evimi zaten sirkeli suyla siliyorum (beyaz sirke)
Arapsabunuda parkede kaydirir die tahmin ediyorum canim sen bilirsin. Bencede camasir suyu kullanma . Evet evet 1cay bardagi kadar beyaz sirke koyuyorum canim. A101de vardi beyaz sirke sebzeleride yikarken bu sirkeden koyuyorum legeneOndan degıl canım ya camasır Suyuyla siliyorum normalde sımdı artık o olmaz yanı. Arapsabunu ılemı yapsam dedımde. Sadece sirkeli su ile mi Pinko
Hahahah nıye gıı biz gevşekmıyık ahhahaha şaka bir yanada sohbetin gozelmıs haaa. Oyyy duygulanmıs benım pinkom tililisiyle adam gıbı maabbet edince
Bence gevşeeeeez senceHahahah nıye gıı biz gevşekmıyık ahhahaha şaka bir yanada sohbetin gozelmıs haaa. Oyyy duygulanmıs benım pinkom tililisiyle adam gıbı maabbet edince
Yok gı ne gıtmesı nette biseye bakındıydım. Ne topuk dikeni gı gecmıs olsun hayırdır.
Ammmaaa ahlaklı gevseklerden kanka tirbiyisiz deelık yanı ho ho hoooBence gevşeeeeez sence
Gittin sandim . Aman topugumda kac zamandir bisey var geciremedim aklima geldi topuk dikenimiki die ama emin olamadim anlayamadimYok gı ne gıtmesı nette biseye bakındıydım. Ne topuk dikeni gı gecmıs olsun hayırdır.
Günaydın aijoooGünaaaaydiiiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?