2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Doktor verebilirsin demişti diye verdim vermez olaydım.ne sürsem tedavi edici ne işe yarar ya sudocrem sürdüm ama rengi biraz açılmış hala iyileşme durmuyo
Hametol vermişti bana doktor.Bir de temizledikten sonra poposunu kurula ıslak kalmasın sonra kremle.

Cok gecmis olsun cnm gordum soguk mandalina vermisler

Kızlar bısi sorcam size malum bebem yenı emeklemeye basladı. Yerleri neyle sıliyorsunuz siz acebaaayn bu donemde
Ben hic ozel bisey yapmadim cnm bagisiklik acisindan korumuyorum oyle pambıklara sarmiyorum sapur supur dolaniyo valla ama illede fikir soruyosan evimi zaten sirkeli suyla siliyorum (beyaz sirke)

Ben hic ozel bisey yapmadim cnm bagisiklik acisindan korumuyorum oyle pambıklara sarmiyorum sapur supur dolaniyo valla ama illede fikir soruyosan evimi zaten sirkeli suyla siliyorum (beyaz sirke)
Ondan degıl canım ya camasır Suyuyla siliyorum normalde sımdı artık o olmaz yanı. Arapsabunu ılemı yapsam dedımde. Sadece sirkeli su ile mi Pinko

Ondan degıl canım ya camasır Suyuyla siliyorum normalde sımdı artık o olmaz yanı. Arapsabunu ılemı yapsam dedımde. Sadece sirkeli su ile mi Pinko
Arapsabunuda parkede kaydirir die tahmin ediyorum canim sen bilirsin. Bencede camasir suyu kullanma . Evet evet 1cay bardagi kadar beyaz sirke koyuyorum canim. A101de vardi beyaz sirke sebzeleride yikarken bu sirkeden koyuyorum legene

Yok gı ne gıtmesı nette biseye bakındıydım. Ne topuk dikeni gı gecmıs olsun hayırdır.
Gittin sandim . Aman topugumda kac zamandir bisey var geciremedim aklima geldi topuk dikenimiki die ama emin olamadim anlayamadim
Bögün arkadasima gidicem oyuzden deşmedim acir duramam die eve gelimce deseceim oni . Gevsek dediysek kotu kadin deil gulen kadinlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…