He iste bende onu dıom ağlaklısındanGittin sandim . Aman topugumda kac zamandir bisey var geciremedim aklima geldi topuk dikenimiki die ama emin olamadim anlayamadim
Bögün arkadasima gidicem oyuzden deşmedim acir duramam dieeve gelimce deseceim oni . Gevsek dediysek kotu kadin deil gulen kadinlar
Gecmıs olsun canim. Normal bısey dır o cok deşme genedeGittin sandim . Aman topugumda kac zamandir bisey var geciremedim aklima geldi topuk dikenimiki die ama emin olamadim anlayamadim
Bögün arkadasima gidicem oyuzden deşmedim acir duramam dieeve gelimce deseceim oni . Gevsek dediysek kotu kadin deil gulen kadinlar
Gı pinkooo sen karantinadan cıktınmı kankaGittin sandim . Aman topugumda kac zamandir bisey var geciremedim aklima geldi topuk dikenimiki die ama emin olamadim anlayamadim
Kocamda sever yara kabugu desiklemeyi birlikte bi ameliyat ederizGecmıs olsun canim. Normal bısey dır o cok deşme genede
Cok gecmis olsun canim orasi ruzgarliya ruzgar aldi demekki ins cabucak iyilesir kuzunKızlar dün akşam yazamadım sağolun geçmiş olsun dilekleriniz için, doktordan geldik biz az önce hem boğaz hem de kulağında enfeksiyon varmış. Antibiyotik verdi damla verdi
İnşallah kuzum dün yüreğim parçalandı inanCok gecmis olsun canim orasi ruzgarliya ruzgar aldi demekki ins cabucak iyilesir kuzun
Kızlar dün akşam yazamadım sağolun geçmiş olsun dilekleriniz için, doktordan geldik biz az önce hem boğaz hem de kulağında enfeksiyon varmış. Antibiyotik verdi damla verdi
Gecmis olsjn hemencik iyilessin. Atesi var mi hâla, gece oldu muİnşallah kuzum dün yüreğim parçalandı inan
Benimkide tırnak kesmesi ile meshurdur evde ho ho hooooKocamda sever yara kabugu desiklemeyi birlikte bi ameliyat ederiz
Hahahaha bı yandan gızartma yapıom bıyandan guluom pınko sımdı kendine ozel karantina sanar diye yanılmamısımKarantinadamiydim
Çok geçmiş olsun kuzumm hava değişikliği oldu ya o da etkilemiştir hemen toparlar inşallah ZeynoKızlar dün akşam yazamadım sağolun geçmiş olsun dilekleriniz için, doktordan geldik biz az önce hem boğaz hem de kulağında enfeksiyon varmış. Antibiyotik verdi damla verdi
Kuzum o kadar zor inandırdım ki dün kv leri diş ateşi değil bu başka bişey diyorum, netten araştırmış bana diyor ki azı diş boğaz kızarıklığı ve 38.8 e kadar ateş yapabilir, çıldırdım dedim kalk acile gidiyoruz eşime. Çok sağol kuzum inşallah hemen toplarGecmis olsun canim iyiki gitmis siniz cabuk toparlasin zeynos
Yok kuzum çok şükür ateşi öyle olmadı bir daha ama dün gece çok ağladı ememedi muhtemelen boğazı acıdı, sağol canım benimGecmis olsjn hemencik iyilessin. Atesi var mi hâla, gece oldu mu
İnşallah canım çok sağol muhtemelen o da etkiledi canım, dün acilde eşime dedi doktor bebekli aileler soğuk aylarda seyahat etmese daha iyi diye bizimki bişey demiyorÇok geçmiş olsun kuzumm hava değişikliği oldu ya o da etkilemiştir hemen toparlar inşallah Zeyno
İşte o babalara kv lere boşuna kızmıyoruz ama ..İnşallah canım çok sağol muhtemelen o da etkiledi canım, dün acilde eşime dedi doktor bebekli aileler soğuk aylarda seyahat etmese daha iyi diye bizimki bişey demiyor
Bir de demesin mi bana öküz koca sen dişçiye gittin belki de sen getirdin mikrobu, ay beynimden aşağı kaynar su döküldü dedim almayım istersen kucağıma, sen emzirirsin gerzek herif ya benimki tam gerzek. Azcık sinirlendirirsem ağzından çıkanı kulağı duymuyorİşte o babalara kv lere boşuna kızmıyoruz ama ..
Su ve karbonat.Kızlar bısi sorcam size malum bebem yenı emeklemeye basladı. Yerleri neyle sıliyorsunuz siz acebaaayn bu donemde
Geçmiş olsun kuzucuğa, Allah şifa versin.Kanka götürdük boğazı kızarmış dedi idrarı da öyle çok kokulu değil ama yarın götürcem yine de çocuk doktoruna, bi fitil bir de antibiyotik iğne yaptılar şimdi iyi çok şükür ateşi de 36.8 37.0 arası değişiyor
Teşekkür ederim canım amin hepimizin kuzusuna inşallahGeçmiş olsun kuzucuğa, Allah şifa versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?