2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
He iste bende onu dıom ağlaklısından

Gecmıs olsun canim. Normal bısey dır o cok deşme genede

Gı pinkooo sen karantinadan cıktınmı kanka

Kızlar dün akşam yazamadım sağolun geçmiş olsun dilekleriniz için, doktordan geldik biz az önce hem boğaz hem de kulağında enfeksiyon varmış. Antibiyotik verdi damla verdi

Gecmis olsun canim iyiki gitmis siniz cabuk toparlasin zeynos

Kızlar dün akşam yazamadım sağolun geçmiş olsun dilekleriniz için, doktordan geldik biz az önce hem boğaz hem de kulağında enfeksiyon varmış. Antibiyotik verdi damla verdi
Çok geçmiş olsun kuzumm hava değişikliği oldu ya o da etkilemiştir hemen toparlar inşallah Zeyno

Gecmis olsun canim iyiki gitmis siniz cabuk toparlasin zeynos
Kuzum o kadar zor inandırdım ki dün kv leri diş ateşi değil bu başka bişey diyorum, netten araştırmış bana diyor ki azı diş boğaz kızarıklığı ve 38.8 e kadar ateş yapabilir, çıldırdım dedim kalk acile gidiyoruz eşime. Çok sağol kuzum inşallah hemen toplar

Çok geçmiş olsun kuzumm hava değişikliği oldu ya o da etkilemiştir hemen toparlar inşallah Zeyno
İnşallah canım çok sağol muhtemelen o da etkiledi canım, dün acilde eşime dedi doktor bebekli aileler soğuk aylarda seyahat etmese daha iyi diye bizimki bişey demiyor

İşte o babalara kv lere boşuna kızmıyoruz ama ..
Bir de demesin mi bana öküz koca sen dişçiye gittin belki de sen getirdin mikrobu, ay beynimden aşağı kaynar su döküldü dedim almayım istersen kucağıma, sen emzirirsin gerzek herif ya benimki tam gerzek. Azcık sinirlendirirsem ağzından çıkanı kulağı duymuyor

Geçmiş olsun kuzucuğa, Allah şifa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…