2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Onlar oyle der. Bizimkilerde aynı hiç duyma boşver canım. Kimse boşuna çocuğunun canı yansın istemez...

Kızlar elim bu şekil oldu bi yere çarptığımı hatırlamıyorum ama bi hastalık belirtisi olmasın

Eklentiler

• D77A7A2C-2773-4A8E-8617-4B544558C6E8.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 33

bir cocugu annesi kadar kimse anlayamaz herseydeler ya dis ateş yapiyor evet ama digerlerinde yapmayip birinde yapmaz bunyesi nasil kaldiriyorsa oyle dev ediyor gecmis olsunn kuzumm

Akşam eslem gozumuzun önünde elini dolap kapağının arasına sıkıştırdı öyle zor cikardikki birşey olcak diye korktuk baya kipkirmiziydi parmaklari asıl zor zamanlar başlıyor

Bebek kilidi oldugu halde acmaya calisiyirlar canim ,krem yok mu alirdi biraz sisini acisini

Anandan kapmıştır deseydin tövbe estağfurullah yaaaa ...

Onlar oyle der. Bizimkilerde aynı hiç duyma boşver canım. Kimse boşuna çocuğunun canı yansın istemez...
Aynen canım bir de dün iğne yapıcaklar diyince koşup gelesim geldi acile diyor, ben eşeğin başıyım ya , yüreği parçalanmış ben zaten anne değilim onun kadar üzülemem, gece de hiç uyumamış ateşi çıkar diye işte bu halleri beni çıldırtıyor analık rolü üstleniyor çıldırtıyor beni

bir cocugu annesi kadar kimse anlayamaz herseydeler ya dis ateş yapiyor evet ama digerlerinde yapmayip birinde yapmaz bunyesi nasil kaldiriyorsa oyle dev ediyor gecmis olsunn kuzumm
Sağol canım benim benimkinin hiç bir dişi ateş yapmadı o yüzden ben ters bişey olduğunu anlamıştım ama işte ısrar ısrar ısrar

Aaaa denir mi öyle şey , benim zamanım dolmuşmuş , sorun çıkarmaya başlamışım da her şeye bir suçlu arıyormuşum da daha neler neler bıktım
Zamanın dolmuş ne demek ya . Neyse canım sen kızınla ilgilen iyileşsin bi an önce evinize dönünce kocaayınla konuşursun..

Ayyy ay insanların su ınatları yokmu sınır olyorum.bı onlar biliyor sanki. Karı koca bosatırlar vallagecmıs olsun canım.

Bugun bizde devlete goturduk bebısi kan idrar felan bı bakılsın dedım. Pazartesi cıkcak sonuclar.

Kızzlaar bu arada hamıslıkten once cok cok zayıfken (hahaha tabire bak tabire cok cok zayıfken ukelalığa bak ukelalıgaa hec de mötevazılik yok neysee) pantolonlarımı denedim oldular valla. Abooov ben nasıl zyıflamısım masallah diyeyim. Sureklı ayakta olursan boyle neyse can sağlığı tilililili

Zamanın dolmuş ne demek ya . Neyse canım sen kızınla ilgilen iyileşsin bi an önce evinize dönünce kocaayınla konuşursun..
Kuzum kocaayı konuşunca anlayacak tarzda bir insan değil ama umursamıyorum inan artık, yine ateşleniyor ya akşam üstü başladı

Zayıflayan biri daha var şükür kendimi yalnız hissetmicem artık 20 kg aldım 25 kg verdim resmen ya eridiimmmm kurudummmm kuruttular beni

Gün intikam günüdür hahaha bende kızımı uykusundan uyandırdım banyo yaptık öğlende rahatladı tabi uyuttum uyanmak bilmedi zilli öpüyorum konuşuyorum ses yapıyorum evde yok kalkmıyor . En son başardım akşama yine parti var geç uyandığı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…