Onlar oyle der. Bizimkilerde aynıKuzum o kadar zor inandırdım ki dün kv leri diş ateşi değil bu başka bişey diyorum, netten araştırmış bana diyor ki azı diş boğaz kızarıklığı ve 38.8 e kadar ateş yapabilir, çıldırdım dedim kalk acile gidiyoruz eşime. Çok sağol kuzum inşallah hemen toplar
Kuzum o kadar zor inandırdım ki dün kv leri diş ateşi değil bu başka bişey diyorum, netten araştırmış bana diyor ki azı diş boğaz kızarıklığı ve 38.8 e kadar ateş yapabilir, çıldırdım dedim kalk acile gidiyoruz eşime. Çok sağol kuzum inşallah hemen toplar
Akşam eslem gozumuzun önünde elini dolap kapağının arasına sıkıştırdı öyle zor cikardikki birşey olcak diye korktuk baya kipkirmiziydi parmaklariasıl zor zamanlar başlıyor
Anandan kapmıştır deseydinBir de demesin mi bana öküz koca sen dişçiye gittin belki de sen getirdin mikrobu, ay beynimden aşağı kaynar su döküldü dedim almayım istersen kucağıma, sen emzirirsin gerzek herif ya benimki tam gerzek. Azcık sinirlendirirsem ağzından çıkanı kulağı duymuyor
Ah kuzum yaaaAkşam eslem gozumuzun önünde elini dolap kapağının arasına sıkıştırdı öyle zor cikardikki birşey olcak diye korktuk baya kipkirmiziydi parmaklariasıl zor zamanlar başlıyor
Aynen canım bir de dün iğne yapıcaklar diyince koşup gelesim geldi acile diyor, ben eşeğin başıyım ya , yüreği parçalanmış ben zaten anne değilim onun kadar üzülemem, gece de hiç uyumamış ateşi çıkar diye işte bu halleri beni çıldırtıyor analık rolü üstleniyor çıldırtıyor beniOnlar oyle der. Bizimkilerde aynıhiç duyma boşver canım. Kimse boşuna çocuğunun canı yansın istemez...
Sağol canım benim benimkinin hiç bir dişi ateş yapmadı o yüzden ben ters bişey olduğunu anlamıştım ama işte ısrar ısrar ısrarbir cocugu annesi kadar kimse anlayamaz herseydeler yadis ateş yapiyor evet ama digerlerinde yapmayip birinde yapmaz bunyesi nasil kaldiriyorsa oyle dev ediyor gecmis olsunn kuzumm
Aaaa denir mi öyle şey , benim zamanım dolmuşmuş , sorun çıkarmaya başlamışım da her şeye bir suçlu arıyormuşum da daha neler neler bıktımAnandan kapmıştır deseydintövbe estağfurullah yaaaa ...
Zamanın dolmuş ne demek ya . Neyse canım sen kızınla ilgilen iyileşsin bi an önce evinize dönünce kocaayınla konuşursun..Aaaa denir mi öyle şey , benim zamanım dolmuşmuş , sorun çıkarmaya başlamışım da her şeye bir suçlu arıyormuşum da daha neler neler bıktım
Gecmıs olsun canim. Ağrı VarmıKızlar elim bu şekil oldu bi yere çarptığımı hatırlamıyorum ama bi hastalık belirtisi olmasın
Ayyy ay insanların su ınatları yokmu sınır olyorum.bı onlar biliyor sanki. Karı koca bosatırlar vallaKuzum o kadar zor inandırdım ki dün kv leri diş ateşi değil bu başka bişey diyorum, netten araştırmış bana diyor ki azı diş boğaz kızarıklığı ve 38.8 e kadar ateş yapabilir, çıldırdım dedim kalk acile gidiyoruz eşime. Çok sağol kuzum inşallah hemen toplar
Kuzum kocaayı konuşunca anlayacak tarzda bir insan değil ama umursamıyorum inan artık, yine ateşleniyor ya akşam üstü başladıZamanın dolmuş ne demek ya . Neyse canım sen kızınla ilgilen iyileşsin bi an önce evinize dönünce kocaayınla konuşursun..
İnat konusunda benimkilerin üstüne tanımam sağol canımAyyy ay insanların su ınatları yokmu sınır olyorum.bı onlar biliyor sanki. Karı koca bosatırlar vallagecmıs olsun canım.
Ağrı başta vardı şuan yok ama sanırım kızımın çalışmasının çekmecesi çıkmıştı ona vurdum elimle o ara oldu sanırımGecmıs olsun canim. Ağrı Varmı
Zayıflayan biri daha var şükür kendimi yalnız hissetmicem artıkKızzlaar bu arada hamıslıkten once cok cok zayıfken (hahaha tabire bak tabire cok cok zayıfkenukelalığa bak ukelalıgaa hec de mötevazılik yok neysee) pantolonlarımı denedim oldular valla. Abooov ben nasıl zyıflamısım masallah diyeyim. Sureklı ayakta olursan boyle neyse can sağlığı tilililili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?