2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ağrı başta vardı şuan yok ama sanırım kızımın çalışmasının çekmecesi çıkmıştı ona vurdum elimle o ara oldu sanırım
Tamm canım basta ağrı oluyor zaten morluklar da.sonra geciyor. Agrısız olandan korkun derler. Zaten tamda dedıgın sekılde olmus belli yani bıseyi oturtmak ıcın elin tam o kısmıyla vururuz:)Korkma bence ama takip et yınede. Gecmıs olsun.

Aaaa denir mi öyle şey , benim zamanım dolmuşmuş , sorun çıkarmaya başlamışım da her şeye bir suçlu arıyormuşum da daha neler neler bıktım
Bende ciddi ciddi bosanmayi dusunuyorum cnm ayaz olmasa coktan yolumu ayirmistim

Yusra duserdi yada bi yeri acirdi kv benden once koşar alirdi kucağına. Cocuk benim kucağıma gelmek ister vermezdi. Birgun dayanamadim en sonunda hişımla cektim elinden beni istiyor dedim anladi o zaman

Kac kg verdin pero

Boşver canım yaa. Erkekler bazen boyle iste... Hepsinin ayrı bir huyu var ıste.

Kac kg verdin pero
Ajom 96 97 ile doguma gırmıstım. 26 27 kg gıttı. Suanda 2 3 kg daha verirsem tamm. Hatta boyle ıyı dıyolar da ben sevmiyorum 1 2 kilo bıle fazlalıgı. Bı 6 7 kg beni tam anlamıyla paklar psikolojikmen. Sen naptın kac gıttı

Yusra duserdi yada bi yeri acirdi kv benden once koşar alirdi kucağına. Cocuk benim kucağıma gelmek ister vermezdi. Birgun dayanamadim en sonunda hişımla cektim elinden beni istiyor dedim anladi o zaman
Bana da yaptıracaklar az kaldı canım inan çocuğum böyleyken huzursuzluk çıkmasın hadi diyorum ama dişimi sıka sıka bir hal oldum

Enfeksiyon ateşi hemen dusmez canim. İlaclari saati hic aksatma kac saat arayla dediyse. Ben o zamanlarda gece bile alarm kurup veriyordum
Kuzum 12 saatte vereyim diye antibiyotiği 9a çektim dabah da 9 da veririm diye, calpol içiremiyorım hemen tükürüyor 4 saat arayla dönüşümlü dolven de verebilirsin dedi onu vercem bakalım inşallah içer, fitil de fayda etmiyor bize. Şuanda yine ateşi var birazdan düşmezse ılık suya sokcam Allahım yardım etsin kuzuma çok üzülüyorum

Akşam üstü başladı ateş yine canım düşürdük şimdi yine çıkıyor , emerek duruyor şuanda kucağımda bırakınca ağlıyor
Bayagı huzursuz olmus bebem.. Antıbıyotık veriyorsun sanırım. Bu geceden sonra hafifler canım ınsallah merak etme.

Allahım aklıma mukayyet ol, ben içerde bebeğimin ateşi ile uğraşırken , kaç saattir bir lokma bişey yiyememişken, kp salonda benim ne kadar maaş aldığımı eşime sorup sorup duruyor ince ince her ayrıntısını. O kadar sinirliyim ki gidip sen mi alıyorsun ekmeğimi diyeceğim sabrediyorum

Sakin ol canım benim yaa.senı cok ıyı anlıyorum. Ama yapma sakın suan ses cıkarmak Balkona cık Gokyuzune bak.derın nefes al Cok ıyı geliyor inan. Esin ne cvp veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…