Yaşlı ıste cahil cühelalar ne olacak. Yaşlılıgına verAllahım aklıma mukayyet ol, ben içerde bebeğimin ateşi ile uğraşırken , kaç saattir bir lokma bişey yiyememişken, kp salonda benim ne kadar maaş aldığımı eşime sorup sorup duruyor ince ince her ayrıntısını. O kadar sinirliyim ki gidip sen mi alıyorsun ekmeğimi diyeceğim sabrediyorum
Dualarım seninle canım. Ama merak etme bugunde bıraz yorulrsunuz yarın bıraz kendine gelir.Antibiyotiği bu gece başlıcam kuzum saati saatine uydurayım diye, inşallah hafifler canım inşallah dua edin ne olur
Mıy mıy ne dediğini anlamıyorum ki onun, susuyorum kuzum Allaha havale ediyorumSakin ol canım benim yaa.senı cok ıyı anlıyorum. Ama yapma sakın suan ses cıkarmak Balkona cık Gokyuzune bak.derın nefes al Cok ıyı geliyor inan. Esin ne cvp veriyor
Yorgunluk inan hiç önemli değil yeterki o iyi olsunDualarım seninle canım. Ama merak etme bugunde bıraz yorulrsunuz yarın bıraz kendine gelir.
Çok şükür bebiş iyi canım benim biraz keyfim tok bu aralarİyi diyelim daha iyi olalım sen nasılsın bebişin nasıl
amin cnmBizim daha altta 2 üstte 2 diş canım diğerleri de indi sanırım yerleri belli oldu şiş duruyordamağı yarması kaldı Allah kolaylık versin sana da bana da hepimize
amin inş cnmAllah sabir versin cnm guc versin
benim iş zor hem kafa hem vücut i inHemde çok yorucu,3 ay oldu çalışmaya başlayalı..eve gel koştur koştur zor..ama işe gidince de biraz dinlenmiyor değilim hani
Yok canım yanlıs soyledim. Yanı bebısle sen biraz daha hırpalanırsınız manasında. Insallah canım merak etme bebek bunlar gelır gecer InsallahYorgunluk inan hiç önemli değil yeterki o iyi olsun
Ayyy hayatta guvenememBenimkide tırnak kesmesi ile meshurdur evde ho ho hooooben bile farketmiyom ayak dırnaaamın uzadını o farkedıo kaapıoo gelıo dırnak magasını
Hayırdır canım. AilevimiÇok şükür bebiş iyi canım benim biraz keyfim tok bu aralar
Yine acildeyiz canım ya düşüremiyorum ateşiniYok canım yanlıs soyledim. Yanı bebısle sen biraz daha hırpalanırsınız manasında. Insallah canım merak etme bebek bunlar gelır gecer Insallah
Hahahah valla cok ta şekil kesiyor haa ben yamık yumık kesiyom meselaAyyy hayatta guvenemem
Haber et canım bızı. Merak etme ıyı olacak Insallah. Gecen bende bir turlu dusurememıstim ilac vermeme ragmen. Kac gun sonra kendine geldi yavrum.Yine acildeyiz canım ya düşüremiyorum ateşini
Gidiklanirim ben valla birakmamHahahah valla cok ta şekil kesiyor haa ben yamık yumık kesiyom mesela
Ahh canim yaa nie bu kdar uzadiki yaa insallah toparlar artikYine acildeyiz canım ya düşüremiyorum ateşini
Heee işin o gısımıııGidiklanirim ben valla birakmam
Iste yani dirnak keseyim derken diş cekerik peroHeee işin o gısımıııben gıdıklanmam o gıdıklanır
Hee diş deme cano ağlarım bakIste yani dirnak keseyim derken diş cekerik pero
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?