2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar bebelerınızın kilosu ne durumda. Birde kac ogun veriyorsunz bu ayda

Ben ciktigim en yuksek kgya göre 17 kg verdim. Sen baya iyi vermişsin darisi başıma. Ben şuan dogum yaptigin kgdayim

Allah yardimcin olsun canim. Hic panikleme ilik suyla havlu ile de silebilirsin. 38i gorunce üzerini incelt kıyafet olarak. Örtmeye calisirlarsa sakın izin verme. Dolvenle dönüşümlü verdiriyor drlar genelde

Duyma canim duyma. Açta durma süt lazim bebegine.söyle hazırlasınlar bişey bebek sensiz durmaz

Antibiyotiği bu gece başlıcam kuzum saati saatine uydurayım diye, inşallah hafifler canım inşallah dua edin ne olur
Yarindan sonra etki eder inşallah ama ateş surebilir bir iki gün. Bakalim ateş sonrasi döküntü olacak mi takip et. Esleme de antibiyotik verildi ama 6.hastalik gecirdi. Ates sonrası gün döküntüler oldu

Ay bırak canım konuşsunlar anca konuşurlar sende gurur duy kendinle .. zeynoş iyi olsun da bir an önce dönün evinize .. aç durma sende kuzum
Kızlar bebelerınızın kilosu ne durumda. Birde kac ogun veriyorsunz bu ayda
En son 9 kg du perom. 3 öğün sabah öğle akşam sabah kahvaltı , öğlen meyve yiyor bu ara ,muhallebiyi bıraktı yine denemem lazım bakalım yer belki akşamda yemek bugün kabak dolması yaptım hanıma özel Pişmek bilmedi deli oldum

Canım geçmiş olsun düşe kalka büyüyecekler gün içinde benim de birkaç kere aklımı alıyor velet.Kızım düştüğünde ya da bir yere çarpıp canı acıdığında direkt bana bakar ona göre tepki verirdi.Ben de düştüğünde gayet normal karşıladım tepki falan vermedim.Hiç ağlamadı sonra ben böyle davrandıkça.Sakin olmaya çalış biliyorum zor ama.

Akşam üstü başladı ateş yine canım düşürdük şimdi yine çıkıyor , emerek duruyor şuanda kucağımda bırakınca ağlıyor
3 gun surebilir cnm enfeksiyonsa.sen biliyorsundur tabikide ama ben yine soyliyeyim. alarm ayarlayip gece 2 3 saatte bir ates takibi yaparsin cnm.

Kulak asma cnm onlar yokmus gibi davran yavruna odaklar su anda hem duygusal hemde fiziksel olarak sana iki kat muhtac.

Evet cnm biliyorum ama malesef anlik tepkim abarti bende farkindayim ama insallah zamanla alisirim . Aynen oglumda duraksayip yuzume bakiyor tabi anasi o esnada ciglik kiyamet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…