Ben ciktigim en yuksek kgya göre 17 kg verdim. Sen baya iyi vermişsin darisi başıma. Ben şuan dogum yaptigin kgdayimAjom 96 97 ile doguma gırmıstım. 26 27 kg gıttı. Suanda 2 3 kg daha verirsem tamm. Hatta boyle ıyı dıyolar da ben sevmiyorum 1 2 kilo bıle fazlalıgı. Bı 6 7 kg beni tam anlamıyla paklar psikolojikmen. Sen naptın kac gıttı
Allah yardimcin olsun canim. Hic panikleme ilik suyla havlu ile de silebilirsin. 38i gorunce üzerini incelt kıyafet olarak. Örtmeye calisirlarsa sakın izin verme. Dolvenle dönüşümlü verdiriyor drlar geneldeKuzum 12 saatte vereyim diye antibiyotiği 9a çektim dabah da 9 da veririm diye, calpol içiremiyorım hemen tükürüyor 4 saat arayla dönüşümlü dolven de verebilirsin dedi onu vercem bakalım inşallah içer, fitil de fayda etmiyor bize. Şuanda yine ateşi var birazdan düşmezse ılık suya sokcam Allahım yardım etsin kuzuma çok üzülüyorum
Duyma canim duyma. Açta durma süt lazim bebegine.söyle hazırlasınlar bişey bebek sensiz durmazAllahım aklıma mukayyet ol, ben içerde bebeğimin ateşi ile uğraşırken , kaç saattir bir lokma bişey yiyememişken, kp salonda benim ne kadar maaş aldığımı eşime sorup sorup duruyor ince ince her ayrıntısını. O kadar sinirliyim ki gidip sen mi alıyorsun ekmeğimi diyeceğim sabrediyorum
Yarindan sonra etki eder inşallah ama ateş surebilir bir iki gün. Bakalim ateş sonrasi döküntü olacak mi takip et. Esleme de antibiyotik verildi ama 6.hastalik gecirdi. Ates sonrası gün döküntüler olduAntibiyotiği bu gece başlıcam kuzum saati saatine uydurayım diye, inşallah hafifler canım inşallah dua edin ne olur
Hayirdir canim senin neyin varÇok şükür bebiş iyi canım benim biraz keyfim tok bu aralar
Ayni benAyyy hayatta guvenemem
Hay Allah serum verilir belki nasil oldu şimdiYine acildeyiz canım ya düşüremiyorum ateşini
Ogün durumu karisik kahvaltiyi hâla oturtamadik. Ama ortalama 3 4 saatte bir biseyler veriyorum. Birde baya sık emiyor. Kgsu da 9.8 civariKızlar bebelerınızın kilosu ne durumda. Birde kac ogun veriyorsunz bu ayda
Ay bırak canım konuşsunlar anca konuşurlar sende gurur duy kendinle .. zeynoş iyi olsun da bir an önce dönün evinize .. aç durma sende kuzumAllahım aklıma mukayyet ol, ben içerde bebeğimin ateşi ile uğraşırken , kaç saattir bir lokma bişey yiyememişken, kp salonda benim ne kadar maaş aldığımı eşime sorup sorup duruyor ince ince her ayrıntısını. O kadar sinirliyim ki gidip sen mi alıyorsun ekmeğimi diyeceğim sabrediyorum
En son 9 kg du perom. 3 öğün sabah öğle akşamKızlar bebelerınızın kilosu ne durumda. Birde kac ogun veriyorsunz bu ayda
Canım geçmiş olsun düşe kalka büyüyecekler gün içinde benim de birkaç kere aklımı alıyor velet.Kızım düştüğünde ya da bir yere çarpıp canı acıdığında direkt bana bakar ona göre tepki verirdi.Ben de düştüğünde gayet normal karşıladım tepki falan vermedim.Hiç ağlamadı sonra ben böyle davrandıkça.Sakin olmaya çalış biliyorum zor ama.Sagol dunusum cok sukur bisey olmadi . Her dusmesinde esimle kavga ediyoruzcunku ben ortaligi velveleye veriyorum ciglik atiyorum daha cok korkuyo cani acimamissa bile benim cigligima agliyo defnede benim gibi tam anasinin kizi hic birakmiyo kardesinin pesini duser diye ☺☺
Aynen cnm bende oyle aman bosver uzulmeyemi geldik ac bir oynak muzik oynayak kurtlarimizi dokek:)İnan ben de çocuğuma üzülüyorum kuzum
3 gun surebilir cnm enfeksiyonsa.sen biliyorsundur tabikide ama ben yine soyliyeyim. alarm ayarlayip gece 2 3 saatte bir ates takibi yaparsin cnm.Akşam üstü başladı ateş yine canım düşürdük şimdi yine çıkıyor , emerek duruyor şuanda kucağımda bırakınca ağlıyor
Kulak asma cnm onlar yokmus gibi davran yavruna odaklar su anda hem duygusal hemde fiziksel olarak sana iki kat muhtac.Allahım aklıma mukayyet ol, ben içerde bebeğimin ateşi ile uğraşırken , kaç saattir bir lokma bişey yiyememişken, kp salonda benim ne kadar maaş aldığımı eşime sorup sorup duruyor ince ince her ayrıntısını. O kadar sinirliyim ki gidip sen mi alıyorsun ekmeğimi diyeceğim sabrediyorum
Geçmiş olsun canım ya neden olmuş?Kızlar dün akşam yazamadım sağolun geçmiş olsun dilekleriniz için, doktordan geldik biz az önce hem boğaz hem de kulağında enfeksiyon varmış. Antibiyotik verdi damla verdi
2 ana 1 ara ogun cnm bu ay 150 gr almis ort 10.500Kızlar bebelerınızın kilosu ne durumda. Birde kac ogun veriyorsunz bu ayda
Ayy ben tisil tisil hep kendim kestimAyni benhamileyken bir kestide aman aman. Sonra anneme kestirmiş tim
Eslemde bende kendim kestim. Yusra da gobegim aşırı büyüktü 40 haftayi dolduruncaAyy ben tisil tisil hep kendim kestim
Evet cnm biliyorum ama malesef anlik tepkim abarti bende farkindayim ama insallah zamanla alisirim . Aynen oglumda duraksayip yuzume bakiyor tabi anasi o esnada ciglik kiyametCanım geçmiş olsun düşe kalka büyüyecekler gün içinde benim de birkaç kere aklımı alıyor velet.Kızım düştüğünde ya da bir yere çarpıp canı acıdığında direkt bana bakar ona göre tepki verirdi.Ben de düştüğünde gayet normal karşıladım tepki falan vermedim.Hiç ağlamadı sonra ben böyle davrandıkça.Sakin olmaya çalış biliyorum zor ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?