- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Masallah benim.defnos 36 hftalikEslemde bende kendim kestim. Yusra da gobegim aşırı büyüktü 40 haftayi doldurunca
Kuzum benim elbette geçecek ama çok yıprandı psikolojin hem de bedenin inan çok üzülüyorum senin bu durumuna, Rabbim yardım etsin kuzum benim,bu durumlar çabucak geçsin artık inşallahBu nasil duzelecek ne zaman biteceknyada me zaman gececek 10.30da uyuttugum bebemin basimdan 2 defa sadece 10ar dk ayrilabildim. Benim kadar uykudan ceken bi anme varmidir gercekten sinirlerim o kdar bozukku suan hincimdan aglayarak yaziyorum yaa biktim yaa gercekten biktim bari ilk uykusu 2saat olsum hada 2 saatye olmasin 1 saat olsun bendr bi kendime geleyim kizima bakayim yaa nerde hata yapiyorum yaa kiyamadigimdan gece beslenmesini kesmedim olan bama oluyor sabah 5e kdar memeden aurilmiuor 5denn sonra bazen 7.30a kdar uyuyor gercekten tukendim artik boyke bi duzen olabilir mi arkadasin bebegi 2 saat arayla kalmista cok uykusuzum dio bense 1saate razi olacak kadar acimacak haldeyim Allah acilarini gostermesin ne diyeyim cekiyorum nereye kdar surecekse
İnşallah influenza değildir canim. İlaci icmemesi cok zorlar seni yaKızlar tek tek yazamadım kusura bakmayın ancak uyuttum kızı, hepinizden Allah razı olsun iyi ki varsınız. Dediğiniz gibi sallamıyorum kızım dışında kimseyi o benim herşeyim gerisi umrumda değil Allaha havale ediyorum, gereksiz kpi de benim yerime geçmeye çalışan kv yi de , eşimi de. İnfluenzadan şüphelendi bu gece acildeki doktor canım bakalım yarın tekrar bir çocuk doktoru görsün dedi inşallah iyi olur çocuğum, onun öyle ateş içindeki hallerini görmeye içim dayanmıyor. Şurup da içmiyor hepsini ya kusuyor ya da ağzını açmıyor valla ne yapacağımı şaşırdım
Ne desem bilemiyorum gercekten. Babasi hic uyutamiyor dimiBu nasil duzelecek ne zaman biteceknyada me zaman gececek 10.30da uyuttugum bebemin basimdan 2 defa sadece 10ar dk ayrilabildim. Benim kadar uykudan ceken bi anme varmidir gercekten sinirlerim o kdar bozukku suan hincimdan aglayarak yaziyorum yaa biktim yaa gercekten biktim bari ilk uykusu 2saat olsum hada 2 saatye olmasin 1 saat olsun bendr bi kendime geleyim kizima bakayim yaa nerde hata yapiyorum yaa kiyamadigimdan gece beslenmesini kesmedim olan bama oluyor sabah 5e kdar memeden aurilmiuor 5denn sonra bazen 7.30a kdar uyuyor gercekten tukendim artik boyke bi duzen olabilir mi arkadasin bebegi 2 saat arayla kalmista cok uykusuzum dio bense 1saate razi olacak kadar acimacak haldeyim Allah acilarini gostermesin ne diyeyim cekiyorum nereye kdar surecekse
Olsun kuzu Olsun yine ıyı gıtmıs valla.hıc veremeyenler var. Allah yardımcıları olsun. Emzik bitsin spora baslıcam :) belkıde baslamam acaıp yoruluyorum zaten gun boyu pertım cıkıyoBen ciktigim en yuksek kgya göre 17 kg verdim. Sen baya iyi vermişsin darisi başıma. Ben şuan dogum yaptigin kgdayim
Sorma cano yaa kabak deriz cabuk pıser deriz bazen pısmıyorda pısmıyor valla. Yarasın kuzuma.. Bızde bugun tartıldık 9. 5 kılo felan ama kıyafetle. Sankı az kilosu dimi anayım ısteAy bırak canım konuşsunlar anca konuşurlar sende gurur duy kendinle .. zeynoş iyi olsun da bir an önce dönün evinize .. aç durma sende kuzum
En son 9 kg du perom. 3 öğün sabah öğle akşamsabah kahvaltı , öğlen meyve yiyor bu ara ,muhallebiyi bıraktı yine denemem lazım bakalım yer belki akşamda yemek bugün kabak dolması yaptım hanıma özel Pişmek bilmedi deli oldum
Oy masallah kuzuma benım2 ana 1 ara ogun cnm bu ay 150 gr almis ort 10.500
Eslem bizim elimizde gordukce de birseyler istedigi icin surekli yeme halinde. Ama artik aşırı hareketlendikleri için kg alimi az olur.Sorma cano yaa kabak deriz cabuk pıser deriz bazen pısmıyorda pısmıyor valla. Yarasın kuzuma.. Bızde bugun tartıldık 9. 5 kılo felan ama kıyafetle. Sankı az kilosu dimi anayım ısteyarın sarma dolma yapayım dur bende :) haa bide Dra sordum kac ogun vermem gerek dıye. Gunde 4 ogun felan veriyorum dedım. 5 6 ogune cıkar anne sutu ağırlıklı besleme artık buyudu yoksa kılo alamaz dedi.
Kuzum o nasıl bir rahatsızlıkİnşallah influenza değildir canim. İlaci icmemesi cok zorlar seni ya
Canım gece ateşi yoktu ama sabah çıkar gibi oldu valla çok korkuyorum ya antibiyotiği de içmiyor direk kusuyor ya da ağzını açmıyorGunaydın pinkim naptınız1917pinkterest
Dr ne dediCanım gece ateşi yoktu ama sabah çıkar gibi oldu valla çok korkuyorum ya antibiyotiği de içmiyor direk kusuyor ya da ağzını açmıyor
Çocuk doktoru boğazı ve kulağı kızarmış demişti ama dün acildeki doktor influenzadan şüphelendiDr ne dedi
Yaa Allah korusun. Tam olarak bılmıyırm ama bir virus cesıdi sanırım değilmi.nolcak peki sımdi canımÇocuk doktoru boğazı ve kulağı kızarmış demişti ama dün acildeki doktor influenzadan şüphelendi
Vay sizi vay bunlar gelene kadar biz kahvaltımızı yaptık. Misil misil uyuyolar zaarKızlar günaydın. Bır kahvaltı tarıfı lüffen
Kızlar tek tek yazamadım kusura bakmayın ancak uyuttum kızı, hepinizden Allah razı olsun iyi ki varsınız. Dediğiniz gibi sallamıyorum kızım dışında kimseyi o benim herşeyim gerisi umrumda değil Allaha havale ediyorum, gereksiz kpi de benim yerime geçmeye çalışan kv yi de , eşimi de. İnfluenzadan şüphelendi bu gece acildeki doktor canım bakalım yarın tekrar bir çocuk doktoru görsün dedi inşallah iyi olur çocuğum, onun öyle ateş içindeki hallerini görmeye içim dayanmıyor. Şurup da içmiyor hepsini ya kusuyor ya da ağzını açmıyor valla ne yapacağımı şaşırdım
Kabaklar pişti şişmesine de pirinç ve soğanlar yordu be peromSorma cano yaa kabak deriz cabuk pıser deriz bazen pısmıyorda pısmıyor valla. Yarasın kuzuma.. Bızde bugun tartıldık 9. 5 kılo felan ama kıyafetle. Sankı az kilosu dimi anayım ısteyarın sarma dolma yapayım dur bende :) haa bide Dra sordum kac ogun vermem gerek dıye. Gunde 4 ogun felan veriyorum dedım. 5 6 ogune cıkar anne sutu ağırlıklı besleme artık buyudu yoksa kılo alamaz dedi.
Canım inf. Gribe benzeyen virüs kaynaklı diye biliyorum öyle soğuk almakla ilgisi olmayan bişey yani . İlacı da damlalıkla verebilirsin ben gaz şurubunu alışana kadar öyle yaptım bi kaşığı 10 sefer de veriyorsun damlalıkla ama olsun Kandıra Kandıra veriyordum dene istersenCanım gece ateşi yoktu ama sabah çıkar gibi oldu valla çok korkuyorum ya antibiyotiği de içmiyor direk kusuyor ya da ağzını açmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?